Årsfesten nærmer seg...

Postet av Hedrum Orienteringslag den 29. Des 2012

Gøyalt altså
2012-12-29: Hold av lørdag 2. februar. Da er det nemlig ÅRSFEST! Ryktene forteller at dette blir noe av det beste som vil skje i 2013 - og det sier ikke lite. Og de som spiller er selvfølgelig Duo Vi-2. Innbydelse kommer litt over nyttår - så følg med!Hedrum O-lag inviterer til årsmøte

Postet av Hedrum Orienteringslag den 29. Des 2012

2012-12-29: Husk årsmøtet onsdag 23. januar på Åshall kl. 1830. Her blir det bl.a. godkjennelse av årsrapport, regnskap, budsjett og valg. Det blir også utdeling av klubbmesterskapspremier og utmerkelser. Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt til styret senest 2 uker før årsmøtet. Det blir selvfølgelig bevertning som vanlig. Her er noen bilder fra årsmøtet for et par år siden.Hyggelig på Juleflesketrimmen i år

Postet av Hedrum Orienteringslag den 29. Des 2012

Som vanlig møtte mange fra hele distriktet til romjulshygge på Lauvesetra
2012-12-29: Også i år var det meget hyggelig på Lauvesetra da vi hadde vår "Juleflesketrim" samtidig med LOT sitt arrangement. De fleste tok en rolig spasertur fra Bjerke eller Rømminga, men noen benyttet seg også av ski. Hedrum O-lag ble som vanlig mange - og vi måtte ta i bruk to bord. Som dere ser av bildet over var vi ikke alene.

Dette er jo en tradisjon vi har hatt i o-laget i mange mange år nå - og er alltid på 2. juledag. Vi koste oss med kaffe, julekaker og en hyggelig prat. Og så var det gang rundt juletreet før vi fikk besøk av 2 nisser! Synes du dette høres koselig ut så bør du bli med neste år.

En fortsatt hyggelig jul til dere alle!  :-)

Under ser dere blide HOL'ere som kanskje begynner å lengte litt etter å få et o-kart i handa igjen.

Lysene brenner...og Bjørn drikker kaffe. Alt er som det skal.

Her har alle guttane gått ut for å leke, men resten har en livlig prat.
Julepakke, Julenisse og Julegløgg på trening

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Des 2012

Hjelp, jeg sitter fast!
2012-12-17: I morgen er det siste tirsdagstrening før jul. Da bør flest mulig komme, for kanskje vi får besøk. Det går nemlig rykter om at Nissen tar seg en tur innom i år også om vi trener godt. Gjør han det så har han nok noe godt i sekken sin.

Om du enda har noen julegaver å kjøpe så kan du kanskje få hjelp på treningen. Astrid tar nemlig med seg løpstøy, overtrekkstøy og hettegensere på treningen. Det kan jo være en flott julepresang til deg selv eller en annen.

På torsdag skjer det også store ting på treningen. Da kommer nemlig Unni og serverer julegløgg ca kl. 1845. På torsdagstreningen tar vi oss en rolig joggetur og avpasser tempoet til de som møter og deler oss i 2 grupper om nødvendig. Oppmøte kl. 1800 ved flaggstengene i Bøkeskogen.

Vi sees på trening!  :-)
Vinter-Jukola 2012-2013

Postet av Hedrum Orienteringslag den 3. Des 2012

2012-12-03: Vinter-Jukola, hva er det? Jo, dette er meget enkle nattløp som går nesten hver onsdag gjennom hele vinteren. De klubbene som står bak disse arrangementene er Skien OK, Porsgrunn OL, OK Skeidi, Larvik OK, Hedrum OL og Sandefjord OK.

Det er fellesstart hver gang og starten går kl. 1830. Møt opp kl 1800. Det koster kr. 30 å være med. Dette blir fakturert løperne i etterkant - så du trenger ikke å ta med kontanter.

Siden dette er nattløp så må du ha ei god hodelykt. Det holder ikke med de billigste vi benytter på joggeturer. Men nå begynner lyktene å bli ganske så gode fra noen få hundrelapper. Lysstyrken bør være på 400 lumen eller bedre.

Det legges 3 løyper: Lang-A, Kort-A og C-løype. Påmeldingen skjer som vanlig på Eventor eller ved å kontakte Tone (977 00 538), helst senest kvelden før løpet.

Om du ikke har hodelykt så har Hedrum O-lag 4 lykter til utlån. Om du har lyst til å låne en så kontakt Roger (915 22 964).

Terminlisten og noe mer info om løpene finner du her.

Det er også opprettet en Facebook-gruppe (Vinter-Jukola) hvor siste info om neste løp, resultater, kommentarer og mere til blir lagt ut. Her kan du virkelig følge med på "tempe'n".

Har du lyst - har du lov! :-)
Oppdatert aktivitetsliste fram til April er nå tilgjengelig

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Des 2012

2012-12-02: Litt forsinket kan dere nå laste ned ny aktivitetsliste med aktiviteter fram til April. Skriv den ut og heng den på kjøleskapet så dere ikke går glipp av noe. Som vanlig er det mye som skjer framover. I tillegg til trening hver uke så er det selvfølgelig Juleflesketrim 2. juledag på Lauvesetra. Dit kommere dere for egen maskin (jogge, gå, ski, etc) og så setter vi i Hedrum O-lag oss samlet slik at vi får en god prat og kan kose oss med kaffi og kaker. Ellers er det også bl.a. Årsfest, tur til Lifjell og tur til Danmark.

Selve aktivitetslisten finner dere HER eller ved å klikke på linken til høyre på hjemmesiden vår. Det mangler fremdeles ansvarlige på noen aktiviteter. Ta kontakt med Roger (91522964) om du ønsker å stå som ansvarlig for en aktivitet.
O-fest i natten 2012

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Nov 2012

2012-11-11: Styret i Vestfold O-krets inviterer også i år alle o-løpere i Vestfold over 18 år til "O-FEST-I-NATTEN". Dette vil bli en festnatt som starter med o-løp og ender ved "saft"bordet. Tidspunktet for dette spesielle løpet med "nogo' attåt" er lørdag 17. november. Påmeldingsfristen er utsatt til 14. november - så meld deg på raskt. Dette blir gøy! Les hele invitasjonen.Invitasjon til Årsfesten For Yngre

Postet av Hedrum Orienteringslag den 4. Nov 2012

En flott gjeng på fjorårets Årsfest
2012-11-04: På onsdag (7/11) arrangeres Årsfesten For Yngre på Hedrum Barneskole ved Bommestad kl. 18.00 - 20.30. Alle under 18 år er hjertelig velkomne. Det vil bli leker, konkurranser, og overraskelser. Og selvfølgelig blir det PIZZA og brus. Ingen påmelding - bare å møte opp. Hele innbydelsen har du her.

Flott om noen foreldre kan være der og hjelpe litt til. Si ifra til Frode (99234518) om du kan.
Resultater Per Nordheims Minneløp

Postet av Hedrum Orienteringslag den 3. Nov 2012

2012-11-03: (bilder finner du her) Per Nordheims Minneløp ble en suksess i dag med masse positive tilbakemeldinger på det nye konseptet. Dette vil også bli benyttet neste år. Regner med at dere som deltok reklamerer godt for dette løpet slik at vi blir enda flere neste år.

Selv om løypelengdene varierte ble det ganske så jevnt i teten. Harald Hovi fra Skien OK gikk av med seier kun 34 sekunder før Tonje Vassend fra Porsgrunn OL. Tredjeplassen gikk til Helge Fossheim fra Hedrum OL 1m 40s etter.

Etter løpet ble det fortalt flere artige historier om løpere som tok igjen konkurrenter i kortere løyper opptil flere ganger. Blir vi flere med neste år vil denne artige effekten merkes enda mer.

Resultatene for Per Nordheim Minneløp finner du her. Resultatene klassevis finner du ved å se i Eventor eller ved å følge denne linken.

Takk for deltakelsen og velkommen igjen neste år

 

Følg med. Kanskje det kommer fler bilder.

En ivrig gjeng som venter tålmodig på kartet sitt

Skogen lokker...det kribler i bena...
PM - Per Nordheims Minneløp

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Nov 2012

2012-11-02: Nå er det kun timer igjen til årets sensasjon starter. Per Nordheims Minneløp med FELLESSTART! Vi håper at dette konseptet blir spennende og at dere får nærkontakt med løperne i de andre klassene underveis. Her blir den beste løperen kåret - uansett alder og kjønn! Se også innbydelse og PM.

Vi møtes i morgen :-)
54 personer på treningen i går

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Okt 2012

2012-10-24: Hvor skal dette ende? I går var vi hele 54 personer på trening! Må vi til slutt flytte ned på Larvik Arena for å få plass? Neida, ikke enda. Vi har fremdeles god plass på Hedrum Ungdomsskole. Det er veldig hyggelig med så mange på trening. Det er jo når vi er mange det er gøy for trenerne å stelle i stand. Ta gjerne med flere som vil være med også - vi har plass.Larvik Kommunes Idrettspris tildelt Per Olav Gulbrandsen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 21. Okt 2012

2012-10-21: På fredag kunne vi lese i Østlandsposten at Per Olav Gulbrandsen fra Larvik OK har fått tildelt Larvik Kommunes Idrettspris. Dette var en meget fortjent tildeling og vi gratulerer så mye. Det er også hyggelig å notere seg at dette er andre gang en person innen orienteringsidretten har fått tildelt prisen siden den ble delt ut første gang i 2007 (Lars Martin Dreng fikk den i 2009).Per Nordheims Minneløp: NYTT KONSEPT I ÅR

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Okt 2012

2012-10-17: Innbydelsen til Per Nordheims Minneløp er nå klar. I år blir det et NYTT KONSEPT, bl.a. FELLESSTART.

Per Nordheim Minneløp er også på OPN.no.
I de senere år har deltakelsen blitt dårligere og dårligere. Noe måtte gjøres uten å røre for mye med konseptet slik Per Nordheim ønsket det. Hovedtanken er jo at førstemann i mål vinner - uansett alder og kjønn. Dette viderefører vi, men med en ny vri. All starter likt (fellesstart) og så varierer vi løypelengden.

Vi tror dette vil bli veldig spennende. De som har lang løype vil mest sannsynlig løpe forbi de med kort løype flere ganger i løpet av konkurransen. Det blir derfor mye å se til de andre løperne i skauen. I tillegg slipper de eldste å stå alene på start tidlig om morra'n. Vi har også ei mosjonsløype på 5 km for de som ikke ønsker å løpe ei skikkelig lang løype om alderen tilsier det.

Vi håper med dette å skape noe nytt som frister o-løperne ut i skauen den første helgen i november. Reklamér så godt dere kan i egen klubb - og få mange med. Vi ønsker jo å arrangere dette løpet år etter år etter år....

Se også innbydelsen for mer informasjon. Meld deg på her.
48 ivrige HOL-ere på treningen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Okt 2012

2012-10-17: Nå begynner det virkelig å bli morsomt på treningen. På tirsdag var vi MANGE ute og MANGE inne. Alvilde hadde et morsomt opplegg ute og Jørgen/Frode hadde et flott opplegg inne. Vi avsluttet som vanlig med bading/styrketrening. Vi har imidlertid plass til enda fler. Så om dere vet om flere der ute som vil prøve orientering - så er det jo bare å møte opp. Klarer vi å bli 50 på treningen? NB: Husk refleksvest og hodelykt. Se også her.

