Ny treningsplan er nå lagt ut

Postet av Hedrum Orienteringslag den 30. Des 2011

Tor og Camilla trives godt på trening

2011-12-30: Ny treningsplan er tilgjengelig på nettet. Følg denne linken, benytt menyen til venstre eller klikk "Trening" på høyre side for å se den. Vi starter opp igjen allerede tirsdag 3. januar på Hedrum Ungdomsskole kl. 18 og kan friste med artig trening og vann i bassenget. Så da blir det mulig å få vekk noe av det som har "kommet til" i løpet av jula. Opplegget på tirsdager og torsdager er som vanlig - se her.

I høst var vi gjennomsnittlig 29 stykker på treninga hver tirsdag. Klarer vi å bli enda flere nå? Ta med venner og kjente som vil begynne med orientering - de er hjertelig velkomne. Vis dem disse sidene: Side 1 / side 2
Kort oppsummering fra samlingene i desember

Postet av Hedrum Orienteringslag den 27. Des 2011

2011-12-27: Første helgen i desember ble det arrangert 2 samlinger. Den ene var fra fredag til lørdag og var en MOT.TV samling (deltakere fra Vestfold og Telemark i aldersgruppen 12-16 år). Den andre samlingen var en ren Hedrum-samling. Etter tilbakemeldingene å dømme var all deltakerne fra Hedrum kjempefornøyde. Les videre for bilder og kort oppsummering.

Fredag til lørdag:
På denne samlingen deltok 7 stykker fra Hedrum (Katrine Gjestrum, Mathea Strøm Grønn, Robin Thorkildsen, Sindre Holt, Susanne Strøm, Olav Weber og Jarle Lysnes). Frode Gjestrum og Per Einar Strøm var med som ledere fra Hedrum. Mye spennende ble gjort og nye vennskap ble etablert. Bl.a. ble det arrangert et kaotisk (på en positiv måte) o-løp på kvelden. Samlingen ble avsluttet med deltakelse på Røsskleivaløpet og bading i Langesund.

Lørdag til søndag:
Dette var en samling for de i alderen 11-16 år i Langesund. Det var 13 påmeldte m/ledere (Mathea Strøm Grønn, Katrine Gjestrum, Sigrid Aasestad, Camilla Larsen, Roger Lysnes, Jarle Lysnes, Olav Weber, Alvilde Karlsen, Viktoria Maria Gundersen, Tonje Lysnes, Anders Kristian Holt, Sindre Holt, Robin Thorkildsen). På lørdag var alle først med på Røsskleivaløpet og deretter badet vi i Langesund og spise pizza i badeparken. På kvelden hadde Roger et mini-foredrag og en oppskrift på hvordan man orienterer fra en post til en annen - uten å bomme. Veldig lærerikt for alle sammen :) Etter foredraget var det tid for morro, da spilte vi O-bingo, med premier og en litt annen versjon av party alias. Og så var det tid for kvelden.
Søndag spise vi frokost på hotellet etterfulgt av en trening ute i kulda. Den besto av mange morsomme leker og alle så ut til å ha det gøy. Etter treninga var det utsjekking og tid for å bade enda litt til før det var hjemreise.

Noen engasjerte deltakere på leir: Robin, Sindre, Anders Kristian, Bruno, Mathea, Katrine, Sigrid og Olav

 

 

 

 

 

 

 

 

Full fart på treninga søndag morgen. Her er det om og gjøre å få tak i de andre laga før de kommer til et av fristedene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er det Olav og Mathea som er i gang mens resten av laget venter i bakgrunnen. Viktoria, Sigrid og Alvilde overvåker det hele.
Kos dere i jula!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 27. Des 2011

2011-12-27: Nå er snart året omme og det er kanskje en del som er litt slitne. Da er jula en fin anledning til å slappe av med familie, venner og kjente. Jula er jo også kjent for å være litt stressende, men det er bare "utapå" sier nå jeg. "Inni" er jula bare avslappende og hyggelig. Kos deg med god mat, god prat, gode selskaper og blide fjes.

