Snart jul...

Postet av Hedrum Orienteringslag den 21. Des 2010

2010-12-21: Så er det snart jul igjen. Siste tirsdagstrening er overstått og jaggu fikk vi besøk av nissen i år også. Det ble tilogmed servert gløgg på siste torsdagstrening for andre året på rad. Skjer dette neste år også så har vi nok en hyggelig tradisjon i Hedrum O-lag. :)

Nå er det snart lille julaften, pynting av tre, Grevinnen og hovmesteren, Snikker Andersen og Julenissen, 3 nøtter til Askepott, Donald Duck og vennene hans, deilig ribbe og selvfølgelig åpning av pakker.

Så må vi ikke glemme JULEFLESKETRIMMEN den 2. juledag på Lauvesetra. Nissen kommer selvfølgelig og vi håper at så mange som mulig av O-lagets medlemmer m/foreldre kommer - på ski eller til bens. Se aktivitetslista for mer info.

Vil også minne om treningen som starter opp igjen rett etter nyttår og ÅRSFESTEN som er lørdag den 5. februar. Der vil Duo-Vi2 spille opp til dans. Alle medlemmer og foreldre til medlemmer er hjertelig velkomne (18 års grense). Innbydelse blir sendt ut til alle over nyttår.

Da gjenstår det bare å ønske God Jul og et riktig Godt Nytt År til alle sammen. Kos dere mye i jula!
(les videre så ser du et par bilder fra siste treninger før jul)

Flott nisse med mange snille barn og ungdommer!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ivrig treningsgjeng koser seg med gløggen. Unni Lysnes (tar bildet) og Reidun Røed var vertskap.
Julenissen på treningen i kveld?

Postet av Hedrum Orienteringslag den 14. Des 2010

2010-12-14: I kveld er det siste tirsdagstrening før jul. Da bør flest mulig komme - for kanskje vi får besøk. Det går nemlig rykter om at Nissen tar seg en tur innom i år også. Gjør han det så blir det nok noe godt og søtt for alle sammen.

Minner om at på torsdag (siste trening i år) så kommer Unni og serverer julegløgg ca kl. 1845 ved flaggstengene i Bøkeskogen.

Vi sees på trening!  :-)
Minneord om Sigurd

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Des 2010

2010-12-09: Så har det ”umulige” skjedd. Sigurd Reppesgård har gått bort.

Sigurd var en mann som alltid ville være med å bidra. Og det gjorde han til gangs – på mange forskjellige måter. Han likte bl.a. godt å lære bort sine ferdigheter til nye o-løpere og var nok en av de viktigste årsakene til at medlemsmassen økte betraktelig på 80-tallet. Undertegnede husker godt Sigurd på nybegynnerkurs i orientering på Frostvedt Skole i 1979.

For å kunne orientere må man ha kart. Også her bidro Sigurd med utallige synfaringstimer ute i skogen – kvaliteten var også høy på arbeidet han utførte. Han deltok også selvfølgelig på løp selv – mange løp. Flere sesonger hadde han flest deltakelser av samtlige medlemmer. Selv de siste årene, da helsen begynte å svikte, var han ivrig med. Sigurd gav seg ikke på toppen av idrettskarrieren, men var med hele livsløpet – og vi beundret ham for det.

Sigurd kunne nok enkelte ganger oppleves som bestemt, men vi som kjente ham visste at det var slik han uttrykte seg og at han bare var engasjert. Det var lett å se og føle at det var et varmt og godt hjerte som banket i Sigurd. Ikke rart at det hjertet måtte ha hjelp fra en pacemaker slik som det banket for mange flere enn ham selv.

Han bidro også sterkt fra skrivebordet sitt, både med utarbeidelse av orienteringslaget sitt 25-års beretning samt utallige innlegg i klubbavisa ”O-pusten” under pseudonymet ”Drugis”. Han skrev på en folkelig og personlig måte.

Han var heller ikke redd for å prøve nye ting. Når data’n gjorde sitt inntog fortalte han til mange at dette kom han ikke til å kunne mestre – ”dette skjønner jeg ikke noe av”. Men han satte i gang allikevel. Etter en stund med god innsatsvilje og gode råd – så var han på nett og kunne sende og motta ”majl” som bare det. Han fikk til og med sin egen knapp i påmeldingssystemet webentry.no.

Noe av det vi husker Sigurd best for var hans mangeårige innsats som oppmann. Denne oppgaven fikk hans fulle oppmerksomhet og ble utført på den beste måte. Ingen ting ble overlatt til tilfeldighetene. Han var også nesten alltid først på løpene for å hente klubbens lagspose. Vi andre visste at lagsposen måtte ligge til Sigurd kom – for den skulle jo han hente.

Sigurd Reppesgård ble etter hvert, meget fortjent, æresmedlem i Hedrum O-lag. Denne tittelen bar han med verdighet helt til det siste. Han ønsket ikke oppmerksomhet rundt sin egen person, men var allikevel tydelig til stede når han var i nærheten. Nå vil han ikke lenger være tilstede når Hedrum Orienteringslag samles. Vi vil alle savne ham dypt og inderlig samtidig som vi gleder oss over de gode minnene han har gitt oss.

Våre tanker går nå til Reidun og May-Britt samt øvrig familie. Vi lyser fred over Sigurd Reppesgård sitt minne.

Roger
Transport til helga

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Des 2010

2010-12-01: Det har nå kommet inn en del påmeldinger til helga og vi sitter nå og klør oss i hodet for å få til en bra romplassering fra lørdag til søndag (5-manns rom). Vi er 8 personer (+ Roger som leder) som skal overnatte fra fredag til lørdag på MOT.TV samlingen og 11 personer (+ Frode, Stian, Marie som ledere) som skal overnatte fra lørdag til søndag på vår samling.

Fredag:
Avreise fra Hedrum Ungdomsskole kl 17. Jan Ivar og Roger har plass til alle.
Lørdag:
Avreise fra Hedrum Ungdomsskole kl 11. Frode og Unni har plass til alle. Sigrid kjører med Roger hjem på lørdag kl 1630.
Søndag:
Avreise fra Langesund kl 1430. Kirsti og Frode kjører, men vi mangler plass til 5 stykker. Er det andre som også kan hente?

Les videre for å se deltakerlisten.

 Deltakere på MOT.TV samlingen fra fredag til lørdag:
Jarle, August, Erlend, Tonje, Alvilde, Viktoria, Sigrid, Camilla, Roger (leder)

Deltakere på Hedrum samlingen fra lørdag til søndag:
Jarle, Camilla, Erlend, Tonje, Alvilde, Viktoria, Lukas, Robin, Anders, Katrine, August, Marie (leder), Stian (leder), Frode (leder)
Treningssamling/bading i Langesund

Postet av Hedrum Orienteringslag den 29. Nov 2010

2010.10.29 Til helga (lørdag-søndag) er det treningssamling for de i aldersgruppen 11-16 år i Langesund Badepark. Det er imidlertid også mulighet for andre å benytte seg av dette tilbudet. Hva med å ta en velfortjent familietur med de yngste? Eller kanskje en avslappende tur - bare for to? Dette er flott å kombinere om man har lyst til å være med på Røsskleivaløpet. Innbydelsen til treningssamlingen finner du her (snarlig påmelding). Les videre for mer informasjon vedr. overnatting.

 

De som er i riktig aldersgruppe og kan være med på treningssamlingen slipper unna med en egenandel på 150,- kroner. Dere andre må betale alt selv. Vi får imidlertid en god pris, se her:

Enkeltrom kr. 716,-
Dobbeltrom kr. 876,-
Trippelrom kr. 1036,-
4-sengsrom kr. 1196,-
5-sengsrom kr. 1356,-

Dette inkluderer overnatting, frokost og fri adgang til badeparken. Da det er julebord denne lørdagen, kan hotellet ikke garantere at det er stille på kvelden og natten.

Ønsker man å spise på hotellet så serveres det julebord i restauranten til kr. 695,- pr. voksen og kr. 348,- for barn mellom 3-12 år. Pizza og 1 brus i badeparken koster kr. 125,- pr. person (matserveringen stenger kl. 19.30).

Om du/dere ønsker å benytte dette tilbudet så ta kontakt med Roger (91522964) så raskt som mulig da det er begrenset med plass.

Sportslig hilsen, Roger
Treningspoeng hittil i høst

Postet av Hedrum Orienteringslag den 23. Nov 2010

2010-11-23: Det er kanskje en del som tror at det ikke er treningspoeng lenger. Dette er ikke tilfelle. Selvfølgelig har vi treningspoeng! Og selvfølgelig blir det en oppmerksomhet til de som er med på mange treninger. Så her gjelder det å ikke sitte hjemme og kjede seg, men å bli med på treningen. :-D

Les videre så ser du hvor mange poeng du har hittil. I oversikten teller treningen tirsdag og torsdag ett poeng hver.