Husk også aktivitetslista for oversikt over videre aktiviteter (blir snart oppdatert). På torsdager trener vi fra flaggstengene i Bøkeskogen kl 18. Passer for alle som orker å jogge minst 30 minutter. Husk hodelykt.
Vi var hele 36 stykker på trening sist tirsdag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Okt 2012

De fleste til oppstilling på trening forrige tirsdag
2012-10-16: Forrige tirsdag var vi hele 36 stykker på trening. Dette er ikke rekord, men lover meget bra for vintersesongen. Blandt disse var det 5 nye personer - noe som er veldig hyggelig. Ta gjerne med flere som vil prøve seg på orientering. Vi fortsetter med vårt populære opplegg på Hedrum Ungdomsskole. Mer informasjon får du her.Husk trening i kveld kl. 18

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Okt 2012

2012-10-11: Treningen i kveld passer for alle som klarer å gjennomføre en rolig joggetur på 30 minutter eller mer. Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen kl. 18.Granbardugnad avsluttet!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Okt 2012

Ferdig for i år
2012-10-07: Det meddeles med glede at all granbar nå er klippet. Det blir derfor ikke noe dugnad i morgen. Noen ildsjeler i klubben er gjort en formidabel ekstrainnsats den siste tiden og klippet resten av granbaret. Vet det har vært flere "gjenger" i sving og en av dem bestod av æresmedlemmene Margith og Magnar. Magnar ble Norgesmester i H-75 tidligere i høst og 75-års jubilant for et par uker siden. Martin Nauf og Tormod Fjære bistår med framkjøring og levering til uka.

Tusen takk for kjempeflott innsats på granbardugnaden i år også!
Vintertreningen begynner på tirsdag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Okt 2012

De fleste fremmøtte på en trening i fjor
2012-10-07: Ikke glem vintertreningen som begynner på tirsdag (9/10) kl 18 på Hedrum Ungdomsskole. Som vanlig blir det trening for store og små samt mulighet for svømming/lek i svømmebassenget fra kl. 19. Treninga passer for alle fra 5 år og eldre (vi deler inn i grupper). De første gangene blir det også nybegynnerkurs, så ta med venner og kjente som ønsker å begynne med orientering.

Vi ønsker at denne kvelden skal være samlende for hele O-laget gjennom vinteren slik at vi ikke glemmer hvor gøy vi har det sammen. Les videre for mer informasjon.

Alle møter ved inngangen til svømmehallen noe før kl. 18. Vi har gymsalen fra kl. 18-20 og svømmehallen fra kl. 19-20. Opplegget blir som følger:

 

Vi deler vi oss i 3 grupper den første timen (18-19):

Gruppe 1 (10/11 år og yngre):
De første gangene er man ute (så lenge det er lyst og bra vær). Deretter er man inne i gymsal. Denne gruppen har diverse aktiviteter mye relatert til orientering.

Gruppe 2 (11/12 år og eldre):
Trener ute uansett vær. Her blir det diverse aktiviteter som rolig løpetur, intervalltrening, orienteringstrening, etc. Treningen blir lagt opp slik at alle uansett nivå kan være med.

NB: Husk refleksvest og hodelykt. Hodelykt fås kjøpt f.eks. hos Biltema eller Clas Ohlson. Mange forskjellige modeller er tilgjengelig i forskjellige prisklasser.

Gruppe 3 (gågruppe: alle aldere):
Denne gruppen kjører som oftest til Bøkeskogen og går et god tur der.

 

Vi deler oss i 2 grupper den andre timen (19-20). Det er helt opp til den enkelte å velge hva man vil delta på:

Svømmehall:
Her er det fri aktivitet. De voksne ta seg en svømmetur mens ungane kan finne på litt av hvert. En badevakt vil alltid være tilstede.

Styrketrening:

Fra uttøyninga etter en styrketrening i fjor
Dette er ganske populært og begynner ca kl. 19.15 i gymsalen (når de eldste er ferdig med treninga ute). Her blir det sirkeltrening med den intensiteten man velger selv. Vi gjør øvelser til musikk som klubbens ungdom har laget selv. Denne aktiviteten passer også for alle aldere og uansett nivå.

Vi sees!
Mvh Roger
Husk treningen i morgen (torsdag)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 26. Sep 2012

2012-09-26: I morgen er det Jørgen som har treningen. Dette blir den siste treningen før vintertreningen starter. Jørgen har lagt ut nybegynnerløype samt flere poster på B/C-nivå. Det skulle derfor være noe for enhver smak. Selve starten er ved Allumtjønna, men det er merket fra rv 304 mellom Åsrumvannet og Kvelde.

Etter høstferien blir det fellestrening på Hedrum Ungdomsskole hver tirsdag kl 18 samt torsdagstrening ved flaggstengene i Bøkeskogen fra kl. 18. På onsdagene blir det et opplegg som heter Vinterjukola. Mer infor om dette kommer om litt.
Flott granbardugnad

Postet av Hedrum Orienteringslag den 26. Sep 2012

2012-09-26: Sist helg var det som kjent granbardugnad. Været var litt utrygt, men regnet lot vente på seg det meste av dagen. Det ble klippet bra med granbar og målet for første levering ble nådd på lørdagen slik at man slapp å fylle på dagen etter. Midt på dagen ble det tatt en velfortjent pause med bål og grilling. For anledningen var det laget en flott leirplass med plass både ute og inne. Det var fint å se at også nye medlemmer hadde tatt turen ut i skogen. Det er jo disse dugnadene som gjør at klubben kan sponse så mye som den gjør. Og så er det gøy i tillegg. Takk til alle som hjalp til. :-)

Neste (og siste) klipping blir mandag i uke 41 (rett etter høstferien). Mer informasjon om dette kommer nærmere dagen. Er det noen som har bilder fra dugnaden så send dem til post@hedrumolag.no.
Marummila 2012

Postet av Hedrum Orienteringslag den 26. Sep 2012

2012-09-26: Til helgen arrangeres den klassiske Marummila, et løp over 2,5 km, 5 km eller 10 km. Du velger selv hvor langt du vil løpe. Dette er også siste etappe for MOT.TV-cup'en. Det blir fellesstart for alle klasser så her er det bare å henge på så godt man kan. For de som er opptatt av været kan det nevnes at det er meldt bra vær til helgen. Ta en titt på innbydelsen og la deg friste. Deretter ringer du Tone (97700538) eller melder deg på via Eventor.Resultater Nattcup 2. løp

Postet av Hedrum Orienteringslag den 25. Sep 2012

Diskusjon etter løpinga i kveld

2012-09-25: 21:50 Siste løper er enda ute i skauen, men det varer nok ikke lenge før vi har resultatlistene følg med.

21:53 Siste nytt! Alle er nå i mål og resultatlisten finner du her. Løypeleggeren (Tom Aasrum) fikk mye skryt for løypene og det virker som om alle hadde en flott tur i skogen. Velkommen tilbake neste år.
MÅLET ER NÅDD! 1003 STARTER HITTIL I ÅR!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Sep 2012

Jipppppiiiiiiii!!!!!!!
2012-09-24: Jaaaaaaa, vi klarte det! Vi hadde et mål om å nå 1000 enkeltstarter i år. Teller man med startene i helgens Blåbærløp så har vi nå 1003 starter. Vi kan dermed slå oss på brystet og si "Vi klarte det"! Takk til alle som har bidratt til å nå dette målet.

Nå kan vi kose oss resten av sesongen med o-løpenes krydder. Her finnes noe for enhver smak, for eksempel Marummila, Østerøya Rundt, Per Nordheims Minneløp, Blodslitet og Røsskleivaløpet. Se også aktivitetslista.
PM Nattcup på Bommestad

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Sep 2012

2012-09-25: Hedrum O-lag ønsker velkommen til Nattcup i morgen kveld. Det er meldt noe regn, men det bryr jo ikke vi orienteringsløpere oss noe om. Parkering/samlingsplass er her. Se også PM.Bra medlemsmøte i kveld

Postet av Hedrum Orienteringslag den 19. Sep 2012

Vi mangler nå kun 23 starter på å nå målet på 1000!
2012-09-19: Det var et bra medlemsmøte i kveld og ca. 25 som møtte. Sakene var som følger:

- Gjennomgang av sesongen hittil
- Internasjonale postbeskrivelser
- Aktivitetslista
- Granbardugnad
- Treningsopplegget i vinter
- Status fra Lågendalsmarkedet samt bilder
- Eventuelt

Det ble informert om at det nå er rett før vi har 1000 starter. Om det melder seg på noen flere på søndagens løp så bør vi klare det allerede da. Pr. i dag så mangler vi kun 23 starter. Statistikker fra 2004 og fram til nå finner du over.

Vi hadde også en gjennomgang av de internasjonale postbeskrivelsene. Dokumentet vi gjennomgikk finner du her. Det finnes også et artig spill som gjør det morsomt å lære seg tegnene. Det finner du her.
Resultater fra klubbmesterskapet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Sep 2012

2012-09-19: Resultatlisten er nå oppdatert slik at alle er med. Fikk også melding fra en som ikke hadde vært på alle postene og som ville ha seg disket. Er det flere som ikke har vært på alle postene så si ifra - jeg disker dere gjerne. ;-)

2012-09-18: Ja, nå er endelig resultatene her. Har dere ventet? ;-) Vi var 31 stykker som startet - selv om det var på en torsdagskveld og faren for mørk skog var stor. Bjarne fikk store problemer og måtte til slutt gi opp. Han så til slutt hverken kart eller terreng. Men tross alt ble det en flott kveld. Og Unni serverte førsteklasses hamburgere med godt humør som alltid. Selve resultatlisten finner du her. Premieutdelingen blir som vanlig på Årsmøtet i Januar.

Vi gratulerer klubbmesterne så mye!
Medlemsmøtet er flyttet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Sep 2012

2012-09-18: Medlemsmøtet er flyttet til Holttun kl. 1830. Se også oppdatert aktivitetsliste. Ta av fra Skinmo mot Mørk. På medlemsmøte blir det gjennomgang av sesongen så langt, både det sportslige og sosiale. Vi diskuterer også treningen utover høsten og vinteren samt andre ting som står på aktivitetslista. Det blir også gjennomgang av de internasjonale postbeskrivelsene.

I pausen blir det selvfølgelig bevertning. Møt opp alle sammen! Vi ønsker spesielt velkommen til de nye medlemmene våre.
Nattcup'en i morgen er flyttet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Sep 2012

2012-09-17: Nattcup'en i morgen er flyttet. Den skal være på Ormestad Skole. Vi har som vanlig noen lykter til utlån. Ta kontakt med Roger (91522964) om du ønsker mer informasjon om nattcup'en og hvordan dette foregår. Vel møtt!Granbardugnad - inntekter til felles gode

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Sep 2012

2012-09-17: På lørdag 22/9 er det granbardugnad igjen. Denne gangen samles vi på Liskauen. Merket fra Lie (ta av fra Skinmo mot Mørk). Ta med hele familien samt pølser til bålgrilling. Dette er GØY! Mer informasjon finner du her.Lavvotur for voksne "guttær"

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Sep 2012

Treffer vi denne fyren i år?