Etter nyttår har vi fått tilbake alle krefter og er klare for nok en ny sesong. Husk aktivitetslista vår. Er jo faktisk ikke så lenge til årsmøte, årsfest og vintertur. Og så begynner selvfølgelig treninga igjen rett etter nyttår (3/1).

Ha en fortsatt fin jul!
Hilsen Roger
Hedrum O-lag inviterer til Årsmøtet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Des 2011

2011-12-24: Husk årsmøtet 25. januar på Åshall kl. 1830. Her blir det bl.a. godkjennelse av årsrapport, regnskap, budsjett og valg. Det blir også utdeling av klubbmesterskapspremier og utmerkelser. Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt til styret senest 2 uker før årsmøtet. Vi avslutter med vanlig medlemsmøte etter bevertningen.

Vel møtt!
Styret
Julegavetips

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Des 2011

Trang pipe!
2011-12-15: Om du sliter med å finne en passende julegave - hvorfor ikke kjøpe en løpsdrakt, overtrekkstøy eller klubbjakke? Dette er populære ting å finne under juletreet. Vi har nå også klubbjakker i små størrelser (fargen er grå). Ta kontakt med Astrid Lie (92411804) om du ønsker å kjøpe noe - hun har full kontroll på størrelser etc.Julegløgg på treninga i kveld

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Des 2011

2011-12-15: I kveld er det siste treninga før jul (1830 fra flaggstengene i Bøkeskogen). I den forbindelse kommer Unni og serverer julegløgg til alle som møter. Gløggen blir servert ca kl 1915. Møt opp og få en flott avslutning på treninga for i år. Husk: Det er selvfølgelig viktig å fortsette treninga gjennom jula selv om ikke klubben arrangerer noe.Kjøring til/fra samlingene i helgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Des 2011

2011-12-02: Så er det endelig tid for MOT.TV-samling og Hedrum-samling. For at alle skal komme seg fram og tilbake har vi satt opp en kjøreliste som du finner ved å klikke på "Les hele saken..." under. Om det skulle være noen spørsmål så er det bare å ta kontakt med Tonje (976 67 061). Se også her for mer detaljer vedrørende samlingene. Ikke glem badetøy og godt humør! :-)
Fredag
Larvik - MOT.TV
Frode (5 plasser)
- Katrine Gjestrum
- Mathea Strøm Grønn
- Robin Thorkildsen
- Sindre Holt
Per Einar
- Susanne Strøm
- Olav Weber
- Jarle Lysnes

 

Lørdag
MOT.TV - Røsskleivaløpet Larvik - Røsskleivaløpet Røsskleivaløpet - Badeparken
Frode (5 plasser) Liv Kristin Bruno Strøm
- Katrine Gjestrum - Sigrid Aasestad - Mathea Strøm Grønn
- Mathea Strøm Grønn - Camilla Larsen - Katrine Gjestrum
- Robin Thorkildsen - Tonje Lysnes - Sigrid Aasestad
- Sindre Holt - Camilla Larsen
Bruno
Per Einar - Roger Lysnes Frode (5 plasser)
- Susanne Strøm - Alvilde Karlsen - Roger Lysnes
- Olav Weber - Viktoria Marie Gundersen - Jarle Lysnes
- Jarle Lysnes - Olav Weber
Anders Kristian Holt - Alvilde Karlsen
Anders Kristian Holt
- Sindre Holt
- Robin Thorkildsen
Per Einar Strøm (5 plasser)
- Viktoria Marie Gundersen
- Tonje Lysnes
- Susanne Strøm