Navn Poeng
Stian Lysnes 12
Tone S. Lysnes 12
Tonje Lysnes 12
Viktoria Maria Gundersen 12
Alvilde Karlsen 11
Jarle Lysnes 11
Marie Gjestrum 10
Anders Asbjørnrød 7
Anders Kristian Holt 7
Anton Lomme 7
Robin Thorkildsen 7
Roger Lysnes 7
Sindre R. Holt 7
Astrid R. Lie 6
Ludvig B. Johnsen 6
Martin Nauf 6
Sofie Weber 6
Ann Kristin Thorkildsen 5
Erlend Gjestrum 5
Espen Johnsen 5
Frode Gjestrum 5
Henrik R. Holt 5
Ingvild B. Johnsen 5
Katrine Gjestrum 5
Lukas Seierstad 5
Mathea Strøm Grønn 5
Camilla Andersen 4
Camilla Larsen 4
Loan Tran 4
Jan Ivar Gundersen 3
Jørgen Fjære 3
Kristoffer Fjære 3
Tor Bjørvik 3
Guro Brustad 2
Kim A. Holt 2
Mari Valberg 2
Unni Lysnes 2
Kari R. Holt 1
Karoline Fjære 1
Kristina Isaksen 1
Liv Kristin Aasestad 1
Olav Aasrum 1
Sigrid Aasestad 1Røsskleivaløpet 2010

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Nov 2010

2010-11-16: Snart er det tid for årets utgave av Røsskleivaløpet. Dette er et tradisjonsrikt løp over 5 km som går i Langesund. Etter løpet er det mulighet for å ta seg en dukkert i Langesund Badepark - eller en tur i badstua for de som ønsker det. Se innbydelsen her.Ny aktivitetsliste lagt ut

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Nov 2010

2010-11-15: Aktivitetslista for vinteren 2010/11 er nå sendt ut til alle medlemmer samt lagt ut på hjemmesida. Følg linken til høyre på hjemmesiden eller se her.MOT.TV samling i Langesund

Postet av Hedrum Orienteringslag den 14. Nov 2010

2010-11-14: Snart er det MOT.TV-samling i Langesund. Dette er siste samling for 2010-sesongen og første samling for 2011-sesongen. Alle som fyller 13-17 år i 2011 er derfor invitert til å være med. Det hadde vært flott om mange fra Hedrum hadde deltatt her. Samlingen er 3-4 desember på Langesund Barneskole. Hele innbydelsen finner du her.

Ungdomsutvalget planlegger en egen samling for ungdommene i Hedrum O-lag 4-5 desember. Den vil være i Langesund Badepark. Info om denne samlingen kommer snart. Det er meningen at de i aldersgruppen 13-17 år blir med på både MOT.TV-samlingen og vår egen samling.

Si ifra til Roger (91522964) senest onsdag 17/11 om du ønsker å være med.
Resultater Per Nordheims minneløp 2010

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Nov 2010

Stein Martinsen vant den lange løypa og ble også kretsmester i Vestfold i ultralangdistansen.

Bak Stein fulgte Arve Glittum fra Telemark og OK Skeidi med Knut Mathisen fra Porsgrunn hakk i hel.

Den korte distansen ble vunnet av Rolf Gjølberg fra Larvik foran klubbvenninen Ida Dirdal.

Stian fullførte på bedre tid enn hva hans onkel Kjetil brukte på Berlin maraton. Stian utfordrer sin onkel til å være med her neste år.

Den lange løypa målte i år hele 15 km, og det ble nok i lengste laget for en del. Noen løpere måtte bryte, da det røynet på med krefter mot slutten. Fire løpere ble disket da de glemte å kvittere på siste kartbyttepost, men de får godkjent som fullført løp, selv om vi lar dem bli uplassert på resultatlisten.

 Vi annonserer at vi neste år vil la den lange løypa bli noe kortere, og håper at flere stiller opp. Det var mange positive tilbakemeldinger på løypene og terrenget i år, og været var glimrende å løpe i.

Anton Lomme mistet brillene sine på Verningen kartet, Hvis noen finner dem, så vil sikkert Anton ha dem tilbake.

Resultater pn minnlop 2010

Resultater 6_11_2010
Velkommen til PNM-10

Postet av Hedrum Orienteringslag den 28. Okt 2010

2010-10-28: Det er nå rett før Per Nordheims Minneløp nr. 21 i rekken går av stabelen. Vi kan igjen friste med krevende og utfordrende løyper. Samlingsplassen blir ved Bommestadhallen ved Hedrum Barneskole (tidligere Bommestad Skole). For å komme dit må man ta av fra motorveien ved Lågen og deretter kjøre gamle E-18 mot Sandefjord. Se også innbydelsen. Vel møtt!

Siste: Værmeldingen sier SOL SOL SOL!
Vintertreningen starter på tirsdag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Okt 2010

2010-10-11: I morgen (12/10) starter vintertreninga igjen på Hedrum Ungdomsskole som vanlig. Vi har selvfølgelig tilgang på svømmebassenget i år også. Treningen passer for alle fra 5 år og eldre (vi deler inn i grupper). De første gangene blir det også nybegynnerkurs. Les videre for mer informasjon.

PS: Blir været altfor dårlig så finner ihvertfall de minste på noe inne.

Som vanlig deler vi oss i 3 grupper:

Opp til ca. 10 år: Trener inne fra klokken 18 (de første gangene er man ute) og går i bassenget kl. 19.

Fra 11 år og eldre: Trener ute fra kl. 18 og går i bassenget (eller er med på styrketrening) når man er ferdig med å trene ute.

Gågruppe: Går tur fra kl. 18 og tar seg en dukkert i bassenget kl. 19.

Vi har bassenget fram til kl. 20. Selv om aldersgruppene er store vil det være et opplegg som passer for alle nivåer.

Møt opp og ta veldig gjerne med en venn om du vil. Andre kan nemlig prøve seg et par ganger før de må melde seg inn i klubben.

Vi sees!
Mvh Roger
Granbardugnad denne helgen!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Sep 2010

2010-09-24: Husk granbardugnaden i morgen og onsdag. Dette er en flott dugnad som alle kan være med på - gamle og unge. Det blir bl.a. satt i stand et grillbål. Er jo fint å få inn noen penger så vi kan fortsette å dekke hele/deler av startkontigenten og annet. Ring Martin (95720367) om det er noe du lurer på. Mer informasjon finner du også her. Se også bilder fra i fjor.Nye hettegensere

Postet av Hedrum Orienteringslag den 23. Sep 2010

2010-09-23: Under medlemsmøtet på onsdag ble nye hettegensere diskutert. Det var bred enighet om at vi skulle bestille nye hettegensere, men noe uenighet om fargene. Det ble derfor bestemt at ungdomsutvalget skulle utarbeide noen forslag som man skulle kunne stemme over på nettet. Ungdomsutvalget har gjort dette og forslagene kan du se her eller ved å klikke på bildet til venstre. Når du skal stemme benytter du avstemningsmodulen nede til høyre på denne nettsiden. Lykke til!

PS: Man kan stemme fram til søndag kveld.
Klubbmesterskapet 2010 - RESULTATER

Postet av Hedrum Orienteringslag den 19. Sep 2010

2010-09-19: Klubbmesterskapet 2010 ble en fantastisk dag for alle som møtte. Dere som var opptatt med andre ting kan angre nå. :-)

Vi var hele 35 som startet. Med dette var vi enda flere enn i fjor. I tillegg var det også andre tilstede som heiet, grillet, koste seg i solen, osv.

Følgende ble klubbmestere i år: Katrine Gjestrum, Tonje Lysnes, Kari Holt, Astrid Lie, Sindre Holt, Erlend Gjestrum, Stian Lysnes, Kim Aleksander Holt, Roger Lysnes, Per Dag Nordkvelde, Helge Fossheim og Magnar Reppesgård.

Fullstendig resultatliste har du her. Les videre for å se bilder fra denne vellykkede dagen. Er det noen andre som har bilder så er det bare å sende dem til post@hedrumolag.no.

Avslappet stemning etter at pølser og hamburgere er konsumert. Kari og Tone gjør seg klar for å hente noen poster.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gøy å lage demning i sanda!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De svanene er jo sååååå nydelige

 

 

 

 

 

 

 

 

Er det noe fisk er tru...?
Finne fram til klubbmesterskapet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 19. Sep 2010

Juhuuu! Kjempevær!
2010-09-19: I dag er det klubbmesterskap og været er strålende - selvfølgelig! Om det er noen etternølere så er det bare å møte opp. Ikke for sent å bli med altså. Selv om vi er o-løpere så kan det være greit å få en beskrivelse på hvordan man finner fram til selve løpet.

Du kjører på E18 og tar av mot Porsgrunn ved Eidanger. Ta deretter mot høyre igjen og du vil da etterhvert kjøre under E18. I neste kryss tar du også til høyre og kjører da på "gamle E18". Etter 700 meter får du en kafeteria på høyre hånd, der skal du parkere. Samlingsplassen er på andre siden av veien syd for campingplassen. Du må gå gjennom campingplassen for å komme til samlingsplassen. Se også her.

Vi møtes snart til dyst....og kos. :-)
Husk medlemsmøte onsdag 22/9

Postet av Hedrum Orienteringslag den 14. Sep 2010

2010-09-14: Husk medlemsmøte onsdag 22. september kl. 1830 på Klubbhuset til Hedrum IL. Denne gangen er det ungdomsutvalget som leder møtet. Vi håper med dette at mange unge møter opp. Også foreldre til barn som løper er hjertelig velkomne. Det blir bevertning som vanlig. Vel møtt!Høstcup'en i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 14. Sep 2010

2010-09-14: Nå har tiden kommet for det siste Høstcup-løpet for i år. La oss alle gjøre en siste skikkelig innsats i dette flotte høstværet. I dag er det også vi som arrangerer og samlingsplass er på Hedrum Ungdomsskole.

