Viktige datoer: Årsfest, årsmøte og danmarkstur

Postet av Hedrum Orienteringslag den 12. Des 2022


Hei alle o-venner!

Her kommer noen viktige datoer du bør holde av i kalenderen. Orientering er kjempegøy, men de fleste driver med dette når det er varmere i været - selv om en del av oss henger med på Vinter-Jukola hver onsdag gjennom hele vinteren. I tillegg er det et flott tilbud om trening hver tirsdag og torsdag.

I oversikten under finner du aktiviteter som anbefales på det sterkeste. Der treffer du o-vennene dine i litt andre situasjoner – og blir samtidig enda bedre kjent. Ta en titt på hvert enkelt arrangement og hold av datoene.

Er det noe du lurer på vedrørende dette, så ta gjerne kontakt med Roger på 91522964 eller roger@lysnes.net. Vi sees vel på alt sammen??!! 😉


Årsfest 28. januar på Åshall

Denne lørdagen blir det god stemning på Åshall. For å høyne stemningen ekstra blir det gjort følgende endringer:

 • Ungdom i festkomiteen.
  1. Dette for å sikre ta årsfesten blir attraktiv for den yngre garde.
 • Musikk fra Spotify (strømmetjeneste).
  1. Siden det er dårlig med nettilgang får alle mulighet til å sende inn musikkønsker på forhånd.
 • Busstransport til/fra årsfesten.
  1. Bussen kan ikke kjøre innom alle, men det bør bli enklere for de fleste å komme til/fra Åshall.

Med dette håper vi at antall deltakere øker i år. Innbydelse kommer etter hvert, men hold av lørdag 28. januar allerede nå!

 

Årsmøte 14. februar på Åshall

Årsmøtene til Hedrum o-lag er alltid hyggelige. Der blir det gjennomgang av årsrapporter, valg, utdeling av klubbmesterskapspremier og andre utmerkelser. I tillegg blir det selvfølgelig bevertning. Vi regner med at mange møter som vanlig. Har du ikke vært der før – kan det anbefales. Hold av tirsdag 14. februar.

 

Danmarkstur 10. – 12. mars

Som tidligere nevnt blir det ingen flere turer til Solstua, i hvert fall ikke foreløpig. I stedet satser vi fullt på fellestur til Danmark med deltakelse på Nordjysk 2-dagers (https://nordjysk2dages.dk/). Dette er en flott tur for alle med avreise fredag morgen kl. 08 og reise hjem på søndagen. Overnatting i leiligheter med deltakelse på Nordjysk 2-dagers. Utenom o-løpene blir det bading, felles bespisning og annet gøy.

Innbydelse blir sendt ut om ikke så lenge. Hold av datoen og meld deg gjerne på nå om du vet du skal. Prisen blir nok omtrent som tidligere år.  Her er det plass til både familie, kameratgjeng og enslige.
Husk trening på tirsdager kl. 18 ved Hedrum Ungdomsskole

Postet av Hedrum Orienteringslag den 21. Nov 2022

En blid gjeng på trening forrige uke 😊

Husk treninga på Hedrum Ungdomsskole kl. 18 hver tirsdag. Forrige uke var vi 13 stykker på trening og fikk kjørt oss skikkelig på intervalltrening ledet av Kristoffer. Etterpå var det herlig styrketrening inne.

Denne tirsdagen er det o-teknisk trening med Sindre som står på planen. Det er bare å komme for den som vil. Her er det både topp trente utøvere og mosjonister. Vi har plass til mange fler. Ta kontakt med Anders Kristian Holt (95 08 08 31) om du har spørsmål om treningsopplegget.

