Julegløgg, kakao m/krem og pepperkaker på torsdagstreningen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Des 2017

Torsdagstreningen i bøkeskogen 21. desember kl. 18 er absolutt siste fellestrening før jul. Og tradisjonen tro kommer Unni med julegløgg, kakao m/krem og pepperkaker. Men først gjennomfører vi treningen som Eelco og Viljan står for denne gangen.

Om du ikke har mulighet til å trene, så er det mulig å komme kl. 18.45 for å få med deg julegløggen. Vi sees! :-)

 
Siste tirsdagstrening før jul i morgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Des 2017


I morgen er det siste tirsdagstrening før jul. Da bør flest mulig komme, for kanskje vi får besøk. Det går nemlig rykter om at Nissen tar seg en tur innom i år også om vi trener godt. Gjør han det så har han nok noe godt i sekken sin.

Det blir orientering i gatene på selve treningen. Så ta med deg hodelykt, refleksfest, kompass og løpesko med godt grep. Er jo veldig glatt ute nå. Det blir tre løyper å velge mellom (2,7 km, 4,5 km og 6,6 km).

På torsdag i Bøkeskogen skjer det også store ting på treningen. Da kommer nemlig Unni og serverer julegløgg ca kl. 1845. Men først blir det intervalltrening i regi av Eelco og Viljan. Oppmøte som vanlig kl. 1800 ved flaggstengene i Bøkeskogen.

Vi sees på trening!  :-)
Danmarkstur 9. – 11. mars 2018

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Des 2017


Nå er det rett før påmeldingsfristen får Danmarksturen går ut. Det er mange som ønsker å være med og 9 leiligheter er allerede fordelt. Det er imidlertid 4 leiligheter igjen, en med 6 senger og 3 med 4 senger. Så om du har lyst til å være med på en alle tiders tur, si ifra til Tone på tlf: 977 00 538 eller Roger på tlf: 915 22 964. Les mer om turen i innbydelsen og forrige artikkel.
OBS! ENDRING I MØTESTED TORSDAGSTRENING

Postet av Hedrum Orienteringslag den 30. Nov 2017

OBS OBS! På grunn av sperring av terreng til O-festivalen må vi endre på møtestedene når det gjelder torsdagstreninger. For å se fullstendig oversikt, klikk her

Julemesse 25. og 26. november

Postet av Hedrum Orienteringslag den 22. Nov 2017

Denne helgen er det klart for julemesse på Hedrum Ungdomsskole. Her kommer det 14 utsillere med masse fint. Det blir blant annet støpte lys, håndstrikket klær og julekaker. 
Du kan gå inn på vårt facebook arrangement her, der vil det bli lagt ut mer informasjon, og bilder fra helgen.


 Vi er en munter gjeng som skal arrangere o-laget sin første julemesse lørdag og søndag. Om flere fra o-laget vil hjelpe til så er det bare hyggelig. Si i så fall ifra til Unni (unni@lysnes.net / 978 09 582), eller bare møt opp om du plutselig får noe tid til overs. Det skal rigges til før åpninga, styres og stelles under selve arrangementet, og rigges ned etterpå. Hele overskuddet går rett til o-laget.
Vi har vinni 10.000 kroner!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Nov 2017

Stem på Hedrum Orienteringslag
Stem på Hedrum Orienteringslag

Tro det eller ei, men vi vant egentlig på tirsdag! Jeg syntes det var noe som ikke stemte og tok kontakt med Norges Idrettsforbund. Og joda, de ble svært overrasket da de etterkontrollerte, for de meldte tilbake at det hadde skjedd en feil for første gang på 15 år. Vi var en av vinnerne på tirsdag. 

De kommer ikke til å oppdatere sine nettsider, men pengene (10.000 blanke kroner) blir overført til vår konto en gang før jul.

Så takk for innsatsen alle sammen! Og husk at vi har nye vinnersjanser hver dag til og med neste uke. For det er faktisk mulig å vinne flere ganger. Det er TRE vinnere hver dag tilfeldig utvalgt blandt de som har oppnådd grønn status (minst 50 stemmer). Så fortsett å stem alle sammen.

Klikk her for å stemme
Stem på Hedrum OL som

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Nov 2017

Stem på Hedrum O-lag som
Stem på Hedrum O-lag som "Klubben i mitt hjerte"

Nå må alle trå til og avgi sin stemme HVER ENESTE DAG fram til 23. november. Vi trenger ikke flere enn 50 stemmer for å være med i trekningen om 10.000 kroner. Og dette skjer hver eneste dag! 😀 Er vi flinke, og veldig heldige, kan vi altså vinne 10.000 hver dag helt fram tli 23. november!

Siden man trekker en vinner blandt de som har flere enn 50 stemmer, så har vi like stor sjans til å vinne som de virkelig store klubbene. Men vi må altså klare minimum 50 stemmer hver dag. Så stem i vei! 😀👍

Det er veldig enkelt å være med. Bare trykk på denne lenken, eller på bildet øverst i denne artikkelen. Så er det bare å trykke på STEM-knappen. Mulig du må bekrefte at du ikke er en robot før du kan stemme. Følg i så fall beskrivelsen.

Bare ta kontakt med meg (Roger - 915 22 964) om du lurer på noe.
Terrengsperring i forbindelse med O-festivalen 2019

Postet av Hedrum Orienteringslag den 8. Nov 2017

Som dere alle vet skal vi arrangere O-festivalen den 28. – 30. juni 2019 sammen med Larvik OK. O-festivalen er et arrangement som kommer inn under retningslinjene til NOF for terrengsperringer. Det er viktig å være klar over dette så vi kan unngå at enkelte av våre (og andre) løpere nektes å starte. Les mer om hvilke regler som gjelder i dette dokumentet. Husk at det er deg selv som er ansvarlig for å følge disse retningslinjene.
Danmarkstur 9. – 11. mars 2018

Postet av Hedrum Orienteringslag den 5. Nov 2017

Nå er det endelig klart for påmelding til den årlige Danmarksturen! Vi har åpnet for påmeldinger allerede, så det er bare å kontakte enten Tone på tlf: 977 00 538 eller Roger på tlf: 915 22 964. Påmeldingsfristen er allerede 3. desember, så her er det bare å hive seg på! Det er begrensede plasser, så første man til mølla. Dette er en tur for hele familien, og en av de mest populære turene i O-laget.

Turen startet allerede fredag 9. mars klokken 08:00. Da tar vi båten til Danmark. Løpene er lørdag og søndag, og båten går hjem igjen søndags kveld. Innbydelsen ser du ved å klikke her


Er du fortsatt litt usikker kan du klikke deg inn her for å lese om årets tur, og her for å se et utvalg av bilder.

Julemesse 25.-26. november

Postet av Hedrum Orienteringslag den 30. Okt 2017

Lørdag 25. og søndag 26. er dere aller hjertelige velkomne til Hedrum Ungdomsskole. Disse to dagene skal vi ha et julemarked. Her blir det salg av diverse håndarbeid, smykker og annet fint. I tillegg har vi en kafeteria som vil være full av kaffe, vafler og risgrøt.


Vi har et arrangement på facebook her hvor det vil komme nyheter fortløpende. 
Klubbkveld 24/10-17 Klokken 18:00

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Okt 2017

Tirsdag 24. oktober er det tid for klubbkveld på Hedrum Ungdomsskole. Vi starter opp klokken 18:00, så denne dagen blir det ikke noe trening.


Denne kvelden er det mulig å få kjøpt diverse O-tøy og andre ting. 