Vi sees, Roger :-)
Resultater hittil i år

Postet av Hedrum Orienteringslag den 8. Sep 2010

2010-09-08: Vi har i år vært med på mange løp. Om du lurer på hvordan det har gått kan du ta en titt her. Du kan også klikke på linken Resultater 2010 i venstremenyen. Om vi fortsetter denne gode trenden så har vi gode muligheter til å få flere starter i år enn det vi hadde i fjor. Veldig gøy at det er så mange med og veldig gøy at vi har fått med flere nye i år.Høstcup'en på Unneberg Skole i Sandefjord

Postet av Hedrum Orienteringslag den 6. Sep 2010

2010-09-06: Endelig er det tirsdag og Høstcup igjen. Denne gangen møtes vi på Unneberg Skole i Sandefjord (merket fra rv 305). OBS: Høstcup'en starter noe tidligere enn Vårcup'en, men er ellers etter samme mønster. Om noen trenger skyss så ring Roger (91522964) før kl. 15. På løpet kan man starte mellom 1700 og 1830. Det er muligheter for følge i skogen som vanlig.Husk klubbmesterskapet søndag 19. september

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Sep 2010

2010-09-02: Det er nå kort tid til klubbmesterskapet som blir arrangert søndag 19. september fra kl. 12. Stedet er Olavsberget i Porsgrunn. Innbydelsen med all nødvendig informasjon finner du her. Bli med du også!

Det blir selvfølgelig grilling i år også (om været blir bra). Her er en stemningsrapport fra klubbmesterskapet fra i fjor. Klarer vi å bli enda flere i år???
Treningen i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Sep 2010

2010-09-02: I dag er det Stian som står for treningen. Møt opp og stå bedre rustet til å møte konkurrentene dine på neste løp. Treningen er på Verningen i sandtaket langs veien ned mot Ødegården.

Ser dere på treningen - hilsen Roger. :-)
Margith fikk 1. plass på veteranmesterskapet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 29. Aug 2010

2010-08-29: I helgen ble veteranmesterskapet arrangert rett ved Hokksund. Vi var en ivrig gjeng fra Hedrum som deltok. På lørdagens løp klarte Margith nok en gang å komme i mål med best tid og vant dermed sin klasse. Vi gratulerer så mye! På søndag var det Roger som stod for beste prestasjon med sin 3. plass.

Ellers var det en flott tur med bl.a. deilig kinesisk kveldsmat på lørdagen.

Resultatene finner dere her: lørdag søndag
Rekruttenes Orienteringsdag på Sognsvann

Postet av Hedrum Orienteringslag den 29. Aug 2010


2010-08-29: Det nærmer seg nå raskt årets store rekrutt-dag i OSLO (søndag 12 september). Håper at så mange som mulig ønsker å delta i år også. De som har vært med tidligere har kun positive ting å si om dette arrangementet. Vi leier selvfølgelig BUSS som vanlig. Her blir det vanlig orientering, skattejakt, belgisk-O og mer. Hele innbydelsen finner du her. Arrangørens egne nettsider hvor dere finner alle detaljer om selve arrangementet finner dere her.KM-lang og KM-stafett neste helg

Postet av Hedrum Orienteringslag den 27. Aug 2010

2010-08-27: Til helgen er det KM-lang og KM-stafett i Rauland. De kan friste med flotte løyper i deilig høyfjellsterreng (fjellbjørk, åpne myrer) med ganske god løpbarhet. Påmeldingsfristen er på mandag så dere bør ringe Tone (97700538) så raskt som mulig. Det er også mulighet for overnatting på hytter for de som ønsker det til 100-150 kr pr natt. Det er imidlertid veldig få hytter igjen så ring Tone så raskt som mulig om du ønsker dette.

Vi møtes i Rauland!  :-)
Hele 17 stykker på treningen i kveld!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 26. Aug 2010

2010-08-26: Det var en kjempefin oppslutning om treningen i kveld. Hele 17 stykker trente og stemningen var stor både før og etter postjakten. Om du ikke var med denne gang så bør du være med om en uke. Trening og prating har alle godt av. Under ser dere bilde av de fleste som var der.
Asle, Espen, Ludvig, Tone, Kim, Sofie, Anne Marit, Stian, Frode, Tonje, Alvilde, Marie, Viktoria og Kristina.Treningen i dag kl. 18

Postet av Hedrum Orienteringslag den 26. Aug 2010

2010-08-26: I dag er det Martin og Anne Marit som står for treningen. Møt opp og stå bedre rustet til å møte konkurrentene dine på neste løp. Det er merket fra veien mellom Holms og Hedrum Kirke.

Ser dere på treningen - hilsen Roger. :-)
Hvor er Høstcup'en i dag?

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Aug 2010

2010-08-24: Sist uke var vi hele 30 startende og var med det den desidert største klubben! Det var en kjempeflott start etter sommeren. I dag er Høstcup'enAarholt-tunet Gjestegård (merket fra rv 312 mellom Sem og Andebu). OBS: Høstcup'en starter noe tidligere enn Vårcup'en, men er ellers etter samme mønster. Om noen trenger skyss så ring Roger (91522964) før kl. 15. På løpet kan man starte mellom 1700 og 1830. Det er muligheter for følge i skogen som vanlig.LÅGENDALSMARKEDET 2010

Postet av Hedrum Orienteringslag den 19. Aug 2010


2010-08-19: Til helgen blir Lågendalsmarkedet arrangert som vanlig av Hedrum Orienteringslag på Bjerke. Vi håper på et godt gjensyn med alle dere som har kost dere hos oss tidligere år. En stor dugnadsgjeng gjør sitt beste for at dere skal få to flotte dager hos oss. Åpningstidene er Lørdag 21. august 11-16 og søndag 22. august 12-17.


Det blir salg av lopper, grønt, husflid mm fra Lågendalen. Stor kafeteria med rømmegrøt, pølser, grillkarbonader, kaker m.m. Ridning og kjøring med hest og ponni, halmslott, jonglering, ansiktsmaling, orientering m.m.

Underholdning
Lørdag: Einar Bjordam spiller trekkspill
Søndag: Varden trekkspillorkester spiller / Hundeoppvisning kl. 13.30

Parkeringsavgift kr 20,-

Hedrum Orienteringslag ønsker alle vel møtt til nok en festhelg på Bjerke!
Lågendalsmarkedet: bemanningsplan

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Aug 2010

2010-08-17: Nå er det rett før det braker løs med Lågendalsmarkedet. For at dette skal bli en flott opplevelse for publikum må vi som vanlig trå til og gjøre en god innsats før, under og etter selve markedet. Pass på å møte på de tidene som du er satt opp på i bemanningsplanen. Kan du ikke møte så si ifra til Margith (33126466) eller Astrid (33114759) i god tid.

Vel møtt til nok en flott helg med Lågendalsmarkedet!
Høstcup'en starter i morgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Aug 2010

2010-08-16: I morgen (tirsdag) starter Høstcup'en opp i Andebu. Merket fra Gravdal, veikryss rv312/rv307. OBS: Høstcup'en starter noe tidligere enn Vårcup'en, men er ellers etter samme mønster. Om noen trenger skyss så ring Roger (91522964) før kl. 15. På løpet kan man starte mellom 1700 og 1830. Det er muligheter for følge i skogen som vanlig.

Klarer vi å bli like mange på Høstcup'en som på Vårcup'en???
Trening, Lågendalsmarkedet, mm

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Aug 2010

2010-08-11: Sommerferien er nå over for de fleste og det er på tide å få opp aktivitetsnivået igjen. I morgen begynner treningen og neste helg er det Lågendalsmarked. Enkelte har tjuvstartet og er i Trondheimstraktene på Hovedløpet og O-landsleir.

Trening
I morgen er det altså trening. Anders Kristian har jobbet godt med løypene så møt opp ved Nauf på Åsrumveien noe før kl. 18.

Lågendalsmarkedet
Allerede neste helg er det tid for årets Lågendalsmarked. Forhåpentligvis blir været bra slik at det kommer mange folk. Dette genererer jo inntekter slik at vi får mulighet til bl.a. å ha lav medlemskontigent og støtteordninger for startkontingent. Pass på å møt på de dugnadstimene du har fått tildelt. Om du ikke kan møte så finn helst en reserve selv.

Hovedløpet og O-landsleir
Viktoria, Alvilde og Tonje er i disse dager i Trondheimstraktene og løper orientering. De er nemlig med på Hovedløpet og O-landsleiren. Selve løpene er nå over, så nå gjenstår kun leiren med mange morsomme aktiviteter. På tirsdag fikk Tonje og Alvilde en flott 4. og 5. plass i C-løypa. Selv om innsatsviljen er meget høy så har det ikke blitt noen topp-plasseringer. Det viktigste er imidlertid man har et flott opphold og at man kanskje får noen venner fra andre steder i landet vår. De reiser hjemover igjen på søndag.

Vestfold Høstcup
Førstkommende tirsdag begynner også Høstcup'en. Klarer vi å få med like mange som på Vårcup'en? Merk at det er start mellom kl. 17 og 18.30 i Høstcup'en. Har du spørsmål vedr. dette så ta kontakt med Roger (91522964).

WOC i Sveits og O-ringen i Sverige
I sommer har vi hatt løpere i både Sveits og Sverige. Har fått noen meldinger om at begge turene har vært flotte, men med litt mye regn i Sverige. Kanskje vi får en liten rapport fra disse turene noe senere?

Ellers så skjer det mye framover nå, både for eldre og unge. Så følg med på hjemmesiden vår.

Sportslig hilsen
Roger :-)
Forfriskende trening i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Jun 2010

2010-06-17: I dag skal vi møtes i Bøkeskogen ved flaggstengene. Det blir løping rundt 6 km løypa for de spreke (uten kart) + en nybegynnerløype for resten. Flott om så mange som mulig møter - også de som er med på nybegynnerkurset.