Søndag
Badeparken - Larvik
Bruno Strøm
- Mathea Strøm Grønn
- Katrine Gjestrum
- Sigrid Aasestad
- Camilla Larsen
Tone
- Roger Lysnes
- Jarle Lysnes
- Olav Weber
- Alvilde Karlsen
- Viktoria Marie Gundersen
- Tonje Lysnes
Anders Kristian Holt
- Sindre Holt
- Robin Thorkildsen
Treningssamling/bading i Langesund 3-4 desember

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Nov 2011

Herlig!
2011.11.20 Første helgen i desember er det treningssamling for de i aldersgruppen 11-16 år i Langesund Badepark (pass på å ikke forveksle denne med MOT.TV samlingen som er fra fredag til lørdag samme helg). Vær oppmerksom på at det også er mulighet for andre å benytte seg av dette tilbudet. Hva med å ta en velfortjent familietur før Jula slår til for fullt? Eller kanskje en avslappende tur - bare for to? Dette er flott å kombinere om man har lyst til å være med på Røsskleivaløpet. Innbydelsen til treningssamlingen finner du her. Les videre for mer informasjon vedr. overnatting.


De som er i riktig aldersgruppe og kan være med på treningssamlingen slipper unna med en egenandel på 150,- kroner. Dere andre må betale alt selv, men til en god pris. Vi har ikke fått prisene i år enda, men i fjor var det følgende:

Enkeltrom kr. 716,-
Dobbeltrom kr. 876,-
Trippelrom kr. 1036,-
4-sengsrom kr. 1196,-
5-sengsrom kr. 1356,-

Dette inkluderer overnatting, frokost og fri adgang til badeparken. Da det er julebord denne lørdagen, kan hotellet ikke garantere at det er stille på kvelden og natten.

Ønsker man å spise på hotellet så serveres det julebord i restauranten til kr. 695,- pr. voksen og kr. 348,- for barn mellom 3-12 år. Pizza og 1 brus i badeparken koster kr. 125,- pr. person (matserveringen stenger kl. 19.30). Dette er også prisene fra i fjor.

Om du/dere ønsker å benytte dette tilbudet så ta kontakt med Roger (91522964) så raskt som mulig da det er begrenset med plass.

Sportslig hilsen, Roger
30 på trening i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Nov 2011

2011-11-15: Veldig hyggelig at så mange som 30 kommer på treninga! I kveld var det Anders Kristian som nok en gang kunne skilte med et bra opplegg. Det ble "følg John" med lederbytte etter hver post. Virket som om dette traff bra for de fleste. Inne ble det trening og oppgave i heftet som de har fått utdelt.

Kvelden avsluttes som vanlig med bading eller styrketrening. I dag ble vi overrasket på styrketreninga med ny, tøff og moderne musikk som Marie hadde satt sammen. Vi gleder oss til neste trening. Og husk, ønsker du mer kondisjonstrening så er det trening også på torsdager kl 1830 ved flaggstengene i Bøkeskogen.
En meget vellykket Årsfest For Yngre forrige uke

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Nov 2011

Stolte "premiehaier" fra venstre: Sindre Holt, Susanne Strøm, Kristoffer Fjære, Jarle Lysnes, Ingvild Johnsen, Katrine Gjestrum, Ludvig Johnsen, Mathea Grønn

 

 

 

 

 


2011-11-15: Forrige uke ble årsfesten for de yngre arrangert på Hedrum Barneskole. Her ble det bl.a. o-bingo, stol-leken, blindeorientering og o-pusling. Og det ble selvfølgelig servert PIZZA! Det var 15 av våre arvtakere som møtte og skal man dømme etter lydnivået så trivdes alle sammen.

Vi som var ledere trivdes godt og hadde en "lett" oppgave. Det var bare blide fjes å se. Mot slutten ble det litt "alvor" da premier skulle deles ut for Vestfold Høstcup (se bilde over). I tillegg ble også klubbmesterne hedret (se bilde under), men disse får sine premier på lagets årsmøte i slutten av januar.