Vi håper at så mange som mulig kan møte opp! Dette er verdt å få med seg
Lavvotur for voksne guttær

Postet av Hedrum Orienteringslag den 10. Okt 2017

Nå er det igjen tid for oss gutta til å ha lavvotur med overnatting. Lavvoen blir satt opp med ekstra sove- og pratetelt ved Vestmarkaveien rett etter undergangen ved gamle E18. Det blir merket inn til høyre rett etter undergangen (om veien er sperret, er det bare å løfte vekk bommen og sette den tilbake igjen). Det er selvfølgelig mulig å komme en tur selv om du ikke ønsker å overnatte.

Tidspunktet for begivenheten er fredag 13. oktober fra kl. 15.00 (da kommer de første, resten kommer utover ettermiddagen/kvelden).

Husk å ta med:

 • Sovepose og liggeunderlag
 • Stol
 • Mat (kvelds, nattmat og frokost). De som ønsker kan bestille pizza.
 • Drikke (med og uten krutt) og snop
 • Panne eller lignende for å lage maten på (bål eller primus blir ordnet)
 • Grensaks eller grov tang
 • Godt skotøy og klær som tåler skogen (fjellstøvler og turklær f.eks)
 • Godt humør

   

Før mørten siger på blir det klipping av granbar, og så rigger vi oss til i lavoen eller teltet og pratær om ditt og datt med noe godt attåt. Denne seansen er et møst for alle som liker friluftsliv og mye juging utover de sene nattestimer.

Det gjøres oppmerksom på at det ikke er lov å ta med seg husdyr - dette gjelder også reinsdyr. Meld deg på til Martin Nauf (957 20 367) senest torsdag 12. oktober om du ønsker å bli med.

Vi sjåast!

PS: Kun adgang for GUTTÆR over 18 år
Nå er det tid for treninger!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Okt 2017

I morgen starter treningene på Hedrum Ungdomsskole. Treningene starter som normalt klokken 18:00 hver tirsdag på Hedrum Ungdomsskole. Fra 18-19 blir det trening ute, og fra 19-20 er det trening inne/basseng. Siden treningen skal foregå ute er viktig å kle seg etter hver, og ha gode sko. VIKTIG! Husk REFLEKSVEST og HODELYKT. Vi er allerede i oktober, så kveldene blir bare kortere, vi ønsker at biler skal kunne se oss godt.

På torsdager har vi treninger i bøkeskogen. Disse treningene starter også klokken 18, men varer kun en time. Vi er ute denne dagen også, så klær etter vær er viktig. 

Om du ønsker oversikt over treninger på Hedrum Ungdomsskole, se her.

Om du ønsker oversikt over treninger på torsdager, se her.

Granbardugnad

Postet av Hedrum Orienteringslag den 28. Sep 2017

Nå er det tid for granbardugnad igjen! Første dag blir mandag 9. oktober mellom 09:00-13:00. Denne dagen er ikke noe alle må være med på, men de som har mulighet er hjertelige velkomne. Fredag 13. oktober holder vi på fra 16:00-19:00. 

Granbardugnad.jpg

Hoveddagen med granbarklipping og telling er lørdag 14. oktober. Denne dagen starter vi fra 09:30, så det er bare å komme så raskt du kan etter det. Det vil bli bål og muligheter for grilling fra 12-tiden. Vi holder på til vi er ferdige.

Ta med til dugnaden:

 • Klær etter vær
 • Grillmat
 • Drikke (kald og/eller varm)
 • Sitteunderlag
 • Godt skotøy og klær som tåler skogen (fjellstøvler/turklær f.eks)
 • Hansker, granbar stikker!
 • Sag eller grensaks

Denne dagen har vi tre oppgaver som må utføres - så alle uansett alder vil kunne delta. Det trengs noen til å klippe granbar, noen som kan bære granbar til et felles sted, og til slutt noen kan telle i mindre hauger så vi får en oversikt.

I år møtes vi på Vestmarkaveien, rett etter undergangen av E18. Her skal vi være alle tre dagene. 

Dette er gøy for hele familien! :-)
Husk trening i morgen (torsdag)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Sep 2017

Fra treningen på Tagtvedt i fjor

Denne uken er treninga på Tagtvedt, nærmere bestemt ved luftegården for hunder ved Yttersøveien. Det blir løyper for både nybegynnere og de mer erfarne. Thor Magne er løypelegger. Møt opp og bli en enda bedre o-løper.

Roger :-)
Vestfold Høstcup 2017 løp 6

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Sep 2017

Her finner du innbydelsen og PM. Det er allerede påmeldt 25 fra Hedrum.

Tidligere resultater: Løp1 Løp2 Løp3 Løp4 Løp5 Sammenlagt

Denne gangen er arena på Asnes Camping på Vesterøya i Sandefjord.

Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på orientering. Det er hjelt sikker noen som kan hjelpe dem i gang.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt - Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte - Campingstol (evnt stolsekk) - Ved dårlig vær: regntøy - Kompass/EKT-brikke (de som har) - En flaske med vann/saft - Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken

Man starter når man vil mellom kl 1700 og 1830. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1700.

Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før avreise.

Vel møtt til årets Høstcup!

Sportslig o-hilsen

Roger :-)
Aktivitetsliste for perioden september - november

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Sep 2017


Nå er aktivitetslista for september, oktober og november klar. Det bør være litt av hvert å gjøre for de fleste - både av sportslige og sosiale aktiviteter. Er det noe du savner så si ifra til noen i styret. Da vil vi selvfølgelig rette opp. :-)

Selve aktivitetslista finner du her eller i topp-menyen under Aktivitetslister.
Påmeling til Blåbærløpet i kveld

Postet av Hedrum Orienteringslag den 12. Sep 2017

I kveld er det påmeldingsfrist til det tradisjonsrike Blåbærløpet til OTO. Samlingsplass er ved Oserød skole på Nøtterøy. Påmeldling gjøres på Eventor eller ved å ringe Tone (977 00 538). Mer informasjon på innbydelsen. Bli med du også! :-)
Vestfold Høstcup 2017 løp 5

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Sep 2017

Her finner du innbydelsen og PM. Det er allerede påmeldt 36 fra Hedrum.

Tidligere resultater: Løp1 Løp2 Løp3 Løp4 Sammenlagt

Denne gangen er arena på Rakke ved Stavern (merket fra rv 301).

Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på orientering. Det er hjelt sikker noen som kan hjelpe dem i gang.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt - Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte - Campingstol (evnt stolsekk) - Ved dårlig vær: regntøy - Kompass/EKT-brikke (de som har) - En flaske med vann/saft - Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken

Man starter når man vil mellom kl 1700 og 1830. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1700.

Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før avreise.

Vel møtt til årets Høstcup!

Sportslig o-hilsen

Roger :-)
Resultater fra klubbmesterskapet i sprint

Postet av Hedrum Orienteringslag den 29. Aug 2017

Vi hadde et flott klubbmesterskap i sprint sist torsdag sammen med Sandefjord OK nede ved brannstasjonen. Løypene var artige - og ikke så tunge siden vi startet høyt oppe i terrenget. Resultatene finner du på eventor. Vær oppmerksom på at resultatlisten finnes i 2 versjoner:

Den vanlige listen er ikke helt riktig da 2 løyper er mikset sammen i enkelte klasser. Dette er fordi SOK og HOL har forskjellig klasseoppsett.

Her er en liste over de som ble klubbmestere.
Vestfold Høstcup 2017 løp 3

Postet av Hedrum Orienteringslag den 27. Aug 2017

Her finner du innbydelsen. Det er allerede påmeldt 27 fra Hedrum.

Tidligere resultater: Løp1 Løp2 Sammenlagt

Denne gangen er arena ved Fossnes (merket fra Fv560).

Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på orientering. Det er hjelt sikker noen som kan hjelpe dem i gang.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt - Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte - Campingstol (evnt stolsekk) - Ved dårlig vær: regntøy - Kompass/EKT-brikke (de som har) - En flaske med vann/saft - Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken

Man starter når man vil mellom kl 1700 og 1830. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1700.

Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før avreise.

Vel møtt til årets Høstcup!

Sportslig o-hilsen

Roger :-)
Påmelding til klubbmesterskap og KM lang/stafett

Postet av Hedrum Orienteringslag den 21. Aug 2017

Husk påmelding til klubbmesterskapet som er på torsdag. Fristen er egentlig ute for i kveld, men det er bare å melde seg på fremdeles om du har glemt det. Du kan melde deg på ved å benytte Eventor eller ta kontakt med Tone (977 00 538). Oppmøtested er ved brannstasjonen i Larvik. Se her for mer informasjon.

I tillegg er det også KM (kretsmesterskap) til helga. Her bør vi stille med så mange som mulig. Dette arrangeres ved Hajern (litt nord for Hvittingfoss) hvor det er et fantastisk o-terreng. Det er individuelt på lørdag og stafett på søndag. Påmeldingsfristen er i morgen, men meld deg på allerede i kveld om du kan. Er du interessert i å være med på stafett ta kontakt med Tone (977 00 538) eller Anders Kristian (950 80 831). Vi håper at så mange som mulig ønsker dette. Individuelt kan du melde deg på selv via Eventor eller også ved å kontakte Tone.
Vestfold Høstcup 2017 løp 2

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Aug 2017

Her finner du innbydelse og PM. Det er allerede påmeldt 26 fra Hedrum.

Tidligere resultater: Løp1

Denne gangen er arena på Nordgardsetra på Vindfjell (merket fra Vindfjelltunet Gjestegaard). Merk at det på veien til Nordgardsetra er det kr. 40,- i veiavgift (kun kontant betaling). Ordinær påmeldingsfrist er søndag kl. 20.

Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på orientering. Det er hjelt sikker noen som kan hjelpe dem i gang.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk)
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft
- Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken

Man starter når man vil mellom kl 1700 og 1830. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1700.

Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før avreise.

Vel møtt til årets Høstcup!

Sportslig o-hilsen

Roger :-)
Treningen på torsdag er flyttet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Aug 2017

Treningen på torsdag er flyttet til Ringdalskogen industriområde. Det er merket fra rundkjøringen ved E-18.
Innbydelse til klubbmesterskap i sprint

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Aug 2017

I fjor var det god stemning på arena

Torsdag 24. august arrangeres klubbmesterskapet i sprint sammen med Sandefjord OK. Arena blir nede på brannstasjonen ved Elveveien her i Larvik. Siden det er sprintdistanse så er det en flott anledning for de aller fleste å starte i A-klassene.

Første start er kl. 18 (N-åpen kan starte fra 17:30). Det er ca 400 meter til start.

Ta en titt på innbydelsen for mer informasjon.

Påmelding er som vanlig på Eventor eller til Tone (977 00 538). Meld deg på du også så det blir en flott kveld med mange tilstede.
Vestfold Høstcup 2017 løp 1​

Postet av Hedrum Orienteringslag den 14. Aug 2017

En fristende skog kledd i full sensommerdrakt venter på oss

Hei alle sammen!

Nok en sommer er over og det er på tide å få aktivisert kroppen igjen. I morgen (15/8) starter Vestfold Høstcup opp i Andebu etter samme modell som tidligere. Også i år har vi et mål om å klare 1750 starter i løpet av sesongen. Vi har nå ca 100 fler starter enn på samme tidspunkt som i fjor - og har da ca 1100 starter. Om vi alle trår til så kan vi klare å nå målet på 1750 starter. Heng i alle sammen - det er kun 650 starter igjen!

Meld deg på via Eventor eller ved å kontakte Tone (977 00 538).

Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på orientering.

For å finne løpet på tirsdag er det bare å kjøre til Andebu sentrum da det er merket derifra. Se også PM. Pr. nå (mandag kl. 20.45) er allerede påmeldt 35 fra Hedrum, så dette blir gøy.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt - Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte - Campingstol (evnt stolsekk) - Ved dårlig vær: regntøy - Kompass/EKT-brikke (de som har) - En flaske med vann/saft - Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken

Man starter når man vil mellom kl 1700 og 1830. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1700.

Vel møtt til årets Høstcup!

Sportslig o-hilsen Roger :-)
Takk for meget god innsats under Sørlandsgaloppen 2017

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Jul 2017

Sitter hjemme i stuen nå, og kan nesten ikke tro det. Sørlandsgaloppen 2017 er over. For bare få dager siden lå alt foran oss - og vi var veldig spente på hvordan dette skulle gå. Flere av oss er garvede Sørlandsgalopp-arrangører, men det var også noen som hadde hovedansvar for første gang. Det var nok flere som hadde høy puls, og kanskje var litt engstelige.


Nå vet vi hvordan det gikk. Etter tilbakemeldingen fra deltakerne å dømme kan vi rødmende nikke til oss selv og si: "Dette var et fantastisk bra arrangement på alle måter". Noe kan justeres slik at det går enda bedre neste gang, men stort sett fungerte alt utmerket bra. Og det var ingen ting som gikk fullstendig galt. Det økonomiske resultatet ser også ut til å bli meget bra.


Men hva kunne egentlig gå galt? Samlet er vi svært godt kvalifisert til å dra i havn et slikt arrangement, og i tillegg snur vi ikke ryggen til når utfordringer oppstår. Jeg ble derfor ikke overrasket da jeg hørte en av deltakerne si at "dette er et av de beste arrangementene jeg har vært med på gjennom tidene – helt på høyde med O-festivalen for 2 år siden". Da passer det jo godt at vi skal arrangere O-festivalen om 2 år.

Tusen takk for en fantastisk innsats. Dette klarte vi jo godt sammen. Jeg gleder meg allerede til O-festivalen 2019!

En sportslig o-hilsen fra Roger
Leder Sørlandsgaloppen 2017

Kun 2 dager igjen til SØRLANDSGALOPPEN 2017

Postet av Hedrum Orienteringslag den 4. Jul 2017

Nå er det kun 2 dager igjen til det braker løs. Enkelte har vært opptatt med forberedelser i lang tid allerede, men straks skal alle få gjort sin del av innsatsen.

Det er i skrivende stund (4.juli kl. 19.20) registrert 4034 starter i Eventor. Dette er meget bra og er hele 1008 starter i gjennomsnitt pr. dag! Det må vi være meget fornøyde med.

I tillegg melder det et strålende orienteringsvær, 18-19 grader og delvis skyet. Helt perfekt for oss!

I det hele tatt virker det som om dette blir nok en "Tidenes Sørlandsgalopp". Så nå får vi alle stå på og gjøre vårt beste disse få dagene Sørlandsgaloppen varer. Vi blir sikkert slitne, men det tåler vi.

Jeg skulle gjerne skrevet mer, men nå å jeg haste videre med nye oppgaver. Vi sees på arenaene de nærmeste dagene. Tvi tvi, alle sammen. Dette går bra!

Sportslig hilsen fra Roger
Flott 7. plass til Sindre på O-festivalen i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 23. Jun 2017


Sindre hadde et knall-løp i dag og kom inn på en kjempeflott 7. plass i O-festivalen i klasse H 17-18E. Han ledet lenge på meldeposten, men måtte se seg slått av noen av de beste som kom mot slutten.

Det blir spennende å se hvordan det går på løpene i morgen og på søndag. Dere kan følge med LIVE på nettet. Det er også noen som har lagt ut GPS-trackingen sin på Livelox I dag. Ta også en titt på resultatlista.
Pizzakveld på onsdag for 14-2x åringer

Postet av Hedrum Orienteringslag den 19. Jun 2017

Det blir pizzakveld for ungdommen førstkommende onsdag (21. juni) kl 18. Aldersgruppen er de som fyller 14 år i år og opp til noenogtyve. Hvor vi skal være blir opplyst om senere. Viktig at du melder ifra til Roger (roger@lysnes.net / 91522964) at du kommer.