På slutten av treningen blir det en sommerlig og forfriskende overraskelse til alle - så møt opp.  :-))
Nyhetsbrev 2010-4 (viktig info)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Jun 2010

2010-06-13: Nyhetsbrev 2010-4 er nå sendt ut til alle medlemmer som vi har fått registrert epost-adresse til. Har du ikke fått mailen, men har epost-adresse - gi beskjed til Roger (91522964 / post@hedrumolag.no) så skal vi få lagt deg inn i listen. Det er ikke alle nyhetsbrev som blir lagt ut på hjemmesiden. Hei alle HOL-ere

Nå står sommeren for døren og vi kan se tilbake på en flott vårsesong. Vi hadde en veldig bra deltakelse på Vårcup'en og var største klubb fra Vestfold på Pinseløpet i Kongsberg om vi teller antall enkeltstarter. Det varmer et "gammelt" orienteringshjerte. :-))

Når det gjelder antall starter hittil i år så øker det også. Pr. 9. juni hadde vi 431 starter som er ca 60% av det totale antallet i fjor som var 719 starter. Vi er dermed på god vei til å komme over fjorårets tall. Det er imidlertid en del færre løp på høsten, så vi må ikke ta "seieren" for gitt. Bli derfor med på så mange løp som mulig framover. Er jo gøy å være med på løp da.

Dere som har vært på treningene har kanskje lagt merke til enkelte nye fjes. Det virker som om flere og flere vil begynne med orientering - og det er bra. Om du vet om noen potensielle medlemmer så ta dem med på trening/løp neste gang. Vi har plass til dem også. Opplæring vil selvfølgelig bli gitt.

Her kommer en oversikt over de viktigste tingene som skjer i den nærmeste fremtid:

Midtsommerløpene
Nytt av året er Midtsommerløpene som arrangeres av Stokke IL, Arnadal IL, Andebu IL og Sandefjord OK. Her bør vi kunne klare å stille med MANGE løpere (se oppdatert påmeldingsliste her). Dette blir helt sikkert en flott opplevelse - og det er meldt BRA VÆR! Det er også muligheter for BADING! Vi vil også innvie vår nye vimpel på dette løpet (les mer nedenfor). Ta en titt på hjemmesiden og la deg friste - og meld deg på. Ordinær påmeldingsfrist er i morgen! :-))

Sørlandsgaloppen
Dette er et tradisjonelt sommerløp som går annethvert år på Sørlandet og Vestfold/Telemark. I år er det Arendal som er stedet. Selve arrangementet er noe endret i år da det blir avslappende ferie mandag til torsdag og løp på fredag, lørdag og søndag. Det blir helt sikkert et flott opplegg. Ta en titt på hjemmesidene. Ordinær påmeldingsfrist er 20. juni.

O-ringen
O-ringen er verdens største orienteringsløp som går over 5 dager. Hittil så er 10.415 løpere påmeldt. Kanskje det frister å benytte en uke av ferien sin på dette løpet? Kan absolutt anbefales. Overnatting skjer i telt/campingvogn/bobil. Jan Ivar, Viktoria og Alvilde skal være med og håper at flere slår følge. Siste ordinære påmelding er imidlertid på tirsdag - så dere må være raske (etter denne datoen blir det dyrere). Her er noen bilder fra O-ringen i fjor: <1> <2> <3> <4>

Ny vimpel
Vi har nå fått en ny vimpel. Den forrige måtte vi returnere da fargen ikke var riktig. En stoooor takk til Marianne R. Evensen som har jobbet mye med dette. Den nye vimpelen vil bli reist for første gang på løpene i helgen. Bli med for å være med på begivenheten - og så kan du jo være med på o-løpet i samme slengen. ;-)

Andre viktige ting:

17.06 Siste trening før sommeren
18.-20.06 Midtsommerløpene
*25.-27.06 Norsk O-festival: Raufoss, Fellestur
06.-11.07 Sørlandsgaloppen: Hove, Arendal
17.-18.07 Fjelløpet: POL
24.-30.07 O-Ringen: Örebro, Sverige
31.07-08.08 World Masters Orienteering Championships, Sveits
08.-15.08 Hovedløp og O-landsleir for yngre: Stjørdal, Nord-Trøndelag
17.08 Første løp i Vestfold Høstcup: Andebu IL
21.-22.08 Lågendalsmarkedet ☺
27.-28.08 Kano-orientering + O-troll leir, Kjose IL

Her er en liste over viktige dokumenter på hjemmesiden vår:
Aktivitetslista
Oversikt over o-treninger
Tillitsverv i klubben

Husk at du også kan finne linker til resultater nederst i venstremenyen.

Ellers så er det en god ide å følge med på nettsidene våre. Det er der du finner siste informasjon. Er det noe DU vil si andre - ta kontakt på 91522964 / post@hedrumolag.no - så legger jeg det ut på nettet eller sender SMS.

Vet du om medlemmer som ikke får denne nyhetsmeldingen - og som har epost? Si ifra til meg så føyer jeg dem til adresselisten.

www.hedrumolag.no


En sportslig hilsen fra Roger  :-)
Ser deg på neste o-løp.....  ;-)Trening på Heum i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 10. Jun 2010

2010-06-10: Pass på å ta turen til Heum i dag for å trene kl. 18. Her kan du bl.a. prøve deg på posten du kanskje bommet på når vi arrangerte løp forrige helg. Vi kjører også nybegynnerkurs for de som ønsker det. Ta med venner og kjente som vil prøve orientering.Sosial avslutning på Vårcup'en 8. juni

Postet av Hedrum Orienteringslag den 6. Jun 2010

2010-06-06: Vestfold orienteringskrets og arrangøren OTO håper at flest mulig tar seg tid til en hyggelig våravslutning på tvers av klubbgrensene i forbindelse med siste løp i årets Vårcup. Det blir o-løp, bading, premieutdeling og grilling. Se hele innbydelsen her. Det blir felleskjøring fra Hedrum U-skole som vanlig tirsdag kl. 17. Dere trenger ikke ta med grillmat, kun penger til betaling av brus/pølser etc.Fellestrening med Larvik OK i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 3. Jun 2010

2010-06-03: I dag blir det fellestrening med Larvik OK ved Hølen. For de drevne blir det fellesstart kl 18 (husk å møte opp i god tid før dette) med spennende orientering. Dette blir en flott oppkjøring før sprintstafetten i helgen. Det er også mulig å starte utenom fellesstarten for de som ønsker det. I tillegg blir det selvfølgelig enkel løype for de som er under opplæring - med følge om ønskelig. Vi sees. :)
Mvh Roger

PS: Husk også påmelding til helgens løp (Lørdag: Brunla Ungdomsskole; Søndag: Bøkeskogen). Ring Tone (97700538)
Oppmøte kl. 17 i morgen som vanlig

Postet av Hedrum Orienteringslag den 31. Mai 2010

2010-05-31: I morgen (tirsdag) skal Vårcup'en arrangeres ved Revetal, merket fra Statoil på rv. 35. Man kan kjøre direkte eller møte opp på Hedrum U-skole kl. 1700 for felleskjøring. På løpet kan man starte mellom 1730 og 1900. Det er muligheter for følge i skogen som vanlig. Dette er nest siste Vårcup før sommeren. Neste gang er det avslutning med premieutdeling og grilling!
Resultater fra Hedrumløpet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 30. Mai 2010

2010-05-30: Håper alle hadde en flott opplevelse i skogen i dag. Ønsker dere velkommen tilbake på våre neste løp i sesongen (Høstcup, Nattcup, Per Nordheims Minneløp). Her er resultatene fra dagens løp.PM og startliste er nå tilgjengelig

Postet av Hedrum Orienteringslag den 29. Mai 2010

2010-05-29: PM er nå tilgjengelig og kan lastes ned her. Legg merke til endret klasseoppsett og at vi er nødt til å ta kr. 20,- i parkeringsavgift. Startlistene er også ferdig og finnes her. Se også innbydelsen. Det er merket fra rv. 40 ved Gjone (GPS: N 59 10.612', E 9 59.207').Husk trening/nybegynnerkurs i morgen (torsdag) kl. 1800

Postet av Hedrum Orienteringslag den 26. Mai 2010

2010-05-26: Husk treningen i morgen (torsdag) ved Holttun. Det blir nybegynnerløype, linjeorientering samt kurveorientering for de som ønsker. Nybegynnerkurs kjører vi selvfølgelig om det kommer noen nye. Vi treffes, Roger  :-)Ikke noe Vårcup i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 25. Mai 2010

2010-05-25: Det arrangeres ikke noe Vårcup i dag da det er mange som har løpt orientering hele Pinsa. Du har derfor god tid til å klippe plenen i steden. Tirsdag om en uke er vi derimot i gang igjen. Og så er det selvfølgelig trening på torsdag og o-løp på søndag (som vi selv arrangerer).Informasjon vedr. Pinseløpet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Mai 2010

2010.05.20: Det er nå rett før vi reiser avgårde til Pinseløpet. Les videre for mer informasjon om hva du bør ta med deg og hvor vi skal overnatte. Vel møtt alle sammen til en hyggelig fellestur til Kongsberg. Vi er nå påmeldt med 99 enkeltstarter. Kanskje noen som vet om en som ønsker start nr. 100?