2012-09-17: Nå er det endelig tradisjon! På fredag fra kl. 17 blir et lavvotur for voksne "guttær" for 4. året på rad. Denne gangen blir det på Lieskauen. Det blir merket fra Lie (ta av fra Skinmo mot Mørk). Dette er en innledning til granbardugnaden for de som er over 18 år og ikke er så fine på det. Det blir overnatting i lavvo, fresing av karbonader i panna, egg og bacon på morran, mye godt i koppen/glasset utover kvelden/natta - og kanskje noen overraskelser.

Mat er altså ordnet tilogmed frokost. Du må ta med drikke og snop selv. Ta også med sovepose, liggeunderlag, granbarklippeutstyr og annet du måtte trenge. Fint om du sier ifra til Martin (95720367) senest onsdag om du kommer da det jo er noe mat som må kjøpes inn. Det er forresten en egenandel på ca. 150,- kroner som betales ved frammøte. Bare å komme fra klokka 17 og utover på fredagen. Vi sees. :)

Hilsen innledningtilgranbardugnadilavvokommiteen
PS: Ikke glem Granbardugnaden
Sport8-sprintstafett og Blåbærløpet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Sep 2012

2012-09-17: Til helgen arrangerer Larvik OK nok en gang Sport8-sprintstafett. Dette er en artig 2-mannsstafett med 2 eller 4 etapper. Stafetten gjennomføres ved at løper 1 har 1. og 3. etappe mens løper 2 har 2. og 4. etappe. I den yngste klassen er det kun én etappe hver. Det er også tilbud om individuelle løyper for de som ønsker det (Småtroll, N-, C- og A-nivå)

Påmeldingsfristen er i morgen (tirsdag), men fint om dere ringer til Tone (97700538) så raskt som mulig for påmelding slik at vi kan begynne å tenke på lagoppstillingene. Se også innbydelsen.

Blåbærløpet
På søndag er det årets siste vanlig o-løp, nemlig Blåbærløpet. Det er mye som tyder på at vi får start nummer 1000 på dette løpet. Kanskje det blir deg? Men da må du selvfølgelig bli med. ;-)
Magnar ble NORGESMESTER!!!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Sep 2012

Magnar ble Norgesmester
2012-09-16: Forrige helg ble Norgesmesterskapet for veteraner arrangert i nærheten av Moss. Her må man være 35 år eller eldre for å kunne stille. Lørdag var det 7 stykker som startet for Hedrum. Resultatene varierte en del og det var Margith som kom høyest på resultatlisten med en flott 4. plass i klasse D70. Bjørn fikk problemer med kneet sitt ute i løypa og måtte hentes av Røde Kors. Vi håper kneet blir bra raskt så du kan komme deg ut i løypa igjen om ikke så lenge. Og det der med å "slutte med orientering og begynne med frimerker i steden" tror vi ikke noe på. :-)

På søndag stilte 8 fra Hedrum til start. Det var tydelig at Magnar hadde gjort et bra løp, for han hadde det MEGET travelt fra siste post og inn. Etterhvert ble det klart at han ble NORGESMESTER i klasse H75 med en margin på 1.02 til nestemann! Dette var en kjempeprestasjon - spesielt ettersom det var hele 33 stykker med i klassen. VI GRATULERER SÅ MYE!

I tillegg gjorde også Margith det meget bra og kom inn til en flott tredjeplass i klasse D70. Margith og Magnar Reppesgård kunne dermed smilende ta et skritt opp på pallen begge to og ta imot hver sin premie i Veteranmesterskapet. Det er ikke mange ektepar som kan vise til slikt.

Se også resultatene lørdag og søndag.
PM til Høstcup 11/9

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Sep 2012

2012-09-11: Hedrum O-lag ønsker velkommen til årets siste høstcup. Vi kan friste med kompakte løyper og gode vafler i kiosken. Se også PM. NB: Det blir premieutdeling rett etter løpet. Merket fra RV40 v/Kvelde.Treningen avlyst i dag!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 6. Sep 2012

2012-09-06: Beklager, men treningen er avlyst i dag. Møt opp på løpet vårt på tirsdag i steden (i Kvelde) slik at du blir sprek til klubbmesterskapet vårt neste torsdag (i Porsgrunn).Klubbmesterskapet 2012

Postet av Hedrum Orienteringslag den 6. Sep 2012

2012-09-06: Nå er det straks klart for årets viktigste løp, nemlig klubbmesterskapet. Løpet finner sted neste torsdag i Porsgrunn og påmeldingsfristen er søndag. Det blir selvfølgelig også grilling om været tillater det. Tradisjonen tro er vi mange på Klubbmesterskapet. Møt opp du også! Ta også en titt på innbydelsen for mer informasjon. Du kan melde deg på her.Oppdatert aktivitetsliste og treningen på torsdag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 4. Sep 2012

2012-09-04: Aktivitetslista er oppdatert med informasjon om treningen førstkommende torsdag. Treningen blir på Hedrum Barneskole ved Bommestad. Møt opp og lær nye triks for å finne raskere fram i løypa.Veteranmesterskapet til helgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 3. Sep 2012

2012-09-03: Til helgen er det Veteranmesterkapet for de over 35 år. Det er flere som har meldt seg på fra klubben, men det er alltids plass til fler. Ta en titt på innbydelsen og ring til Tone i kveld for å melde deg på. Er også mulighet for etteranmelding utover i uka.Vestføld Høstcup nr. 4

Postet av Hedrum Orienteringslag den 3. Sep 2012

Det ser ut til å bli en FLOTT løpsdag i morgen! :-))
2012-09-03: I morgen møtes vi til det 4. løpet i årets høstcup. Denne gangen skal vi trå skikkelig til og møte opp alle sammen. Vi nærmer oss nå 900 starter totalt og ligger godt an til å nå 1000 starter i år! Men da må vi selvfølgelig møte opp på de resterende løp også.

Arenaen denne gangen er på Fossnes Senter. Kjør opp Andebuveien (rv. 312) fra Sem og ta av til venstre på rv. 560 ved Fossnesdammen. Se også kart.

Man starter når man vil mellom kl 1700 og 1830. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp så du kan starte rett etter kl 1700. Ellers er det alltid artig å ha med kartet fra forrige gang, der du selvfølgelig har tegnet hvor du løp med rød tusj. Da kan du sammenligne ditt løp med de andre.

Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før start.
Både trening, løp og nybegynnerkurs i kveld

Postet av Hedrum Orienteringslag den 30. Aug 2012

2012-08-30: I dag er det 2 muligheter for aktiviteter. Er du fersk eller trenger mer grunnopplæring så bør du møte på Hedrum Barneskole kl. 18. Der vil bl.a. Frode drive opplæring. Er du mer erfaren eller ønsker mer fart kan du reise til Sandefjord og bli med på et sprint løp. Der vil Jørgen se til at alle får startet etc. Merk at i Sandefjord er det forhåndspåmelding med etteranmelding på arena senest kl. 1730.

Lykke til i det flotte været i kveld! :-)
Høstcup løp 3

Postet av Hedrum Orienteringslag den 28. Aug 2012

Høsten er også en flott årstid :-))
2012-08-28: I dag er det Sandefjord OK som ønsker velkommen til det 3. løpet i årets høstcup. Været er ikke det beste, men det skremmer ikke oss...eller? ;-)  Til info så har vi nå ca 860 starter totalt. Vi nærmer oss derfor den magiske grensen på 1000 starter i år!

Arenaen er på Tangen, men det er merket fra rv 303 ved Park Hotell. Tangen er et flott område med gode bademuligheter.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk)
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft
- Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken

Man starter når man vil mellom kl 1700 og 1830. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp så du kan starte rett etter kl 1700. Ellers er det alltid artig å ha med kartet fra forrige gang, der du selvfølgelig har tegnet hvor du løp med rød tusj. Da kan du sammenligne ditt løp med de andre.

Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før start.
Aktivitetslista er oppdatert

Postet av Hedrum Orienteringslag den 27. Aug 2012

2012-08-27: Aktivitetslista er oppdatert med bl.a. informasjon om treningen førstkommende torsdag. Merk at det her er påmeldingsfrist!Sandefjord Sprint Open på torsdag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 27. Aug 2012

2012-08-27: På torsdag blir treningen flyttet til Framnes i Sandefjord (merket fra Kilen). Der arrangerer de noe som kalles Sandefjord Sprint Open som er et uhøytidelig sprintløp med premiering for rekruttene. Dette virker jo artig så vi håper så mange som mulig ønsker å være med her. Ta en titt på innbydelsen.

Merk at man må melde seg på selv via Eventor eller ringe Tone (97700538). Det er også mulighet for å etteranmelde seg på samlingsplass før kl. 1730.
59° nord - en utfordring for ungdommen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 26. Aug 2012

2012-08-26: Sandefjord OK har gleden av å invitere alle MOT.TV-ungdommer og juniorer fra Telemark og Vestfold til 59° nord. Det vil si at alle 13-20 åringer er invitert.

59° nord er orienteringens svar på TV Norges pingleutgave 71° nord. Deltagerne blir delt opp i grupper, og det blir en lang ferd mot ny dag. Under marsjen dukker det opp diverse utfordringer som krever en o-løpers tøffhet, utholdenhet, fysikk og intellekt. Ingen av oppgavene er direkte farlige, men enkelte vil nok kanskje oppleve dem som noe de vil fortelle sine barnebarn - når den tid kommer.

Årets utgave arrangeres fra lørdag 1. september til søndag 2. september. Ta også en titt på originalinnbydelsen fra Sandefjord OK. De som ønsker å være med må si ifra til Roger (915 22 964) seneste mandag 27. august. Har vi noen tøffinger i klubben tro?
Rekruttenes Orienteringsdag 2012

Postet av Hedrum Orienteringslag den 26. Aug 2012

Endelig er det tid for Rekruttenes Orienteringsdag igjen! :-))
2012-08-26: Det nærmer seg nå meget raskt årets store rekrutt-dag i HOLMENKOLLEN (søndag 2. september). Vi håper at så mange som mulig ønsker å delta. De som har vært med tidligere har kun positive ting å si om dette arrangementet. Vi leier selvfølgelig BUSS som vanlig. Her blir det vanlig orientering, skattejakt, belgisk-O og mer. Opplegg for alle t.o.m 16 år. Hele innbydelsen finner du her. Arrangørens egen innbydelse med litt flere detaljer finner du her.

Ønsker du å være med så si ifra til Jørgen på telefon 908 25 833 senest i morgen (mandag) kl. 20. Vi sees. :-)
Trening og nybegynnerkurs i morgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 22. Aug 2012

2012-08-22: Husk treningen i morgen (torsdag). Stian lager et flott opplegg med løyper for både nybegynnere og erfarne. Oppmøte er som tidligere nevnt Sleipneveien 42. Bare finn et sted å parkere i nærheten og følg så merking til startplassen.