Vi samles på Milano Pizza i Prinsegata 6 kl. 18. Etter at vi har spist går vi ned til Tollerodden og tar oss en prat. Regner med å avslutte ca. kl 21 ved Tollerodden.


Her blir det avslappende atmosfære og mye godprat. Vi får nok tid til litt "fagprat" også. Alltid gøy å prate om GPS-tracking og nyttige o-tips. Gleder meg til å se dere før sommeren setter inn for fullt.

Hilsen Roger :-)Resultater klubbmesterskap mellomdistanse

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Jun 2017

Her går praten ivrig - og temaet er selvfølgelig dagens løyper

Det ble en flott dag på Flautangen sammen med Sandefjord OK, selv om noen syntes vinden ble litt kald utover kvelden. Det var flotte løyper med varierende vanskelighetsgrad - slik det skal være. Her var det viktig å holde hodet klart for å navigere riktig gjennom løypa.

Etter at løpinga var over ble vi servert både hamburgere og pølser, samt brus å drikke. Det var virkelig godt med noe vått og tørt.

Ta en titt på resultatlista for å se hvilke som ble klubbmestere (merket med gult). Komplett resultatliste inkludert de fra Sandefjord finnes på Eventor. Det kåres klubbmester i alle klasser unntatt i de åpne klassene.

Vi gleder oss allerede til klubbmesterskapet i sprint etter sommeren.
Vårcup løp (siste)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Jun 2017


Innbydelsen finner du her.
Resultater så langt: Løp1 Løp2 Løp3 Løp4 Løp5 Løp6 Løp7 Løp8 Sammenlagt

Viktig: I år er påmeldingsfristen søndag kl. 20 før løpet. Dere må derfor være ekstra tidlig ute med påmelding. Om du skulle glemme å melde deg på innen denne fristen er det fremdeles mulig å etteranmelde seg. Det beste er imidlertid å melde seg på innen fristen slik at riktig antall kart kan produseres. Klasseoppsettet er også noe endret. Ta en titt på innbydelsen for mer detaljer om dette.

Nå er det faktisk siste vårcup som skal arrangeres for i år. Denne gangen er det i Tønsberg, nærmere bestemt Kongseik Ungdomsskole. Det er merket fra Sem Kirke i krysset RV 308/35. Se også PM. Vi har et mål om 1750 starter i år og det er mandag kveld påmeldt 21 fra klubben. Husk at det er mulighet å etteranmelde seg om du fremdeles ønsker å være med. Du kan melde deg på her. :-)

Siden dette er siste løp i vårcupen markeres det med pølser og brus til subsidierte priser. Etter løpet blir det premieutdeling til løpere i klassene D/H11-12, D/H11-12N og N-Åpen som har deltatt på 5 eller flere løp.

Dette er en uhøytidelig konkurranse som arrangementmessig ligger et sted mellom trening og vanlige helgeløp. Man kan starte når man vil innenfor oppgitt intervall. Denne konkurransen passer veldig bra for nye o-løpere som kommer rett fra trening/nybegynnerkurs.Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på orientering. Til dere som har vært med på trening, men ikke prøvd dere på løp enda - kom igjen. Dette er bare gøy. Ta gjerne kontakt med meg (Roger - 915 22 964) for mer informasjon om du ønsker.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:
- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk)
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft
- Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken

Man starter når man vil mellom kl 1730 og 1900. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1700.Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før avreise.

Vel møtt til årets Vårcup!

Sportslig o-hilsen

Roger :-)
Vårcup løp 8

Postet av Hedrum Orienteringslag den 30. Mai 2017

Innbydelsen finner du her.
Resultater så langt: Løp1 Løp2 Løp3 Løp4 Løp5 Løp6 Løp7 Sammenlagt

Viktig: I år er påmeldingsfristen søndag kl. 20 før løpet. Dere må derfor være ekstra tidlig ute med påmelding. Om du skulle glemme å melde deg på innen denne fristen er det fremdeles mulig å etteranmelde seg. Det beste er imidlertid å melde seg på innen fristen slik at riktig antall kart kan produseres. Klasseoppsettet er også noe endret. Ta en titt på innbydelsen for mer detaljer om dette.

Denne uken er i Holmestrand. Merket fra fv. 315 ved Kleivbrottet. Ta av fra E18 i kryss 31 Bentsrudkrysset, og fortsett inn mot Kleivbrottet. Se også PM. Vi har et mål om 1750 starter i år og det er mandag kveld påmeldt 21 fra klubben. Husk at det er mulighet å etteranmelde seg om du fremdeles ønsker å være med. Du kan melde deg på her. :-)

Dette er en uhøytidelig konkurranse som arrangementmessig ligger et sted mellom trening og vanlige helgeløp. Man kan starte når man vil innenfor oppgitt intervall. Denne konkurransen passer veldig bra for nye o-løpere som kommer rett fra trening/nybegynnerkurs.Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på orientering. Til dere som har vært med på trening, men ikke prøvd dere på løp enda - kom igjen. Dette er bare gøy. Ta gjerne kontakt med meg (Roger - 915 22 964) for mer informasjon om du ønsker.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:
- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk)
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft
- Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken

Man starter når man vil mellom kl 1730 og 1900. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1700.Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før avreise.

Vel møtt til årets Vårcup!

Sportslig o-hilsen

Roger :-)
Klubbmesterskap

Postet av Hedrum Orienteringslag den 27. Mai 2017

Da er det tid for klubbmesterskap. I år skal vi være på Flautangen torsdag 15. juni. Første start er klokken 18:00, og løypene varierer fra 2,0 km til 4,5 km.

o-gutt.gif

Påmelding gjøres på eventor innen 13. juni 23:59. Det blir felles grilling med Sandefjord, så mat får dere på løpet. Drikke må en ha med selv. Får å se innbydelsen klikker du her.
Påmeldingsfrist i morgen til pinseløpene

Postet av Hedrum Orienteringslag den 25. Mai 2017

I morgen (fredag 26. mai) er det påmeldingsfrist til pinseløpene i både Hamar og Kongsberg. I år blir det litt annen pinsetur enn vanlig siden NM arrangeres samtidig med pinseløpene i Hamar. Det blir derfor fellestur til Hamar og ikke Kongsberg i år.

De fleste har nok fått dette med seg. I Hamar blir det overnatting i barnehage. Det er ca 25 som har meldt at de skal, men det er fremdeles mulighet å være med om det er noen etternølere. Si ifra til Tone (97700538) om du ønsker å være med.

I Kongsberg blir det også noen med fra Hedrum, men det er ikke ordnet noen overnatting der. Man må derfor ordne overnatting selv eller kjøre fram og tilbake hver dag - og det går jo fint.

Det er imidlertid viktig at dere melder dere på løpene senest i morgen for å unngå etteranmeldingsgebyr.

Eventor finner du linker til alle løpene (lørdag, søndag og mandag) med mer informasjon samt mulighet for påmelding.

Vi sees i Hamar! :-)
Flott sølv til Henrik Holt og Viljan van Raaij

Postet av Hedrum Orienteringslag den 22. Mai 2017

I helgens KM Sprintstafett tok Henrik Holt og Viljan van Raaij en velfortjent sølvmedalje og gavekort fra Sport8 i klasse H13-16. Tom Aasrum og Roger Lysnes tok en flott 3. plass i klasse H50 og fikk også hvert sitt gavekort fra Sport8 (ingen kåring av kretsmester i denne klassen). Ellers var det mye bra innsats, men ingen andre nådde opp i medaljekampen.