Alt i alt ser det ut til at vi har en flott gjeng som trives godt sammen. Her er både helt nye i o-miljøet og de som har vært med i en årrekke - tross sin unge alder. Vi gleder oss til å se dere stråle i o-løypa til våren.

Stolte klubbmestere, fra venstre: Sindre Holt (H10-12), Katrine Gjestrum (D10-12), Jarle Lysnes (H13-14)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er det nok noe veldig interessant de følger med på.

 

 

 

 

 

 

 

Deilig med pizza gitt!

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle samlet på "ett fat".
Anton fyller 70 år i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Nov 2011

Anton Lomme
2011-11-09: I dag fyller Anton 70 år. Vi gratulerer så mye og er sikker på at du gjør konkurrentene utrygge i mange år til. Til neste år ser vi deg kanskje i lavvo'n igjen også?MOT.TV samling og Røsskleivaløpet 2-3 desember

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Nov 2011

2011-11-07: Nå er det snart klart for en ny MOT.TV samling i forbindelse med Røsskleivaløpet. Samlingen er fredag 2. til lørdag 3. desember. Dette er et kjempeartig opplegg for alle som fyller 12-16 år i år. Vi håper som vanlig at så mange som mulig i aktuell aldersgruppe blir med. Se innbydelsen samt informasjonen fra Per Einar.Årsfesten for yngre

Postet av Hedrum Orienteringslag den 6. Nov 2011

2011-11-06: Onsdag (9/11) arrangeres årsfesten for yngre på Hedrum Barneskole ved Bommestad kl. 18 - 20.30. Alle under 18 år er hjertelig velkomne. Det vil bli leker, konkurranser, og overraskelser. Det blir også utdeling av premier fra Vestfold Høstcup. Og selvfølgelig blir det PIZZA og brus. Ingen påmelding - bare å møte opp. Hele innbydelsen har du her.Resultater Per Nordheims Minneløp

Postet av Hedrum Orienteringslag den 5. Nov 2011

2011-11-05: Resultatene ligger nå på Webentry. Du finner dem her. Dette er resultatet pr. klasse. Vi er klar over at listen ikke er helt OK - og jobber med saken. Bl.a. virker ikke resultater pr. løype.

Selve Per Nordheims Minneløp ble vunnet av Arve Glittum. Han kom først i mål ca 7 minutter foran Trond Gjelstad. Den raskeste tiden på løypa hadde Trond Gjelstad (1:32:06).

Håper at alle hadde en flott tur i skogen og kommer tilbake neste år.
PM med starttider for Per Nordheims Minneløp

Postet av Hedrum Orienteringslag den 4. Nov 2011

2011-11-04: Nå er PM med bl.a. starttider lagt ut på nettet. Ta også en titt på innbydelsen. Velkommen og lykke til løpet!
Aktivitetslista for vinteren er klar

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Okt 2011

2011-10-24: Aktivitetslista for vinteren er nå klar. Du finner den ved å klikke på ordet "Aktivitetslista" i menyen til høyre eller ved å klikke her. Pass nå på å holde av viktige datoer som f.eks. årsmøte, årsfest, vintertur og Danmarkstur.Heftig sprintstafett i Larvik (Valby) neste helg

Postet av Hedrum Orienteringslag den 23. Okt 2011

2011-10-23: Neste helg er det igjen tid for Larvik OK's Sport8-sprintstafett. Dette er en to-manns-stafett hvor løper A har 1. og 3. etappe, mens løper B har 2. og 4. etappe. Siden dette er en sprintstafett blir løypene korte og postene lette. Løypene vil gå i skog, parker og bomiljø. I tillegg til stafettklassene er det også individuelle klasser for de under 13 år.

Vi håper at så mange som mulig tar seg tid til å bli med på denne artige stafetten. I år blir nok mange lag med da Natt-NM blir arrangert dagen før. Meld deg på hos Tone (97700538) eller benytt webentry.no. Se også innbydelse.