Husk at det også er mulighet for nye å begynne. Vi har ikke markedsført dette "nybegynnerkurset" så mye, men håper at dere tar med venner og kjente som er nysgjerrige på orientering. De skal få en innføring og forhåpentligvis "bite på" orienteringssporten.

Vi sees på treningen :-)
Høstcup, trening og Kretsmesterskap

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Aug 2012

Godt være i sikte!
2012-08-20: Etter et flott Lågendalsmarked og en glimrende dugnadsinnsats er det på tide å fokusere på det sportslige igjen. Her er det som ligger nærmest nå:

1) Høstcup
Andre løp i Høstcup'en er allerede i morgen (tirsdag). Det er merket fra Statoilstasjonen på Revetal lang rv. 35. Møt opp så mange som mulig. Jo flere - jo bedre. Alle er påmeldt så det er bare å møte. Om det er noe du lurer på så er det bare å kontakte Roger (91522964).

2) Trening
Første trening etter sommeren er til torsdag. Denne gangen blir det på Tagtvedt-kartet. Merket fra Sleipneveien 42. Det er Stian som legger løyper denne gangen. Treningen starter kl. 18.

3) Kretsmesterskap
Til helgen er det kretsmesterskap Lang og Stafett ved Bolkesjø i Telemark. Dette er jo litt unna, men vi håper at så mange som mulig deltar allikevel. Det er spesielt viktig at man melder sin interesse for stafett til Tone (97700538). Stafett er gøy! Vi bør kunne klare å stille flere lag på søndagen. Ta også kontakt med andre som du synes bør være med på KM. Det er mulighet for overnatting ved Samlingsplass. Se også innbydelsen.
Lågendalsmarkedet 2012

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Aug 2012

Et yrende liv på Lågendalsmarkedet som vanlig
2012-08-18: I dag starter endelig Lågendalsmarkedet. Det arrangeres som vanlig av Hedrum Orienteringslag på Bjerke. Klubbens medlemmer har stått på og gjort sitt beste for at dette skal bli en flott opplevelse for alle besøkende.

Vi håper på et godt gjensyn med alle dere som har kost dere hos oss tidligere. Åpningstidene er Lørdag 18. august 11-16 og søndag 19. august 12-16. Les også Informasjonsarket.
Vestfold Høstcup løp 1

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Aug 2012


2012-08-13: I morgen (tirsdag) starter Vestfold Høstcup etter samme modell som vårcup'en. Kan vi klare å være noe i nærheten av så mange vi var på vårcup'en - så er det veldig bra. Da var vi jo gledelig mange. Om alle møter så kan vi klare det. Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på orientering. Og til dere som har vært med på trening, men ikke prøvd dere på løp enda - kom igjen. Dette er bare gøy. :-)

Arena for det første løpet er Sandeåsen Skole, merket fra Olsrødkrysset riksvei 311.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk)
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft
- Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken

Man starter når man vil mellom kl 1700 og 1830. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp så du kan starte rett etter kl 1700. Ellers er det alltid artig å ha med kartet fra forrige gang, der du selvfølgelig har tegnet hvor du løp med rød tusj. Da kan du sammenligne ditt løp med de andre.

Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før start.

Vel møtt til årets Høstcup!

Sportslig o-hilsen
Roger  :-)
Skjer det noe framover nå da???

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Aug 2012

Høsten er her...nesten...eller?

2012-08-12: Ja, det skjer så absolutt noe framover. Allerede førstkommende tirsdag (14/8) starter Vestfold Høstcup. Og der må vi selvfølgelig delta alle sammen så vi når målet vårt på 1000 starter.

I lang tid har noen ildsjeler arbeidet med Lågendalsmarkedet, men førstkommende onsdag (15/8) skal også vi andre i Hedrum bidra. Selve Lågendalsmarkedet er jo allerede neste helg (18-19/8) - så det er bare å henge i. Det er viktig at alle som er satt opp på arbeidslista møter opp på angitt tid. Om du allikevel ikke kan så er det viktig å si ifra til Astrid (92411804) eller Margith (90759405) slik at arbeidslista kan justeres. Er du ikke satt opp på liste og ønsker å bidra allikevel, så er det bare å kontakte Astrid eller Margith. Husk at det er for det meste inntektene herfra som gjør at det er så fordelaktig å være med i Hedrum O-lag. :-)

Andre ting som det ikke er så lenge til er kano-orientering, O-troll leir (9-12 år), MOT.TV cupKM langKM stafett, 59 grader nord og Veteranmesterskapet. Ta en titt på aktivitetslista for å få full oversikt. Skriv den gjerne ut og heng den opp på kjøleskapet. Husk at aktivitetslisten kan ajourføres i løpet av høsten - så sjekk datoen øverst på lista og bytt ut din kopi på kjøleskapet om den er utdatert.

Gleder meg til å se dere alle igjen etter en flott sommer - selv om ikke været har vært på sitt beste.

Sportslig hilsen fra Roger :-)
Har det skjedd noe i sommer da???

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Aug 2012

Det store oppløpet på O-ringen i Sverige hvor 21.000 løpere passerte

2012-08-12: Ja, det har definitivt skjedd noe i sommer! Hedrum OL har vært representert på flere o-løp, både små, store, ferieløp og mesterskapsløp. Og så har Erlend og Jarle vært på Hovedløpet og O-landsleir for yngre. Vi som har orientert i sommer har hatt mange flotte opplevelser, både sportslig på dagen og sosialt på ettermiddagen/kvelden. Les videre for å se hva som skjedde i sommer.

1-8 juli: World Masters
Dette er et uoffisielt verdensmesterskap for veteraner (eldre enn 35 år). Her er det deltakelse fra hele verden og i år var Tyskland vertskapsland. Fra Hedrum deltok 8 o-løpere og de hadde med seg en heiagjeng på 6 stykker.

Sportslig så ble det også noen bra resultater. Margith fikk en flott 3. plass på sprinten og en 6. plass på langdistansen. Resultatene finner du her.

14-15 juli: Fjelløpet i Vinje
Et artig løp over 2 dager som går oppe på snaufjellet og med kart i målestokk 1:30000. Dette bør absolutt prøves. I år deltok 7 sprekinger fra Hedrum. Fra resultatlisten kan nevnes at Torill Hynne Fjære og Margith Reppesgård vant sine klasser begge dager. I tillegg bør også nevnes at Karoline og Kristoffer Fjære fullførte i fin stil. Resultatene finner du her: dag1 dag2

22-27 juli: O-ringen i Sverige
Verdens største orienteringsløp heter O-ringen og arrangeres i Sverige. I år var det over 21.000 (tjueentusen!!!) løpere med i Halmstad. Selv om det er mange løpere med så går arrangementet meget bra. Fra Hedrum var vi hele 23 o-løpere samt en heiagjen på 3. Da ble det selvfølgelig langbord hver kveld med god stemning.

De beste sportslige resultatene stod Viktoria og Stian for. De hadde hver sin etappeseier og måtte da selvfølgelig opp på scenen med blomsterkrans for å motta premie. Det er STORT å vinne en etappe på O-ringen. Stian ble også nummer 3 sammenlagt. Ellers var vi andre stort sett fornøyde og fikk noen flotte turer i skogen. Resultatene finner du her.

Om 2 år går O-ringen i Skåne. Da har vi "bestemt" at vi skal bli enda flere fra Hedrum.

3-8 august: Hovedløp og O-landsleir for yngre
Dette er et uoffisielt NM for de i alderen 14-16 år. På O-landsleiren får man mye og god trening samt mye sosialt samvær med annen o-ungdom fra hele landet. Erlend Gjestrum og Jarle Lysnes deltok fra Hedrum i år. Det ble ingen topp-plasseringer, men begge to hadde en flott uke og fikk mange nyttige tips. I tillegg skaffet man seg nok noen nye venner. Resultatene finner du her.
Aktivitetskalender fram til november er nå klar

Postet av Hedrum Orienteringslag den 25. Jun 2012

2012-06-25: Lurer du på hva som skjer etter sommeren? Ikke fortvil. Aktivitetskalenderen fram til november er nå klar. Ta en titt her. Den vil bli oppdatert fortløpende om det skjer endringer. Viktige endringer vil bli annonsert på våre nettsider www.hedrumolag.no.Siste løp i årets Vårcup

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Jun 2012

Premieutdeling og salg av saftige hamburgere i dag!
2012-06-18: Så har tiden kommet for det siste løpet i årets Vårcup. Dette løpet arrangeres i Botne (merket fra Fv315 ved Gudum). Siden dette er det siste løpet blir det PREMIEUTDELING for de yngste og salg av saftige hamburgere til kostpris. Se egen info fra kretsen. Så her er det bare å møte opp. Her er resultatlisten fra forrige løp samt sammenlagtliste.
PS: Ikke glem vår egen sommeravslutning på torsdag.
Over 650 starter. Dette må feires!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Jun 2012

Mye godt man kan ha på grillen
2012-06-17: Vi har nå over 650 starter hittil i år. Dette er utrolig bra og vi er nå på god vei til å nå vårt mål med 1000 starter. Dette må selvfølgelig feires og det blir derfor sommeravslutning med GRILLING førstkommende torsdag (21/6). Alle medlemmer er hjertelig velkommen - og ta gjerne med familie og venner. O-laget holder grill. Du tar med deg mat, tilbehør og noe å sitte på.

Dette er en flott anledning for alle våre nye medlemmer til å bli kjent med de som har holdt på en stund. Grillen vil være varm fra kl. 18, men det er bare å møte opp i god tid før dette om du har lyst. Rekker du ikke å komme før kl. 18 så gjør ikke det noe da vi holder varme i grillen en god stund. Stedet vi skal være på er lavvoen til Jørgen og Torill - den finner du her. Det er IKKE værforbehold - vi har god plass. Bilder fra lavvoen finner du her og her. Bare å ringe til Roger (91522964) om du har spørsmål. Vel møtt alle sammen!
Trening ved Fjære i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 14. Jun 2012

2012-06-14: Denne gangen er treninga ved Fjære, litt innenfor lavoen til Jørgen og Torill for de som vet hvor den er. Det blir merket herifra. Møt opp og få nye tips om hvordan man kan ta seg raskere og sikrere fram i o-løypa. Det er Jørgen som er ansvarlig denne gangen og ryktene går om at det er flotte løyper.7. løp i Vestfold Vårcup

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Jun 2012


2012-06-11: I morgen går ferden til Sande til det 7. løpet i årets Vestfold Vårcup. Samlingsplassen er ved Lersbrygga idrettsanlegg (merket fra krysset rv313/319). Forrige uke var vi 39 startende fra Hedrum selv om vi arrangerte selv - det var jo kjempebra! Klarer vi å følge opp dette så blir det kanskje ny rekord denne gangen. Flott om så mange som mulig møter opp tidlig slik at vi får organisert følge til de som trenger det på en grei måte. Her er resultatlisten fra forrige løp.O-festivalen og Midtsommerløpene

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Jun 2012

2012-06-11: O-festivalen er flaggskipet til orienteringsnorge. Her kommer man fra hele landet for å delta. I år går løpene på Beitostølen 22.-24. juni. De som var med i Kongsberg i Pinsa vet hvor artig det er når mange o-løpere samles. Les mer på hjemmesiden til O-festivalen samt innbydelsen.

