Godt Nytt År!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 31. Des 2013

Hurra for vårt gode miljø i Hedrum O-lag
Orienteringsklubben med glimt i øyet
2013-12-31: Et riktig Godt Nytt År ønskes alle medlemmer av Hedrum O-lag. Vi ser med glede fram til et nytt år med fortsatt høy aktivitet og framgang for laget. Vi sees snart på løp og andre aktiviteter!
Nyttårshilsen fra styret :-)
God Jul og Godt Nytt År

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Des 2013

God Jul til alle Hedrum O-lag's medlemmer

2013-12-24: Så er jula over oss igjen. For mange så er dette årets høydepunkt. Nå har du god tid til å tenke på alt vi har gjort sammen i Hedrum O-lag i året som har gått. Det å gjøre ting sammen er viktig i Hedrum O-lag. Ingen skal stå utenfor. I tillegg kan du med glede forberede det på at neste år blir minst like bra.

Neste år skal vi jo bl.a. på sommerferie til Sverige og delta på verdens største orienteringsarrangement - nemlig O-ringen. Se her og la deg friste. Det er ikke for sent å melde deg på. Hittil så er det 33 som tar turen og 28 av disse stiller til start. Bli med du også da vel? ;-)

Kos dere i jula og ikke glem "Juleflesketrimmen" på Lauvesetra 2. juledag (frammøte 11.30). Der vil du møte mange HOL'ere til en prat, kaffe og kaker. Og nissen kommer også.
Trening med GPS-oppgave og julegløgg på torsdag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Des 2013

Mmmmm
supergodt!
2013-12-15: På torsdag ble det en flott trening selv om vi kun var 10 som møtte. Men dette er allikevel bra til å være en torsdag. Noe av årsaken kan kanskje være at det ble fristet med julegløgg og kakao direkte etter trening.

På sluttet av selve treninga fikk hver og en i oppgave av å løpe rundt på en grusbane og forme en bokstav hver. Jeg (Roger) hadde nemlig en GPS-klokke og målte hvor vi løp. Det ble ganske så artig og resultatet kan du se her.

Ellers så kom Unni som vanlig med julegløgg, kakao og pepperkaker til en blid og fornøyd gjeng. Vi er priviligerte som får en slik flott servering rett før Jul. Kanskje vi blir enda flere til neste år - for det blir helt sikkert servert julegløgg, kakao og pepperkaker da også.

Gløgg og kakao smaker alltid godt etter god trening!
Julenisse, trening og o-løp på tirsdag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Des 2013

Nei og nei. Nå sitter jeg fast igjen!
2013-12-17: På tirsdag har dere 2 bra opplegg å velge mellom. For det første blir det som vanlig trening på Hedrum Ungdomsskole. Der skal de som er ute bl.a. få prøve seg på en labyrint. Hvem klarer å komme gjennom den først tro? Og så har jeg hørt rykter om at NISSEN kommer. Han pleier å ha med seg noe "rart" til ungdom og unger.

Samtidig med vår trening arrangeres også noe som heter Sandefjord Christmas CityRace. Dette er et artig by-orienteringsløp med god julestemning i julegater, bakgårder, smug og parker. Det er løyper for alle nivåer (fra 2 - 6 km) og starten går fra kl. 18.30 (individuell start). Meld deg på hos Tone (977 00 538), på Eventor eller direkte til Per Erik Larsen (larsen_pererik@hotmail.com) i Sandefjord OK. Innbydelsen finner du her.

Uansett hva dere velger så blir det sikkert en flott tirsdagskveld!
Styret inviterer til årsmøte tirsdag 21. januar

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Des 2013

2013-12-13: Det inviteres herved til årsmøte tirsdag 21. januar kl. 18.00 på Åshall. Her blir det bl.a. godkjennelse av årsrapport, regnskap, budsjett og valg. Det blir også utdeling av klubbmesterskapspremier (18 år og eldre) samt utmerkelser. Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt styret senest 7. januar. Det blir selvfølgelig bevertning som vanlig. På forrige årsmøte var vi hele 45 som møtte. Klarer vi å bli flere denne gangen?
Vel møtt! :-)Julegløgg og kakao på treninga i kveld

Postet av Hedrum Orienteringslag den 12. Des 2013

Er det her gløggen er?
2013-12-12: I kveld må dere møte på trening kl 18 ved flaggstengene i Bøkeskogen. I dag serverer nemlig Unni julegløgg og kakao direkte etter treninga kl. 18.45. Ta med ei jakke du kan ha utenpå treningsklærne mens vi koser oss med gløggen slik at du ikke begynner å fryse.
Vi sees! :-)Ny aktivitetsliste tilgjengelig

Postet av Hedrum Orienteringslag den 30. Nov 2013

2013-11-30: Ny aktivitetsliste med aktiviteter for perioden desember - mars er nå tilgjengelig for nedlasting. Skriv den ut og heng den på kjøleskapet så dere ikke går glipp av noe. Som vanlig er det mye som skjer framover. I tillegg til trening hver uke så er det selvfølgelig Juleflesketrim 2. juledag på Lauvesetra. Dit kommer dere for egen maskin (jogge, gå, ski, etc) og så samler vi HOL'ere oss slik at vi får en god prat og kan kose oss med kaffi og kaker. Ellers er det også bl.a. Årsfest, tur til Lifjell og tur til Danmark. OBS: Årsfesten er 25. januar

Legg også merke til at treningene STIF arrangerer på søndagene hele vinteren nå står i aktivitetslista. Denne treningen er åpen for alle og det er bare å møte opp på angitt sted. Ta med kr. 40,- til kart. Mer informasjon finner du her. Husk også VinterJukola på onsdager som er nattløp for alle interesserte.

Selve aktivitetslisten finner dere HER eller ved å klikke på linken til høyre på hjemmesiden vår.
Morsom trening på tirsdag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Nov 2013

2013-11-24: På tirsdagstreningen blir det morsom trening for de som er ute. Mange småløyper på et lite området. Det blir nok folksomt på vei mellom postene. Det er en fordel om du har hodelykt. Og ikke glem REFLEKSVEST! Og etterpå blir det som vanlig bading eller styrketrening. Vel møtt!MOT.TV-samling for de som fyller 13-17 år i 2014

Postet av Hedrum Orienteringslag den 12. Nov 2013

2013-11-12: Dette er den første samlingen i 2014 sesongen, litt på forskudd.  Vi vil gjerne at alle de som fyller 13 i 2014 også blir med for å bli kjent med MOT TV gjengen, så denne samlingen er åpen for alle født 1997-2001. Samlingen starter fredag 6. desember med oppmøte på Langesund skole og avsluttes i Skjærgården Badepark med bading og pizza på lørdag 7. desember. Se innbydelsen og meld deg på til Per Einar Strøm (97553187) senest søndag 17. november.
Lavvotur for voksne "guttær"

Postet av Hedrum Orienteringslag den 12. Nov 2013

Kan denne karen forville seg til Skreppestad?
2013-11-12: Da er det endelig tid for oss gutta til å ha lavvotur. Nå har vi i flere år vært ute i den ville naturen - så i år skal vi kose oss i en hypermoderne "lavvo". Adressen er Skreppestadveien 30, dvs hjemme hos Frode. Denne gangen kan vi altså la grønn-tøyet ligge hjemme og ta på tøfler isteden. Tidspunktet for begivenheten er lørdag 23. november kl. 19.00. Ta med deg godt humør samt påfyll til kroppen (drikke/snop). Vi gjør det enkelt med mat og bestiller en pizza utpå kvelden. Vi avslutter når den siste går hjem.

Det gjøres oppmerksom på at det ikke er lov å ta med seg husdyr - dette gjelder også reinsdyr. Men kaaaanskje vi får besøk av "Mannen med bukken" i år??? Meld deg på med en SMS til Roger (915 22 964) senest torsdag 21. november om du ønsker å bli med. Ta med en hundrings til en pizza.

Vi sjåast!

PS: Kun adgang for MENN over 18 år!
O-cad kurs 21.11.2013 kl.18.00

Postet av Hedrum Orienteringslag den 10. Nov 2013

Det blir Ocad kurs i Norconsults lokaler i Hammerdalen torsdag 21 november.

Nedre Fritzøe gate 2 inn ved Larvik Museum og Fritzøe verk. Ida holder kurset.

Meld deg på til Tom på tlf. 45404412

Det blir opplæring i kart tegning i ocad programmet. Vi trenger flere som kan bruke programmet, så møt opp. Varer ca. 3 timer fra kl.18.00 - 21.00Lavvotur for modige jenter fredag 25. oktober

Postet av Hedrum Orienteringslag den 5. Nov 2013

Fint å få lov til å benytte en så flott lavvo!
2013-11-05: Ja da gikk startskuddet for første lavvotur for modige jenter i o-laget, Torill hadde gjort et godt forarbeid før vi andre kom. Da vi nærmet oss samlingsplass var det tent opp med masse fakler og bålet var tent både ute og inne. Utrolig flott.

Det var påmeldt 10 stk, men det var kun ei med litt halsvondt som ikke kunne stille til start. Vi 9 andre startet kvelden med å grille medbragt mat og her hadde arrangøren ordnet alt grillutstyr, så vi manglet ikke noe på utstyret der;-) vi spiste og koste oss, og det ble mye prat om o-sesongen. Nå er det bare å stille opp på treningene gjennom høst og vinter perioden så stiller vi sterkt neste sesong også.

Les videre - så kan du få greie på hva som skjedde utover kvelden...

Utover kvelden, så hadde Torill ordnet med en utendørs lek med div oppgaver, det var å finne navn på div personer, tippe hvor høyt et tre var, som hu selv ikke har svar på, men vi må få enten Jørgen eller Kristoffer til å hogge det ned og måle det så vi får et rett svar. Og en utfordring var å komme over bekken uten å bli våt på beina (var ikke lov å bruke brua) så var det hvem var o-laget`s første formann og når ble Hedrum o-lag stiftet, ring en venn som Bjørn Thorvik (= Tor Bjørvik) så fikk vi svaret :-) det ble ingen vinnere eller tapere. Det ble også flere leker utover kvelden. Etter en lang kveld og natt, så var det noen som ønsket å legge seg og det ble stille i lavvoen. Utover morgentimene regnet det utrolig mye og noen av oss ble litt eller mer våte enn andre, men vi JENTER tåler det meste.

Så jenter, dere som ikke stilte til start i år, tenk over det, hvorfor dere ikke stilte til start, men vi tar utfordringen neste år også. Så GUTTÆR, vi jenter er ikke pyser, bare synd at dere startet med det før oss.

HILSEN 9 GLADE O-LØPERE

Grillutstyret var i orden.

Her ser vi Katrine og Torill i dyp konsentrasjon foran bålet.
Årsfesten for yngre i morgen (tirsdag)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 4. Nov 2013

Hurrraaaa!!!
2013-11-04: Husk at dere som er yngre enn 18 år skal på årsfesten for yngre i morgen - og ikke trening. Der blir det pizza, brus, konkurranser og utdeling av klubbmesterskapspremier. Årsfesten for yngre begynner kl. 18 og finner sted på Hedrum Barneskole. Se innbydelse for mer informasjon. Vi andre som er over 18 år har trening som vanlig. Vi varmer opp fram til kl. 18.15 så de som har kjørt de håpefulle til årsfesten også skal kunne være med.Resultater Per Nordheims Minneløp

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Nov 2013

2013-11-02: Resultatene fra årets PNM er nå klare. De offisielle resultatene finner du her og viser hvem som kom først i mål. Årets vinner ble Grete Hovi og hun vant med hele 7m20s. En klassevis resultatliste med strekktider finner du her. Vi håper alle hadde en flott tur i skogen selv om en post var flyttet av ukjente. Vi sees til neste år i nytt terreng og nye utfordringer.PM er klart til Per Nordheims Minneløp

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Nov 2013

2013-11-01: Vi ønsker alle velkommen til løpet i morgen. Det ser ut til å blir en strålende dag med sol og litt varme. Ta også en titt på PM.Hele 45 møtte på trening i kveld

Postet av Hedrum Orienteringslag den 29. Okt 2013

Her er nesten alle i utegjengen samlet. Og snart er det styrketrening eller bading - fritt valg!
2013-10-29: Det er virkelig artig å være på treninga nå. I kveld var det faktisk hele 45 personer på treninga! Men vi har plass til enda fler. Ta med deg venner og kjente som kan tenke seg å prøve på orientering. Det koster ingenting å prøve en gang.Meld deg på nå for å få 30% rabatt

Postet av Hedrum Orienteringslag den 28. Okt 2013

Kun få dager igjen til det blir dyrere.
2013-10-28: O-ringen har flere påmeldingsfrister og den første går ut 1. november. Sier du ifra til Tone (977 00 538) senest onsdag 30. oktober så rekker hun å melde deg på og du får 30% rabatt på startavgiften. Til sommeren har vi som mål å være 34 påmeldte fra Hedrum. Det er allerede påmeldt 22 stykker så vi nærmer oss målet.