Dette bør du ta med deg på løpene:
  Campingstol
  Penger til kiosk
  Niste
  Drikke
  EKT-brikke
  Kompass
  Løpstøy
  Skift
  + annet nødvendig

Dette bør du ta med deg om du skal overnatte:
  Liggeunderlag
  Sovepose
  Mat
  Drikke
  Toalettsaker
  Håndkle
  Såpe
  Kjølebag
  Grill (om du har)
  Campingbord og stol
  + annet nødvendig

På løpene er det varm dusj. Vi har også tilgang til garderobe samt kjøkken der vi skal overnatte. Vi skal sove i gymsal. Se kart som viser hvor vi skal overnatte. Se også Pinseløpet sine egne sider.
Trening avbrutt pga styrtregn, lyn og torden

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Mai 2010

"I'm singing in the rain..."
2010-05-20: Treningen begynte med sol og god varme. Etter ca 10 minutter kom de første dryppene - og etter 15 minutter måtte vi løpe inn i bilene. Det både regnet og haglet voldsomt. I tillegg slo lynet ned flere ganger rett i nærheten. Etterhvert besluttet vi at treningen måtte avbrytes. Det var synd, spesielt siden vi hadde noen nye håpefulle som ville prøve orientering i dag. De kommer imidlertid tilbake på neste trening om en uke. Se flere bilder fra treninga.
Her var det visst sol og varmt for kort tid siden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Til slutt ble det rene flomtilstander og treningen måtte avbrytes.
Nybegynnerkurs og kurvetrening i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Mai 2010

2010-05-20: I dag blir det fortsettelse på nybegynnerkurset med gode veiledere. For de mer garvede blir det kurveorientering (mulighet for å få vanlig kart om man ønsker det). Møt opp på Verningen litt før kl. 18. Det er merket fra veikrysset litt syd for Sporty. Husk at vi også teller treningspoeng på sommertreningene selv om de ikke har blitt vist på nettsidene enda. De som er med på de fleste treningene får premie i høst. :-)Innbydelse til kretsløp 30/5

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Mai 2010

2010-05-18: Hedrum O-lag ønsker velkommen til HEDRUMLØPET den 30. mai. Dette er et mellomdistanseløp som går på enkelte nye partier på Heum-kartet. Se innbydelse og påmelding (Webentry.no).Gratulerer med dagen!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Mai 2010

2010-05-17: Gratulerer med dagen i dag! For i dag er det jo 17, mai.

Merk: I morgen må vi kjøre kl. 16:30 fra Hedrum Ungdomsskole da det er langt å kjøre til Vårcup'en (Sande).
257 starter hittil i år

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Mai 2010

2010-05-16: Tone oppsummerte antall starter hittil i år den 11. mai og kom fram til 257 starter. Dette er jo veldig bra. I hele fjor så hadde vi 719 starter. Dvs at vi allerede nå har 36% av fjorårets starter. Klarer vi å få flere starter i år enn i fjor? Se også hele listen over starter.

Skal vi klare det må vi stå på. Av erfaring vet vi at det ikke blir så veldig mange starter etter sommeren (kanskje det blir anderledes i år?). I tillegg regner vi med at det blir færre deltakere på enkelte store løp i år (O-ringen, O-festivalen, Sørlandsgaloppen).

Fortsetter vi med like stor innsats som vi har nå så går det greit. Stå på folkens - ORIENTERING ER GØY!  :-))

 

Her er hele listen over starter fordelt på den enkelte:

  2009 2010
Navn Hele året 1/1-11/5
Roger Lysnes 37 14
Jarle Lysnes 27 14
Anton Lomme 33 13
Erlend Gjestrum 18 12
Katrine Gjestrum 16 11
Mathea Strøm Grønn   9
Anne Marit Nauf 35 8
Marie Gjestrum 20 8
Tonje Lysnes 19 8
Sindre Holt 17 8
Margith Reppesgård 39 7
Martin Nauf 36 7
Jan Ivar Gundersen 28 7
Anders Kristian Holt 13 7
Anders Asbjørnrød   7
Magnar Reppesgård 36 6
Sigurd Reppesgård 25 6
Viktoria Gundersen 24 6
Astrid R. Lie 20 6
Asle Johnsen 10 6
Kim Aleksander Holt 2 6
Frode Gjestrum 1 6
Stian Lysnes 22 5
Per Einar Strøm 17 5
Liv Kristin Aasestad 6 5
Sigrid Aasestad 2 5
Bjørn H Ceeberg   5
Sofie Weber   5
Ove Lysebeo 8 4
Camilla Larsen   4
Susanne Strøm 14 3
Alvilde Karlsen 3 3
Ulrik Strøm   3
Mari Valberg   3
Vegard Dale 10 2
Bjørn Helge Rømen 10 2
Ylva Aasestad 10 2
Bjarne Aasrum 9 2
August Ansnes Rømen 7 2
Camilla Andersen 3 2
Henrik Holt 2 2
Lukas Seierstad   2
Tor Eriksen 13 1
Ulrik Hegdal 13 1
Vegard R. Evensen 10 1
Vebjørn Hegdal 10 1
Pernille Nauf 9 1
Julia Natasza Gundersen 8 1
Kjell Gjølberg 4 1
Simon Zakariassen   1
Mats Aasrum   1
Helge Fossheim 26  
Kåre Aasestad 14  
Eirik R. Evensen 10  
Kari Holt 7  
Tom Aasrum 5  
Tor Bjørvik 2  
Per Dag Nordkvelde 2  
Helge Røed 2  
Anine Eidspjeld Eriksen 1  
Ann Cathrin Hegdal 1  
Daniel Molvik 1  
May Nordkvelde 1  
Kamilla Røed 1  
Tone Lysnes    
Olav Aasrum    
TOTALT 719 257
Vi har nå 98 starter i Pinseløpet!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Mai 2010

2010-05-16: Vi er nå godt forbi målet med 90 enkeltstarter i Pinseløpet og er nå registrert med hele 98 enkeltstarter fordelt på 39 personer. Så mange har vi ikke vært på flere år. Siden vi er så godt i gang kan vi kanskje klare å komme over 100 enkeltstarter? Kjenner du noen som kan tenke seg å få enkeltstart nr 99, 100 og 101 fra Hedrum?

Pinseløpet er et kjempeflott arrangement for hele familien. Vi har også leid en skole hvor bare vi fra Hedrum skal overnatte. Det blir selvfølgelig veivalgsdiskusjoner, grilling og annet sosialt på kveldene. Husk at både startkontigent og overnatting dekkes av klubben i sin helhet (for de over 12 år må det nå betales en etteranmeldingsavgift - den dekkes ikke). Du kan melde deg på 1, 2 eller 3 løp og eventuelt overnatting. Ta kontakt med Tone (97700538) for påmelding. Se også bildene fra i fjor.

Et yrende liv og mange varmegrader i 2009. Det er meldt strålende vær i år også!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her har du flere bilder fra 2009: Lørdag Søndag Mandag
FINN FRAM-dagen i morgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 12. Mai 2010

2010-05-12: I morgen er det FINN FRAM-dagen i Bøkeskogen. Da håper vi at mange nysgjerrige møter for å se hva orientering er for noe og for å få seg en tur ut i skogen. Er også fint om vi kan stille med mange som møter opp i drakta vår slik at Hedrum O-lag blir godt synlig. Spesielt flott om mange unge kan møte. Vi skal være klare fra kl. 11 ved flaggstengene så det er fint om man møter noe før det. Eventuelt er det bare å stikke innom senere om du/dere har anledning.Vårcup i Horten

Postet av Hedrum Orienteringslag den 10. Mai 2010

2010-05-10: I morgen (tirsdag) skal Vårcup'en arrangeres i Horten, nærmere bestemt i Hortenskogen. Man kan kjøre direkte eller møte opp på Hedrum U-skole kl. 1700. Merk at man kan starte mellom 1730 og 1900. Skal bli hyggelig å møtes igjen!  :-))

NB: Neste uke møtes vi kl. 1630 ved Hedrum U-skole pga lang reisevei (Lersbrygga i Sande).
Påmelding til Pinseløpet nå

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Mai 2010

Herlig Pinseløp!
2010-05-09: Pinseløpet (22-24 mai) er nå rett rundt hjørnet og alle som ønsker å være med må nå melde seg på. Siste frist er i morgen. Du kan melde deg på 1, 2 eller 3 løp. I år har vi også leid en skole slik at det vil bli mulighet å overnatte inne for de som ønsker det. Campingvogner/bobiler får plass på utsiden.

Det ble gjort en kjapp hoderegning på løpet i dag og man fant ut at vi blir oppimot 30 stykker inne med de som allerede har sagt de skal være med. Så her blir det en salig blanding av unge og gamle. Meld deg på du også - så får du blitt med på moroa. Det blir selvfølgelig grilling og annet kos på kveldene. Vi håper at spesielt de nye vil ta turen til Kongsberg.

See you in Kongsberg.  :-))
Stor trivsel på KM mellomdistanse også

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Mai 2010

2010-05-09: Skien OK hadde lagt arenaen til Skien Fritidspark og kunne by på bl.a. sol og varme. Det var en flott damegjeng fra Hedrum som satt og koste seg i sola og heiet på alle som kom. Også i dag løp Erlend Gjestrum godt og fikk til slutt en flott sølvmedalje i H13-14. Viktoria smilte bredt da hun fikk en bronsemedalje i D15-16. I de eldre klassene ble Margith Reppesgård (D70) og Roger Lysnes (H45) kretsmestere, men her ble det ikke delt ut medaljer.

Ellers ble det vist stor innsatsvilje fra våre andre yngre løpere også som var Ulrik Strøm, Susanne Strøm, Jarle Lysnes og Sindre R. Holt. Komplett resultatliste finner du her.
Flott dag på KM sprint i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 8. Mai 2010

Erlend med sin bronse-medalje
2010-04-08: Det ble en flott dag på KM sprint i Porsgrunn i dag. Vi var ikke så mange som deltok, men de som var der gav alt. Dette resulterte i én kretsmester (Anton Lomme H65 - deles ikke ut medaljer i denne klassen), én sølv (Roger Lysnes H21) og én bronse (Erlend Gjestrum - H13-14). Les videre så ser du et flott bilde av de yngste. Resultatene har du her.
Flotte o-løpere, fra venstre: Jarle Lysnes, Erlend Gjestrum, [navn ønsket fjernet] og Susanne Strøm.Vellykket arrangement i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 4. Mai 2010

2010-05-04: Selv om det ble ganske så kaldt så ble det et vellykket arrangement i dag. Det virket som om alt gikk greit og vi fikk også solgt en del i kiosken. Takk til alle som hjalp til og håper at alle deltakerne hadde en flott tur i skogen. Resultatene er nå klare på Webentry. Neste uke er Vårcup'en i Horten.Vi arrangerer Vårcup i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 4. Mai 2010

2010-05-04: I dag er det vår tur til å arrangere Vårcup. Det blir derfor ikke noen felles kjøring fra Hedrum Ungdomsskole, men direkte oppmøte på Bommestad Skole. Om noen har problemer med kjøring dit så ring til Roger (91522964). De som ikke har fått arbeidsoppgaver kan starte som vanlig. Vel møtt til nok en trivelig dag i skogen. :-)

Minner også om påmelding til helgen samt PINSELØPENE.
KM til helga og Pinseløpet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Mai 2010

2010-05-02: På lørdag er det KM sprint i Porsgrunn og på søndag er det KM mellomdistanse i Skien. Påmeldingsfristen er henholdsvis mandag 3/5 og onsdag 6/5. Meld deg på hos Tone (97700538) - dette blir gøy.