Midtsommerløpene er et flott arrangement her i Vestfold som man absolutt bør delta på. I år går løpene på Brunstad og Melsom 15.-16. juni. Stokke IL kan friste med flotte premier. Les mer på hjemmesiden til Midtsommerløpene samt innbydelsen.

Påmeldingsfristene for O-festivalen og Midtsommerløpene er henholdsvis i dag (11/6) og i morgen (12/6). Det er derfor på høy tid å melde seg på til disse løpene. Husk at vi skal nå 1000 starter i år. Du melder deg på direkte i Eventor eller til Tone (97700538). :-)
Husk treninga i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Jun 2012

2012-06-07: Treninga er på samme kartet som vi hadde løp på om tirsdagen. Vi holder oss imidlertid borte fra skytebanen siden det er skyting der. Det er merket herifra. Møt opp og få nye tips om hvordan ta seg raskere og sikrere fram i o-løypa. Det er Tonje og Alvilde som har treninga denne gangen.Velkommen til Vårcup'en

Postet av Hedrum Orienteringslag den 3. Jun 2012


2012-06-03: På tirsdag går det 6. løpet i årets Vårcup av stabelen. Vi kan friste med flotte løyper i et ganske så bra terreng. Denne gangen har vi valgt å legge løypene innenfor et passe lite, men bra området. Siden området ikke er så stort har den lengste løypa kartbytte. Vi tror dette skal bli artig samtidig som det blir krevende orientering for de med A/B-nivå. Ta en titt på kartet for å se hvor du skal kjøre for å komme fram (merket langs 304 rett vest for Åsrumvannet retning Kvelde).
MOT.TV cup 2012

Postet av Hedrum Orienteringslag den 31. Mai 2012

2012-05-31: Også i år blir det MOT.TV cup. Dette er en cup som er spesielt tilrettelagt for ungdommen i alderen 13-16 år og som arrangeres i forbindelse med andre løp. Meningen med denne cup'en er at den skal være fartsfylt og kul - samt knytte ungdommen mer sammen. Det blir også diverse ledertrøyer (beste løper, beste klatrer og beste sprinter). Vi håper at så mange som mulig av ungdommen i Hedrum vil delta. Mer informasjon finner du her. Påmelding er som på vanlig løp til Tone (977 00 538).Trening på Verningen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 30. Mai 2012

2012-05-30: I morgen er treningen på Verningen kl 18. Denne gangen er det Kim som har lagt løypene. Han synes sikkert det er hyggelig om så mange som mulig møter opp. Værmeldingen sier at det skal bli sol til rett etter treninga. Og så blir det jo en fin anledning til å mimre litt om Pinsehelga. :-)En vellykket Finn Fram Dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 29. Mai 2012

Hedrum O-lag var godt synlig på Finn Fram dagen
2012-05-29: Søndag for litt over en uke siden var vi med-arrangør av Finn Fram dagen. Det var strålende vær med mange folk i skauen. Tor Gunnar melder om nærmere 100 deltagere i den lange løypa og Per Olav hadde 36 barn med totalt 100 runder i den lille løypa med Tor Magnus på beste tid (1m 31s).

Vi måtte ut og hente 1 person på slutten av dagen (fikk vedkommende hjem i god behold). Vi solgte 4 turorienteringsposer. Takk til alle i HOL som kom og hjalp til.
Fantastisk Pinseløp i år!!!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 28. Mai 2012

2012-05-28: Så er også årets Pinseløp over. Været var strålende, løypene gode, og alle var i godt humør. Det ble derfor nok et flott opphold i Kongsberg i Pinsen. Vi koste oss både på løpet og i Hedrum-leier'n på kvelden. Der spiste vi bl.a. reker på fredagskvelden og grillet lørdag og søndag kveld.

Bilder som Kongsberg OL har lagt ut selv: Lørdag, Søndag, Mandag

Overraskelsen var stor for flere da May og Unni lørdag kveld overrakte en blomsterkrans og medalje til Espen - for hans førsteplass i klasse H17C. Både blomsterkrans og medalje var håndlaget av dem selv. Roger fikk også medalje for sin 3. plass i klasse H17AK. Margith og Magnar gjorde også en flott innsats og fikk henholdsvis 1. plass (D70) og 2. plass (H75).

Søndag kveld var det 5 stykker som hadde en av de 3 første plasseringene. Medaljer ble delt ut til Ulrik for 2. plass i klasse H11-12N, Viktoria for 2. plass i klasse D13-16N og Espen for 3. pass i klasse H17C. I tillegg fikk Margith en flott andreplass i D70 og Camilla en fin tredjeplass i klasse D17N.

Etter 3. løpsdag ble det ingen utdeling av krans (kun til 1. plasser) eller medaljer (1. - 3. plass) da alle selvfølgelig reiste hjem etter endt dyst. Det kan imidlertid hende at dette blir delt ut noe senere i år (f.eks. på klubbmesterskapet). De som fikk 1-3 plass var som følger: 1. (Atle-H17AK), 2. (Victoria-D13-16N, Espen-H17C, Roger-H17AK), 3. (Ingar-H17B, Frode-H17C, Margith-D70, Magnar-H75).

I tillegg startet Erlend og Jarle på ungdomsstaffetten i dag. De gjorde en flott innsats selv om det ble litt bom. Begge to syntes dette var veldig gøy. Så til neste år må vi få til flere stafettlag.

Resultatene finner dere her: 1. dag, 2. dag, 3. dag, Ungdomsstafett

Vi hadde 97 starter i år som vi må være veldig fornøyde med. Så vidt jeg vet kommer nok de fleste (alle?) tilbake igjen til neste år. Så da tar vi kanskje ny rekord i 2013???

Takk for en flott tur alle sammen. Jeg koste meg virkelig sammen med dere. Bilder kommer etterhvert fra turen også - men det er opp til dere. Send meg bilder på roger@lysnes.net så legger jeg det ut på nettet. Vi sees på neste o-løp! :-))

Masse o-hilsner fra Roger!

PS: Ikke glem treninga på torsdag på Verningen. ;-)
Informasjon vedr. Pinseløpet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Mai 2012

Jeg kommer!
2012-05-24: Det er nå rett før vi reiser avgårde til PinseløpetSe her for mer informasjon om hva du bør ta med deg og hvor vi skal overnatte. Vel møtt alle sammen til en hyggelig fellestur til Kongsberg. Vi er nå påmeldt med nøyaktig 100 enkeltstarter. Dette er 10 færre enn på samme tid i fjor, men vi må allikevel si oss godt fornøyde. Er det noen etternølere der ute så er det fremdeles mulighet å henge seg på. Ta i så fall kontakt med Tone (97700538).

Vi har ikke noe spesiell oppmøtetid, men man kan regne med at det er noen fra klubben på plass på Raumyr Skole fra kl. 1830. De som skal kjøre direkte til løpene kjører hit.

For selve løpene finnes følgende informasjon:
* Værvarsel
* PM
* Nybegynnerløyper og følgekart
* Artikkel i Veivalg
* Startlister (var ikke klare torsdag kl 21:50)
Trening ved Holttun i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Mai 2012

2012-05-24: I dag blir det trening fra Holttun kl 18. Det er Anders Kristian som har lagt løypene og det blir som vanlig opplegg for alle nivåer. Dette blir en fin oppkjøring før pinseløpene (fremdeles muligheter for å etteranmelde seg).
Vi sees.  :-)5. løp i Vestfold Vårcup

Postet av Hedrum Orienteringslag den 22. Mai 2012

I kveld blir det flott i Bøkeskogen :-))
2012-05-22: I dag blir vi værende i Larvik på det 5. løpet i årets Vestfold Vårcup. Samlingsplassen er ved Lovisenlund Stadion. Hittil har vi vært nærmere 40 stykker på Vårcup-løpene. Klarer vi dette videre så er det MEGET bra! Flott om så mange som mulig møter opp tidlig slik at vi får organisert følge til de som trenger det på en grei måte. Her er resultatlisten fra forrige løp.

PS: Ikke glem treningen på torsdag kl 18. Oppmøte ved Holttun. Denne gangen er det Anders Kristian som har lagt løypene og da blir det helt sikkert flott trening for alle.
PPS: Det er fremdeles mulighet for å etteranmelde seg på Pinseløpene i Kongsberg. Vi er nå 99 påmeldte starter. Det er mulig å melde seg på ett, to eller alle tre løpene.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt
- Campingstol/stolsekk
- Evnt. regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- Drikke
- Evnt. penger til kiosk

Man starter når man vil mellom kl 1730 og 1900. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1730. Ellers er det alltid artig å ha med kartet fra forrige gang. Der har du selvfølgelig tegnet hvor du løp med rød tusj. Da kan du sammenligne ditt løp med de andre.

Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid.

Vi sees!
Roger  :-))
MOT.TV samling i Lardal

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Mai 2012

2012-05-20: Lardal OL og OTO inviterer alle 13-16 åringer til MOT.TV-samling 1.-3. juni. Samlingen vil ha base på Borgen Skisenter i Svarstad. Alle treningene får løyper tilbasset vanskelighetsgradene A, B og C/N. Denne samlinga passer derfor for alle og vil gi en god forsmak på terrenget dere får på Hovedløpet i august. Kontakt Per Einar (97553187) for spørsmål og påmelding. Det er ingen egenandel for klubbens løpere. Påmeldingsfristen til Per Einar er 22. mai. Se også innbydelsen.

MOT.TV er et samarbeid mellom Telemark og Vestfold O-krets for å skape et godt miljø i aldersgruppen 13-16 år.
Det fyller seg opp på PINSELØPET

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Mai 2012

Om jeg fikk være sola diiiii.....trallallaaaaa....
2012-05-18: Nå begynner det å hjelpe med påmeldinger. Vi har nå 98 påmeldte fra Hedrum (inklusive Erlend og Jarle som skal løpe stafett på mandag). Vi er dermed ikke så langt unna de 114 startene vi hadde i fjor. Det ser dermed ut som om vi skal klare det. Pleier jo alltid å være noen etternølere. ;-)

På hele Pinseløpet nærmer det seg nå 1000 påmeldte lørdag og søndag. Og det er meldt STRÅLENDE vær!!!!!! Bare sol og opp mot 25 grader!!! Det ser dermed ut som om dette skal bli en uforglemmelig opplevelse. Om du ikke har meldt deg på enda - så gjør det nå. Fristen er i kveld. Se også denne nyheten.
Kjøp av løpstøy

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Mai 2012

2012-05-17: Trenger du nytt løpstøy? Eller er du kanskje ny i klubben og lurer på hvor du får tak i det flotte løpstøyet de etablerte i klubben har? Da bør du lese videre.