Kanskje vi sees i morgen? 😀

Hilsen "sjefen" Roger
En verdig begravelse for Anton

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Nov 2022

Anton fra KM Stafett i 2014

 

Hedrum orienteringslag var godt representert i begravelsen til Anton på torsdag. Det ble en verdig avslutning med et nært og godt minneord fra barnebarnet. Minneordet fra klubben som stod i ØP tidligere i uken kan leses under (lenke til ØP sin side):


Anton Lomme til minne

Hedrum orienteringslag har nå mistet en av sine mest trofaste medlemmer gjennom over 40 år

Etter en tids sykdom, sovnet Anton Lomme stille inn fredag 4. november.

Anton var ikke den som ropte høyest, verken på orienteringsløp, fellesturer eller andre tilstelninger. Han var allikevel sterkt til stede og gjorde seg bemerket på en god måte, nesten som sola på en solskinnsdag.

Med sitt gode sinn og varme latter var han likt av alle rundt seg.

Hedrum orienteringslag er kjent for å ha sosiale dugnader, enten det er kutting av granbar med etterfølgende pølsebål – eller det å arrangere orienteringsløp. Anton stilte alltid opp der han kunne bidra – og trivdes godt med å gjøre en innsats for klubben.

Om været var dårlig smilte han bare litt ekstra. Det smittet over på oss andre.

Anton sa aldri nei til å ha ansvaret for parkering på orienterings-arrangementer. Og der hadde han spesialkompetanse som mangeårig veibygger av utallige skogsbilveier.

Han fikk plassert mange biler på mest mulig effektiv måte, og visste eksakt hvor langt ut mot grøftekanten en bil kunne stå.

Han var en person som ikke tok seg selv høytidelig og var med på det som var gøy. Hans gode og smittende humør var i aller høyeste grad en god bidragsyter til det gode miljøet vi har i klubben vår.

Også i gruppen for distriktets o-veteraner kalt «Børsen», var han et kjært medlem.

I o-løypa gjorde han det som regel bra. Var en «luring» som fant smarte veivalg – i tillegg til at det gikk sånn passe fort. Slikt blir det bra plasseringer av. Han ble klubbmester flere ganger.

Etter at helsa sviktet, fulgte han så godt han kunne med på resultatlistene på nettet.

Anton trivdes godt i o-laget og ga beskjed til sin familie at det ved sin død skulle gjøres kjent at «like kjært som blomster, er en gave til Hedrum o-lag». Vi føler oss beæret.

Våre tanker går til Kari Unni og resten av familien. Vi lyser fred over Anton Lomme sitt minne. Du er meget savnet.
Det ble en bra klubbkveld på tirsdag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 27. Okt 2022

På tirsdag ble det klubbkveld i steden for trening. Det var 28 stykker som møtte, og de fikk med seg mye nyttig informasjon. I tillegg ble det servert meget gode kaker i pausen. Så nå kan dere angre dere som ikke var der. 😎

Selve presentasjonen fra klubbkvelden finner du her. Kan nevne spesielt at Sørlandsgaloppen ble gjennomført på en skikkelig god måte. En kjempestor takk til alle som var med å arrangerte. En spesiell takk til de som tok på seg ansvaret for en funksjon. Vi skal helt sikkert arrangere flere løp av denne størrelse - og da er vi avhengig av at noen tar på seg ansvar og at medlemmer stiller opp på selve arrangørdagene. Dessverre ble ikke resultatet helt det vi ønsket. Det kan stort sett forklares med færre deltakere.

I pausen ble restlageret av kurant løpstøy solgt ut til halv pris. Det veldig gamle løpstøyet ble gitt ut gratis til den som ville ha. Det som ble igjen av dette gamle tøyet beholder vi en ukes tid før det blir levert til et innsamlingspunkt for klær. Ønsker du noe av dette tøyet så si ifra til Roger på 91 52 29 64 senest tirsdag neste uke. Det som er igjen av gammelt tøy er som følger:

Grønn tights m/rød stripe
Large3 stk


Grønn nylonbukse m/hvit stripe
18/40/461 stk
X-small3 stk
Small2 stk


Overdel m/Hedrum o-lag på ryggen
1501 stk
1604 stk
1651 stk
Medium2 stk
X-small2 stk


Jubileumshåndkle
Litet2 stk


Nå er det snart Vinter-Jukola på onsdager som vi håper at mange fra Hedrum stiller opp på. Ellers er det trening på tirsdager og torsdager (se presentasjonen).