Løpet gikk ved Holmejordet rett før Stavern og bød på kuperte og morsomme løyper. Det var også mulighet for et bad for de som ønsket det.
Vårcup løp 7

Postet av Hedrum Orienteringslag den 22. Mai 2017

Innbydelsen finner du her.
Resultater så langt: Løp1 Løp2 Løp3 Løp4 Løp5 Løp6 Sammenlagt

Viktig: I år er påmeldingsfristen søndag kl. 20 før løpet. Dere må derfor være ekstra tidlig ute med påmelding. Om du skulle glemme å melde deg på innen denne fristen er det fremdeles mulig å etteranmelde seg. Det beste er imidlertid å melde seg på innen fristen slik at riktig antall kart kan produseres. Klasseoppsettet er også noe endret. Ta en titt på innbydelsen for mer detaljer om dette.

Denne uken er løpet på Montebello skiarena, Vestskogen i Sande, merket fra jernbanestasjonen i Sande sentrum (bompenger kr. 50). Vi har et mål om 1750 starter i år og det er mandag kveld påmeldt 21 fra klubben. Husk at det er mulighet å etteranmelde seg om du fremdeles ønsker å være med. Du kan melde deg på her. :-)

Dette er en uhøytidelig konkurranse som arrangementmessig ligger et sted mellom trening og vanlige helgeløp. Man kan starte når man vil innenfor oppgitt intervall. Denne konkurransen passer veldig bra for nye o-løpere som kommer rett fra trening/nybegynnerkurs.Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på orientering. Til dere som har vært med på trening, men ikke prøvd dere på løp enda - kom igjen. Dette er bare gøy. Ta gjerne kontakt med meg (Roger - 915 22 964) for mer informasjon om du ønsker.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:
- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk)
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft
- Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken

Man starter når man vil mellom kl 1730 og 1900. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1700.Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før avreise.

Vel møtt til årets Vårcup!

Sportslig o-hilsen

Roger :-)
Gratulerer med dagen!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Mai 2017

flagg.jpg

Gratulerer så mye med grunnlovsdagen! Håper alle får en flott dag i dag og at vi møtes i Borgertoget.
Borgertoget 17. mai

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Mai 2017

Som dere sikkert har fått med dere skal vi i også i år gå borgertoget. Det er derfor viktig at vi er mange som møter slik at vi får vist hvor mange vi er.

Det er ingen møteplikt, men styret håper at så mange som mulig møter. Alle kan delta, både unge og eldre, aktive og støttemedlemmer. Er du forelder til en aktiv kan du også delta.

Det er flere som har meldt at de kommer, men vi trenger enda fler. Si ifra til Asle (952 08 610) om du kommer så har vi en viss kontroll på antallet. Men om du ikke har meldt ifra til er det selvfølgelig bare å møte allikevel. Jo flere - jo bedre!

Du kan stille i løpstøy, overtrekkstøy eller pyntet (bunad etc). Alle tar med seg flagg (selvfølgelig) samt en kvist eller gren. Vi må jo lage litt "skog". Det gjør ingenting om det er litt størrelse på denne "kvisten".

Kommer du i løpstøy/overtrekkstøy så ta med deg et orienteringskart (fra ett eller annet løp du har vært med på), kompass og EKT-brikke.

Vi møtes i Jegersborggata (plass nr. 45) kl. 16:45. (se på kartet)
Borgertoget går kl. 17.15, men vi trenger den tiden til å organisere oss. Noen skal være o-poster og andre skal løpe/gå rundt i ei o-løype. Resten skal være trær. Dette blir helt sikkert bra!Kart over oppstilling ser du her
Rekkefølgen på borgertoget ser du her


Vel møtt til et flott borgertog!

O-tekniske økter

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Mai 2017

Da er det lagt ut 3 stk o-tekniske økter klare til bruk.
Kurve o , 3,1 km lang. På Holt kartet. Start fra Holttun.
Postplukk 3,7 km lang. På Surte kartet. Start oppe ved Surte vannet.
Postplukk, kompass, linje, kurve, skråli. 6,7 km lang. Bør ikke ta hele runden på en gang. På Andersbonn kartet. Start på p-plassen ved Andersbonn.
Håper dette vil være av interesse. Treningene vil henge ut fram til høsten.

Kontakt Anders Kristian (tlf. 950 80 831) hvis dere vil ha kart til treningene.
Lavvotur 2017

Postet av Hedrum Orienteringslag den 12. Mai 2017

Da var det tid for en ny lavvotur. For å komme til innbydelsen, trykker du her. Alle kvinner som er med i Hedrum O-lag, og er over 18 år er du hjertelig velkommen. Det blir grillmat til middag, og overnatting i lavvo'en på Fjære. Dette er noe du ikke vil gå glipp av!

LOPPER ØNSKES

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Mai 2017

Til vårt loppemarked på Lågendalsmarkedet 2.-3. september trenger vi lopper. Har du lopper i esker, på loft eller i kjeller og garasje. Lopper på låven eller i boden; benytt sjansen til å rydde opp og støtte en god sak. Markedet arrangeres i år på Hedrum bygdetun i Kvelde.

Vi kan dessverre ikke ta store møbler, brunevarer eller hvitevarer. Vi henter, eller du bringer etter avtale. Vi har lager på Bjerke (tidligere Lågendalsmarked)

Ring eller send SMS til Thor Magne på 413 21 331, evt. en e-post til thor.magne@live.no. Han tar kontakt, og avtaler henting/ levering.

Alt. ring disse: Christer 99720124, Asle 95208610, Jan Ivar 98290881 eller Tor 91870875, så får Thor Magne beskjed, og gjør avtale.
Vårcup løp 6

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Mai 2017

Innbydelsen finner du her.
Resultater så langt: Løp1 Løp2 Løp3 Løp4 Løp5 Sammenlagt

Viktig: I år er påmeldingsfristen søndag kl. 20 før løpet. Dere må derfor være ekstra tidlig ute med påmelding. Om du skulle glemme å melde deg på innen denne fristen er det fremdeles mulig å etteranmelde seg. Det beste er imidlertid å melde seg på innen fristen slik at riktig antall kart kan produseres. Klasseoppsettet er også noe endret. Ta en titt på innbydelsen for mer detaljer om dette.

Denne uken er arena på Dynga Racing ved Melsomvik (Stokke). Det er merket fra kryss Fv303/Storevarveien (rundkjøringa ved Melsomvik). Vi har et mål om 1750 starter i år og det er søndag kveld påmeldt 34 fra klubben. Husk at det er mulighet å etteranmelde seg om du fremdeles ønsker å være med. Du kan melde deg på her. :-)

Dette er en uhøytidelig konkurranse som arrangementmessig ligger et sted mellom trening og vanlige helgeløp. Man kan starte når man vil innenfor oppgitt intervall. Denne konkurransen passer veldig bra for nye o-løpere som kommer rett fra trening/nybegynnerkurs.Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på orientering. Til dere som har vært med på trening, men ikke prøvd dere på løp enda - kom igjen. Dette er bare gøy. Ta gjerne kontakt med meg (Roger - 915 22 964) for mer informasjon om du ønsker.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:
- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk)
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft
- Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken

Man starter når man vil mellom kl 1730 og 1900. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1700.Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før avreise.

Vel møtt til årets Vårcup!

Sportslig o-hilsen

Roger :-)
Vårcup løp 5

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Mai 2017

Innbydelsen finner du her.
Resultater så langt: Løp1 Løp2 Løp3 Løp4 Sammenlagt

Viktig: I år er påmeldingsfristen søndag kl. 20 før løpet. Dere må derfor være ekstra tidlig ute med påmelding. Om du skulle glemme å melde deg på innen denne fristen er det fremdeles mulig å etteranmelde seg. Det beste er imidlertid å melde seg på innen fristen slik at riktig antall kart kan produseres. Klasseoppsettet er også noe endret. Ta en titt på innbydelsen for mer detaljer om dette.