Vi er stolte av klubben vår og har derfor kjøpt inn et lager av bl.a. løpstøy og overtrekksdresser i klubbens farger. Ønsker du å kjøpe noe av dette er det bare å kontakte forvalter av løperutstyr (Astrid Lie: 92411804). Henteadresse er Hovlandveien 110 i Larvik. Klubben dekker noe av kostnaden og prisene blir da som følger (les videre):

 

Varetype

Størrelse

Pris

Løpsoverdel kortermet

Diverse

200,- (-> 16 år)

250,- (17 år ->)

Løpsoverdel kortermet

(gammel type)

Bare voksen størrelser

150,- (17 år ->)

Løpsoverdel langermet

(gammel type)

Diverse

100,- (-> 16 år)

150,- (17 år ->)

Løpsbukse

Diverse

100,- (-> 16 år)

150,- (17 år ->)

Tights (sort/grønn)

Diverse

200,- (-> 16 år)

250,- (17 år ->)

Overtrekksdress

Diverse

620,- (-> 16 år)

750,- (17år ->)

Hettejakke (hvit)

S, M, L, XL

200,-

Hettegenser (grå)

XS og mindre

200,-

 
OBS OBS: Husk Pinseløpet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Mai 2012

2012-05-15: Vi mangler fremdeles noen løpere for å bli like mange som i fjor. Da hadde vi 114 starter mens vi nå har 81 påmeldinger. Ingen grunn til å tvile på om man skal være med. Her er det bare flotte o-løyper, sosialt samvær og annet gøy. Les mere her.4. løp i Vestfold Vårcup

Postet av Hedrum Orienteringslag den 14. Mai 2012

Du blir vel med denne gangen også?
2012-05-14: I morgen tirsdag skal vi til Sandefjord igjen på det 4. løpet i årets Vestfold Vårcup. Samlingsplassen er på Ranvik Ungdomsskole. Vi er nå stabilt mange på løpene - og det er veldig koselig. Flott om alle møter opp tidlig slik at vi får organisert følge til de nye på en grei måte. Her er resultatlisten fra forrige løp.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt
- Campingstol/stolsekk
- Evnt. regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- Drikke
- Evnt. penger til kiosk

Man starter når man vil mellom kl 1730 og 1900. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da må du møte opp så du kan starte rett etter kl 1730. Ellers er det alltid artig å ha med kartet fra forrige gang. Der har du selvfølgelig tegnet hvor du løp med rød tusj. Da kan du sammenligne ditt løp med de andre.

Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid.

Vi sees!
Roger  :-))
Vi nærmer oss det store målet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Mai 2012

2012-05-13: Vi er nå 1/3 på vei til det store målet i år - nemlig 1000 starter. I løpet av helgen nådde vi 344 starter - noe som er veldig bra. Vi har skikkelig medvind i O-laget nå. Og det virker som om våre nye medlemmer blir tatt godt imot av de mer etablerte. La oss fortsette å være idrettslaget med et glimt i øyet. :-)Ta deg en "HARRY"-tur i sommer da vel...

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Mai 2012

Verdens største orienteringsløp. Kommer du???
2012-05-13: I år blir O-ringen arrangert 22-27 juli noe sør for Gøteborg i Sverige, nærmere bestemt ved Halmstad. Alle som ikke har deltatt her før bør ta seg en tur. Dette er en opplevelse utenom det vanlige med over 15000 deltakere hver dag i 5 dager. Om du ikke har planer for sommerferien i år så er det bare å ta seg en tur dit. Vi er allerede 26 personer fra Hedrum som skal benytte en uke av sommerferien på dette arrangementet.

Meld deg på som vanlig hos Tone (97700538). Hun svarer også villig på spørsmål om O-ringen. Siste påmeldingsfirst er 15. juni, men om du melder deg på senest 15. mai så får du redusert pris. Overnattingen skjer på en kjempestor campingplass bygget spesielt for anledningen. Man kan overnatte i campingvogn, bobil, combicamp, telt osv. Les videre så kan du se hvem som har meldt seg på til nå.

Martin og Anne Marit
Per Einar, Anne, Susanne og Ulrik
Atle, June, Victoria og Kristine
Roger, Tone, Stian, Tonje og Jarle
Alvilde
Jan Ivar og Viktoria
Jørgen, Torill, Kristoffer og Karoline
Anders Kristian, Kari, Sindre og Henrik

Bli med du også da vel??!! Vi som har vært der før reiser igjen og igjen og igjen....

Slik ser det ut i målområdet. Lyst til å være en del av dette?
Pinseløpet 26-28 mai

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Mai 2012

2012-05-13: Pinseløpene (26-28 mai) nærmer seg og alle som ønsker å være med bør nå melde seg på. Dette er et kjempeflott arrangement for hele familien så vel som enkeltpersoner. Det er på disse løpene vi pleier å ha flest deltakere. Skal vi få ny rekord i år må vi klare minst 114 starter på de tre løpene. Og det burde vi faktisk klare.

Siste frist for ordinær påmelding er fredag 18. mai. Meld deg på til Tone (97700538) eller direkte på Eventor. Hun svarer også på spørsmål du måtte ha. Husk at du MÅ gi Tone (97700538) beskjed om du ønsker å overnatte - grunnet melding til skole/brannvesen.

Også i år skal vi bo på Raumyr Skole. Dette er et nærmest perfekt sted (med sol så og si hele døgnet) hvor du kan velge å ta med deg campingvogn/bobil eller overnatte i gymsal. Det blir selvfølgelig veivalgsdiskusjoner, grilling og annet sosialt på kveldene. Hele startkontigenten og overnatting på Raumyr Skole dekkes av klubben for alle. Les videre for mer informasjon.

I fjor var vi hele 114 startende fra Hedrum. Klarer vi det enda bedre i år??? (vi har allerede mottatt 47 påmeldinger) Uansett så blir det en salig blanding av unge og eldre, spreke og mosjonister. Meld deg på du også - så får du blitt med på moroa. Vi håper at spesielt de nye vil ta turen til Kongsberg.

Et yrende liv på Pinseløpene i 2009. I år blir det helt sikkert like flott!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lurer du på hvordan terrenget i Kongsberg er? Ta en titt her da vel.
Linker til innbydelse og arena.

Sport8 og Trimtext vil ha salgstelt alle dagene hvor det blir salg av løpstøy, o-sko, kompasser og annet. Så om det er noe du mangler eller bør bytte ut med noe nytt - så er muligheten der.

Dette bør du ta med deg på løpene:
  Campingstol
  Penger til kiosk
  Niste
  Drikke
  EKT-brikke
  Kompass
  Løpstøy
  Skift
  + annet nødvendig

Dette bør du ta med deg i tillegg om du skal overnatte:
  Liggeunderlag
  Sovepose
  Mat
  Drikke
  Toalettsaker
  Håndkle
  Såpe
  Kjølebag
  Grill (om du har)
  Campingbord og stol
  + annet nødvendig

På løpene er det varm dusj. Vi har også tilgang til garderobe/dusj samt kjøkken på skolen der vi skal overnatte.

Vi sees i Kongsberg.  :-))

 
Resultater fra Hedrumløpet (KM Sprint)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Mai 2012

2012.05.13: Takk for flott oppmøte på løpet vårt. Etter tilbakemeldingene å dømme så var alle fornøyde. Var imidlertid noen som hoppet over en post - og da blir det jo dessverre disk. Er bare én kur mot slikt: Sjekk koder! :-)   Se også resultatene.
KM Sprint for Vestfold og Telemark

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Mai 2012

2012-05-13: Velkommen til KM Sprint for Vestfold og Telemark på søndag. Vi har bestilt bra vær og gode kaker - så det er bare å komme. Første start er kl 11 som vanlig. Merket fra Larvik Brannstasjon. Se også innbydelse, PM og startliste.
Vel møtt!Østlandsposten på treningen i morgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Mai 2012

2012-05-09: I morgen (torsdag) kommer Østlandsposten på besøk på treningen. Det er derfor viktig at vi møter så mange som mulig. Regnet som er meldt i flere dager er nå sterkt redusert. Det kan faktisk se ut som om vi får oppholdsvær. Fint om dere derfor tar en tur til Verningen kl 18 (OBS: treningen er flyttet fra Mesterfjellet Skole). Postene er allerede ute i skogen og det blir flotte løyper for alle nivåer (N, C og A). Ta med EKT-brikke.

Det var forøvrig gledelig å se så mange på Vårcup'en i går. Det var hele 37 startende fra Hedrum. Se resultatlisten.
Torsdagstreningen er flyttet til Verningen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 8. Mai 2012

2012-05-08: Treningen på torsdag er flyttet til Verningen (samme sted som forrige uke). Er også muligheter for at vi får besøk av Østlandsposten. Møt derfor opp slik at vi får vist oss fram på en god måte. På forrige trening var vi jo ca 30 personer!3. løp i Vestfold Vårcup

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Mai 2012

 

 

 

 

2012-05-07: I morgen tirsdag går det 3. løpet i årets Vestfold Vårcup av stabelen. Nå skal vi til Svarstad sentrum og utforske den spennende Holemyra.

Denne gangen ser det ut til at vi får enda noen nye med oss. Kjempeflott med flere glade HOL'ere. Dere som trenger følge bør møte opp så tidlig som mulig slik at de som skal følge rekker å løpe selv etterpå. Her er resultatlisten fra forrige løp. Vi hadde som vanlig MANGE med.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt
- Campingstol/stolsekk
- Evnt. regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- Drikke
- Evnt. penger til kiosk

Man starter når man vil mellom kl 1730 og 1900. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da må du møte opp så du kan starte rett etter kl 1730. Ellers er det alltid artig å ha med kartet fra forrige gang. Der har du selvfølgelig tegnet hvor du løp med rød tusj. Da kan du sammenligne ditt løp med de andre.

Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid.

Vi sees!
Roger  :-))
Samling for 8-14 åringer til helgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Mai 2012

 

 


2012-05-07: Ungdomsutvalget ønsker å gjøre litt stas på de yngre og arrangerer derfor til helgen en samling m/overnatting i forbindelse med vårt løp. Samlingen er på Frostvedt skole og det blir samtidig deltakelse på o-løp lørdag og søndag. Noen har fått denne informasjonen allerede på trening eller o-løp og har allerede meldt seg på. Dere andre må melde dere på raskt da fristen er til torsdag. Ta en titt på invitasjonen for mer informasjon. Meld deg på til Viktoria på telefon 98 29 08 83. Dette blir GØY! :-)
Husk treningen på Verningen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Mai 2012

2012-05-02: Denne torsdagen er det Alvilde som har treningen. Det blir sikkert et spennende opplegg for alle nivåer. Møt opp kl 18 og få enda mer orienteringserfaring. Du finner starten ved å kjøre til Verningen og deretter 300 meter sydover mot Ødegården (Skuggedalveien). Se også dette kartet.Flott o-løp i dag 1. Mai

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Mai 2012

Fornøyde løpere fra Hedrum: Jørn-Isak, Robin, Ulrik og Susanne

 

 

 

 

 

 

 

 

2012-05-01: Det var et flott løp i Porsgrunn i dag i strålende vær. Vi var 15 som stilte til start fra Hedrum og alle fullførte på en flott måte. Viktoria hadde et par "irriterende bommer" som hun sa, men hadde også flere gode strekk. Jørn-Isak Stampe Hansen deltok for første gang på et "virkelig" o-løp. Roger som var skygge rundt løypa syntes han forstod kartet godt og orienterte for det meste sikkert og greit. Ulrik løp alene rundt løypa for første gang og var strålende fornøyd da han kom i mål. Susanne fikk noe vondt i magen, men klarte seg bra allikevel. Totalt fikk vi 6 førsteplasser. Se også resultatene.