Nå nærmer det seg julemessetid

Postet av Hedrum Orienteringslag den 10. Okt 2022


Hei alle HOLere :-)

Vi skal arrangere julemesse 12. og 13. november på Hedrum U-skole. Dette blir den eneste dugnaden i høst - bortsett fra løpa våre.

Det blir én bakekveld på skolekjøkkenet mandag 7. november fra ca kl 16.00. Der trenger vi flest folk, damer, herrer, ungdom og barn i alle aldre. Ta gjerne med et forkle.

Tilrigging gjøres fredag 11. november fra kl 17.00. Der trenger vi 4 voksne.

Lørdag 12. og søndag 13. november er vi på skolen fra kl 09.00. Åpningstiden på messa er fra 11.00 til 16.00 begge dager.

Håper på godt frammøte av våre medlemmer. 😊

Om noen lurer på noe, så kanskje jeg kan svare. Dette blir også et punkt på klubbkvelden den 25. oktober.

Hilsen Anne Marit
Klubbkveld tirsdag 25. oktober kl. 18 på Hedrum Ungdomsskole

Postet av Hedrum Orienteringslag den 3. Okt 2022

Morsomt på Nansetdagen 2022

Nå er det snart tid for klubbkveld igjen i kantina på Hedrum Ungdomsskole. Da blir det nyheter, diskusjon, kaffe, kaker, utsalg/utlevering av løpstøy m.m.

Dette er et "must" for alle medlemmer i Hedrum. Ett av temaene blir Lågendalsmarkedet. På årsmøtet på nyåret må vi beslutte hva vi ønsker med Lågendalsmarkedet framover. Det blir også litt "verving" til bl.a. Vinter-Jukola. Og så er det snart tid for julemesse også.

Vi sees! 🌳🌳🌳🏃‍♀️🏃‍♂️🌳🌳🌳
Fram til 25. september kan du bestille løpstøy (og annet) på nettet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 12. Sep 2022


Hei kjære o-venner!

Nå er det mulig å bestille løpstøy og annet på trimtex.no med forventet levering i uke 45. Etter bestilling, til reduserte priser for medlemmene, blir tøyet levert rett hjem til deg (frakt kommer i tillegg).

For å se hvordan du kan bestille – ta en titt på denne filmen (klikk her).

Selve nettbutikken finner du her (klikk her).

 

Slik bestiller du:

 • Åpne vår avdeling på trimtex.no.
 • Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller "Ny konto" og registrer deg om det er første gang du bestiller fra Trimtex.
 • Nå skal du komme direkte inn på vårt klubbutvalg.
 • Om du blir bedt om aktiveringskode/teamkode skal du benytte: Hedrum22

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge kan du se denne informasjonsfilmen (klikk her).

Under varene står det to priser. Prisen til venstre er din pris - og prisen til høyre er vanlig utsalgspris. Klubben sponser altså mellomlegget. Merk at frakt kommer i tillegg. Det ser slik ut:


Når din ordre har gått gjennom skal du motta en ordrebekreftelse fra Trimtex.

Har du spørsmål om dette så ta kontakt med Lill på lill.d@online.no eller 41463676.

NB! Husk at nettbutikken stenger 25. september.


Ha en hyggelig handel!

En flott, men krevende KM-helg i Kilebygda

Postet av Hedrum Orienteringslag den 28. Aug 2022

Fornøyde vinnere av H17. Gratulerer så mye! 🥇🥇🥇

I helgen ble KM lang og KM stafett arrangert i Kilebygda. Det var ikke så mange som stilte fra Hedrum, men de som stilte gjorde en utmerket innsats. Det var flott terreng og løyper, men varmen gjorde at det ble ekstra krevende.