Denne uken er arena ved Våle Prestegård. Merket fra Kirkevollkrysset RV680 (mellom Kopstadkrysset og Svinevoll). Vi har et mål om 1750 starter i år og det er påmeldt 27 fra klubben denne gangen. Husk at det er mulighet å etteranmelde seg om du fremdeles ønsker å være med. Du kan melde deg på her. :-)

Dette er en uhøytidelig konkurranse som arrangementmessig ligger et sted mellom trening og vanlige helgeløp. Man kan starte når man vil innenfor oppgitt intervall. Denne konkurransen passer veldig bra for nye o-løpere som kommer rett fra trening/nybegynnerkurs.Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på orientering. Til dere som har vært med på trening, men ikke prøvd dere på løp enda - kom igjen. Dette er bare gøy. Ta gjerne kontakt med meg (Roger - 915 22 964) for mer informasjon om du ønsker.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:
- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk)
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft
- Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken

Man starter når man vil mellom kl 1730 og 1900. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1700.Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før avreise.

Vel møtt til årets Vårcup!

Sportslig o-hilsen

Roger :-)
Vårcup løp 4

Postet av Hedrum Orienteringslag den 25. Apr 2017

Innbydelsen finner du her.
Resultater så langt: Løp1 Løp2 Løp3 Sammenlagt

Viktig: I år er påmeldingsfristen søndag kl. 20 før løpet. Dere må derfor være ekstra tidlig ute med påmelding. Om du skulle glemme å melde deg på innen denne fristen er det fremdeles mulig å etteranmelde seg. Det beste er imidlertid å melde seg på innen fristen slik at riktig antall kart kan produseres. Klasseoppsettet er også noe endret. Ta en titt på innbydelsen for mer detaljer om dette.

Denne uken er arena ved Falkensten Skole, merket fra RV 310 (mellom Kopstadkrysset og Horten). Vi har et mål om 1750 starter i år og det er påmeldt 21 fra klubben denne gangen. Husk at det er mulighet å etteranmelde seg om du fremdeles ønsker å være med. Du kan melde deg på her. :-)

Dette er en uhøytidelig konkurranse som arrangementmessig ligger et sted mellom trening og vanlige helgeløp. Man kan starte når man vil innenfor oppgitt intervall. Denne konkurransen passer veldig bra for nye o-løpere som kommer rett fra trening/nybegynnerkurs.Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på orientering. Til dere som har vært med på trening, men ikke prøvd dere på løp enda - kom igjen. Dette er bare gøy. Ta gjerne kontakt med meg (Roger - 915 22 964) for mer informasjon om du ønsker.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:
- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk)
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft
- Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken

Man starter når man vil mellom kl 1730 og 1900. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1700.Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før avreise.

Vel møtt til årets Vårcup!

Sportslig o-hilsen
Roger :-)Minneord; Signe N. Gåsholt

Postet av Hedrum Orienteringslag den 23. Apr 2017

Signe N. Gåsholt , sovnet stille inn etter kort tid med sykdom. Signe har vært medlem av Hedrum O-Lag i mange år. Hun har vært en aktiv orienteringsløper og en god medhjelper på Lågendalsmarkedet . Bjørn og Signe har barna Rikke og Lars. De senere år har Signe fått tre herlige barnebarn. Våres tanker går nå til Signes familie, vi lyser fred over Signes minne.

Vårcup løp 3

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Apr 2017

Innbydelsen finner du her.
Resultater så langt: Løp1 Løp2 Sammenlagt

Viktig: I år er påmeldingsfristen søndag kl. 20 før løpet. Dere må derfor være ekstra tidlig ute med påmelding. Om du skulle glemme å melde deg på innen denne fristen er det fremdeles mulig å etteranmelde seg. Det beste er imidlertid å melde seg på innen fristen slik at riktig antall kart kan produseres. Klasseoppsettet er også noe endret. Ta en titt på innbydelsen for mer detaljer om dette.

Denne uken er arena ved Ormestad Skole på Varden I Sandefjord. Vi har et mål om 1750 starter i år og det er allerede påmeldt 35 fra klubben til tirsdagens løp. Så dette lover bra. Du kan melde deg på her. :-)

Dette er en uhøytidelig konkurranse som arrangementmessig ligger et sted mellom trening og vanlige helgeløp. Man kan starte når man vil innenfor oppgitt intervall. Denne konkurransen passer veldig bra for nye o-løpere som kommer rett fra trening/nybegynnerkurs.Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på orientering. Til dere som har vært med på trening, men ikke prøvd dere på løp enda - kom igjen. Dette er bare gøy. Ta gjerne kontakt med meg (Roger - 915 22 964) for mer informasjon om du ønsker.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:
- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk)
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft
- Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken


Man starter når man vil mellom kl 1730 og 1900. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1700.Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før avreise.

Vel møtt til årets Vårcup!

Sportslig o-hilsen
Roger :-)GOD PÅSKE

Postet av Hedrum Orienteringslag den 14. Apr 2017
Norwegian Spring 2017

Postet av Hedrum Orienteringslag den 12. Apr 2017

I helgen som var, var det flere som tok turen til Østfold for å være med på Norwegian Spring som Halden SK og Sarpsborg OL arrangerte. Vi hadde et lag med på vårstafetten bestående av Viljan van Raaij, Kristoffer Fjære og Hallvard Tjentland (Lardal OL). De gjorde en kjempebra innstats, men grunnet feilkoding av post er dessverre hele klassen H13-16 annullert. Men, i vårspretten hadde vi syv deltakere, alle gjorde en god innsats. Sindre Holt derimot, gjorde en kjempeinnsats! I klassen H17-18E kom han helt til topp. Med en jevn fart, og null bom gikk det veien for Sindre.


For å se resten av resultatene kan du klikke her og bla ned til "Hedrum O-lag".

På søndag, også kalt Solrenningen, hadde vi syv deltakere. Og denne gangen var det Roger Lysnes og Anders Kristian Holt som kunne juble etter å ha kommet på første (Roger) og andre (Anders Kristian) plass i hver sin klasse. Resten av gjengen gjorde en solid innsats.Resten av resultatene fra søndagen kan dere se her og gå ned til "Hedrum O-lag"
Første MOT.TV samling

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Apr 2017

Da var første MOT.TV-samling for 2017 over for denne gang, det var enn flott bukket med ungdommer som møttes fra begge fylkene til en helg med teknisk trening, sosialt og overnatting.

Kort fortalt så bar det ut i Askeskogen i Larvik, hvor første økta var på barmark og kompasset ble flittig brukt. Neste to øktene var sprint på og rundt torvet i Larvik hvor det var å ta riktig veivalg mellom smug og gater. Hvor siste økt for dagen var lag sprint for gutta og jentene.

Sosial skal det også være på disse samlingene, så turen gikk til bowlinga for vell fortjent pizza samt en runde bowling.

Ungdommene var rolige og slitene å klar for legge seg til ladning. Natta gikk rolig for seg.

Siste økta på og rundt Ulfsbakk dagen der på ble gjennomført i nydelig vår vær. Hvor løypevalg og kompass kurs var tema, samt symbol bruk.

For flere av (2001-2004 modeller)var det første MOT.TV-samling og det ga mer-smak, å de ser frem til flere samlinger.

De som var med var: Viljan, Kristoffer, Kristian, Henrik, Holger, Ingvild, Karoline, Marlene og Kristin.