Ta en titt på denne nyheten som kom litt tidligere i år. Der får du mer greie på hva O-ringen er for noe. Du bør også høre på denne podcast'en for siste nytt. Har du ikke campingvogn, bobil eller telt kan du leie det "på rot". Da kommer du fram til campingvogn og fortelt klart til innflytting. Bli med på sommerens store eventyr du også da vel? :-)

Merk at du kan se HOL'ernes påmeldingsstatus rett under O-ringen logoen på høyre side av hjemmesiden vår.
Flott klubbkveld forrige tirsdag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 21. Okt 2013

En flott gjeng som koste seg på klubbkvelden!

2013-10-21: Forrige tirsdag hadde vi en flott klubbkveld med hele 39 fremmøtte. Det ble informasjon, konkurranser og filmer. Alle koste seg også i pausen hvor det ble servert kaffe, brus, kake og rundstykker. Se fyldig referat. Husk at i morgen (tirsdag) er det trening som vanlig kl. 18 ved Hedrum Ungdomskole.

Man må jo gjøre seg litt til.... :-)

Her så man ganske så alvorlige ut, men det var bare til ære for fotografen. Ellers på kvelden var man lystige og blide.

Her er de som var dristige nok til å delta på blindestafett: Torill, Even, Bjørn, Viljan, Asle, Ludvig, Martin, Nina og Anne Marie.
O-boka 2013 er her

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Okt 2013

O-Boka er her med en flott artikkel om Hedrum O-lag. Løp og kjøp!
2013-10-18: Nå er O-boka 2013 klar for salg. O-boka er en flott innbundet årbok på 240 sider som sammenfatter norsk og internasjonal orienteringsidrett. Den tar for seg både elitenivået og bredden. Det som er noe spesielt i år er at boka har en artikkel som handler kun om Hedrum O-lag og hvor flott framgang vi har hatt de senesten årene. Noen HOL'ere blir nok også å finne på et bilde fra O-festivalen samt at det er en omtale og flere bilder fra Sørlandsgaloppen.

Hedrum O-lag setter derfor sitt preg på boka i år og den kan derfor anbefales på det sterkeste. Boka koster kr. 430,- som er vel verdt å benytte på dette formålet. Den kan kjøpes på nett, men kjøper du den av O-laget så får vi inntekter av salget. Da må du imidlertid bestemme deg raskt (i løpet av lørdag). Du bestiller ved å ringe eller sende en SMS til Roger (915 22 964).
Klubbkveld på tirsdag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Okt 2013

2013-10-13: På tirsdag er det KLUBBKVELD og ikke trening. Dette er en uhøytidelig kveld hvor alle medlemmer og foreldre kommer sammen til hyggelig samvær - barn og voksne. Klubbkvelden er på Holttun og begynner kl. 18.30. Her får du bl.a. høre om det som har skjedd og det som kommer til å skje. Mulig det også blir en overraskelse samt en konkurranse eller to. Invitasjonen finner du her.Lavvotur for modige jenter!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 10. Okt 2013

Modige jenter med ønskekvist
2013-10-10: I Hedrum o-lag har gutta i mange år vært ledende, både i løypa og i lavvoen. Nå tenker vi at de sikkert skjelver i tightsen - for nå haler vi jentene innpå! Ikke bare i løypa, men nå har vi også orientert oss fram til lavvoen!

Fredag 25/10-13 ønsker vi alle modige o-lagsdamer over 18 år velkommen til en livat kveld og overnatting med samlingsplass inne i Torills lavvo på Fjære. Se innbydelse og PM for mer informasjon.
Vestfold Nattcup løp 3 (siste)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Okt 2013

Møt opp i Stokke til årets siste Høstcup!
2013-10-07: Så har tiden kommet til høstens siste Nattcup. Siste uke var vi hele 9 HOL'ere som stilte til start, bl.a. Ludvig Johnsen, Even Haugstuen og Kristoffer Fjære (se resultatlisten). For de som ikke har prøvd seg på nattløp kan det opplyses at det er veldig artig. Alt blir noe vanskeligere, men absolutt ikke umulig. For de yngre klassene er det også mulig å løpe sammen to og to. Det eneste ekstrautstyret du behøver er litt varmere klær (f.eks. supertøy under løpstøyet) og hodelykt. Har du ikke hodelykt selv så kan dette lånes av klubben (ta i så fall kontakt med Roger - 915 22 964). Ellers er Nattcup'en lik Høstcup'en.

Denne gangen arrangeres Nattcup'en i Stokke og det er merket fra RV 303 ca 2 km sør for Stokke sentrum. Mer informasjon om hva du bør ha med deg osv finner du her. Husk også å se på aktivitetslista for senere aktiviteter. Minner også om vår side på Facebook, lik den gjerne. Vi sees!
Vintertreningen starter i morgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Okt 2013

Blir vi like mange på trening i år som i fjor tro?
2013-10-07: Husk treningen i morgen kl. 18 ved Hedrum Ungdomsskole. Alle bør ha med seg utetøy da det blir spennende o-trening ute (bl.a. klypeløp). Vi har selvfølgelig svømmehallen som vanlig fra kl. 19-20. Ta gjerne med deg venner og kjente som ønsker å prøve seg på orientering. Det koster ingenting å prøve seg. Se også denne nyheten. Vi sees! :-DO-Ringen 2014

Postet av Hedrum Orienteringslag den 6. Okt 2013

La oss blir mange på O-Ringen neste sommer!
2013-10-06: Lyst til å være med på O-Ringen neste sommer sammen med mange andre HOL'ere? Vet du ikke hva O-Ringen er, men er nysgjerrig? Les dette og la deg friste. Vi har nemlig som mål at hele 34 stykker fra Hedrum skal starte på O-Ringen til sommeren. Er dette mulig da? Ja, det er det, og det er allerede 18 stykker som har meldt seg på. Se status ved å klikke på O-Ringen logoen i menyen til høyre.Treninger etter høstferien

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Okt 2013

Vi fortsetter treningen også etter høstferien
2013-10-02: Etter bra innsats fra alle sammen har vi nå nådd målet vårt på 1200 starter. Vi kan imidlertid ikke stoppe med dette og fortsetter med god trening også etter høstferien. Les videre for å finne ut mer om dette opplegget. Vi i treningskomiteen og rekrutteringskomiteen håper å få se mange på trening - også nye personer som ønsker å begynne med orientering. Se også aktivitetslista for nærmere detaljer.

Vi har nå nådd målet vårt på 1200 starter! Veldig bra innsats fra alle sammen. Høstens o-løp går nå mot slutten, men det er fremdeles noen løp igjen å være med på. Fortsett derfor å være med på løp ut året – så kanskje vi når 1300 starter.
 
Vi har hatt 5 o-treninger i høst. På de treningene la vi opp til o-tekniske økter med to forskjellige vanskelighetsgrader. En for de med lite erfaring og en for de med en del mer erfaring.

Vi tok utgangspunkt i Nivåstigen som er utarbeidet av orienteringsforbundet. Dette konseptet tar for seg forskjellige o-momenter helt fra nybegynnerstadiet (trinn A) og helt opp til elitenivå (trinn Ø). For hvert enkelt trinn finnes det en del øvelser – og det er noen av disse vi har gjennomført på treningene.

Etter tilbakemeldingene vi har fått har dette vært godt mottatt. Vi vil derfor fortsette med dette konseptet på vårens treninger. Det vil også bli gjennomført noen slike økter på vinterens treninger fra Hedrum Ungdomsskole.

Videre trening etter høstferien
Treningen på Hedrum Ungdomsskole starter tirsdag 8. oktober kl 1800. Treningen vil være som før. Den yngste gruppen begynner inne i gymsalen med ballspill, lek og noe o teknisk. Etter en time så flytter de over i svømmehallen. Den eldste gruppen begynner ute med en løpetur for så å avslutte med styrketrening inne den siste timen (eventuelt svømming for de som måtte ønske det). På de første treningene må alle ha med seg utetøy da vi ønsker å være ute så lenge lyset tillater det.

Merk at på tirsdag 15. oktober blir det ikke trening, men klubbkveld på Holttun. Se info på www.hedrumolag.no når den kvelden nærmer seg.

Det blir også trening på torsdager kl. 18 med oppmøtested ved flaggstengene i Bøkeskogen. Her blir det vanligvis rolig joggetur, men kan også inneholde artige stafetter eller o-tekniske momenter.

Møt opp på treningen og vær med på resten av løpene i høst og vinter. Ta også med venner og kjente som ønsker å prøve seg på orientering. Man trenger ikke å melde seg inn på første trening. Ta kontakt med Anders Kristian (950 80 831) om det er noe du lurer på.

Sportslig hilsen
Treningskomiteen
Vestfold Nattcup løp 2

Postet av Hedrum Orienteringslag den 30. Sep 2013

Det er en herlig følelse å orientere seg fram i mørket :-)
2013-09-30: Høstens Nattcup er nå i full gang og sist uke startet hele 8 HOL'ere. Det var både garvede nattløpere og "helt ferske" som startet. Her kan du se resultatlisten. Av den yngre garde deltok Robin. For de som ikke har prøvd seg på nattløp kan det opplyses at det er veldig artig. Alt blir noe vanskeligere, men absolutt ikke umulig. For de yngre klassene er det også mulig å løpe sammen to og to. Det eneste ekstrautstyret du behøver er litt varmere klær (f.eks. supertøy under løpstøyet) og hodelykt. Har du ikke hodelykt selv så kan dette lånes av klubben (ta i så fall kontakt med Roger - 915 22 964). Ellers er Nattcup'en lik Høstcup'en.

Denne gangen arrangeres Nattcup'en ved klubbhuset til Larvik OK og du kan starte fra kl. 19.45 til kl. 21.00. Her er også PM. Mer informasjon om hva du bør ha med deg osv finner du her. Husk også å se på aktivitetslista for senere aktiviteter. Minner også om vår side på Facebook, lik den gjerne. Vi sees!
Mange på trening

Postet av Hedrum Orienteringslag den 29. Sep 2013

Gøy på trening! Her er noen av de som var på trening på torsdag.
2013-09-29: På torsdagstreningene er vi nå mange. Årsaken til dette er nok mye høyere kvalitet på treningen samt at det er muligheter til å få seg bl.a. kaffe, te og saft. Noen av de fremmøtte ser du på bildet over.

Etter høstferien begynner hovedtreningen på tirsdager på Hedrum Ungdomsskole kl. 18. Regner med at vi som vanlig ser mange der. I tillegg blir det treninger på torsdager fra flaggstengene i Bøkeskogen. Mer info om status og trening videre kommer i løpet av høstferien.
Trening og nybegynnerkurs ved Kvelde Skole

Postet av Hedrum Orienteringslag den 26. Sep 2013

Siste trening før høstferien.
2013-09-26: I dag er treningen og nybegynnerkurset ved Kvelde Skole (inne i skolegården) som sist uke. Da skal de yngste trene på det å orientere etter ledelinjer mens de mer erfarne skal trene på kartlesing i fart samt postarbeide.

Kaffe, te, saft og noe å bite i blir det som vanlig også. Alle er hjertelig velkomne - om du skal trene eller ikke. Ta gjerne med deg venner og kjente også. Vi vil gjerne bli flere i Hedrum o-lag.

Vi sees! :-)
Vestfold Nattcup løp 1

Postet av Hedrum Orienteringslag den 23. Sep 2013

Herlig, endelig nattløp igjen! :-)))
2013-09-23: Høstcup'en er over - lenge leve Nattcup'en!

PM er nå tilgjengelig. Nå er høsten her for alvor og da begynner Nattcup'en også. For de som ikke har prøvd seg på nattløp kan det opplyses om at det er veldig artig. Alt blir noe vanskeligere, men absolutt ikke umulig. For de yngre klassene er det også mulig å løpe sammen to og to. Det eneste ekstrautstyret du behøver er litt varmere klær (f.eks. supertøy under løpstøyet) og hodelykt. Har du ikke hodelykt selv så kan dette lånes av klubben (ta i så fall kontakt med Roger - 915 22 964). Ellers er Nattcup'en lik Høstcup'en.