På lørdag (KM lang) vant brødrene Holt (Henrik og Sindre) hver sin klasse, h.h.v. H19-20 og H21-. I tillegg vant Magnar Reppesgård klasse H85-.

På søndag (KM stafett) tok Hedrum seier'n i klasse H17- med følgende lag: Henrik Holt, Ludvig Johnsen, Sindre Holt.

Resultatene finner du her: KM Lang / KM Stafett

Vi gratulerer alle med kretsmesterskapstittel og gullmedalje!
Klubbmesterskap 2022 (mellomdistanse)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Aug 2022

Nå er det tid for klubbmesterskap i mellomdistanse. Det er Larvik OK som arrangerer - og de vil også ha sitt klubbmesterskap (som de kaller "lang") samtidig med oss. Siden vi har litt forskjellig klasseoppsett må man passe ekstra på slik at man tar riktig kart ved start.

Klubbmesterskapet arrangeres neste onsdag (30. august) på Rømminga i Vestmarka. Fristart mellom 18.01 og 18.30. Det blir servert lapskaus etterpå.

Innbydelsen finner du her. Påmelding er lagt ut på Eventor så du kan melde deg på. Ryktene går om at det er mange som ønsker å bli med. 😀

De som er påmeldt foreløpig finner du her.
NRK sender samtlige distanser på sprint-VM direkte på TV

Postet av Hedrum Orienteringslag den 27. Jun 2022


Tidenes første rene sprint-VM innledes søndag 26. juni. Samtlige distanser sendes direkte på NRK - så følg med. Her er sendetidene:


Søndag 26. juni:
kl. 17:20 Sprintstafett NRK1                      

Tirsdag 28. juni:
Kl. 17:45 knockout sprint NRK 1
Kl. 19:00 knockout sprint NRK2

Torsdag 30. juni:
kl. 17:50 sprint NRK1
kl.19:00 sprint NRK 2


Les mer på NOF sine egne sider.

Resultatene fra klubbmesterskapet er nå klare

Postet av Hedrum Orienteringslag den 26. Mai 2022

Per Olav Gulbrandsen gjorde en utmerket jobb for å klargjøre for klubbmesterskapet i sprint. I år hadde vi klubbmesterskapet sammen med Larvik OK - noe som fungerte ganske så bra. I år har Larvik OK ansvar for arrangementet - neste år har vi ansvaret.

Arenaen var ganske så flott, men en sur vind ødela noe. Virket som om alle var superfornøyde med både kart og løyper. Så all ære til løypeleggerne Henrik K. Lye, Per Olav Gulbrandsen og Jørn Sundby.

Store gratulasjoner til alle klubbmestere!

Resultatene finner du her.
Klubbmesterskap sprint onsdag 25 mai

Postet av Hedrum Orienteringslag den 23. Mai 2022

Påmelding til klubbmesterskap sprint ligger nå ute på eventor! Løp og meld deg på!

https://eventor.orientering.no/Events/Show/16812
I morgen starter Vestfold vårcup 2022

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Apr 2022

Mer informasjon i innbydelsen og PM.

Endelig er det klart for Vestfold vårcup igjen. Som tidligere år er dette en uhøytidelig konkurranse som er en mellomting mellom trening og vanlige helgeløp. Man kan starte når man vil mellom kl. 17 og 19. Vestfold vårcup passer utmerket for nye o-løpere/medlemmer i klubbben.

Denne gangen er arena i Kilen ved Farris. Tipper det er rett ved badeplassen Eika. For nærmere beskrivelse om hvordan du kommer dit - ta en titt i PM.

Vi er nå STØRSTE KLUBB målt i antall påmeldinger, men det kommer nok flere påmeldinger utover kvelden fra andre klubber. Meld deg derfor på om du ikke har gjort det allerede - så beholder vi status som STØRSTE KLUBB. 😀👍 Du kan melde deg på her. Om du er nysgjerrig på hvem som allerede er påmeldt fra oss kan du se det her.

Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på orientering!