PS: Ikke glem å melde deg på til løpet i helga i Tønsberg. Påmeldingsfristen er i morgen (onsdag).
Påmelding til Skjærgårdsløpet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 30. Apr 2012

 

 


2012-04-30: Til helgen er det Skjærgårdsløpet - et tradisjonsrikt og flott o-løp i Tønsbergområdet. Denne gangen blir det arrangert på Nøtterøy. Meld deg på selv via Eventor eller ring Tone (97700538). Du kan melde deg på både lørdag og søndag eller bare en av dagene om du ønsker. Se også innbydelsen. Klarer vi å få flest antall starter i Vestfold? Husk at vi skal nå 1000 starter i år. :-))
MOT.TV samling i Lardal

Postet av Hedrum Orienteringslag den 30. Apr 2012

2012.04.30: Lardal OL og OTO inviterer til MOT.TV-samling første helga i juni. De håper på stor respons og fullt hus. Det er lagt opp til at noen 16-åringer kommer til å løpe jr.-NM stafett søndag 3. juni (Fossum). Kontakt Per Einar (97553187) for spørsmål og påmelding.

MOT.TV er et samarbeid mellom Telemark og Vestfold O-krets for å skape et godt miljø i aldersgruppen 13-16 år.
Husk trening ved Heum

Postet av Hedrum Orienteringslag den 26. Apr 2012

Romslige telt vi har - og flott vimpel!

 

 

 

 

 

 

2012.04.26: I dag er treningen ved Heum. Ta av mot Lysebo ved rv. 40 noe sør for Kvelde. Deretter er det ca 2 km å kjøre. Per Dag har laget løypene og håper at mange kommer. Husk også å melde deg på løp på eventor.orientering.no eller ved å ringe til Tone (97700538). I aktivitetslista finner du oversikt over alle løp og treninger.

Vi var 37 stykker på Vårcup'en på tirsdag. Dette er også meget bra. Vi var den nest største klubben i Vestfold - kun slått av Sandefjord med 2 løpere. Ta en titt på resultatene.
Påmeldingsfrist til POL-sprinten i morgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 23. Apr 2012

2011-04-23: I morgen er det påmelding til POL-sprinten. Her er vi tradisjonelt mange påmeldte. Ta en titt på innbydelsen og meld deg på hos Tone (97700538) eller på Eventor. Om du ikke har bruker på Eventor så er det bare å registrere seg ved å trykke på "Registrer meg" i menyen til venstre (inne i Eventor). Husk å holde deg oppdatert på hjemmesida vår og aktivitetslista.2. løp i Vestfold Vårcup

Postet av Hedrum Orienteringslag den 23. Apr 2012

43 glade HEDRUM-løpere deltok sist uke - i alle aldere og ferdighetsnivåer

 

 

 

 

 

2012-04-23: Nå er det klart for andre løpet i Vestfold Vårcup. Denne gangen er det i Stokke og er merket fra RV 303 ca 2 km sør for Stokke sentrum.

Sist uke hadde vi hele 43 startende. Er det mulig å bli enda flere enn dette??? Møt opp alle sammen så klarer vi det kanskje (alle er påmeldt). Dette løpet passer for alle - selv om du bare har fått med deg én trening/nybegynnerdag. Her er resultatlisten fra forrige uke.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt
- Campingstol/stolsekk
- Evnt. regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- Drikke
- Evnt. penger til kiosk

Man starter når man vil mellom kl 1730 og 1900. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da må du møte opp så du kan starte rett etter kl 1730. Ellers er det alltid artig å ha med kartet fra forrige gang. Der har du selvfølgelig tegnet hvor du løp med rød tusj. Da kan du sammenligne ditt løp med de andre.

Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid.

Vi sees!
Roger  :-))
En fantastisk start på sesongen!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Apr 2012

5 fornøyde Hedrumløpere :-)

 

 

 

 

 

 

2012-04-17: Det ble en fantastisk start på sesongen. I helgen hadde vi ca 70 starter - noe som er kjempebra. I dag overrasket vi skikkelig med hele 43 starter!!! Vi var med det den desidert største klubben i Vestfold. Fortsetter det slik så klarer vi 1000 starter med klar margin. Men ikke ta "seieren" for gitt. Stå på helt til vi klarer å nå 1000....og klarer vi 1100 er jo det bare enda bedre.

Flotte resultater har det blitt i helgen også. På fredag fikk Viktoria en mesterskapsmedalje da hun fikk bronse i Natt KM. Ellers er det bare å kose seg med resultatene som du finner på http://eventor.orienterin.no eller under.

Fredag Lørdag Søndag Tirsdag
Vestfold Vårcup starter i morgen (tirsdag)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Apr 2012

Endelig vår!!!

 

 

 

 

2012-04-16: I morgen (tirsdag) starter endelig Vestfold Vårcup. I fjor var vi i gjennomsnitt ca 30 stykker på hvert eneste løp. Møt opp du også så blir vi enda flere i år. Arena for det første løpet er Mosserød Skole i Sandefjord (merket fra innfartsveien/ringveien).

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk), kan være kjekt å ha
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft
- Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken

Man starter når man vil mellom kl 1730 og 1900. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da må du møte opp så du kan starte rett etter kl 1730. Ellers er det alltid artig å ha med kartet fra forrige gang, der du selvfølgelig har tegnet hvor du løp med rød tusj. Da kan du sammenligne ditt løp med de andre.

Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før start.

Vel møtt til årets Vårcup!

Sportslig o-hilsen
Roger  :-)
Mange påmeldte i helgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 14. Apr 2012

Utsnitt fra vårt kart på Bommestad

 

 

 

 

 

2012-04-14: I går var vi 9 stykker som koste oss på KM-natt ved Tjøllingvollen. Alle var stort sett fornøyde med resultatene. Det kan nevnes at Viktoria fikk bronsemedalje og at Anders Kristian vant klasse H40.

I dag (lørdag) har vi 26 påmeldte og i morgen 33 påmeldte. Dette gir et foreløpig totalt antall starter i løpet av helgen på 78! Det er fremdeles mulig å bli med for de som ikke har meldt seg på. I dag starter løpet kl. 14 (kl 13 for de helt yngste) på Tjøllingvollen og i morgen starter løpet kl. 11 (kl 10 for de helt yngste) ved Varden skole i Sandefjord. Ønsker du å bli med er det bare å ta kontakt med Tone (977 00 538) i dag eller i morgen så ordner hun resten. Her er startliste samt PM for i dag og startliste samt PM for i morgen. De nye som blir med for selvfølgelig hjelp rundt løypa. Vi er nå på god vei for å klare å få 1000 starter i løpet av året. :-)

PS: Vi har også ei gruppe i Facebook - følg med der også.
Ikke glem treningen tirsdag 10. april

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Apr 2012

Og så.....full fart til neste post!

 

 

 

 

 

 

2012-04-09: I morgen er det første trening etter Påske. Møt opp som vanlig på Hedrum Ungdomsskole noe før kl. 18 ferdig skiftet. Siden det nesten er "sommer" så er det nå 100% fokus på trening ute og vi har derfor ikke tilgang på garderober. De som har kompass og EKT-brikke tar med dette (dere andre får låne). Denne dagen er også siste frist for ordinær påmelding til Vestfold 2-dagers og Norwegian Spring. Bare å ta kontakt med Jan Ivar Gundersen (98290881) om det er noe dere lurer på vedrørende dette.
Aktivitetsliste med oversikt over aktiviteter, treninger og o-løp

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Apr 2012

2012-04-07: Ny aktivitetsliste er nå på plass. Nå er også alle treninger + alle løp i Vestfold og Telemark og enkelte andre store løp med. Den bør derfor gi deg den oversikten du trenger for å kunne bli med på "alt". Husk at påmeldingsfristen for Vestfold 2-dagers og Norwegian Spring er om 3 dager (10/4). Ta kontakt med Jan Ivar Gundersen (98290881) om det er noe du lurer på i den forbindelse. Han er vikar for Tone mens hun er på ferie. Se også denne nyheten.Påmelding til Vestfold 2-dagers, Norwegian Spring og Vårcup'en

Postet av Hedrum Orienteringslag den 29. Mar 2012

Endelig skal vi få bryna oss i skauen...

 

 

 

 

 
2012-03-29: Nå er det rett før sesongen starter for alvor. Det er derfor på tide å melde seg på til de første løpene. Påmeldingsfristen er 10. april for både Vestfold 2-dagers og Norwegian Spring (alle vil bli meldt på i Vårcup'en som vanlig). Vi skal jo nå 1000 starter i år - så jeg regner med at vi blir mange med på disse løpene. Siden Tone er på ferie til etter påmeldingsfristen så vil Jan Ivar Gundersen (98290881) hjelpe dere med påmeldingen og svare på eventuelle spørsmå. Du kan selvfølgelig også melde deg på direkte selv om du ønsker det.
Vestfold 2-dagers
Norwegian Spring
Vestfold Vårcup
Medlemsmøtet på onsdag er FLYTTET

Postet av Hedrum Orienteringslag den 26. Mar 2012

Vi var synlige på O-ringen sommeren 2011

 

 

 

 

 

 
2012-03-26: Medlemsmøtet onsdag 28/3 kl 1830 er flyttet til Holttun. Følg skilting til Mørk fra gamle E18 v/Danebo. Her vil du få utdelt aktivitetslista for perioden april-juli. Den er nå på et nytt format som vi håper vil gi en mye bedre oversikt. Vi vil gå igjennom enkelte av aktivitetene (f.eks. samling for de yngste og fellestur til Kongsberg i Pinsehelgen). Det blir også en gjennomgang av treningene framover + annet. Møt opp til bra informasjon og hyggelig prat. Det blir også bevertning som vanlig.
Informasjonsmøte kl 19 i morgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 19. Mar 2012

 

 

 

 


2012-03-19: Etter utetreninga (kl 19) i morgen, tirsdag, blir det et informasjonsmøte for de som ikke har vært med så lenge. Dette gjelder foreldre/foresatte til aktive barn samt voksne/unge som er aktive selv. Vi har jo blitt en del nye nå - så det er sikkert flere som har mange spørsmål. Hva er EKT? Er kompasskurs nødvendig? Hvor ofte er det løp? Kan jeg være med på løp selv om jeg ikke har trent så mye? Når er det trening etter påske. Bl.a. disse spørsmålene vil du få svar på. Vi møtes ved inngangen til kantina (inngangen bak skolen mot Nanset Kirke).
Meget vellykket vintertur i år også

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Mar 2012

Mange forventningsfulle barn (og noen voksne)

 

 

 

 

 

 

 

2012.03.15: Også i år ble det vintertur til Solstua. Vi som var der koste oss veldig med ski-aktiviteter ("nedoverski" og "bortoverski"), ake-aktiviteter, konkurranser ute og inne, god mat, badstu og mye sosialt samvær. Solstua er allerede bestilt til neste år - så sett av datoen 1-3 mars 2013 allerede nå. Vi gleder oss allerede!
Les videre for å se flere bilder.