Første Nattcup er det vi som arrangerer ved Kvelde Skole og du kan starte fra kl. 20 til kl. 21. Mer informasjon om hva du bør ha med deg osv finner du her. Husk også å se på aktivitetslista for senere aktiviteter. Minner også om vår side på Facebook. Vi sees!
Sport8-sprintstafett og Blåbærløpet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 23. Sep 2013

2013-09-23: På lørdag er det årets siste vanlig o-løp, nemlig Blåbærløpet. Vi har jo nå allerede klart målet vårt på 1200 starter, men kanskje vi kan nå 1300 starter??? Meld deg på og bli med på moroa. Ordinær påmeldingsfrist er tirsdag.

På søndag arrangerer Larvik OK nok en gang Sport8-sprintstafett. Dette er en artig stafett med korte etapper hvor man kan være 2, 3 eller 4 personer på laget. I den yngste klassen er det 2 personer med én etappe hver. I alle klasser skal såkalte stemplingsfrie poster benyttes. Les mer om stemplingsfrie poster her.

Ordinær påmeldingsfrist er i morgen (tirsdag) - så dere må være kjappe til å melde dere på. Meld deg på hos Tone (977 00 538) så lagene kan blir satt opp.
Jarle var fornøyd selv om plasseringen ble langt bak

Postet av Hedrum Orienteringslag den 22. Sep 2013

Fikk god erfaring
2013-09-22: Jarle ble ganske sliten da løypa var lengre enn normalt for ham. Men rett etter målgang så smilte han og syntes det var artig å være med.
 
Han bommet veldig mye til førstepost og kroppen fungerte heller ikke optimalt etter noe sykdom. Det var allikevel flere strekk han var fornøyd med - og terrenget var morsomt å løpe i. Han var fornøyd med løpet og fikk mye god erfaring.
 
Så dere som blir 16 år de kommende årene bør absolutt sikte på å bli med på dette opplegget. Resultatene fra årets løp finner du her.Granbardugnaden er ferdig

Postet av Hedrum Orienteringslag den 22. Sep 2013

Godt å slappe av i sola med en prat, kaffe og gode pølser.
2013-09-22: Det ble en flott granbardugnad også i år. Det var ikke veldig mange som møtte, men de som kom gjorde en flott innsats i et strålende vær. Noen var tilogmed så ivrig at de hadde "tjuvstartet" på torsdag og fredag.
 
Vi har nå klippet alt vi skal og trenger derfor ikke å benytte oss av reservedagen. On stor takk til de som var med. Da kan vi bl.a. fortsette med lav medlemskontingent, lave priser på løpstøy, reduserte startavgifter og støtte til treningssamlinger etc for de unge. Det er noe vi liker i Hedrum O-lag. :-)Vi har nådd målet på 1200 starter!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Sep 2013

Hurra!!!
2013-09-20: Hurra! Vi har nå nådd målet vårt på 1200 starter i år. Siste opptelling viser at vi nå har 1232 starter. Vi kan derfor gratulere oss selv med en knallbra innsats med godt målfokus.

Da er det bare å stå på resten av sesongen. Det er jo flere løp igjen - så vi har stor mulighet til å nå 1300 starter. Det får vi eventuelt ta som en bonus.

Benytter derfor anledningen til å minne om Østerøya Rundt på søndag. Et artig høstløp i Sandefjord med fellesstart over 10, 5 eller 2 km. Det er enda ikke for sent å melde seg på. Meld deg på via Eventor eller ved å ringe Tone (977 00 538).
Jarle starter i O-idol i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Sep 2013

Jarle er avslappet, men spent foran løpet i dag.
2013-09-21: O-idol er et ganske nytt opplegg som NOF startet opp for 2 år siden. Denne dagen står de beste 16-åringene i landet i sentrum. Den beste 16-åringen fra hver krets er invitert til å være med - 25 gutter og 25 jenter. Vestfold O-krets blir i år representert ved Jarle Lysnes fra Hedrum O-lag etter en formidabel innsats på KM Lang tidligere i år. Det er sikkert mange som også husker at Alvilde startet i O-idol det første året. Hedrum har dermed hatt 2 representanter av 6 mulige i O-idol. Det er veldig bra!

Også i år blir det meget krevende løyper. Det er nemlig litt av poenget med O-idol. Jarle skal derfor ut på en 7 km lang løype med meget krevende løyper. Uansett hvordan det går så blir det en flott erfaring. Det blir også live resultater og GPS-tracking på alle sammen.

Jarle starter kl. 11.25 og litt før dette kan dere begynne å følge med på GPS-trackingen samt live resultater og mellomtider. Mulig du også kan høre arenalyden. Alle linkene finner du samlet her på Live-senter siden.

Følg med, dette blir spennende!
Trening og nybegynnerkurs ved Kvelde Skole

Postet av Hedrum Orienteringslag den 19. Sep 2013

Koselig på trening for alle :-)
2013-09-19: I dag er treningen og nybegynnerkurset ved Kvelde Skole. I dag skal de yngste trene på det å gjøre enkle veivalg samt å ta avstikkere fra ledelinjer. De mer erfarne skal trene på karthusk.

Kaffe, te, saft og noe å bite i blir det som vanlig også. Alle er hjertelig velkomne - om du skal trene eller ikke. Ta gjerne med deg venner og kjente også. Vi vil gjerne bli flere i Hedrum o-lag.

Vi sees! :-)
Granbardugnad - inntekter til felles gode

Postet av Hedrum Orienteringslag den 19. Sep 2013

Granbardugnad igjen :-)

2013-09-19: OBS: Nytt oppmøtested. På lørdag 21/9 er det granbardugnad igjen. Denne gangen samles vi på Nauf. Merket på Åsrumveien mellom Mørk og Åsrumkrysset. Ta med hele familien samt pølser til bålgrilling. Dette er GØY! Mer informasjon finner du her.

Om du ikke kan komme kl. 10 så kom så tidlig du kan. Vi trenger all hjelp vi kan få.
Aktivitetslista er oppdatert

Postet av Hedrum Orienteringslag den 19. Sep 2013

2013-09-19: Aktivitetslista er nå oppdatert med korrekt oppmøtested for granbardugnaden + en alternativ dato om vi ikke skulle bli ferdige til helga. En stor nyhet for alle modige jenter over 18 år er en lavvotur også for dem (25/10). Ja de jentene tar etter i alt vi gutta gjør ;-) Guttas lavvotur blir noe senere i år - informasjon kommer!
Siste høstcup (løp 5)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Sep 2013

Blir med på siste høstcup for i år. Kanskje vi når målet på 1200 starter :-)
2013-09-16: I morgen arrangeres den siste Høstcup'en for i år i Tønsberg. Det er merket fra rv. 311 ved Olsrød og distansen er sprint. Det kan godt hende at det blir på dette løpet vi passerer målet vårt på 1200 starter - så møt opp!

Husk at disse løpene passer for alle - også for deg som ikke har vært med på løp tidligere (f.eks. deltakere på nybegynnerkurset). Er du helt fersk vil du få hjelp av erfarne løpere, men møt da opp så raskt du kan etter kl. 17. For andre er det mulig å starte i tidsrommet 17.00 - 18.30. Ring til Roger (915 22 964) om det er noe du lurer på. :-)

Mer informasjon om hva du bør ha med deg osv finner du her. Husk også å se på aktivitetslista for senere aktiviteter. Du kan gjerne også LIKE Facebook-sida vår. Vi sees!
Trening og nybegynnerkurs på Verningen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 12. Sep 2013

Gøy med trening!
2013-09-12: I dag er treningen og nybegynnerkurset ved "Sandtaket på Verningen". Merket fra Verningen. Merk at det også er en sykkelcup i samme området. Det er derfor trangt om plassen slik at flere nok må parkere oppe på Verningen og gå ned. Beregn derfor litt bedre tid enn vanlig.

I dag skal de yngste trene på det å ta avstikkere fra ledelinjer samt det å orientere etter ledelinjesystemer. De mer erfarne skal trene på høydekurveforståelse.

Kaffe, te, saft og noe å bite i blir det som vanlig også. Alle er hjertelig velkomne - om du skal trene eller ikke. Ta gjerne med deg venner og kjente også. Vi vil gjerne bli flere i Hedrum o-lag.

Vi sees! :-)
Trolloløpet på lørdag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 10. Sep 2013

Bli med :-)
2013-09-10: På lørdag er det tid for det tradisjonsrike Trolloløpet som denne gangen arrangeres i Undrumsdal. Merket fra FV 650 (gamle E18) ved Solerød. Om mange blir med er det faktisk muligheter for at vi kan nå målet vårt på 1200 starter dette løpet. Ordinær påmeldingsfrist er i kveld, men det er mulighet å etteranmelde seg helt til en time før start (de under 13 år får ikke etteranmeldingsavgift). Bruk Eventor for påmelding eller ring Tone (977 00 538). Se også innbydelsen.Vestfold Høstcup løp 4

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Sep 2013

Under 100 starter igjen til vi har nådd målet på 1200! :-D
2013-09-09: I morgen arrangeres Høstcup'en ved Rømminga i Vestmarka og det er merket fra Nordbyen Kjøpesenter. Da blir det enda et løp med kort reisevei for de fleste slik at det kan bli mange deltagende HOL'ere. Vi har nå passert 1100 starter og har derfor ikke langt igjen til målet vårt på 1200.

Husk at disse løpene passer for alle - også for deg som ikke har vært med på løp tidligere (f.eks. deltakere på nybegynnerkurset). Er du helt fersk vil du få hjelp før, under og etter løpet. Men møt da opp så raskt du kan etter kl. 17. For andre er det mulig å starte i tidsrommet 17.00 - 18.30. Ring til Roger (915 22 964) om det er noe du lurer på. :-)

Mer informasjon om hva du bør ha med deg osv finner du her. Husk også å se på aktivitetslista for senere aktiviteter. Du kan gjerne også LIKE Facebook-sida vår. Vi sees!
Gull i Veteranmesterskapet i helgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Sep 2013

Vi fikk GULL!
2013-09-09: I helgen ble NM for veteraner arrangert i Beitostølen. Fra Hedrum stilte 7 stykker til start. På fredag var det mellomdistanse og Margith og Anne Marit fikk hver sin flotte 3. plass.

Lørdag slo Margith til på langdistansen. Der orienterte hun sikkert og vant til slutt med nesten 3 minutter. Det var ingen strekk hun var best tid på, men hun var jevnt god og det er som kjent sluttiden som gjelder. Flott levert Margith!

På søndagens sprint leverte Margith nok en gang et flott løp. Denne dagen ble det en flott 2. plass. Det ble dermed en flott helg for Margith der hun tok med seg alle tre valører hjem. Og ellers er jeg sikker på at helgen i Beitostølen var en flott opplevelse for alle de som var med. Kanskje det blir enda flere med til neste år? Alle resultatene finner du her: Fredag Lørdag Søndag
Rekruttenes dag i Oslo 2013

Postet av Hedrum Orienteringslag den 8. Sep 2013

Vi gleder oss til Oslo tur og Rekruttenes Dag 2013
2013-09-08: Neste helg er det endelig tid for Rekruttenes Dag i Oslo igjen. Dette er et kjempebra opplegg for alle opp til 12 år. Vi håper at så mange som mulig ønsker å delta. De som har vært med tidligere har kun positive ting å si om dette arrangementet. Vi leier selvfølgelig BUSS som vanlig. Her blir det vanlig orientering, skattejakt, belgisk-O og mer. I tillegg arrangeres noe som heter Oslo Grand Prix for de i alderen 13-16 år. Så det er tilbud til alle barn. Denne gangen får vi voksne stå og heie. Vår innbydelse finner du her. Arrangørens egen innbydelse med litt flere detaljer finner du her.

Vi er beklageligvis litt sent ute med informasjon, så om du ønsker å være med så si ifra til Frode på telefon 992 34 518 senest i kveld (søndag). Andebales på det sterkeste. Vi sees. :-)
Møt opp på trening/nybegynnerkurs og få saft/kaffe

Postet av Hedrum Orienteringslag den 4. Sep 2013

Vi var mange på trening sist torsdag. Her er noen av dem.
2013-09-04. På treningen og nybegynnerkurset forrige uke så prøvde vi oss med servering av kaffe og saft. Dette ble godt mottatt av de fremmøtte. Da var det plutselig aktuelt for de som ikke skulle trene å være tilstede hele tiden og slå av en prat. Det synes vi er hyggelig.

Samtidig ble det også gjennomført en god trening med høy kvalitet. Etter tilbakemeldingen å dømme var alle godt fornøyde. Nå har vi jo hevet kvaliteten på treningen betraktelig i forhold til tidligere. Se treningsinfo.