Husk det vi informerte om på klubbkvelden. Her er en meget kort versjon:

 • Alle starter på o-løp i kretsen er gratis for alle medlemmer.
 • Den som verver flest nye medlemmer i løpet av året får en flott premie.Sportslig o-hilsen
Roger 🤩Klubbkveld på tirsdag på Hedrum Ungdomsskole kl. 18

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Apr 2022

Dette er en bra start på sesongen. På sesongens første løp er vi den 4. største klubben (se bildet over). Og fra kretsen er vi den 3. største klubben, kun slått av Sandefjord OK og Porsgrunn OK. Da passser det bra med en klubbkveld. 😊

Vi håper så mange som mulig, unge og "gamle", spreke og mosjonister, ønsker å komme på klubbkvelden. Den finner sted i kantina på Hedrum Ungdomsskole tirsdag 5. april kl. 18.

Det ser nå endelig ut til at vi får et normalår igjen. Vi har mye å fortelle dere, men det blir absolutt tid til en god prat med god kaffe/brus og noe å tygge i.

Jo flere medlemmer som møter - dess bedre blir det. Ta gjerne med noen nye medlemmer også! 😀

Vi sees!
Påmeldingsfrist til Vestfold 2-dagers i morgen (tirsdag)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 28. Mar 2022

I morgen er ordinær påmeldingsfrist til Vestfold 2-dagers. Fra Hedrum er det allerede påmeldt 21 på lørdag og 15 på søndag. Med det så er vi en av de største klubbene hittil. Jeg er sikker på at vi kan bli enda større. Bare å melde seg på. Dette blir gøy!!! 😀👌

Her er litt mer informasjon:

Vi sees!
Endelig klart for Danmarkstur!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Mar 2022

Nå er det straks klart for Danmarkstur. Ta en titt på reiseinformasjonen for å se når du skal møte etc.

Det er viktig å ta en titt på reisebetingelsene før du reiser. Merk at disse kan endre seg fra en dag til en annen.

Avreiseinformasjonen finner du her.

Vi sees snart!
Trening i morgen m/INNETRENING

Postet av Hedrum Orienteringslag den 28. Feb 2022

Som dere ser så sparker vi nå ut koronaen. Det blir derfor trening MED innetrening i morgen kl. 18. Husk også hodelykt (vanlig joggelykt holder) samt refleksvest da det blir orientering i gatene først.

Vi sees!
Saksdokumenter til årsmøtet som tidligere publisert i vår Facebook-gruppe

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Feb 2022


Her er saksdokumentene til årsmøtet som tidligere publisert i får Facebook-gruppe:

Velkommen til årsmøte på Åshall tirsdag 15. februar kl. 18.00.
Innkalling årsmøte 2022

Postet av Hedrum Orienteringslag den 30. Jan 2022

Vedlagt innkalling til årsmøte 15. februar. Velkommen!
Påmeldingsfrist til Danmarksturen i morgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 22. Jan 2022

Siste frist for påmelding til Danmarksturen er i morgen kveld. Per nå er det 24 påmeldte fra Hedrum til Danmark. Noen har valgt eget overnattingsopplegg, men de fleste er med her. Vi har fremdeles ledige leiligheter - både 6 sengers og 4 sengers.

Mer informasjon om turen finner du her. Og så er det bare å kontakte Roger (91 52 29 64) om du har spørsmål. Merk at påmelding til selve løpet (klasser etc) skal gjøres hos Katrine (99 79 35 04).

See you in Denmark! 😀
Årsfesten er utsatt til mars/april

Postet av Hedrum Orienteringslag den 4. Jan 2022

På grunn av koronasituasjonen ser vi oss nødt til å utsette årsfesten noe. Planen er å få til en årsfest mot slutten av mars eller i begynnelsen av april.

Hvordan det blir med årsmøtet, vinterturen til Solstua og Danmarksturen er også uvisst. Men foreløpig er det ingen planer om å avlyse eller utsette dette.