Nå nærmer det seg også Pinseløpene i Kongsberg. Dette er et meget bra 3-dagers arrangement hvor det spesielt anbefales at nye i klubben deltar. Her kan du være med på alle 3 løpene eller bare noen - det er opp til deg. Vi jobber også med å få til overnatting på skole (også plass for de med bo-bil og campingvogn) slik at det blir en skikkelig fellestur med grilling og sosialt samvær på kveldene. Meld deg på hos Tone (97700538) allerede nå (påmeldingsfrist 10/5). Klarer vi å bli over 30 startende hver dag fra Hedrum i år???
Flott på løp i dag - tross regnet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Mai 2010

2010-05-01: I dag var det o-løp på Tjøme. Selve arrangementet var bra, men det ble etterhvert ganske så kaldt og regnfullt. Da var det godt vi hadde med 2 telt slik at alle fikk tørr sitteplass. Vi var 19 startende fra Hedrum i dag. Noen har allerede startet på hundrevis av løp, mens andre hadde svært få løp på sin merittliste. Det var også et par foreldre som var med på o-løp for første gang. Vi får håpe at været ikke skremte dem vekk (tror nok ikke det). Resultatene finner du her eller ved å velge nesten nederst i menyen til venstre.

I morgen er det løp på samme sted og det er meldt STRÅLENDE SOL! Vi gleder oss allerede.
Sent, men godt

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Mai 2010

2010-05-01: Referatet fra årsmøtet i HOL som var tidligere i år er nå lagt ut på nettet. Det er jo noe som heter at "jo lenger man venter, jo bedre blir det som kommer". God lesning.Flott trening i Bøkeskogen i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 29. Apr 2010

2010-04-29: Vi var 11 på treningen i dag som fikk oss en flott tur i Bøkeskogen. Vi delte oss inn i 3 grupper slik at alle fikk trening på sitt nivå. Mathea fikk også tid til å ta et flott vårbilde. Åpne resten for å se bildet.
Flott bilde som Mathea tok på treningenTrening i Bøkeskogen i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 29. Apr 2010

2010-04-29: Husk at treningen blir i Bøkeskogen i dag. Møt opp ved flaggstengene kl. 18.Årsrapport og logokonkurranse fra kretsen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 28. Apr 2010

2010-04-28: Vi har nå mottatt en revidert årsrapport fra kretsen for sesongen 2009. Den kan leses her. På kretstinget ble det også bestemt at det skulle utlyses en konkurranse for å komme fram til en ny logo for Vestfold Orienteringskrets. Svarfristen for innsendelse av forslag er satt til 1. juni. Kanskje ditt forslag vinner og vil pryde brev, mail, pins, etc fra kretsen i tiden framover. Les videre for å se reglene.


Kretstinget i påla styret i VOK å utlyse en logokonkurranse slik at Vestfold o-krets får egen logo. Styret har besluttet at følgende evalueringskriterier skal danne grunnlag for valg av logo:

Logo for Vestfold o- krets skal være enkel og stilren i formen. Dette for å sikre god kvalitet
ved trykking. Fargene bør være klare og rene og det bør være mulig å trykke logoen i svart /
hvitt uten at den mister signalverdi. Det presiseres at logoen vil være kretsens eie. Vinner av
konkurransen vil få tildelt heder og ære! Frist for innlevering av forslag er satt til 01.06.2010.
Det er klubbleders ansvar å kommunisere dette videre i egen klubb.

Bidrag sendes direkte til anne.lindalen.stenerud@online.no.
Påmelding til Skjærgårdsløpet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 27. Apr 2010

2010-04-27: I dag er ordinær påmeldingsfrist for Skjærgårdsløpet lørdag og søndag. Meld deg på hos Tone (9770538) eller på Webentry. Dette er et flott løp som "alle" bør være med på.

Husk også Vårcup'en i dag. Oppmøte kl. 17 ved Hedrum U-skole som vanlig. Klikk "Les hele saken" så ser du bilde av samlingsplassen i Østfold for ca 1 uke siden.

Samlingsplassen ved Halden:

Yrende liv og storskjerm!
13 på trening i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 22. Apr 2010

Marie & Tonje
2010-04-12: Det ble en flott trening i Tagtvedtskauen i dag. Marie og Tonje hadde laget ei flott løype slik at alle fikk seg en god treningstur. Det er bare for dere andre å møte også, både små og store. Som dere ser av bildene (om dere åpner hele artikkelen) så har vi det gøy på trening også.

Bilder fra treninga:

Alvilde er klar til start

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erlend tegner løypa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hm, er det yoga-øvelser Marie driver med her tro?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Titt titt, kan du se meg?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Snufs, litt av en flis å ha i sko'n...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nesten alle på trening samlet til photosession (Tone og Anton mangler)
I dag var vi 34 som startet!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Apr 2010

2010-04-20: I dag var vi hele 34 som startet i nysnøen i Stokke. Ja, for det lå faktisk nysnø på bakken. Løypene var flotte og jeg tror alle koste seg selv om det var mye kulde i lufta. Resultatene fra dagens løp finner du enkelt på http://www.webentry.no. Du kan også finne linker til alle resultatene hvor vi har hatt deltakelse i år nederst på venstremenyen.

Veldig flott om vi også kan¨bli like mange på helgeløp. Forrige helg og neste helg er det løp i Østfold. Da er vi normalt sett ikke så mange. Men helgen 1. og 2. mai er det løp i Tønsberg. Da bør vi alle sammen være med. Innbydelsen finner du her. Meld deg på hos Tone (97700538) eller på Webentry.
Kjøring til Vårcup'en tirsdag 20/4

Postet av Hedrum Orienteringslag den 19. Apr 2010

2010-04-19: Sist uke var vi 32 startende fra Hedrum - slår vi den? Det er oppmøte kl. 17 på Hedrum Ungdomsskole som vanlig. Derfra er det felles avreise til Vårcup'en. De som ikke har noen å sitte på med får sikkert plass hos andre. Passer det bedre for deg å kjøre direkte til løpet kan du selvfølgelig gjøre det (merket fra Stokkeveien mellom E18 og Stokke sentrum). Vi er tilbake på skolen mellom 1930 og 2030. Skal du hente noen håpefulle så er det nok best de ringer deg når vi kjører fra løpet. Les videre så ser du hva du bør ha med deg.

Merk at det nå er noen endringer i Vårcup'en. Løypetilbudet på sprintløpene er utvidet fra 2 til 3 løyper. Klasse D/H 13-14 flyttes opp en løypelengde. Det er nå mulig å endre brikkenummer, men det henstilles til å gjøre dette senest kl. 12 på løpsdagen om mulig. Selve innbydelsen finner du her.


Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk), kan være kjekt å ha
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft

Man starter når man vil og får selvfølgelig følge rundt om man trenger det. Ellers er det alltid artig å ha med kartet fra forrige gang, der du selvfølgelig har tegnet hvor du løp. Da kan du sammenligne ditt løp med de andre.

Vel møtt til årets Vårcup!

Sportslig o-hilsen
Roger  :-)
Lyst til å vinne kr 10.000?

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Apr 2010

2010.04.16: I ukene 17 til 19 har nemlig alle som spiller Lotto eller Viking Lotto mulighet til å vinne kr 10.000 til seg selv og kr 10.000 til sin grasrotmottaker. Det trekkes ut 40 Lottohelter blant grasrotgiverne i løpet av disse ukene. Dersom en av disse støtter ditt lag eller forening, får dere 10.000 kroner rett inn på kontoen! Om du ikke vet hva grasrotandelen er så ta en titt her og her.Vi var største klubb på Vårcup'en

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Apr 2010

2010-04-16: Vi fikk en pang-åpning på årets Vårcup. Det var hele 32 som stilte til start og vi ble med det den største klubben. Resultatene finner du her. Fortsetter deltakelsen slik har vi gode muligheter til å øke antall starter totalt i forhold til i fjor. Også i dag (torsdag) var det noen som koste seg ute i o-løypa. Stian hadde lagt ut ei flott o-løype på treninga. Neste torsdag er det Marie og Tonje som skal arrangere treningen - møt opp! Oversikten over treningene finner du her.Rapport fra Vårsamlingen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 12. Apr 2010

2010-04-12: Fra 10. til 11. april hadde vi en vårsamling på Tjodalyng skole. Det var for 8 - 14 åringer. Det kom 17 stykker og vi hadde det utrolig gøy. Vi møttes på Tjodalyng skole og ordna sengene osv. Så kjørte vi til Bommestad skole etter en oppsummering om det vi skulle gjøre med Marie og Tonje. På Bommestad hadde Tonje lagd to løyper, en i N-nivå og en i C-nivå. Marie hadde satt ut postene. Da alle hadde løpt rundt en eller begge løypene kjørte vi til Tjodalyng og fiksa litt frukt til mat.