Astrid og Unni har kaffe, te, saft og kaker klare til ivrige o-løpere

Nybegynnerkurset fortsetter også og vil ta for seg nye elementer. Så dere som var med sist bør møte opp denne gangen også. Ta gjerne med dere flere om ønskelig - det går fint. Oppmøte er på Hedrum Barneskole kl 18 denne gangen også.
Høstcup'en 3. løp

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Sep 2013

2013-09-02: Vi ønsker alle velkommen til Høstcup'en i morgen. Asle Johnsen er løpsleder og Jan Ivar Gunderesen løypelegger. De lover flotte løyper, bra kiosk og ellers et godt arrangement. Denne gangen er distansen sprint. I alle løyper er fordelingen asfalt/terreng ca. 50/50. Det er mulig å løpe i joggesko/kortbukse, men vær da litt forsiktig i terrenget. Arenaen er på Byskogen Skole og det er merket fra Elveveien i krysset Fv40/Fv108. Se innbydelsen og PM for mer informasjon.Vestfold Høstcup løp 3

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Sep 2013

Stiller mange til start så kan vi nå 1100 starter hittil i år! :-)
2013.09.02: I morgen er det vi som arrangerer Høstcup'en. Se denne nyheten for veibeskrivelse etc. For en uke siden var vi hele 50 startende! Kan vi klare det denne uken også? Har hørt rykter om at "helt ferske" fra nybegynnerkurset sist uke også stiller til start. Det er kjempebra! Vi har som mål å få 1200 starter i år - og vi kan klare å nå 1100 starter i morgen.

Husk at disse løpene passer for alle - også for deg som ikke har vært med på noe løp før. Er du helt fersk vil du få hjelp før, under og etter løpet. Ring til Tone (977 00 538) om det er noe du lurer på. :-)

Mer informasjon om hva du bør ha med deg osv finner du her. Husk også å se på aktivitetslista for senere aktiviteter. Minner også om vår side på Facebook. Vi sees!
Flott innsats på KM lang i helgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Sep 2013

Her ser vi fornøyde HOL'ere: Gøril, Kristine, Ylva, Hans Eirik, Tor Håkon, Kristoffer, Sindre, Karoline, Jarle og Hanna.
2013-09-01: Jarle overrasket alle og tok seieren totalt og dermed også GULL i klasse H 15-16. Dette var en meget bra prestasjon da det var hele 17 med i klassen. Sindre gjorde også en bra innsats og fikk SØLV i klasse H 13-14. Margith var eneste fra Vestfold i klasse D 70 og ble dermed kretsmester. Hun hvilte imidlertid ikke gjennom løypa og vant med hele 40 minutter. Anders Kristian ble også kretsmester i H 40 selv om han ikke var helt fornøyd med løpet sitt.

Utenom KM-klassene var det også meget god innsats. Ylva, Tor Håkon og Kristoffer vant hver sin klasse. Gøril, Kristine, Hanna, Karoline og Hans Eirik gjorde også en flott innsats i sine klasser. Hanna fikk dessverre en kjempebom til førstepost. Hadde du ikke hatt den Hanna, så.... :-)

Det var en flott dag oppe på Hajern. Solen skinte og mange fikk seg et bad. Det var noen som mente at vannet var varmt. Det var også en som prøvde seg på en o-løype for første gang (utenfor konkurranse). Og det var pappaen til Tor Håkon, Kristine og Hans Eirik. Det virker som om han syntes det var artig - så kanske vi snart har en HOL'er til ute i skogen.

Les videre for å se bilder fra løpet.

Jarle får utdelt gullmedaljen sin

Jarle og Sindre med hver sin medalje

Tre ivrige karer fulle av energi: Tor Håkon, Hans Eirik (foran) og Jarle

Noen hadde alt reis hjem, men fikk da tatt et bilde som viser hvor flott det var ved vannet.
Nybegynnerkurs i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 29. Aug 2013

"Dette var jo ikke så vanskelig" :-)
2013-08-29: I dag blir det nybegynnerkurs ved Hedrum Barneskole på Bommestad fra kl. 18. Kom selv og ta gjerne med deg venner og andre som ønsker å bli kjent med orienteringssporten. Kurset er gratis og det kreves ingen forkunnskaper. Kurset passer for alle aldere. Ta på deg klær så du kan gå deg en tur i skogen.

Vi er mange o-løpere i Hedrum o-lag, men ønsker flere å løpe sammen med. Velkommen skal dere være.
Over 1000 starter!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 28. Aug 2013

Kjempebra!
2013-08-28: I går startet hele 50 glade HOL'ere på Høstcup'en. Med dette var vi den største klubben i Vestfold. Siden vi før løpet i går hadde 970 starter klarte vi å passere 1000 og har nå 1020 starter hittil i år. Dette er kjempebra og vi har nå gode muligheter til å nå målet vårt på 1200 starter. Men, det er fremdeles et stykke igjen. Så meld deg på løp framover og kos deg med idretten vår.

Sportslig hilsen Rroger :-)
Kvalitetstrening med saft og kaffe

Postet av Hedrum Orienteringslag den 28. Aug 2013

2013-08-28: I morgen begynner høstens torsdagstreninger. Nå øker vi satsingen på trening. Ikke bare på det tekniske, men også på det sosiale. Det vil nå være 2 ansvarlige på hver trening og det blir kjørt momentøvelser på hver trening. Det blir også servering av kaffe, saft og noe å bite i.

Vi ønsker nemlig at alle skal komme på treningen - også de som kun ønsker å treffe andre for å slå av en prat. Om du er sjåfør for dine håpefulle - hvorfor kjøre hjem igjen? Slapp heller av med en kopp kaffe eller to. Husk at du må ta med stol selv. Resten holder vi. De som trener får selvfølgelig saft om de vil. Les også treningsinfo.
Vestfold Høstcup løp 2

Postet av Hedrum Orienteringslag den 26. Aug 2013

Klarer vi å bli største klubb i morgen? Sist ble vi slått med en løper av Sandefjord OK
2013-08-26: I morgen arrangeres Høstcup'en ved den nye skiarenaen til Runar og det er merket fra krysset Raveien(Fv 280)/Åsrumveien(Fv 304). Da blir det en kort vei til løpet slik at det kan bli mange deltagende HOL'ere. Vi har jo et mål om å få 1200 starter i år - og vi nærmer oss virkelig. Men, vi kan ikke ligge på latsiden. Hvor mange starter vi egentlig har får dere vite i morgen på løpet. ;-)

Husk at disse løpene passer for alle - også for deg som ikke har vært med på noe løp før. Er du helt fersk vil du få hjelp før, under og etter løpet. Ring til Roger (915 22 964) om det er noe du lurer på. :-)

Mer informasjon om hva du bør ha med deg osv finner du her. Husk også å se på aktivitetslista for senere aktiviteter. Vi sees!
KM langdistanse og stafett

Postet av Hedrum Orienteringslag den 26. Aug 2013

Vi går for gull!
2013-08-26: Til helgen er det KM langdistanse og KM stafett. På lørdag blir det kniving om de individuelle medaljene i A-klassene mens de øvrige klassene (C, N) fungerer som vanlig. På søndag er det stafett for de fra 11 år og oppover med tilbud om individuelle løyper for de som ikke har stafettlag å løpe på.

Alle som ønsker kan altså delta. Bli med og skap en flott ramme rundt dette arrangementet som blir arrangert ved Hajern nord for Hvittingfoss. På stafetten har klassene D/H 11-12 og D/H 13-16 kun 2 etapper. Så vi bør kunne stille med flere lag her. Enkelte har allerede meldt seg på, men vi håper at enda flere vil stille.

Ønsker du å være med lørdag kan du melde deg på selv via Eventor eller ringe Roger (915 22 964). For stafetten må du ringe Roger (915 22 964) som igjen vil melde på lag.

Vi sees :-)
Lågendalsmarkedet 2013

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Aug 2013

I år venter vi storinnrykk. Vi har mange lopper og været blir flott!
2013.08.24: Nå er det endelig tid for Lågendalsmarkedet igjen. Det arrangeres som vanlig av Hedrum Orienteringslag på Bjerke gård langs rv.40 mellom Larvik og Kvelde. Klubbens medlemmer har stått på og gjort sitt beste for at dette skal bli en flott opplevelse for alle besøkende.

Vi håper på et godt gjensyn med alle dere som har kost dere hos oss tidligere. Åpningstidene er Lørdag 24. august 11-16 og søndag 25. august 12-16.
Resultater Høstcup'en løp 1

Postet av Hedrum Orienteringslag den 21. Aug 2013

2013-08-21: Vi fikk en bra start på høsten og var hele 31 deltakere. Vi var nesten største klubb igjen. Bare Sandefjord OK var større enn oss, men kun med en løper mer. Resultatene for løpet finner du her.59-grader Nord 7.-8. september

Postet av Hedrum Orienteringslag den 21. Aug 2013

Dette blir gøy!
2013-08.21: 59° nord er orienteringens svar på TV Norges pingleutgave 71° nord. Deltagerne blir delt opp i grupper, og det blir en lang ferd mot ny dag. Under marsjen dukker det opp diverse utfordringer som krever en o-løpers tøffhet, utholdenhet, fysikk og intellekt. Ingen av oppgavene er direkte farlige, men enkelte vil nok kanskje oppleve dem som noe de vil fortelle sine barnebarn - når den tid kommer.

De som kan delta er MOT.TV-ungdom og juniorer, altså de som fyller 13-20 år i år. Anbefales på det sterkeste. Si ifra til Per Einar Strøm (975 53 187) om du ønsker å delta senest 28. august. Se også innbydelsen.
Vestfold høstcup løp 1

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Aug 2013

Skal bli bra å møte alle sammen igjen! :-)
2013.08.18: Hei alle sammen! :-)
Nå er det på tide å få aktivisert kroppen igjen etter en alle tiders sommer. På tirsdag starter Vestfold Høstcup etter samme modell som tidligere. Og som vi alle vet så er målet vårt på 1200 starter i år. Det er spesielt viktig å nå dette målet i år da det vil bli en egent artikkel om Hedrum O-lag i O-boka i år. Det vil være ekstra hyggelig om det der kan stå at vi klarte målet vårt også i år. Om alle møter som tidligere bør vi klare det. Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på orientering. Og til dere som har vært med på trening, men ikke prøvd dere på løp enda - kom igjen. Dette er bare gøy. Ta gjerne kontakt med meg (Roger - 915 22 964) for mer informasjon om du ønsker.

Frammøtested for det første løpet er Bråvoll ved Fv 307 (5 km vest for Andebu sentrum). Det blir merket herifra.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk)
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft
- Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken

Man starter når man vil mellom kl 1700 og 1830. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1700.

Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før start.

Vel møtt til årets Høstcup!

Sportslig o-hilsen
Roger  :-)
Aktivitetslista t.o.m. november er nå klar

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Aug 2013

Flott med flere løp og sosiale tilstelninger!
2013.08.02: Nå kan du puste lettet ut - for her er aktivitetslisten for de neste 4 måneder. Ta en titt her. Du kan også benytte lenken på høyre side på hjemmesiden vår ("Aktivitetslista"). Den vil bli oppdatert fortløpende om det skjer endringer. Viktige endringer vil bli annonsert på våre nettsider www.hedrumolag.no. Gleder meg til å se dere alle igjen på høstens o-løp og andre spennende arrangementer.

Til helgen oppfordrer jeg alle til å komme til Sandefjord for å heie på våre 6 (SEKS!) deltagere i årets Hovedløp for Yngre (innbydelse). Det er sprint på lørdag (startliste) og langdistanse på søndag (startliste). De som deltar fra oss er Susanne Strøm, Robin Thorkildsen, Sindre R. Holt, Jarle Lysnes, Katrine Gjestrum og Mathea Strøm Grønn. Vi håper at oppslutningen rund Hovedløpet er minst like stor neste år.

Sportslig o-hilsen Roger :-)

PS: Det er fremdeles enkelte ansvarlige vi mangler. De er merket med "?" i oversikten. Si gjerne ifra om du kunne tenke deg en av disse.
Takk for all hjelp i forbindelse med Sørlandsgaloppen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 30. Jul 2013

Takk for innsatsen!
2013-07-30: "Endelig" tilbake fra utenlandsferie så nå er det på høy tid å takke alle som var med på å bidra til at Sørlandsgaloppen ble en formidabel suksess. Jeg har omtrent bare hørt ros, MYE ros. Og dette er bl.a. takket være alltid velvillige og flittige dugnadsarbeidere i Hedrum O-lag. Vi vet enda ikke hvordan det går økonomisk, men det blir nok et godt bidrag i klubbkassa.

Så om du ikke har gjort det før så kan du iallfall nå skinne om kapp med sola og være stolt. Vi klarte, med god margin, å arrangere et av Norges største o-løp på en særdeles utmerket måte. Takk alle sammen!

