Vestfold Vårcup starter i morgen

Postet av Hedrum OL (Larvik) den 31. Mar 2014

Gleder meg til å finne o-poster igjen! :-)))
2014-03-31: I morgen (1. april) starter endelig Vestfold Vårcup (innbydelse her). Da kan vi igjen sette i gang "jakta" på årets mål, som denne gangen er 1400 starter. Dette bør vi klare om alle er med og bidrar. Vårcup'en er en mellomting mellom trening og o-løp. Alle som var med på treninga i vinter bør stille her - samt alle andre o-løpere som ikke var med på treninga. De som er usikre på orienteringen sin vil få hjelp/følge. Man trenger ikke melde seg på på forhånd.

Vi har forhåndspåmeldt over 60 stykker fra Hedrum. Så møt opp alle sammen så vi viser hvor mange vi er. Se startlista her.

På vårcup'en i fjor var vi så mange som deltok at det enkelte ganger virket som om det var klubbmesterskapet vårt som ble arrangert. Klarer vi dette i år også? Arena for det første løpet er Bugårdsparken i Sandefjord. Det er merket fra innfartsveien til Sandefjord.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk), kan være kjekt å ha
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft
- Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken

Man starter når man vil mellom kl 1730 og 1900. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da må du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1730.

Ta kontakt med Tone (977 00 538) om du har spørsmål om løpet. Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før avreise. Og ikke glem å ta en titt på aktivitetslista vår for å finne spennende aktiviteter fram mot sommeren.

Vel møtt til årets Vårcup!

Sportslig o-hilsen
Roger  :-)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.