Leder Eelco og skygge May-Britt

Takk til Larvik OK for en fin Mot.TV – samling, å neste samling blir i Tbg, Skjærgårdsløpet.MOT.TV 2017

Postet av Hedrum Orienteringslag den 3. Apr 2017

I MOT-TV-cupen konkurreres det innen tre kategorier: beste løper, beste klatrer og beste sprinter. Strekktid på siste post til målgang, og et ukjent strekk med kupering utgjør poengdeling av de sistnevnte, mens den totale tiden virker inn i konkurransen om "beste løper".


De tre beste av fire mulige løp blir brukt til å regne ut sammenlagtstillingen og starttiden på jaktstarten, som gir dobbelt antall poeng i alle kategorier. Sammenlagtvinneren etter poengutregning blir da eier av den gule trøyen, som før dette deles ut i forkant av start i de foregående løpene. På samme måte deles den blå klatretrøyen og den grønne spurttrøyen permanent ut etter siste løp.


En oversikt over MOT.TV cup'en ser du her, og en oversikt over MOT.TV sine samlinger ser du her
Vårcup løp 2

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Apr 2017

Innbydelsen finner du her.

Endelig er det klart for Vårcup igjen. Som tidligere år er dette en uhøytidelig konkurranse som arrangementmessig ligger et sted mellom trening og vanlige helgeløp. Man kan starte når man vil innenfor oppgitt intervall. Denne konkurransen passer veldig bra for nye o-løpere som kommer rett fra trening/nybegynnerkurs.

Vårcup'en startet opp allerede forrige uke med vårt eget løp. Det var meget god deltakelse med hele 40 startende fra Hedrum. Vi var dermed største klubb igjen. Neste klubb var OTO med 31 startende.

Viktig: I år er påmeldingsfristen søndag kl. 20. Dere må derfor være ekstra tidlig ute med påmelding nå. Om du skulle glemme å melde deg på innen denne fristen er det fremdeles mulig å etteranmelde seg. Det beste er imidlertid å melde seg på innen fristen slik at riktig antall kart kan produseres. Klasseoppsettet er også noe endret. Ta en titt på innbydelsen for mer detaljer om dette.


Denne uken er arena ved Tønsberghallen. Vi har et mål om 1750 starter i år og det er allerede påmeldt 22 fra klubben til tirsdagens løp. Så dette lover bra. Du kan melde deg på her. :-)

Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på orientering. Til dere som har vært med på trening, men ikke prøvd dere på løp enda - kom igjen. Dette er bare gøy. Ta gjerne kontakt med meg (Roger - 915 22 964) for mer informasjon om du ønsker.
Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:
- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk)
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft
- Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken
Man starter når man vil mellom kl 1730 og 1900. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1700.
Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før avreise.
Vel møtt til årets Vårcup!
Sportslig o-hilsen
Roger :-)Vårcup tirsdag 28. mars

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Apr 2017

Tirsdag 28. mars var det klart for årets første vårløp, som vi i Hedrum O-lag arrangerte. Roar Juel Johannessen var løpsleder, og vårt trofaste kioskteam, Astrid og Unni, sto klare bak "disken" med vafler og kaker.


Forberedelse til julemesse 6. april

Postet av Hedrum Orienteringslag den 29. Mar 2017

Vi skal arrangere julemesse siste helga i november og i den forbindelse trenger vi mange ting å selge. Torsdag 6. april fra kl 19 er det møte hos Unni Lysnes hvor vi kan diskutere og komme med forslag til hva vi kan lage til julemessen. For de som er på trening denne kvelden så er det bare å møte opp etter at treninga er ferdig. Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt med Unni på telefon 978 09 582.

DSC_0065.JPG

Trening vår, sommer og høst

Postet av Hedrum Orienteringslag den 25. Mar 2017

Da er oversikter klar for treningen som kommer. Se oversikten her. Første dag blir torsdag neste uke, hvor oppmøte er på Hedrum Ungdomsskole klokken 18:00
Vestfold 2 dagers med vårsamling

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Mar 2017

Endelig er det klart for Vestfold 2-dagers, med løp i Sandefjord og Brunlanes. Vi vil også i år arrangere samling med overnatting på Hedrum barneskole. Se egen innbydelse her

Håper mange har lyst til å delta på både løpene og overnattingen. Overnattingen er spesielt for de mellom 8 og 18 år, men vi trenger 3 voksne til å dele på våken nattevakt/brannvakt. Dette blir en sosial kveld for de unge i klubben vår. På lørdag blir det servert pizza, og søndag morgen blir det frokost med mulighet for å smøre matpakke.

Innmelding blir innen torsdag 23. mars til Thor Magne på tlf 413 21 331 eller e-post thor.magne@live.no

Til dere voksne; nattevaktene blir fordelt slik: 23.00-02.00/ 02.00-05.00/ 05.00-08.00, og vi håper dere har lyst til å bidra med dette.

Velkommen!

Danmarksturen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Mar 2017

Da var vår årlige danmarks-tur over igjen, og i år igjen fikk vi ungdommer noen minneverdige opplevelser. Selv om de fleste av oss som tok den tidlige ferga ned, var ganske trøtte, var vi ikke for trøtte til å spille kort. Da vi ankom hotellet, løp de fleste av oss rett ned til bassenget, mens resten dro ut for å “shoppe”. Fredag kveld ble det poker-kveld for Viljan, Henrik, Kristoffer og Ulrik, der noen ble litt mer misfornøyde enn andre. Videregående-gjengen + Jarle ankom hotellet sent på fredag og var mest sannsynlig ganske slitne etter turen.

Lørdag var det første løpet, og selv om det var langt til samlingsplass og en god del edderkopper i klubbteltet, var humøret på plass. På kvelden var det ut å spise og se på MGP på tv etterpå.

Søndag ble en tidlig dag for de fleste, og etter løpet ble det selvfølgelig saft i mål og røde pølser. Vi hadde også en “spurt-konkurranse”, der den raskeste spurten blandt gutter og jenter fikk premie. Det var da Ludvig og Ingvild som vant denne.

Båtturen hjem bestod nok en gang av noen heftige runder med ligretto og fornøyde ungdommer klare for neste års tur.


Skrevet av Hanna Johansson
Resultater fra Danmark

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Mar 2017

Den årlige Danmarksturen er over, og to av årets første løp er forbi. Dette året syns jeg vi hadde et bra oppmøte. På lørdag var det 32 startere og 29 startere på søndag i alle aldersgrupper. I løpet av denne helgen har vi vært så heldige å ha 3 vinnere, 7 andre plasser og 1 tredjeplass. Dette er gøy! En stor applaus til alle som deltok, og ikke minst dere på sidelinjen som sto klare med heiaropene.

All creds til dere som kom helskinnet gjennom løypene på lørdag. Noen rykter sier meg at flere hadde løpt på tornebusker, og måtte dra ut torner på kvelden. Det hørtes ikke deilig ut nei. Men hvem har sagt at orientering er en enkel sport? Byr alltid på nye utfordringer, og det er vel det beste med favorittsporten vår?

Alt i alt, nok en vellykket tur til Danmark. Hvis du ønsker å se resultatene så er det bare å trykke her for å se resultatene lørdag, og her for søndags resultatene.

Bilder fra turen vil bli lagt ut i et eget album i løpet av neste uke, så stay tuned!


Om du liker å planlegge i god tid så er det bare å sette av datoene for neste års løp, det blir nemlig 9-11 mars 2018.
Avreiseinformasjon - Danmark

Postet av Hedrum Orienteringslag den 8. Mar 2017

Og nå var det endelig på tide med en ny Danmarkstur. Gå inn på dokumentet her for å lese all informasjon. Avreise er som vanlig fredag morra klokka 7, oppmøtested er på parkeringa ved terminalbygget, her for alle hver sin billett. Ta var på disse; skal nemlig brukes på vei hjem og.

Lørdag og søndag er det o-løp, fellesmiddag ute på restaurant, og bassenget kan brukes gjennom hele helgen.