Sportslig hilsen Roger :-)
Påmelding til Sørlandsgaloppen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 25. Jun 2013

2013-06-25: Husk å melde deg på Sørlandsgaloppen. Ordinær påmeldingsfrist er i kveld. Selv om du skal hjelpe til så er det godt mulig at du kan delta. Reglene er slik (for de som er med og hjelper til):

- De som melder seg på, men allikevel ikke kan løpe, slipper å betale startkontigent.
- De som ikke melder seg på, men senere finner ut at de kan og vil være med, må betale etteranmeldingsavgift som vanlig.

Så det kan altså være lurt å melde seg på nå om du tror du kommer til å stille. For de som ikke har noen jobb på Sørlandsgaloppen gjelder vanlige regler. Ring Tone (977 00 538) eller benytt Eventor for påmelding.
 
Det er nå påmeldt ca. 800 løpere! Du finner også Sørlandsgaloppen på Facebook. For de som ikke vet det så er Sørlandsgaloppen et sommerløp som arrangeres fra torsdag 4. juli til søndag 7. juli. Første dagen er det kveldsløp.

Bli med du også da vel :-D
Nok en fantastisk helg hvor vi HOL'ere koste oss sammen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Jun 2013

Vi hadde det veldig flott sammen. Bli med neste år da vel! :-D
2013-06-24: I helgen deltok vi på O-festivalen som denne gangen ble arrangert inne i og rett ved siden av Kristiansand Dyrepark. Vi var veldig spente foran fredagens løp da "skogen" denne gangen var selveste dyreparken. Starten gikk kl. 18 på kvelden etter at alle turistene hadde gått hjem - og vi hadde da hele parken for oss selv. Dette var veldig artig og jeg tror de fleste oppdaget mange nye snarveier i hele parken. De ble sett både kameler og løver underveis, men de sto heldigvis trygt bak sine stengsler.

Lørdag og søndag var arenaen flyttet til travbanen på andre siden av E18. Her fikk vi store utfordringer i en ganske så våt og gjørmete skog. Men artig var det allikevel. Nesten alle sammen overnattet i leiligheter på samme sted - så det ble mye veivalgsdiskusjon og annet sosialt på kveldstid.

Sportslig fikk vi også flere gode resultater. Fredag vant både Henrik (H11-12N) og Jørgen (H35AK). Lørdag tok Jørgen (H35AK) en ny seier og på søndag vant Anders Kristian (H35AK). Det ble også flere andre gode plasseringer som dere finner på resultatlisten: fredag lørdag søndag Elite/DH15-16
Vi ønsker nye medlemmer velkommen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Jun 2013

2013-06-24: Vi har et fantastisk miljø i Hedrum O-lag som vi ønsker å dele med flere. Har du lyst til å begynne med orientering eller bare lurer på hva orientering er for noe så ta kontakt med Roger Lysnes på telefon 915 22 964 eller epost roger@lysnes.net. Dette er en flott sport som du kan begynne med umiddelbart (krever altså ikke at du har kondis og kan orientere på forhånd). Vi står alle, store som små, klare til å ta deg godt imot. Vi er en idrettsklubb med glimt i øyet. ;-)

Se også på vår Facebook-side http://www.facebook.com/hedrumolag
Sommeravslutning med grilling

Postet av Hedrum Orienteringslag den 12. Jun 2013

Grillmat smaker alltid godt - og spesielt i godt selskap. Velkommen! :-)
2013-06-12: Vi har nå over 670 starter hittil i år og ligger dermed foran antallet fra i fjor. Dette er utrolig bra og vi er nå på god vei til å nå vårt mål med 1200 starter. Dette må selvfølgelig feires og det blir derfor sommeravslutning med GRILLING i år også. Alle medlemmer er hjertelig velkommen - og ta gjerne med familie og venner. O-laget holder grill, stor stekeplate samt pølsebål. Du tar med deg mat, tilbehør, stol og bord.

Dette er en flott anledning for alle våre nye medlemmer til å bli kjent med de som har holdt på en stund. Grillen vil være varm fra kl. 18, men det er bare å møte opp i god tid før dette om du har lyst. Rekker du ikke å komme før kl. 18 så gjør ikke det noe da vi holder grillen varm en god stund. Stedet vi skal være på er lavvoen til Jørgen og Torill - den finner du her. Det er IKKE værforbehold - vi har god plass inne. Om det blir regn så sitter vi bare inne i lavvoen. Bilder fra lavvoen finner du her og her. Bare å ringe til Roger (91522964) om du har spørsmål. Vel møtt alle sammen!
Siste Vårcup'en i år

Postet av Hedrum Orienteringslag den 10. Jun 2013

Nå er det siste innspurt i Vårcup'en før sommerferien
2013-06-10: I morgen er det dags for siste Vårcup for i år. Avslutningen er i Borgen Skiarena ved Svarstad. Siden det er siste gang så blir det premieutdeling og sosialt opplegg (grilling?). Møt opp slik at du kan starte sommerferien med god samvittighet.

Husk at disse løpene passer for alle - også for deg som bare har fått med deg én trening/nybegynnerdag. Så om du leser dette og har vært med på nybegynnerkurset er du hjertelig velkommen selv om det nå har gått noe tid siden kurset. Ring til Tone (977 00 538) om det er noe du lurer på. :-)

Mer informasjon om hva du bør ha med deg osv finner du her. Husk også å se på aktivitetslista for senere aktiviteter. Minner om at det på torsdag er sommeravlutning for hele o-laget ved lavvoen til Torill og Jørgen. Mer info kommer. Vi sees!
O-festivalen i Kristiansand Dyrepark

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Jun 2013

Bare å melde seg på. Her er det bare gøyale ting som skjer. Kanskje kommer Kaptein Sabeltann...?
2013-06-09: Om 2 uker braker det løs i Kristiansand Dyrepark. Da arrangeres nemlig O-festivalen i området. Dette er Norges flaggskip når det gjelder o-løp og er et meget bra arrangement for hele familien og enkeltpersoner uansett nivå. Håper derfor at så mange som mulig ønsker å være med. Det er allerede 18 som har meldt seg på fra Hedrum.

O-festivalen går over 3 dager (fredag 21/6 til søndag 23/6), men det er helt i orden å bare være med på enkeltløp om man ønsker det. Vi har også holdt av noen leiligheter (3-5 personer) som koster ca 1.200,- pr. natt. Hittil så er det 6 familier som har booket hver sin leilighet. Si ifra til Tone (977 00 538) om både påmelding til løp og overnatting. Husk at ordinær påmeldingsfrist allerede er i morgen (10/6).

O-festivalen er et meget populært arrangement i Norge. Allerede nå er det påmeldt over 1800 løpere – og det blir flere. Det blir mye artig, bl.a. sprintorientering på fredag inne i dyreparken etter stengetid kl. 18. Ta også en titt på O-festivalen sin hjemmeside. Bli med du også da vel? :-D
6 KM GULL i Bø

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Jun 2013

2. KM tittel i år
2013-06-09: KM mellomdistanse i Bø ble en suksess. Selv om vi ikke var så mange med fra Hedrum denne gangen tok vi hele 6 kretsmestertitler. I tillegg løp Jarle Lysnes så bra at han skal løpe med sprint-trøya på neste MOT-TV cup som går til helgen. Alt dette må vi være veldig fornøyde med. Bredest smilte nok Sindre Holt da han fikk utdelt KM medaljen i gull. Vi andre var for gamle til å få medalje, men tittelen fikk vi. De som ble kretsmestere var Sindre Holt, Anton Lomme, Margith Reppestgård, Roger Lysnes, Martin Nauf og Anders Kristian Holt. Vi gratulerer så mye. Resultatlisten finner du her. Les videre for å se et par bilder fra stolt o-ungdom.Husk å melde deg på til Midtsommerløpene

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Jun 2013

2013-06-09: Ordinær påmeldingsfrist for Midtsommerløpene er på tirsdag (11/6). Bli med på dette spennende arrangementet i Stokke rett ved Gjennestad (der hvor NM på ski ble arrangert). Vi er allerede nesten 30 påmeldt fra klubben. Se påmeldingsliste lørdag søndag og innbydelsen.Trening i Kvelde i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 6. Jun 2013

2013-06-06: Treningen i dag er ved Kvelde idrettsplass, mellom skolen og skiskytterstadioen. Merket fra rv40 ved Kvelde. Det er Per Dag som er "sjef" i dag. Ryktene sier at det blir stjerneorientering. :-)8. løp i Vårcup'en

Postet av Hedrum Orienteringslag den 4. Jun 2013

Nest siste Vårcupløp i dag. Snart er det sommer! :-)
2013-06-04: I dag er Vårcup'en ved lysløypa på Vestskogen. Merket fra jernbanestasjonen i Sande. Og dit tar vi selvfølgelig en rask tur - er jo ikke langt dit. :-)

Husk at disse løpene passer for alle - også for deg som bare har fått med deg én trening/nybegynnerdag. Så om du leser dette og har vært med på nybegynnerkurset er du hjertelig velkommen selv om det nå har gått noe tid siden kurset. Ring til Tone (977 00 538) om det er noe du lurer på. :-)

Mer informasjon om hva du bør ha med deg osv finner du her. Husk også å se på aktivitetslista for senere aktiviteter. Vi sees!
Et minneverdig klubbmesterskap i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Jun 2013

Kos med grilling. Eika ved Farris var et flott sted.
2013-06-02: Det ble et fantastisk klubbmesterskap i dag med hele 44 startende. Det ble mange utfordringer i løypa, men vi gav alt - og vant alle sammen! Resultatene finner du her. Etter løpet var det også noen tøffinger som dristet seg til ett eller flere bad i Farris. Grillen ble selvfølgelig tent og da gikk praten livlig om alt det "rare" som ble gjort i løypa.

Klikker du "Les hele saken..." kan du se flotte bilder av de unge håpefulle og de fleste klubbmesterne. Vi gleder oss allerede til neste klubbmesterskap. Husk også å melde deg på til KM Mellomdistanse i Bø, Sølvkrokenløpet, Midtsommerløpene og O-festivalen. Påmelding til Tone (977 00 538) eller Eventor som vanlig.

Her er de klubbmesterne som fremdeles var igjen på plassen. Fra venstre: Bjarne, Anne Marit, Martin, Anders Kristian, May, Kari, Sindre, Jørgen, Viljan, Erlend, Jarle, Margith og Victoria.

 

Her er mange ivrige o-løpere som vi sikkert ser mye til i framtiden. Fra venstre: Kristoffer, Brynjel, Henrik, Ulrik, Viljan, Ludvig, Jarle, Tiril, Karoline, Sindre, Ingvild, Annika, Susanne, Kristian, Victoria, Kristine, Karoline, Katrine
46 påmeldte hittil på klubbmesterskapet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 31. Mai 2013

2013-05-31: I år blir det tidenes oppmøte på klubbmesterskapet med hele 46 påmeldte hittil. Kan vi klare å bli over 50 tro? Om du ikke har meldt deg på enda så er det bare å komme igjen. Ring Tone på 977 00 538 eller benytt Eventor. I år samles vi ved "Eika" i Farris (Kilen) til o-dyst og grilling. Det er tidligere meldt at dere må ha med egen grill, men det slipper dere nå. Per Einar er så grei at han ordner felles grill for alle. Så det eneste dere trenger å ta med er mat og annet tilbehør. Ta en titt på innbydelse og listen over påmeldte hittil. Se også forrige nyhet om klubbmesterskapet. Vi sees! :-)Treningen er på Holt i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 30. Mai 2013

2013-05-30: Treningen i dag er på Holt litt sør for Mørk. Merket fra krysset hvor man tar av mot Mørk fra Skinmo (gamle E-18). Det er Anders Kristian som er "sjef" i dag. :-)7. løp i Vårcup'en

Postet av Hedrum Orienteringslag den 27. Mai 2013

Blir bra vær i morgen også. Da er det bare å møte opp så vi kommer enda nærmere 1200 starter!
2013-05-27: I morgen er Vårcup'enFossnes Senter. Du kommer dit ved å ta av mot Andebu fra E-18 ved Sem og deretter ta til venstre på rv560 ved Fossnes. Du får da Fossnes Senter på venstre hånd etter ca 1 km.