Mer at Sport8 vil være tilstede. Så om du mangler noe o-utstyr (o-sko, kompass, lykter, etc) kan du få det der. Se også butikken på nett.
Per Nordheims Minneløp 2011

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Okt 2011

2011-10-18: Det nærmer seg Per Nordheims Minneløp igjen. Gå ikke glipp av dette artige løpet med innlagt handicap i forhold til alder og kjønn. Førstemann i mål vinner. Årets utgave blir kortere ("kun" 10 km) slik at flere kan være med. Det er også tilbud om en 5 km løype. Les også innbydelsen. PM blir lagt ut dagen før løpet.Vintertreningen har startet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Okt 2011

Camilla på trening
2011-10-18: Vi har nå hatt 2 vintertreninger på Hedrum Ungdomsskole allerede og mange har møtt. For én uke siden var vi 26 stykker og i dag var vi 31. Det er ca lik fordeling ute og inne. Vi har også fått 4-5 nye som ønsker å prøve seg på orientering.

Om du ikke har vært på treninga enda så er det bare å møte opp. Vi har tilbud til alle - også gågruppe. Vi kan som vanlig friste med bading eller styrketrening fra kl. 19. Les videre så ser du et bilde fra forrige trening og i dag.

Husk også treningene på torsdager. 1830 ved flaggstengene i Bøkeskogen. Da blir det en løpetur på alle sammen. Vi deler oss også der inn i grupper avhengig av hvem som kommer.

 

Nesten hele gjengen forrige tirsdag samlet før turen går ut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De yngste i dag dypt konsentrert med orienteringsoppgaver.
Viktoria på Sunn Jenteidrett

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Okt 2011

Viktoria og Marit
2011-10-17: For noen uker siden var Viktoria med på en 3-dagers samling i forbindelse med noe som heter Sunn Jenteidrett. Der møtte hun bl.a. ei av de helt store idrettsikonene i Norge, nemlig Marit Bjørgen. Her var det 56 jenter fra orientering, langrenn, skiskyting og friidrett samlet for å lære om selvfølelse, idrettsernæring og trenerutvikling. I tillegg ble det et uforglemmelig sushikurs på lørdagskvelden med selveste Marit Bjørgen. TV2 hadde også en reportasje om dette. kanskje du kjenner igjen ei helt på slutten av reportasjen.

Denne helgen ble meget minnerik - noe som blir godt å tenke på når treningsturene blir lange og kalde. Og så håper jo vi andre i klubben på litt sushi på medlemsmøtene framover da. ;-)

Her er noen bilder fra samlingen:

Viktoria og Marte er veldig fornøyde med maten de har laget

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ser dette fristende ut? Lyst på en smakebit kanskje?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flott at Viktoria tar rekrutteringen på alvor. Så da venter vi oss ny deltaker i klasse D 17 N
Vintertreninga begynner på tirsdag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 6. Okt 2011

2011-10-06: Tiden går fort og allerede på tirsdag (11/10) starter vintertreninga opp igjen på Hedrum Ungdomsskole. Som vanlig blir det mulighet for svømming/lek i svømmebassenget. Treninga passer for alle fra 5 år og eldre (vi deler inn i grupper). De første gangene blir det også nybegynnerkurs, så ta med venner og kjente som ønsker å begynne med orientering. Les videre for mer informasjon.

PS: Blir været altfor dårlig så finner ihvertfall de minste på noe inne.

 

Som vanlig deler vi oss i 3 grupper:

Gruppe 1 (10/11 år og yngre):
Trener inne fra klokken 18 (de første gangene er man ute) og går i bassenget kl. 19.

Gruppe 2 (11/12 år og eldre):
Trener ute fra kl. 18 og går i bassenget (eller er med på styrketrening) når man er ferdig med å trene ute.

Gruppe 3 (alle aldere):
Gågruppe: Går tur fra kl. 18 og tar seg en dukkert i bassenget kl. 19.