Hui hvor det går! (og en har ramla av rompebrettet allerede)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forsiktig nå......
Dette var jo en lett match...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hm, hva har jeg sagt ja til nå.....
Vi er klare til start! :-D
43 stykker på treninga i dag!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Mar 2012

2012-03-13: I dag var det virkelig fart på treninga. Hele 43 stykker møtte og hadde en flott kveld. Først var det orientering med veiledning samt belgisk-o for de yngste og intensiv 2-manns stafett for ungdommen og de eldre. Deretter var det styrketrening og bading. Vi var faktisk hele 15 stykker som hadde styrketrening! I tillegg virket det som om alle sammen hadde det GØY!

Neste tirsdag blir det et informasjonsmøte for foreldre/andre. Vi har jo blitt en del nye nå - så det er sikkert flere som har mange spørsmål. Hva er EKT? Er kompasskurs nødvendig? Hvor ofte er det løp? Kan jeg være med på løp selv om jeg ikke har trent så mye? Alle disse spørsmålene, og flere, vil du få svar på. Oppmøte blir ved svømmehallen. Mer informasjon kommer senere.

Deilig uttøyning etter harde styrketreningsøvelser
Alle trener ute først i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Mar 2012

2012-03-13: I dag skal alle trene ute først. Ta derfor med utetøy. Fra klokken 19 er det bading eller styrketrening som vanlig.Følg Julia i den store verden

Postet av Hedrum Orienteringslag den 6. Mar 2012

2012-03-06: Julia er nå på reise ute i den store verden - helt alene - som backpacker. Hun skal være på reisefot i 5 måneder og vil farte rundt hele kloden. Selv om hun nå er langt borte så kan vi følge med på ferden ved å ta en titt på bloggen hennes. Du kan også sende hilsninger om du har lyst. Bloggen finner du her. Kanskje hun får noen erfaringer på reisen som kan benyttes i o-løypa???
Ei fornøyd Julia i Guatemala10-mila 4-6 mai 2012

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Mar 2012

2012-03-01: Også i år skal Vestfold og Telemark ha felles reise til 10-mila som arrangeres 4-6 mai. Dette er en av verdens største o-stafetter og er en klassiker. Om ikke Hedrum klarer å stille med så mange at vi får eget lag så blir det ordnet miks-lag fra begge kretsene. Turen anbefales på det sterkeste. Alle i klasse D/H 13-14 og eldre kan være med. Dette er en alle tiders tur til Sverige med busstransport, overnatting på hotell første natta og overnatting i militærtelt den andre natta. Og så er det selvfølgelig et flott orienteringsløp da. Meld deg på til Roger Lysnes (91522964) senest 3. mars!

 

Det er Kristin Sandven fra Notodden O-lag som koordinerer felles reise. Alle skal imidlertid melde seg på hos Roger (senest 3. mars). Informasjon om selve transporten til 10-mila finner du her.

Det blir samarbeide om felles ungdomsstafettlag i Vestfold/Telemark om nødvendig. Nytt av året er at man kan stille med 2 løpere på 2 etappe.

Utdrag fra innbydelsen vedr. ungdomsstafetten
Start lördagen den 5 maj kl. 11.30. Beräknad målgång ca kl. 13.45. Omstart preliminärt kl. 14.45. Laget måste innehålla minst två flickor. Ålder upp till och med HD 16. På sträcka 2 är det tillåtet att ha två löpare.

Sträcka Gaffling Svårighetsgrad Banlängd (km)
1 ja orange = B-nivå 5
2 nej gul = C-nivå 3,5
3 ja orange = B-nivå 5
4 ja violett = A-nivå 6,5

Ca 500m snitsel ingår i banlängden.

Håper at så mange som mulig melder seg på fra Hedrum.
Oppdatert årsmelding for 2011

Postet av Hedrum Orienteringslag den 21. Feb 2012

2012-02-21: En oppdatert årsmelding for 2011 (alle sidene er nå med) er nå lagt ut på nettet. Her skal feilene/manglene som ble påpekt på årsmøtet være rettet. I tillegg er rapporten fra bl.a. Ungarn lagt til samt at det er nå et flott bilde på forsiden. Ta deg tid til å se igjennom årsrapporten. Den viser et voksende o-lag med høyt aktivitetsnivå. Om du vet om flere som vil prøve seg - få dem med! :-))"Børsen" på treningssamling i Spania

Postet av Hedrum Orienteringslag den 21. Feb 2012

2012-02-21: Veteranene, også kalt "Børsen", var på treningsleir i Spania i uke 6. Via Malaga til Barbate og Canos De Meca. Været: Kjølig om natta, men over 20 grader i løypa om dagen. Løyper: Krevende og stikkende. Lengde fra 5 til 7 km. Det ble også tid til besøk langs Costa del Sol og andre kjente plasser. Absolutt å anbefale! Les videre så kan du se hvordan vi hadde det.

 

Hele gjengen samlet til en velfortjent middag....og litt til. Fotograf: Bjørn Ceeberg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hm, hvor ble det av den posten da. Den burde være i nærheten. Eller kanskje ikke nord ligger mot nord her nede....????
MOT.TV samling i Larvik 24.-25. mars

Postet av Hedrum Orienteringslag den 21. Feb 2012

2012-02-21: Nå kan alle som fyller 13-16 år i løpet av året glede seg. Det er nemlig snart tid for neste MOT.TV samling. Også denne samlingen vil bli smekk full med trening, o-tips, latter, pizza og mye annet. Ta en titt på innbydelsen og se om det frister. Meld deg så på til Per Einar Strøm (975 53 187).Fremdeles noen ledige plasser på Solstua

Postet av Hedrum Orienteringslag den 21. Feb 2012

2012-02-21: Nå er det kun kort tid igjen til påmeldingsfristen for vinterturen til Solstua går ut. Vi har enda noen plasser igjen - så om du vil være med er det på tide å si ifra nå. Dette er en utmerket tur for avslapning og sosialt samvær med andre hygglig o-folk. Passer likeså godt for familier som for enslige/par. Om du vil melde deg på så ta kontakt med Kari/Anders Kristian (950 12 070) eller Tone/Roger (915 22 964). Se også innbydelsen.Bjarne fyller 80 år!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Feb 2012

Bjarne på granbardugnad
2012-02-07: I dag fyller Bjarne Aasrum 80 år og skal hylles. Han er en av de i o-laget som har vært medlem lengst...og også en av de som har lagt ned flest dugnadstimer og løpstimer gjennom tidene. Hvor mange timer han har vært ute i skauen og synfart vet han vel knapt selv. Det er jo også derfor han er, meget fortjent, et æresmedlem. Nyt dagen din i dag Bjarne - og så ser vi fram til å møte deg på møter og o-løp i tiden framover også.
Til lykke med dagen!Meget vellykket årsfest!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 6. Feb 2012

2012-02-06: Årsfesten ble nok en "høydare" med nær innpå 50 deltakere. Praten og dansen gikk uavbrutt hele kvelden. Tror faktisk ikke dansegulvet var tomt en eneste gang - unntatt når det ble servert kaffe og kake. Etter stemningen å dømme så tror jeg det blir minst like mange feststemte deltakere neste år - og musikken er allerede bestilt.Kort rapport fra årsmøtet 2011

Postet av Hedrum Orienteringslag den 31. Jan 2012

2012-01-31: Årets årsmøte er nå overstått. Mange møtte opp og valget gikk bra uten noe dramatikk. I styret tok undertegnede gjenvalg som leder, Tom gjenvalg som kartleder og Jan Ivar Gundersen takket ja til å være sekretær. Resten av valgresultatet samt bilder kommer når referatet har vært igjennom godkjenningsrunden. Ellers bør det nevnet at stemningen var meget god og at det gikk med mye (og god) bløtkake i pausen. Det er meget hyggelig å se at medlemstallet samt aktiviteten øker i laget. Selv vil jeg takke for alt dere bidrar med til o-laget i løpet av året samt tilliten til meg som leder.
Sportslig hilsen, Roger :-)
Husk vinterturen til Solstua

Postet av Hedrum Orienteringslag den 23. Jan 2012

2012-01-23: Nå er det snart tid for den årlige turen til Solstua. Dette blir helt sikkert nok en fantastisk tur. Som de fleste vet så er det begrensede plasser (ca 50) så det er "først til mølla" prinsippet (noen har meldt seg på allerede). Vi har også hørt rykter om at løypene (både bortoverløyper og nedoverløyper) blir perfekte i år. Se også innbydelsen.Årsrapporten for 2011

Postet av Hedrum Orienteringslag den 22. Jan 2012

2012-01-22: Årsrapporten for 2011 er nå ferdig og har blitt sendt ut til alle sammen. Den er nå også lagt ut her. Husk å møte på Årsmøtet onsdag 25. januar kl. 1830 på Åshall. Der møter vi jo tradisjonelt opp mange personer og har det hyggelig sammen. Det vil bli gjennomgang av årsrapporten, valg, utdeling av klubbmesterskapspremier, bevertning + mye mer. Vel møtt skal dere alle være.Bowling og pizza i morgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Jan 2012

2012-01-09: I morgen (tirsdag) skal vi ha den tradisjonelle pizza'n på begynnelsen av året. Denne gangen blir det ikke filmkveld, men bowlingkveld for ungdommen som er ute og trener (de voksne og de yngste har trening som vanlig). Neste tirsdag er det pizza og bowling for de yngste som trener inne.

Vi møtes først på Hedrum Ungdomsskole kl. 18. Deretter reiser vi samlet til Mester'n på Skreppestad. Der spiller vi først bowling for så å avslutte med god pizza.

Vi avtaler henting av unger på skolen før vi kjører ned.

Vi sees!  :-)
Orienteringstur til Danmark 9-11 mars

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Jan 2012

2012-01-07: Det blir selvfølgelig tur til Danmark i år også. Turen er åpen for alle som ønsker, både aktive o-løpere og heiagjeng. NordJysk 2-dagers arrangeres 10. og 11. mars. Se også innbydelsen.

Vi reiser med Superspeed fredag 9/3 kl. 0800. Retur fra Hirtshals søndag 11/3 kl. 1730 (ankommer Larvik kl. 2115). Vi har bestilt overnatting på et feriesenter i Hirtshals.
Årsfesten 2012

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Jan 2012

2012-01-07: Velkommen til årets store begivenhet, nemlig ÅRSFESTEN! Den arrangeres på Åshall 4. februar kl. 19. Vi ønsker alle medlemmer over 18 år samt foreldre til medlemmer under 18 år hjertelig velkomne. Her blir det flott musikk (Duo-Vi2), mye latter og god mat. Det er jo alltid hyggelig å treffes utenom løpene. Ta gjerne med venner! Mange har allerede meldt seg på!

Meld deg på til Jørgen Fjære (fjaregard@gmail.com - 908 25 833) eller Espen Johnsen (Espen.johnsen@hotmail.no - 982 02 891) innen 27. januar. Flere har meldt seg på allerede! Full innbydelse finner du her.