Tar du noen bilder på turen og vil ha de på hjemmesiden? Send til Tonje Lysnes på enten facebook eller mail tonje@lysnes.net. Husk at om det er av personer må disse godkjenne bildene
Innbydelse til vintertur 3-5 mars

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Feb 2017

Nå er det snart klart for vinterturen til Solstua på Lifjell. Dette er en flott familietur hvor vi holder sammen hele helgen og setter det sosiale i fokus.

Man kan velge om man vil kjøre slalom eller ta seg en tur i lagrennsløypene. Vi pleier også ha pølsebål og akekonkurranse på dagen. Ellers har vi det koselig utover kvelden med god mat og kanskje noen konkurranser.

I år gjentar vi suksessen fra i fjor og arrangerer et kostymerenn på ski. Så finn et flott og fantasifullt kostyme og ta med. Dette blir gøy!

Se innbydelsen og meld deg på så raskt du kan - førstemann til mølla (begrenset med plasser).

Påmeldingen åpnet på årsmøtet og flere plasser er allerede opptatt. Her er noen bilder fra turen i 2012.
Vår nye leder er May Nordkvelde

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Feb 2017

Her ser vi i bakgrunnen at jubileumskomiteen får velfortjente blomster etter godt utført jobb

Årets årsmøte er gjennomført. Og det ble bl.a. valgt ny leder, nemlig May Nordkvelde. Hun gleder seg til å ta fatt på denne oppgaven. Det var noe over 50 som møtte, og det er veldig bra! Referat kommer senere, men noe bør nevnes nå.


Det nye styret er som følger:

May Nordkvelde, Ny leder
Anders Kristian Holt, Sportslig leder
Espen Johnsen, Kasserer
Tom Aasrum, Kartleder
Liv Kristin Lian Aasestad, Sekretær
May-Britt Molteberg, 1. varamedlem
Thor Magne Malmquist, 2. varamedlem


I tillegg ble det delt ut følgende utmerkelser/gaver:

Uttredende styremedlemmer: Roger Lysnes (leder) og Elin Bordøy (vara)
Jubileumskomiteen: Per Dag Nordkvelde (leder), May Nordkvelde, Asle Johnsen og Gro Vasbotten
Klubbmesterskapspremier, mellom og sprint
Oppmuntringspremier: Christian Filip S. Malmquist, Pernille Molteberg og Viljan van Raaij
Bestemannspremie: Sindre Holt
Roger Lysnes fikk også gave og omtale etter 10 år som leder


Det nye styret gleder seg til å ta fatt på nok et aktivt år i Hedrum O-lag!
Årsrapporten 2016 er nå tilgjengelig!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 10. Feb 2017

Tirsdag 14. februar kl. 18 er det årsmøte på Åshall (klikk for kart). Vi håper så mange som mulig kommer.

Her blir det først årsmøtet med fast agenda og deretter premieutdeling for klubbmesterskapet og utdeling av andre gaver og hedersbevis. Det blir også bevertning. Kvelden avsluttes med et kort medlemsmøte hvor vi bl.a. skal diskutere litt vedr. Lågendalsmarkedet.

På årsmøtene i Hedrum o-lag er vi jo vanligvis mange personer og i fjor møtte hele 66 personer. Klarer vi å slå dette i år? Øverst ser dere et bilde fra klubbkvelden 27. oktober 2015 hvor vi også var mange.

Årsrapporten med agenda finner dere her.

Vi sees på tirsdag!

Hilsen Roger :-)
Bowling og pizza

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Jan 2017

Tirsdag 7. februar er det tid for bowling og pizza. Oppmøte er klokken 18:00 på Mestern i Larvik. Alle som er under 20 år og medlem i Hedrum O-lag kan delta. "Lag" blir etter alder og for å være med koster det da 50 kr i egenandel (betales ved oppmøte).

Innbydelsen ser du her


Frist: 3. februar til

Anders Kristian: 95080831

Tor Magne: 41321331
Innbydelse til årsfesten

Postet av Hedrum Orienteringslag den 10. Jan 2017


Da er det tid for årsfest! Her finner du innbydelsen.

Kort info:

Dato, tid og sted: 28. januar 2017, klokken 19:00 på Åshall

Det blir servert varm mat og drikke til maten. Drikke til resten av kvelden blir medbrakt

Ellis Duo spiller denne kvelden, så da blir det dans og morro

Pris: 150,- for medlemmer/ foreldre til medlemmer

200,- for ikke medlemmer

18 års grense

Påmelding innen 23. januar til Frode på 99 23 45 18 eller Liv Kristin 47 01 41 23
Årsmøte tirsdag 14. februar

Postet av Hedrum Orienteringslag den 6. Jan 2017

2013_Hedrum_i_farta.jpg

Nå er det snart tid for årsmøte igjen. Det blir som vanlig på Åshall klokken 18:00. Her blir det bl.a. godkjennelse av årsrapport, regnskap, budsjett og valg. Det blir også utdeling av klubbmesterskapspremier og utmerkelser.

Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt til styret senest 2 uker før årsmøtet. Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag til årsmøtet vil bli gjort tilgjengelig på våre nettsider senest én uke før årsmøtet.

Til dere som ikke har vært på årsmøtet til Hedrum o-lag før kan det sies at mange pleier å møte. Det er som en klubbkveld med bl.a. bevertning. Og etter selve årsmøtet avslutter vi med en kort klubbkveld.

Vel møtt! :-)
Danmarkstur 2017

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Jan 2017

Alltid artig å stå øverst på "pallen" :-)

OBS: Var en feil i innbydelsen. Løpene er rett ved der vi skal overnatte, i Blokhus. Innbydelsen er nå rettet.

Vi tar selvfølgelig turen til Danmark også i år. Dette er jo en svært populær familietur. Bli med du også da vel? Det er begrensede plasser, så ikke vent for lenge med å melde deg på. Siste frist er søndag 5. februar. Mer informasjon får du i innbydelsen.
Orientering, taco og quiz i Stokke på fredag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Jan 2017

På Fredag inviterer Stokke IL til orientering, taco og quiz. Dette er en 2-manns lagkonkurranse som de har arrangert med stor suksess de siste årene. Lagene blir mikset på tvers av klubber, alder og kjønn.Etterpå blir det sosialt inne med taco og quiz.

Dette er et opplegg som passer for alle - så her er det bare å være med. Les mer om opplegget i innbydelsen. Påmelding som vanlig på Eventor eller til Tone (97700538). Påmeldingsfirsten er på onsdag.
Fest i regi av kretsen for alle glade o-løpere over 18 år

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Jan 2017

Vestfold o-krets kan også i år friste med VOK fest fredag 20. januar kl 19 på Øvre Myra i Sandefjord sentrum. Festen er for alle aktive og støttespillere over 18 år!

På denne kvelden blir det litt av hvert, bl.a. quiz og kåseri. Det serveres tapas med god drikke.

Du melder deg direkte på til festkomiteen. All informasjon finner du i innbydelsen.

PS: Det går rykter om at flere fra Hedrum ønsker å delta. ;-)
Godt Nytt År!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Jan 2017

Et riktig Godt Nyttår ønskes alle i Hedrum Orienteringslag! Og en fortsatt God Jul like så.

Så er nok et år omme og vi skal ta fatt på det nye, nemlig året 2017. Det kommer helt sikkert til å romme mange gleder - også i o-løypa. Allerede på fredag braker det løs med orientering, taco og quiz i Stokke. Dette er løyper for alle - så det er bare å melde seg på.

Det er heller ikke lenge til årsfesten som går av stabelen lørdag 28. januar på Åshall. Dette er et must for alle o-entusiaster over 18 år! Innbydelse kommer om ikke lenge.

Sportslig hilsen Roger :-)