Husk at disse løpene passer for alle - også for deg som bare har fått med deg én trening/nybegynnerdag. Så om du leser dette og har vært med på nybegynnerkurset er du hjertelig velkommen selv om det nå har gått noe tid siden kurset. Ring til Tone (977 00 538) om det er noe du lurer på. :-)

Mer informasjon om hva du bør ha med deg osv finner du her. Husk også å se på aktivitetslista for senere aktiviteter. Vi sees!
Klubbmesterskapet er til helgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 26. Mai 2013

2013-05-26: Nå er det rett før klubbmesterskapet braker løs. I år tar vi det likesågodt før sommerferien slik at vi får det godt og varmt - og lyst. De som var med i fjor husker nok at det da ble i mørkeste laget. Ta en titt på innbydelsen og møt opp i hopetall. Klubbmesterskapet teller også som et vanlig løp - vi skal jo nå 1200 løp i år. Påmelding gjøres til Tone (977 00 538) eller på Eventor. Følg også med på påmeldingslisten.Treningen er ved Fjære i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 23. Mai 2013

2013-05-23: Treningen i dag er ved Fjære, merket fra Åsrumkrysset som er nord-øst for Åsrumvannet. Det er Martin som er "sjef" i dag. :-)Salg av o-tøy

Postet av Hedrum Orienteringslag den 21. Mai 2013

2013-05-21: Nå er endelig informasjonen om salg av o-tøy lagt ut på hjemmesiden vår. Du finner linken på venstre side med navnet "Salg av o-tøy". Du kan også trykke her. Ønsker du å prøve størrelser og eventuelt kjøpe tøy kan Astrid Lie kontaktes på 924 11 804. Hun har hele lageret hjemme og bor på Hovland.

Så nå er det bare å "løpe og kjøpe"! Husk at vi har løpstøy, overtrekkstøy, hettejakke og hettegenser.
Publikumsløp NM Sprint og Hjalmarløpet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Mai 2013

Store ting skjer i Skien til helgen!
2013-05-20: Til helgen skjer det store ting i Skien. Lørdag 25. mai arrangeres NM sprint med innlagt publikumsløp. Dette blir årets o-happening i Telemark, og det er flott hvis flest mulig blir med, både små og store! Still opp og skap folkefest i Skien sentrum på lørdagen! Viktoria starter på selve NM Sprinten - så kom og hei på henne! Det er både publikumsløyper og Folkehelseaktivitet (foto-o) i sentrum denne formiddagen! Og etterpå kan du følge NM-løperne på storskjerm m/GPS på arenaen. Dette blir kult!

På søndag 26. mai arrangeres det tradisjonsrike Hjalmarløpet, som denne gang har innlagt Norgescup Mellomdistanse for juniorer og seniorer. Møt også opp her og skap stemning.

Les mer om helgens opplegg her. Se også denne.

Påmeldingsfrist i kveld! Benytt Eventor eller ring Tone på 915 22 964.
Aktivitetsplan for MOT.TV

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Mai 2013

2013-05-20 Oppdatert aktivitetsplan for MOT.TV er nå lagt ut. Du finner den HER eller ved å åpne koblingen MOT.TV i venstremenyen. Av spennende ting i nær fremtid er Camp Stokke i forbindelse med Midtsommerløpene og MOT.TV Cup'en. Informasjon blir sendt til den enkelte. Per Einar (97553187) kan også kontaktes for påmelding/informasjon.Praktisk informasjon om Pinseløpene i Kongsberg

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Mai 2013

2013-05-16: Det ser ut til å bli en flott Pinse i år også. Vi er nå påmeldt 34 på søndag og 32 på mandag (inklusive 2 stafettlag). Dette må vi si oss meget godt fornøyde med. Vi er ikke størst fra Vestfold, men det er ikke langt unna. Været ser også ut til å bli bedre. Oppdatert værvarsel finnes her.

Noen reiser allerede opp på kvelden 17. mai for å få mest mulig ut av Pinsen. Skolen vi skal overnatte på (Raumyr Skole) finner du her. Selv om du ikke skal overnatte er du hjertelig velkommen om du ønsker å være med på grilling og annet sosialt.

Ønsker du å kjøre direkte til arene så finner du den her.

Det meste av annen informasjon vil du finne i PM'et. Det kan du åpne her.

Det er fremdeles mulighet å etteranmelde seg i klasse N-Åpen. For andre klasser er det mulighet å melde seg på i direkteløyper på løpsdagen. Se PM for mer informasjon. Se også informasjonen som ble lagt ut for en uke siden - her.

Da vil jeg til slutt ønske alle en flott tur til Kongsberg. Gleder meg til å se dere alle.

Sportslig hilsen, Roger :-)
6. løp i Vårcup'en

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Mai 2013

Det blir flott vær i morgen igjen :-)))
2013-05-13: I morgen er Vårcup'en i Sandefjord, nærmere bestem Ormestad Skole. Det er merket fra innfartsveien ved Park Hotell. Distansen er sprint og det meldes om fint vær. Resultatet fra tidligere løp finner du her:
Løp1 Løp2 Løp3 Løp4 Løp5

Husk at disse løpene passer for alle - også for deg som bare har fått med deg én trening/nybegynnerdag. Så om du leser dette og har vært med på nybegynnerkurset er du hjertelig velkommen. Ring til Tone (977 00 538) om det er noe du lurer på. :-)

Mer informasjon om hva du bør ha med deg osv finner du her. Husk også å se på aktivitetslista for senere aktiviteter. Vi sees!

Minner også om at det er mulig å etteranmelde seg til Pinseløpene i Kongsberg fram til onsdag 15. mai. Se her for påmeldte fra Hedrum og informasjon.

Sportslig o-hilsen
Roger  :-)
Påmelding til Skjærgårdsløpet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 6. Mai 2013

I fjor var vi veldig mange fra Hedrum. Blir vi fler i år???
2013-05-06: Til helgen er det Skjærgårdsløpet - et tradisjonsrikt og flott o-løp i Tønsbergområdet. Denne gangen blir det arrangert på Tjøme. Meld deg på selv via Eventor eller ring Tone (97700538). Du kan melde deg på lørdag og søndag eller bare en av dagene. Se også innbydelsen. Klarer vi å bli den klubben med flest antall starter denne gangen også? Husk at vi skal nå 1200 starter i år. :-))5. løp i Vårcup'en

Postet av Hedrum Orienteringslag den 6. Mai 2013

Møt opp i dag også. Alltid hyggelig å møte HOL-ere på orienteringsløp.
2013-05-06: Denne uken går turen til Botnestua (merket fra FV 315 Gullhaug). Nå er det endelig bart i skogen - så da blir det orntli´orientering på oss. Vårcup'en kan jo ikke bare være på asfalt.

Husk at disse løpene passer for alle - også for deg som bare har fått med deg én trening/nybegynnerdag. Så om du leser dette og har vært med på nybegynnerkurset er du hjertelig velkommen. Ring til Tone (977 00 538) om det er noe du lurer på. :-)

Mer informasjon om hva du bør ha med deg osv finner du her. Husk også å se på aktivitetslista for senere aktiviteter. Vi sees!

Sportslig o-hilsen
Roger  :-)
Pinseløpene på Kongsberg 19.-20. mai

Postet av Hedrum Orienteringslag den 5. Mai 2013

Vi gleder oss alle til flotte opplevelser i Kongsberg i Pinsa :-))
2013-05-10: Siste info. Vi er nå 30 påmeldt på søndag og 25+2 påmeldt på mandag. Det er plass til flere. :-)
2013-05-05: Pinseløpene (19-20 mai) nærmer seg og alle som ønsker å være med bør nå melde seg på. Dette er et kjempeflott arrangement for hele familien så vel som enkeltpersoner. Vi fra Hedrum vil også ha felles overnatting som er et svært populært tiltak. Om du ikke har anledning til å overnatte kan du selvfølgelig kjøre fram og tilbake hver dag og bli med på ett eller begge løp (det er jo ikke så langt til Kongsberg). Det blir mange påmeldte fra hele Østlandsområdet - og det er vanligvis mange fra Hedrum også. Ved mange påmeldte blir det bare enda mer trivelig! :-)

Siste frist for ordinær påmelding er fredag 10. mai. Meld deg på til Tone (97700538) eller direkte på Eventor. Hun svarer også på spørsmål du måtte ha. Husk at du MÅ gi Tone beskjed om du ønsker å overnatte - grunnet melding til skole/brannvesen.

Også i år skal vi bo på Raumyr Skole. Dette er et nærmest perfekt sted (med sol så og si hele døgnet) hvor du kan velge å ta med deg campingvogn/bobil/telt eller overnatte i gymsal. Det blir selvfølgelig veivalgsdiskusjoner, grilling og annet sosialt på kveldene. Hele startkontigenten og overnatting på Raumyr Skole dekkes av klubben for alle. Selv om løpene ikke begynner før 19. mai så vil noen reise oppover allerede på kvelden 17. mai.

Trykk på linken under for mer informasjon om Pinseløpene.

I fjor hadde vi nesten 100 startende fra Hedrum på tre dager. Klarer vi det enda bedre i år??? Uansett så blir dette en salig blanding av unge og eldre, spreke og mosjonister. Meld deg på du også - så får du blitt med på moroa. Vi håper at spesielt de nye vil ta turen til Kongsberg.

Det blir også en ungdomsstafett på mandag i år. Dette er en artig stafett med 2 etapper for aldersgruppen 11-12 og 13-16 år. Det kan starte 2 eller 3 personer på hvert lag. Har man 3 personer på laget starter 2 personer samtidig på 1. etappe. Når første person kommer i mål så løper 2. etappe ut. Les mer om selve stafetten her.

Lurer du på hvordan terrenget i Kongsberg er? Ta en titt her da vel. Og her har du link til innbydelse.

Trimtext vil ha salgstelt begge dagene hvor det blir salg av løpstøy, o-sko, kompasser og annet. Så om det er noe du mangler eller bør bytte ut med noe nytt - så er muligheten der.

Dette bør du ta med deg på løpene:
  Campingstol
  Penger til kiosk
  Niste
  Drikke
  EKT-brikke
  Kompass
  Løpstøy
  Skift
  + annet nødvendig

Dette bør du ta med deg i tillegg om du skal overnatte:
  Liggeunderlag
  Sovepose
  Mat
  Drikke
  Toalettsaker
  Håndkle
  Såpe
  Kjølebag
  Grill (om du har)
  Campingbord og stol
  + annet nødvendig

På løpene er det varm dusj. Vi har også tilgang til garderobe/dusj samt kjøkken på skolen der vi skal overnatte.

Vi sees i Kongsberg.  :-))
Sindre ble kretsmester

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Mai 2013

En fornøyd kretsmester
2013-05-01: I dag var det kretsmesterskap i sprint i Stathelle. Det var artige løyper som begynte helt øverst i Stathelle, ledet oss ned gjennom alle gater og smug, og til slutt sendte oss i mål ute på Gjermundsholmen ved Croftholmen Yrkesskole. Vi var ikke så veldig mange fra Hedrum denne gangen (13 startende), men vi som var der var godt fornøyd med dagen.

Den som gjorde det best i dag var Sindre R. Holt. Han gikk helt til topps i sin klasse H13-14 og fikk dermed en velfortjent gullmedalje. Gratulerer så mye. Ser vi på strekktidene så er det ikke noen tvil om hvem som var desidert best i den klassen i dag. En annen som også gjorde det bra var Viktoria. Hun fikk en velfortjent sølvmedalje. Gratulasjoner også til henne. Anton gjorde også som vanlig et bra løp og ble kretsmester. Uheldigvis for ham så deles det ikke ut medaljer i klasser 40 år og eldre.

Av andre flotte resultater kan nevnes Henrik og Hanna som fikk henholdsvis 1. (H11-12N) og 2. plass (D11-12N). Hele resultatlisten finner du her.
Treningen på torsdag er flyttet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Mai 2013

2013-05-01: Treningen i morgen (torsdag) er flyttet til Kvelde Idrettspark. Merket fra rv40 der du tar av til Kvelde. Om du var med på løpet på tirsdag kan du løpe gjennom samme løypa om du vil. Det kan være god trening i å løpe gjennom samme løypa (litt saktere enn på løpet) og finne de punktene hvor "det gikk galt".4. løp i Vårcup'en

Postet av Hedrum Orienteringslag den 30. Apr 2013

La oss møte opp i hopetall denne gangen!!!
2013-04-30: Denne uken er det endelig vår tur til å arrangere Vårcup'en. De som ikke har fått oppgaver å utføre kan selvfølgelig starte som vanlig - og vi håper det kommer mange. La oss vise de andre i Vestfold hvor mange vi egentlig er! Det er merket fra RV 40 der du tar av til Kvelde og selve arenaen er på Kvelde Idrettsplass.

Husk at disse løpene passer for alle - også for deg som bare har fått med deg én trening/nybegynnerdag. Så om du leser dette og har vært med på nybegynnerkurset er du hjertelig velkommen. Ring til Tone (977 00 538) om det er noe du lurer på. :-)

Mer informasjon om hva du bør ha med deg osv finner du her. Husk også å se på aktivitetslista for senere aktiviteter. Vi sees!