 

Etter maten hadde Marie og Tonje noen aktiviteter i gymsalen, det var høylydt, men gikk bra til slutt. Så kom Roger med en pc og prosjektor og satte det opp for oss. Frode hadde bestilt pizza og da vi var ferdige hadde vi premieutdeling for treningene. Etter en liten stund satte Tonje på filmen. Vi så på «Over hekken». Da den var ferdig ble det legging og ro klokka 23.00.

På lørdagen var det å pakke og så reise til et O-løp. Alle fikk løpt rundt sin løype og noen hadde med følge. Alle de minste fikk også en premie hver. Da alle hadde kommet inn og fått skifta og spist litt kjørte alle hjem. Resultatet fra løpet finner du her.

Her er også noen bilder fra samlinga:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hilsen Tonje
NB: Oppmøte kl. 17 på Hedrum Ungdomsskole på tirsdager

Postet av Hedrum Orienteringslag den 12. Apr 2010

2010-04-12: Husk at det framover på tirsdagene er oppmøte kl. 17 på Hedrum Ungdomsskole. Derfra er det felles avreise til Vårcup'en. De som ikke har noen å sitte på med får sikkert plass hos andre. Håper allikevel at så mange som mulig kjører selv slik at det ikke blir plassproblemer. Passer det bedre for deg å kjøre direkte til løpet kan du selvfølgelig gjøre det. Tidspunktet for når vi er tilbake på skolen kan variere noe, men blir nok et sted mellom 19 og 1930. Skal du hente noen håpefulle så er det nok best noen ringer deg når vi kjører fra løpet. Les videre så ser du hva du bør ha med deg. Selve innbydelsen finner du her.

 

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk), kan være kjekt å ha
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft

Selve løpsopplegget er som på søndag. Man starter når man vil og får selvfølgelig følge om man trenger det. Ellers er det alltid artig å ha med kartet fra forrige gang, der du selvfølgelig har tegnet hvor du løp. Da kan du sammenligne ditt løp med de andres.

Vel møtt til årets Vårcup!

Sportslig o-hilsen
Roger  :-)
Hele 25 stykker påmeldt på søndag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 8. Apr 2010

2010-04-08: Sesongen begynner fantastisk og vi er hele 25 stykker som stiller til start på søndag! Om det er noen etternølere så er det bare å henge seg på. Meld deg på her eller ta kontakt med Tone (97700538). Det har også blitt jobbet godt med treningen i vinter. Her ser du hvor vi løp i kveld. Les videre så vil du finne et bilde av den store og fornøyde treningsgjengen som var med på tirsdag.

En glad og fornøyd gjeng på trening den 6. april. De aller fleste blir med på løpet til søndag.
(Tor Bjørvik tok bildet)
Husk medlemsmøtet i morgen (7/4)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 6. Apr 2010

2010-04-06: Husk medlemsmøtet i morgen kl. 18:30 på klubbhuset til Hedrum IL på Sletta rett nord for Hedrum Kirke (veibeskrivelse se her). Her blir det gjennomgang av aktivitetslisten, treningsopplegg framover, fellesturer, etc. Tone vil også ha med seg innbydelser og påmeldingslister. Det blir enkel bevertning som vanlig. Vel møtt!Møt opp i utetøy i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 6. Apr 2010

2010-04-06: Vi har ikke lenger mulighet for å benytte oss av garderobene på skolen. Møt derfor opp i treningstøy for å være ute. Håper en del møter selv om været ikke er det beste.O-treninger 2010

Postet av Hedrum Orienteringslag den 5. Apr 2010

2010-04-05: O-treningene i sommer er nå satt og kan lastes ned her. Første trening etter Påske er i morgen tirsdag 6/4 kl 18 ved Hedrum U-skole. Møt opp i utetøy. Ta kontakt med Stian (41857386) eller Anders Kristian (95080831) om det er spørsmål om treningen.Norwegian Spring, Vårløpet og Vårcup'en

Postet av Hedrum Orienteringslag den 5. Apr 2010

2010-04-05: Nå er det rett før sesongen starter for alvor. Allerede til helgen er det Vårløpet til Larvik OK (påm.frist torsdag 8/4). Helgen etter er det Norwegian Spring (påm.frist tirsdag 6/4) i regi av Halden SK og Sarpsborg OL. Vårcup'en starter tirsdag 13/4. Meld deg på hos Tone (97700538) eller direkte på nettet. Tone kan også svare på spørsmål om det er noe du lurer på. Kom igjen, la oss få enda flere starter totalt i år!  :-))Vårsamling for aldersgruppen 8-14 år

Postet av Hedrum Orienteringslag den 5. Apr 2010

2010-04-05: Til helgen er det tid for årets vårsamling. Dette blir en spennende aktivitet for alle 8-14 åringer med overnatting, trening, underholding, pizza, m.m. Bli med du også da vel - dette blir gøy! Se hele innbydelsen her.Hedrum O-lag skal arrangere NM-langdistanse i 2011

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Apr 2010

Vårt tradisjonelle langdistanseløp Per Nordheims minneløp ( Hedrum på langs) skal være NM -lang i 2011. NOF ønsker å legge den lengste og mest krevende NM distansen til et krevende o-teknisk og fysisk terreng, og har valgt ut Hedrum som det beste stedet for dette i 2011.

Det tradisjonelle langdistanse løpet går for 22 gang i 2011. Det vil bli felles-start for eliteklassene og dameløperne starter 30 minutter foran herreløperne. Det vil derfor også for første gang bli kåret en NM vinner uavhengig av kjønn. Hvor første løper i mål blir NM vinner.

En nyhet til er at alle eliteløpere må løpe med sekk som veier 3,5 kg. etter samme konkuranseregler som i Birkebeinerritt og renn.

Det blir som vanlig arrangert langdistanseløp for alle andre klasser  etter samme lest som før. Alle andre klasser vil kunne løpe med sekk som veier 3 kg.
Aktivitetslista for sommeren er nå lagt ut

Postet av Hedrum Orienteringslag den 23. Mar 2010

2010-03-23: Last ned og skriv ut aktivitetslista slik at ikke noe går i glemmeboka. Et flott sted å henge den opp er på kjøleskapet. Selve lista finner du her. Merk at det ikke blir noe medlemsmøte i Påska. Medlemsmøtet er flyttet til 7. april. Håper mange møter opp der.Lifjellturen 2010

Postet av Hedrum Orienteringslag den 10. Mar 2010

Strålende sol og kjempefin klubbtur til Lifjell er nå unnagjordt. Mellom 30 og 40 stk. gikk lange skiturer og koste seg i slalombakken. Solstua fungerte godt i år også.

Fredag 5 mars kom vi opp til god kveldsmat laget av fam. Gjestrum og Lysnes. som i år var arrangører. Lørdagen med sol fra skyfri himmel ble brukt til både slalom og langrenn. Noen sto nedover og noen gikk oppover. Anders Kristian og Jørgen gikk mest oppover, Mens Olav og Erlend sto mest nedover. Olav sto så mye nedover at skia knakk.

Det ble etter skituren også litt tid til juging i badstua, og Roger kom som vanlig for sent til dette. Så Øyvind måtte ta 10 min. ekstra i varmen for å høre på Rogers lange skitur. Det ble servert Taco til middag med Bjørn Helge som sjef-kokk. En rett han var vant til å lage. Kabal-gjengen fikk kabalen til å gå opp sent lørdag kveld, så da kunne alle legge seg etter en laaaaaaaaang solrik dag.

Søndag ble det aking og skiturer. Akingen gikk litt for hardt for seg for Kjell Eriks datter som måtte en tur til Bø for å sy noen sting i kinnet sitt. 

Takk for en fin tur  ! Neste helg er det Danmark for de ivrigste. 
Pass på å få trening under OL

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Feb 2010

2010-02-15: Selv om det er OL så er det selvfølgelig trening som vanlig. Møt opp og få med deg enda flere treningspoeng. Les mer for å se poenglisten hittil.

Poeng så langt:

Treningsgruppe 1 Treningsgruppe 2
Navn Poeng Navn Poeng
Erlend Gjestrum 10 Sindre Holt 12
Jarle Lysnes 10 Henrik Holt 12
Roger Lysnes 9 Eirik R. Evensen 12
Tonje Lysnes 8 Sigrid Aasestad 12
Marie Gjestrum 8 Camilla Larsen 12
Astrid R. Lie 6 Anders Asbjørnrød 12
Tor Bjørvik 6 Katrine Gjestrum 10
Tone S. Lysnes 6 Mathea Strøm Grønn 10
Stian Lysnes 5 Simon Zakariasen 10
Loan Tran 4 Lukas Seierstad 10
Anders Kristian Holt 4 Camilla Andersen 6
Liv Kristin Aasestad 4
Anton Lomme 3
Frode Gjestrum 3
Vegard R. Evensen 3
Kim A. Holt 2
Olav Aasrum 1
Kari R. Holt 1
Hele styret fortsetter!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 10. Feb 2010

2010-02-10: Årsmøtet er nå vel overstått og ble "unnagjort" på under en time. Når referatet er ferdig vil det selvfølgelig dukke opp her i våre nettsider sammen med rettet årsrapport (enkelte småfeil var det). Det som kan nevnes på forhånd er at samtlige verv ble besatt og at hele styret fortsetter. Det ble også utdelt en velfortjent innsatspokal som gikk til Frode Gjestrum!Friskt på treningen i kveld

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Feb 2010

2010-02-02: I kveld var det et skikkelig ruskevær på treninga. De fleste var inne, men Liv Kristin, Tor, Anton og Roger trosset været og fikk seg en flott treningstur ute. Her kan dere se hvor de løp. Gatene var omtrent folketomme. Det eneste livstegnet de så var Astrid og Tone som også var tøffe og utgjorde gå-gjengen denne gangen. Inne i gymsalen og svømmehallen var det fullt liv som vanlig.Årsmøte i kveld kl. 1830 på Åshall

Postet av Hedrum Orienteringslag den 27. Jan 2010

2010-01-27: Møt opp og påvirk fremtiden i Hedrum O-lag. Se også veibeskrivelse og årsrapport.