Vi har bassenget i tidsrommet 19 - 20. På treninga før badinga vil det være et opplegg som passer for alle selv om aldersgruppene er store.

Møt opp og ta veldig gjerne med en venn som ønsker å prøve seg på orientering. Andre kan nemlig prøve seg et par ganger før de må melde seg inn i klubben.

Vi sees!
Mvh Roger
Granbardugnad 2. runde

Postet av Hedrum Orienteringslag den 3. Okt 2011

2011-10-3: Nå er det snart tid for 2. runde i granbardugnaden. Mandag om en uke braker det løs i Danebuåsen fra kl. 15. Kom så raskt du kan etter dette. Det er merket fra rundkjøring rett nord for E18 ved avkjøringa til Pindsle. Nærmere beskrivelse finner du her.
O-fest i natten 2011

Postet av Hedrum Orienteringslag den 3. Okt 2011

2011-10-03: Styret i Vestfold O-krets inviterer alle o-løpere i Vestfold over 18 år til "O-FEST-I-NATTEN". Dette vil bli en festnatt som starter med o-løp og ender ved "saft"bordet. Tidspunktet for dette spesielle løpet med "nogo't attåt" er lørdag 19.november. Les hele invitasjonen.Treninga på torsdag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 28. Sep 2011

2011-09-28: Treninga på torsdag blir på samme sted som nattløpet var på tirsdag, altså ved Stålakerbruddet. Møt opp noe før kl. 18. Alle postene fra løpet er fremdeles ute. Du kan velge å løpe en av de 4 løypene eller mikse din egen løype med de postene som er ute. Ta med kompass og EKT-brikke som vanlig. Vi sees.Resultater Vestfold Nattcup m/KM

Postet av Hedrum Orienteringslag den 27. Sep 2011

2011-09-27: Takk for oppmøte alle sammen. Håper alle koste seg ute i skauen med løypene og fikk kjøpt seg noe godt i kiosken etterpå. Her er foreløpig resultatliste. Den endelige resultatlista m/strekktider kommer på webentry.no mest sannsynlig i morgen (onsdag). Takk også til alle i Hedrum O-lag som hjalp til med arrangementet. Vi sees igjen på Per Nordheims Minneløp lørdag 5. november.Medlemsmøte onsdag 28/9

Postet av Hedrum Orienteringslag den 27. Sep 2011

2011-09-27: Husk medlemsmøte i morgen onsdag 28. september kl. 1830 på klubbhuset til Hedrum IL (rett nord for Hedrum Kirke). Igjen er det ungdomsutvalget som leder møtet. På agendaen står trening, løp, arrangementer, Lågendalsmarkedet og granbardugnad (Tor viser bilder). Fint om du kan ta med deg kart fra innland og utland som du har løpt på i år. Vi ønsker spesielt nye medlemmer samt foreldre til barn/ungdom som løper velkomne. Det blir selvfølgelig bevertning som vanlig. Vel møtt!Alvilde starter i O-idol i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 25. Sep 2011

2011-09-25: O-idol er et nytt opplegg som NOF har startet opp i år. Denne dagen står de beste 16-åringene i landet i sentrum. Den beste 16-åringen fra hvert fylke er invitert til å være med - 25 gutter og 25 jenter. Vestfold O-krets blir representert ved vår Alvilde fra Hedrum O-lag. :D

Arrangøren melder om krevende løyper, både o-teknisk og fysisk. Alvilde har jo nettopp rykket opp i A-klassen så dette blir en stor utfordrding. Hun tok imidlertid utfordringen på strak arm og skal gjøre sitt beste i sin 5 km lange løype. Alvilde starter først av alle sammen - kl 11.50. Det blir også direkte overføring med GPS-tracking over Internett. Så her er det bare å benke seg ned og følge med fra kl. 11.50 i dag. På live-senteret finner du bl.a. linker til GPS-tracking og arenalyd.