Sportslig o-hilsen
Roger  :-)
250 starter hittil i år!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 30. Apr 2013

21% oppnådd
2013-04-30: Vi har nå 250 starter hittil i år og er på god vei til å klare målet på 1200 i løpet av sesongen. Vi må imidlertid ikke hvile på laurbærene, men stå på helt til slutt. I morgen (1. mai) er vi f.eks. ikke så mange med. Det er litt synd for dette blir sikkert et kjempeartig løp. Les mer her. Vi sees vel i kveld også? ;-)O-løp + KM sprint i Stathelle 1. mai

Postet av Hedrum Orienteringslag den 25. Apr 2013

2013-04-25: 1. mai bør alle ta seg turen til Stathelle. Der blir det nemlig arrangert o-løp og KM sprint. Dette blir sikkert noe artige greier da arenaen er på Croftholmen (se kartet), Ikke la deg skremme selv om dette er et KM. Dette er i tillegg et helt vanlig løp som alle kan delta på. Det er som vanlig premie til alle fullførte til og med 12 år, småtroll for de yngste, barneparkering, etc. Ellers må selvfølgelig de som har trena møte opp for å knive om medaljene. Se også innbydelsen. Det er merket ved avkjøringa fra RV 352 mot Langesund. Merk at første start er kl. 12.00. Ordinær påmeldingsfrist er fredag 26. april. Meld deg på i Eventor eller hos Tone (977 00 538) som vanlig. Vi sees.Trening torsdag 25 april fra sandtaket på Verningen Kl18.00

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Apr 2013

2013-04-24: Treningen starter her kl. 18. På forrige trening var vi nesten 30 stykker. Blir vi like mange denne gangen? Vel møtt alle sammen til en hyggelig trening med Tom som ansvarlig.KM-sprint for Vestfold og Telemark

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Apr 2013

KM Sprint
2013-04-24: 1. mai arrangeres KM Sprint for Vestfold og Telemark i Stathelle. Selv om dette er KM så er allikevel alle løpsklassene tilstede. Det er altså et løp for ALLE, men innlagt KM for "de beste". Så bli med og hei - og spring litt selv også. Målet vårt på 1200 starter glimrer i det fjerne. Påmelding på Eventor eller Tone (977 00 538) som vanlig. Innbydelsen finner du her.VIKTIG: Vårcup'en flyttes

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Apr 2013

2013-04-24: Da det fremdeles er en del snø i terrenget er det besluttet at Vårcupen 30. april blir flyttet fra Heum til Kvelde idrettsplass. Kartet som vil bli brukt er Brattås. Det blir merket fra krysset Rv. 40/Rv. 304 ved Esso stasjonen.Tor fikk Kongens Fortjenestmedalje

Postet av Hedrum Orienteringslag den 22. Apr 2013

Fylkesmann Erling Lae overrekker Kongens Fortjenstmedalje i sølv og blomster til Tor på hans 70-års dag
2013-04-22: I går ble det holdt et stort selskap med 110 gjester på Hedrum Bygdetun i forbindelse med Tor sin 70-års dag (han fyller 70 år i dag). Da ble han også meget fortjent tildelt Kongens Fortjenstmedalje i sølv. Dette var en meget stor opplevelse for alle oss som var der - og selvfølgelig helt spesielt for Tor selv. Du kan lese mer om Kongens Fortjenstmedalje her.

Tor kler medaljen godt!
Hedrum O-lag var selvfølgelig representert. Hilsninger krydret med gode historier ble overlevert av undertegnede og Kåre Aasestad. Vi i Hedrum O-lag er dypt takknemlig for at han har benyttet så mye av sin tid i klubben og håper vi ser ham mange år framover.

Vi ønsker lykke til med dagen og gratulerer så mye med Kongens Fortjenstmedalje.

Sportslig hilsen Roger :-)
3. løp i Vårcup'en

Postet av Hedrum Orienteringslag den 22. Apr 2013

Det var ikke så mange med forrige uke, men vi har nå over 200 starter
2013-04-22: Denne uken er frammøtestedet for Vårcup'en Brunstad. Merket fra RV 303 mellom Jarlsberg Travbane og Melsomvik. Dette kan absolutt anbefales da det er ganske så artig å løpe midte inne i "Kardemommebyen" på Brunstad.

Husk at disse løpene passer for alle - også for deg som bare har fått med deg én trening/nybegynnerdag. Så om du leser dette og har vært med på nybegynnerkurset er du hjertelig velkommen. :-)

Mer informasjon om hva du bør ha med deg osv finner du her. Husk også å se på aktivitetslista for senere aktiviteter. Vi sees!

Sportslig o-hilsen
Roger  :-)
O-løp i Moss og Mysen til helgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 22. Apr 2013

Hele Norgeseliten kommer også
2013-04-22: Påmeldingsfrist i dag! Dere som ikke fikk være med på et stort og flott arrangement i Østfold forrige helg får nå en ny mulighet. Til helgen arrangeres Lørdagskjappen ved Moss og Smaaleneløpet ved Mysen. Det er fullt mulig å være med på bare ett av løpene. Det går rykter om at flere tar turen med ferga over til Moss på lørdag. Som vanlig er det tilbud til alle (nybegynnere, erfarne, gamle og unge) og påmeldingen kan du utføre selv på Eventor eller ringe Tone på 977 00 538. Løpene har felles innbydelse og den finner du her.Trening på Byskogen Skole

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Apr 2013

2013-04-18: I dag blir treningenByskogen Skole (merket fra brannstasjonen) kl 18. Det er Stian som har laget løypene. Det er jo en stund siden vi har startet fra Byskogen Skole - så det skal bli flott å komme dit igjen. Vær oppmerksom på at det kan bli glatt enkelte steder da det ligger noe snø i terrenget enda. Men det går absolutt an å trene allikevel.

De som var med på nybegynnerkurset er hjertelig velkomne - og videre opplæring vil bli gitt. Det er også mulig å ta med seg nye interesserte. Er helt sikkert flere i Larviksområdet som ønsker å ta del i det flotte miljøet vi har i Hedrum O-lag. Vi sees! :-)
2. løp i Vårcup'en

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Apr 2013

Hurra, vi har allerede 180 starter. Det er 15% av målet vårt på 1200.
2013-04-15: Nå er det klart for andre løpet i årets Vårcup og vi er for alvor i gang med å jakte på 1200 starter. Forrige uke stilte vi med 36 startende - klarer vi dette denne uken også? Frammøtestedet denne uken er Kirkevoll Skole. Merket fra FV35 ved Svinevoll. Og det er jo ikke såååå langt å kjøre dit. ;-)

Husk at disse løpene passer for alle - også for deg som bare har fått med deg én trening/nybegynnerdag. Så om du leser dette og har vært med på nybegynnerkurset er du hjertelig velkommen. :-)

Mer informasjon om hva du bør ha med deg osv finner du her. Husk også å se på aktivitetslista for senere aktiviteter. Vi sees!

Sportslig o-hilsen
Roger  :-)

 
En fantastisk åpning på sesongen!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 14. Apr 2013

15% oppnådd
2013-04-14: I helgen var det for alvor åpning på o-sesongen. Vi stilte med 38 løpere på lørdag og 36 løpere på søndag. Men dette var vi største klubb fra Vestfold begge dager! I tillegg var vi den desidert største klubben fra Vestfold på Vårcup'en på tirsdag. En stor takk til alle som møter opp. Summerer vi opp antall starter hittil i år så kommer vi til ca 180 starter - altså 15% av 1200. Fortsetter det slik så klarer vi målet vårt på 1200 starter i løpet av året med glans.

Her er resultatene fra o-løpene denne uken: Vårcup-tirsdag V2D-lørdag V2D-søndag
Andre del av nybegynnerkurset

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Apr 2013

Mange deltok på nybegynnerkurset forrige torsdag
2013-04-11: I dag (torsdag 11/4) arrangeres andre del av nybegynnerkurset ved Hedrum Barneskole på Bommestad. Dere vil sikkert merke at orienteringen går litt bedre i dag. Det skal nemlig ikke så mye til før man føler seg hjemme i de enkleste løypene. Ca kl 19 blir det også informasjon om Hedrum O-lag samt orienteringssporten. Ta gjerne med andre dere kjenner selv om de ikke var med første kvelden (se innbydelsen).Vi var største klubb på Vårcup-oppstart

Postet av Hedrum Orienteringslag den 10. Apr 2013

2013-04-10: Vi var desidert største klubb på Vårcup'en og var godt synlige. Det var Hedrum-løpere over alt. Hyggelig å se alle sammen igjen etter en lang vinter. Resultatlisten finner du her.

Vi stilte med 36 startende og er nå godt i rute med å nå vårt mål på 1200 starter i år! Nest flest var Sandefjord OK med 24 deltakere. Sees vi på treninga på torsdag? Der kan dere møte de som deltar på nybegynnerkurset. De synes sikkert det er hyggelig å møte ekte orienteringsfølk. Kom for å ønske dem velkommen til orienteringssporten.
Vestfold Vårcup starter på tirsdag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Apr 2013

Herlig! Endelig er det klart for sesongåpning med Vestfold Vårcup :-)))
2013.04.07: På tirsdag (9/4) starter endelig Vestfold Vårcup. Da kan vi virkelig sette i gang med å "jakte" på årets mål som er 1200 starter. Dette bør vi klare om alle er med og bidrar. På vårcup'en i fjor var vi så mange som deltok at det enkelte ganger virket som om det var klubbmesterskapet vårt som ble arrangert. Klarer vi dette i år også? Husk at disse løpene passer for alle - selv om du bare har fått med deg én trening/nybegynnerdag. Så om du leser dette og var med på nybegynnerkurset sist torsdag - er du hjertelig velkommen. :-)

Arena for det første løpet er Karlsvika naturskole – syd på Essoskogenkartet. Det er merket fra Brekkekrysset på RV311 mellom Tønsberg og Åsgårdstrand.

NB: Her er viktig info om tirsdagens løp fra arrangør

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk), kan være kjekt å ha
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft
- Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken

Man starter når man vil mellom kl 1730 og 1900. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da må du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1730.

Ta kontakt med Tone (977 00 538) om du har spørsmål om løpet. Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før avreise. Og ikke glem å ta en titt på aktivitetslista vår for å finne spennende aktiviteter fram mot sommeren.

Vel møtt til årets Vårcup!

Sportslig o-hilsen
Roger  :-)
Påmelding til Vestfold 2-dagers og Norwegian Spring

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Apr 2013

Fornøyde o-løpere på Vestfold 2-dagers i fjor
2013-04-07: Allerede på tirsdag (9/4) er påmeldingsfristen for vårens 2 store eventyr - nemlig Vestfold 2-dagers og Norwegian Spring. Vi skal jo klare å få 1200 starter i år - så jeg regner med at vi blir mange med på disse løpene. Vestfold 2-dagers arrangeres i nærområdet (Larvik/Sandefjord) 13-14 april og er en flott oppstartmulighet for nye i o-laget. Så om du er med på nybegynnerkurset vårt er du hjertelig velkommen. Norwegian Spring 20-12 april i Østfold er også et meget bra arrangement som anbefales på det sterkeste. Veldig flott om mange vil være med her også. Ikke glem målet vårt på 1200 starter. ;-)

Ta kontakt med Tone (977 00 538) for påmelding eller om du har spørsmål i forbindelse med løpene. Du kan selvfølgelig også melde deg på direkte selv om du ønsker det på Eventor.
Mange nye rekrutter på nybegynnerkurset

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Apr 2013

2013-04-07: Sist torsdag arrangerte vi nybegynnerkurs (og trening) ved Hedrum Barneskole. Der ble det et yrende liv da mange nye møtte opp i tillegg til egne medlemmer som skulle trene. Selv var jeg på forretningsreise, men utifra meldingene var alle godt fornøyde med opplegget og koste seg med orientering.

Førstkommende torsdag arrangeres del 2 av nybegynnerkurset hvor vi også vil ha en kort informasjons"time" om Hedrum O-lag og hvordan orienteringsidretten fungerer. Vi håper at så mange som mulig møter også denne gangen. Ta gjerne med nye interesserte også - det går fint.

Sportslig hilsen Roger :-)
Nybegynnerkurs i orientering 4. april

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Apr 2013

Finner du huset på kartet?
2013.04.01 Hedrum O-lag innbyr til nybegynnerkurs i orientering torsdag 4. april kl. 18.00 ved Hedrum Barneskole på Bommestad. Dette er et kurs som passer for alle som vil lære litt om orientering. Så om du er "gammel" eller ung - møt opp. Vi kan også friste med et aktivt o-miljø hvor de fleste aldersgrupper er representert. Dette kan også være en nyttig opplæring om du holder på med eller ønsker å begynne med tur-orientering.