Vel møtt!
Hilsen Styret
Husk vinterturen til Solstua

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Jan 2010

2010-01-20: Pass på så du ikke går glipp av turen til Solstua i år. Dette blir helt sikkert nok en gang en fantastisk tur. Som de fleste vet så er det begrensede plasser (ca 50) så det er "først til mølla" prinsippet. Vi har også hørt rykter om at løypene (både bortoverløyper og nedoverløyper) blir perfekte i år. Se innbydelsen her.Årsrapporten for 2009

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Jan 2010

2010-01-20: Årsrapporten for 2009 er nå ferdig og sendes til dere alle i dag. Den kan også leses her. Husk å møte på Årsmøtet onsdag 27. januar kl. 1830 på Åshall. Der vil det bli utdeling av klubbmesterskapspremier, gjennomgang av årsrapporten, valg, bevertning + mye mer. Vel møtt skal dere alle være.

Sportslig o-hilsen
Roger
Orienteringstur til Danmark 12-14 mars

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Jan 2010

2010-01-18: Det blir selvfølgelig tur til Danmark i år også. Turen er åpen for alle som ønsker, både aktive o-løpere og heiagjeng. NordJysk 2-dagers arrangeres 13. og 14. mars. Se også innbydelsen.

Vi reiser med Superspeed fredag 12/3 kl. 0800. Retur fra Hirtshals søndag 14/3 kl. 1730 (ankommer Larvik kl. 2115). Vi har bestilt overnatting på Feriecenter Hirtshals.


Vi har forhåndsbestilt 5 stk bilpakker til en pris av kr. 1390,- pr. stykk. Denne prisen inkluderer 1 bil m/4 personer t/r Danmark samt overnatting fredag til søndag. Eventuell mat på overfarten må bestilles i tillegg (si ifra til Roger).

For å bli med må du ringe til Roger (91522964) senest mandag 8. februar. Plassene blir tildelt etter "først-til-mølla"-prinsippet, så ikke vent for lenge med å melde din interesse. Det blir selvfølgelig felles langbord for alle på en restaurant lørdagskvelden. Må jo også nevne at det er et lite men koselig badeland inne på feriesenteret som vi kan benytte så mye vi vil (inkludert i prisen).

Påmelding til selve løpet gjøres også hos Roger (han formidler videre til oppmann). Husk at dette er et såkalt "stjerneløp". Dvs at klubben betaler hele startkontigenten for medlemmene (=gratis for deg å stille til start).

See you in Denmark!
Hilsen Roger   :-)
Bowling og treningspoeng på tirsdag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Jan 2010

2010-01-18: I morgen (tirsdag) er det de yngste sin tur til å kose seg litt. De tar en tur ned til Mester'n for pizza og bowling. Har du ikke helt fått med deg oppmøtetid etc. kan du ta en titt her. Vi andre (utegjengen) koser oss med trening som vanlig. Les videre for å se treningspoeng opptjent hittil.

Treningspoeng:

Treningsgruppe 1 Treningsgruppe 2
Navn Poeng Navn Poeng
Tonje Lysnes 3 Sindre Holt 4
Tone S. Lysnes 3 Henrik Holt 4
Astrid R. Lie 2 Eirik R. Evensen 4
Tor Bjørvik 2 Katrine Gjestrum 4
Stian Lysnes 2 Sigrid Aasestad 4
Marie Gjestrum 2 Mathea Strøm Grønn 4
Anders Kristian Holt 2 Camilla Andersen 4
Erlend Gjestrum 2 Simon Zakariasen 4
Roger Lysnes 2 Lukas Seierstad 4
Jarle Lysnes 2 Camilla Larsen 4
Vegard R. Evensen 2 Anders Asbjørnrød 4
Loan Tran 1 Mats Aasrum 0
Olav Aasrum 1 Vebjørn Hegdal 0
Anton Lomme 1 Ulrik Hegdal 0
Reidun Reppesgård 0 Ylva Aasestad 0
Anne Marie Ceeberg 0 Daniel B. Moldvik 0
Unni Lysnes 0 Kristoffer Fjære 0
Anine Eidspjeld Eriksen 0
Marianne R. Evensen 0
Viktoria Maria Gundersen 0
Julia Natasza Gundersen 0
Tor Eriksen 0
Vegard Dale 0
Kari R. Holt 0
Frode Gjestrum 0
Jan Ivar Gundersen 0
Martin Nauf 0
Tom Aasrum 0
André Evensen 0
Asle Johnsen 0
Liv Kristin Aasestad 0
Kim A. Holt 0
Jørgen Fjære 0
Bjørn Helge 0
Magne 0
Trening/Filmkveld på tirsdag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 10. Jan 2010

2010-01-10: Som vanlig er det nå på nyåret tid for litt andre sosiale aktiviteter enn trening. Førstkommende tirsdag er det pizza og filmkveld for de ungdommene fra 12 år som har møtt opp på løp/trening i året 2009. Neste tirsdag er det pizza og bowling for de litt  yngre. Les mer for informasjon om filmkvelden.

For de som ikke var der i fjor skal vi først en tur til Peppes for å spise pizza, før vi kjører til en kollega av Roger som har satt opp en privat kino.

De som skal være med kan gjerne ta med opptil 3 gode filmer hver som de føler er verdige til å sees av oss O-løpere. Vi kommer selvfølgelig til å ha direkte demokrati når det kommer til hvilken film vi skal velge (avstemning).

Tid:                Tirsdag 12. januar kl. 17:00
Oppmøtested: Hedrum Ungdomsskole (felles transport til/fra Sandefjord)
Hvor lenge:     Vi holder på til ca. 21:30
Ta med:         Godt humør, inntil 3 filmer og snop/drikke til filmen

Håper på 100 % oppmøte (ferie til Syden er ingen gyldig fraværsgrunn)

Sportslig hilsen
Trenings- og rekrutteringskomiteen
Treningen i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 5. Jan 2010

2010-01-05: I dag blir det premieutdeling før treningsstart basert på antall treninger man var på før jul. Kanskje du får premie? Etter dette blir det trening som vanlig, men pga kulden kan de som ønsker det trene inne. Det blir også joggetur ute med kart for de som ønsker det. Vi avslutter som vanlig med styrketrening eller bading.Treningsstart på tirsdag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 3. Jan 2010

Premieutdeling
2010-01-03: Husk at treningen starter igjen tirsdag 5. januar kl. 1800 på Hedrum Ungdomsskole. Da vil det også bli premieutdeling basert på frammøte på treningen før jul. Det blir tre typer av premier: "Gull", "Sølv" og "Bronse". Les mer for å se hvem som skal ha premie. Det blir også poengsamling på treningen fram mot våren. Så møt opp og sank så mange poeng som du klarer. Vel møtt til tirsdag!

Poengene for første del av vintertreninga:

Treningsgruppe 1 Treningsgruppe 2
Navn Poeng Navn Poeng
Erlend Gjestrum 22 Katrine Gjestrum 27
Tone S. Lysnes 19 Mathea Strøm Grønn 23
Marie Gjestrum 16 Sindre Holt 22
Frode Gjestrum 16 Camilla Larsen 20
Roger Lysnes 15 Eirik R. Evensen 18
Jarle Lysnes 15 Sigrid Aasestad 18
Stian Lysnes 14 Simon Zakariasen 18
Astrid R. Lie 11 Lukas Seierstad 16
Tonje Lysnes 11 Henrik Holt 14
Tor Bjørvik 10 Anders Asbjørnrød 12
Vegard R. Evensen 10 Camilla Andersen 10
Anders Kristian Holt 9 Ylva Aasestad 8
Liv Kristin Aasestad 9 Daniel B. Moldvik 6
Martin Nauf 8 Kristoffer Fjære 4
Kim A. Holt 8 Mats Aasrum 2
Reidun Reppesgård 7 Vebjørn Hegdal 2
Loan Tran 6 Ulrik Hegdal 2
Unni Lysnes 6
Marianne R. Evensen 6 Poengkrav
Anton Lomme 6 Gull = 18 poeng og over
Kari R. Holt 5 Sølv = 14-17 poeng
André Evensen 4 Bronse = 10-13 poeng
Bjørn Helge 4
Jørgen Fjære 2 Merk at treningsgruppe 2 får 2 poeng for hver tirsdagstrening.
Asle Johnsen 1
Magne 1
Godt Nytt År

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Jan 2010

2010-01-01: Styret ønsker med dette et riktig Godt Nytt År til alle HOL'ere. Ikke glem at treningen starter opp igjen på tirsdag på Hedrum Ungdomsskolen kl. 18. Da blir det bl.a. premie for deltakelse på treningen i høst. De voksne (over 18 år) bør også merke seg datoen 30. januar. Da holdes nemlig årets årsfest. Den passer for både gamle og nye medlemmer samt foreldre til yngre medlemmer.Årsfesten 2010

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Jan 2010

2010-01-01: Nå er et nytt år i gang og det er på tide med en ny fest. Gå ikke glipp av årsfesten på Åshall den 30. januar. Dette blir helt sikkert nok en artig fest for glade HOL'ere. Passer for både gamle og nye medlemmer samt foreldre til yngre medlemmer. Se innbydelsen for mer informasjon.