Ha på deg gode sko, for vi skal ut i skogen. Har du ikke kompass får du låne dette. Kurset er gratis og det er ingen påmelding. Torsdag 11. april fortsetter kurset og avsluttes med informasjon om Hedrum O-lag. Se også invitasjonen.

Ta gjerne kontakt med Jørgen Fjære (fjaregard@gmail.com) eller Frode Gjestrum (frogjes@online.no) for mer informasjon.

Vel møtt tl hyggelig opplæring i orientering!
Ny aktivitetsliste for perioden april-juli

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Apr 2013

Jippi! Snart orientering!
2013.04.01: Ny aktivitetsliste med mange spennende aktiviteter er nå tilgjengelig. Følg linken på høyre siden på hjemmesiden vår (aktivitetslista) eller følg DENNE linken. Som dere vil se av aktivitetslista så begynner vi allerede førstkommende torsdag med o-trening og nybegynnerkurs. Og vårcup'en begynner neste tirsdag. Målet vårt i år er jo å få 1200 enkeltstarter - så her er det bare å stå på. Gleder meg til å se dere alle i o-løypa igjen i år.
Hilsen Roger :-))Vårsamling i forbindelse med Vestfold 2-dagers

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Apr 2013

Samling er gøy!
2013-04-01: Er du mellom 8-14 år så inviteres du herved til en vårsamling med overnatting 13-14 april. Vi deltar samtidig på Vestfold 2-dagers. Denne samlingen er åpen for både gamle og nye medlemmer - også de som ikke har deltatt på o-løp før. Vi håper at så mange som mulig blir med. Se invitasjonen for mer informasjon. Påmelding til Frode (992 34 518).Husk medlemsmøte på onsdag (20/3)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Mar 2013

2013-03-18: Onsdag 20/3 kl. 18.30 på Holttun er det nok en gang medlemsmøte. Alle medlemmer og foreldre til medlemmer er hjertelig velkomne. Der blir det temaer som Sørlandsgaloppen, vårt mål for 2013, trening, Pinseløp i Kongsberg og mer. Det blir også utdeling av ny aktivitetsliste. Kom du også da vel!Snart klart for avgang til Danmark

Postet av Hedrum Orienteringslag den 6. Mar 2013

Herlig, kun timer til avgang!
2013-03-06: Fredag morgen så reiser vi en gjeng til Danmark for å lufte o-skoa. Dette har vi gledet oss til lenge nå. Vi møtes kl. 06.45 ved Frontal Aluminium for utdeling av billetter. På vei ned har vi bestilt frokost til alle sammen - så vi trenger ikke stresse med å finne plasser. Om dere er nysgjerrige på PM, startlister etc så ta en titt på løpets nettside. Merk at i Danmark så kaller man PM for instruktioner. Vi skal selvfølgelig bo og kose oss på Danland Feriesenter Blokhus.

Til dere som ikke skal være med denne gangen: Hold av samme helg neste uke - da skal vi nedover igjen. Dette blir alltid en vellykket tur for hele familien, dere eller deg.
Hvor er Solstua?

Postet av Hedrum Orienteringslag den 26. Feb 2013

2013.02.26: Da er det bare noen få dager igjen til Vinterturen på Lifjell. Vi som har vært der i mange år vet jo godt hvordan det er på hytt og hvor den er. Og vi gleder oss veldig. I år er det imidlertid noen som kommer for første gang og kanskje er litt usikre på hvordan man finner hytta. Egentlig er det veldig enkelt - det er bare å følge dette kartet. 300 meter etter Lifjell Skisenter ser du Solstua litt oppe i lia på venstre side. Skulle du allikevel være usikker er det bare å ta kontakt med de ansvarlige for turen. Se denne nyheten også.
Møte i ungdomsutvalget

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Feb 2013

Nam nam
2013.02.20: Nå er det klart for et nytt møte i ungdomsutvalget! Vi skal stemme for ny leder så det er viktig at alle som kan møter opp - både gamle og nye medlemmer. Møtet vil være hos Viktoria i Mellomhagen 17, 3261 LARVIK, søndag den 24 Februar fra kl. 17.00 til ca. 19.30. Det blir servert pizza og brus. Si ifra til Viktoria (982 90 883) senest fredag 22. februar om du ønsker å blir med.

Ungomsutvalget er en gruppe i Hedrum O-lag bestående av ungdom som arbeider for at ungdommen og de yngre i laget skal ha det helt topp! Vi har det gøy sammen - så bli med på møtet du også! :-)
Forslag om sammenslåing av Vestfold og Telemark o-krets

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Feb 2013

2013-02-07: På O-tinget for ett år siden kom det inn et forslag fra Tor Bjørvik om å slå sammen Vestfold og Telemark o-krets. Dette forslaget kom inn for sent og kunne ikke behandles da. Forslaget ble imidlertid behandlet i ettertid i kretsene og resulterte i at en arbeidsgruppe fikk i oppdrag å se nærmere på saken.

Arbeidsgruppen har utarbeidet et dokument som drøfter og utreder saken. Dette dokumentet skal sammen med forslag til organisasjonsplan danne grunnlag for en avstemming i hver av kretsene.
 
Idrettsforbundet har kontrollert dokumentene og funnet at de er gode og dekkende for den beslutning som skal fattes.
 
Vi i styret ønsker at så mange som mulig av medlemmene studerer og drøfter dokumentene og kommer med tilbakemeldinger til styret. O-tinget for Vestfold vil bli avholdt 28.02.2013 og tilbakemeldinger må være styret i hende i god tid før dette.

Ta derfor en titt på selve forslaget og eventuell ny organisasjonsplan.
2 sprintøkter i Larvik på lørdag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 5. Feb 2013

2013-02-05: Larvik OK arrangerer 2 sprintøkter på lørdag som er åpent for alle interesserte. Dette blir sikkert et spennende opplegg. Meld deg på hos Per Olav Gulbrandsen (41 300 777) senest onsdag kveld. Mer info kan du se her.Vinterturen til Solstua

Postet av Hedrum Orienteringslag den 27. Jan 2013

Ei flott hytte venter bare på oss!
2013.01.27: (Kun få plasser igjen!) Også i år tar vi oss en tur til Solstua på Lifjell. Dette er en flott familietur hvor vi holder sammen hele helgen og setter det sosiale i fokus. Man kan velge om man vil kjøre slalom eller ta seg en tur i lagrennsløypene. Vi pleier også ha pølsebål og akekonkurranse på dagen. Ellers har vi det koselig utover kvelden med god mat og godt drikke. Se innbydelsen. Her er noen bilder fra to tidligere turer: 2012 2003
Mange fremmøtte på årsmøtet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Jan 2013

2013-01-24: Årsmøtet forløp uten dramatikk og sakene gikk raskt unna. Valgkomiteen hadde gjort et godt forarbeide slik at det var kandidater til alle verv. Sammensetningen av det nye styret ble som følger: Roger Lysnes (leder), Anders Kristian Holt (sportslig leder), Jan Ivar Gundersen (sekretær), Anne Refsholt (kasserer), Tom Aasrum (kartleder), Elin Bordøy (1. vara) og Frode Gjestrum (2. vara).

Det nye styret takker for tilliten og gleder seg til å ta fatt på oppgavene sammen med resten av alle medlemmene. Referatet blir lagt på nettet så snart det er signert.
Årsmøte i kveld kl. 1830 på Åshall

Postet av Hedrum Orienteringslag den 23. Jan 2013

2013-01-23: Husk årsmøtet i kveld kl. 1830 på Åshall. Her kan du påvirke fremtiden til Hedrum O-lag. Ta en titt på årsrapporten først om du allerede ikke har gjort det. Det vil selvfølgelig blir servering av kaffe, brus + noe å bite i samt bløtkake. Etter årsmøtet vil det bli arrangert et medlemsmøte hvor vi ser på NOF sin satsing på rekruttering samt ser på bilder fra Markedet etc.

Det går også rykter om at valgkomiteen har gjort en kjempejobb slik at valget bør gå unna i en fei. Velkommen skal dere være. :-)
Årsrapporten for 2012 er nå klar

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Jan 2013

2013-01-16: Årsrapporten for 2012 er nå ferdig og ligger her på hjemmesiden. Den blir også levert/sendt ut til alle medlemmene med unntak av dem som gir beskjed om at elektronisk versjon er nok. Husk å møte på Årsmøtet onsdag 23. januar kl. 1830 på Åshall. Der møter vi jo tradisjonelt opp mange personer og har det hyggelig sammen. Det vil bli gjennomgang av årsrapporten, valg, utdeling av klubbmesterskapspremier, bevertning + mye mer. Vel møtt skal dere alle være. Se også her.Orienteringstur til Danmark 8-10 mars

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Jan 2013

Endelig snart klart for Nordjysk 2-dagers igjen
2013-01-16: Det blir selvfølgelig tur til Danmark i år også. Turen er åpen for alle som ønsker, både aktive o-løpere og heiagjeng. NordJysk 2-dagers arrangeres 9. og 10. mars. Se også innbydelsen. Meld deg på senest søndag 27. januar til Roger Lysnes (roger@lysnes.net / 915 22 964).

Vi reiser med Superspeed fredag 8/3 kl. 0800. Retur fra Hirtshals søndag 10/3 kl. 1730 (ankommer Larvik kl. 2115). Vi har bestilt overnatting på et feriesenter ved Blokhus.
Bowling og pizza for de yngste

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Jan 2013

Herlig!
2013-01-15: Neste tirsdag (22/1) er det de yngste (de som trener inne) som skal bowle og spise pizza. Vi møtes direkte på Mester'n kl. 18. Se også innbydelsen og aktivitetslista.Bowling og pizza på tirsdag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Jan 2013

Nam nam
2013-01-13: På de to neste tirsdagene skal vi ha den tradisjonelle bowling- og pizza-kvelden for ungdommen og barna. Førstkommende tirsdag (15/1) er det de som trener ute sin tur (opp til 25 år). Neste tirsdag (22/1) er det de som trener inne som får pizza og bowling. Vi møtes direkte på Mester'n kl. 18. Se også innbydelsen og aktivitetslista.
Husk treningen på tirsdag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 6. Jan 2013

2013-01-06: Vi starter opp igjen treningen på Hedrum Ungdomsskole tirsdag 8. januar kl. 18 som vanlig. Der frister vi med flott trening inne og ute samt deilig vann i bassenget for de som ønsker å plaske litt. Så da blir det mulig å få vekk noe av det som har "kommet til" i løpet av jula. Husk at de som trener ute opp til 25 år samt de som trener inne snart skal bowle og spise pizza. Mer info kommer på tirsdagstreningen. Se også aktivitetslista.

I høst var vi ganske så mange på treninga, både store og små. Klarer vi å bli enda flere nå? Ta med venner og kjente som vil begynne med orientering - de er hjertelig velkomne. Vis dem disse sidene: Side 1 / side 2
ÅRSFESTEN åpnet for påmelding

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Jan 2013

Hæla i taket...
2013-01-02: Velkommen nok en gang til årets store begivenhet, nemlig ÅRSFESTEN! Den arrangeres på Åshall lørdag 2. februar kl. 19. Vi ønsker alle medlemmer over 18 år samt foreldre til medlemmer under 18 år hjertelig velkomne. Her blir det flott musikk (Duo-Vi2), mye latter, mye glede og god mat. Det er jo alltid hyggelig å treffes utenom løpene. Ta gjerne med venner også - det er bare hyggelig! Vi har allerede mottatt de første påmeldingene.

Meld deg på til Roger på roger@lysnes.net eller 915 22 964 senest søndag 27. januar. Se også selve innbydelsen.
Godt Nytt År!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Jan 2013

Håper alle hadde en fantastisk Nyttårsaften!
2013-01-01: Takk for det fantastiske orienteringsåret som var og velkommen til 2013. På årsmøtet for ett år siden ble vi enige om å klare 1000 starter i løpet av ett av de tre neste årene. Dette målet nådde vi allerede i 2012! Jeg er overveldet over innsatsen som dere alle viste og er veldig spent på hva 2013 vil bringe. For vi ønsker vel ikke å stoppe her?

Vi begynner året friskt med trening allerede på torsdag (3. januar) ved flaggstengene i Bøkeskogen og tirsdagstrening som vanlig fra neste uke (8. januar). Tirsdag 15. og 22. januar blir det aktivitetskveld for ungdommen ute og de yngste inne. Og rett etter dette følger Årsmøtet (23. januar) og Årsfesten (2. februar). Fullstending oversikt finner du i aktivitetslista.

Med dette vil jeg ønske dere alle et riktig Godt Nytt År. Og så gleder jeg meg til å møte dere igjen på o-løp og sosiale arrangementer.

Sportslig hilsen Roger :-)