Følg med, dette blir spennende!
Treningen i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 22. Sep 2011

2011-09-22: Treningen i dag er på Hedrum Barneskole (tidligere Bommestad Skole) kl 18. Denne gangen blir det fokus på postbehandling. Velkommen skal dere være.Granbardugnad førstkommende lørdag (24/9)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Sep 2011

2011-09-19: På lørdag 24/9 er det granbardugnad igjen. Denne gangen samles vi som mange ganger før på Nauf (mellom Mørk og Åsrum). Ta med hele familien samt pølser til bålgrilling. Mer informasjon finner du her.KM-natt for Vestfold og Telemark samt Vestfold Nattcup

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Sep 2011

2011-09-20: PM og veibeskrivelse er nå lagt ut.
KM-natt for Vestfold og Telemark arrangeres tirsdag 27/9 ved Verningen i Larvik. Det blir ikke laget egen innbydelse da dette løpet inngår i Vestfold Nattcup. All nødvendig informasjon bør stå der. Påmelding til både KM og Vestfold Nattcup skjer på webentry.no (man betaler kun for de løpene man stiller opp i). Om påmeldingen er stengt - prøv igjen senere. PM for KM-natt blir lagt ut i løpet av søndag kveld. Kontakt Roger Lysnes (91522964 / roger@lysnes.net) for eventuelle spørsmål.Lavvotur for voksne "guttær"

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Sep 2011

Klare til lavvotur
2011-09-20: På fredag fra kl. 17 vil det bli arrangert en lavvotur for voksne "guttær" for tredje året på rad. Denne gangen blir det på Nauf. Dette er en innledning til granbardugnaden for de som er over 18 år og ikke er så fine på det. Det blir overnatting i lavvo, fresing av karbonader i panna, smaking på Tom Yum, egg og bacon på morran, mye godt i koppen/glasset utover kvelden/natta - og kanskje noen overraskelser.

Mat er altså ordnet tilogmed frokost. Du må ta med drikke og snop selv. Ta også med sovepose, liggeunderlag, granbarklippeutstyr og annet du måtte trenge. Fint om du sier ifra til Martin (95720367) om du kommer da det jo er noe mat som må kjøpes inn. Det er forresten en egenandel på 150,- kroner som betales ved frammøte. Bare å komme fra klokka 17 og utover på fredagen. Vi sees. :)

Hilsen innledningtilgranbardugnadilavvokommiteen
PS: Ikke glem Granbardugnaden

En smugtitt på det indre liv i lavvo'n for 2 år siden
Rekruttenes dag arrangeres som planlagt

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Sep 2011

2011-09-17: Rekruttenes dag arrangeres som vanlig, men ta med regntøy og varmt tøy. Det er meldt kun 7-8 grader, men ikke så mye regn når vi er der. Vi regner allikevel med at det blir en vellykket tur og møtes i morgen tidlig noe før kl. 9 ved Hedrum Barneskole. Se også tidligere nyhet om dette. Kan også være greit å ta en titt på PM.Takk for innsatsen på løpet i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Sep 2011

2011-09-13: Takk til all som hjalp til på o-løpet i dag! Nok en gang gjennomførte vi et bra arrangement. Vi hadde flere personer som hadde nye oppgaver i dag. De jeg kommer på i farten er Asle (løpsleder), Alvilde (løypelegger), Tonje (løypelegger) og Susanne (satt ved PC'en i mål). Alle gjorde en glimrende innsats. Mange skrøt også av løypene i dag og de gode svelene i kiosken. Resultatene finner du her.Treningen på torsdag (15/9)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Sep 2011

2009-09-13: På torsdag er det trening fra Holteskolen. Anders Kristian har laget et flott opplegg med bl.a. karthusk. Treningen passer for alle nivåer (nybegynner til viderekomne). Klarer vi å bli flere enn 12 på treningen? Vi sees! :-)PM Klubbmesterskapet 2011

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Sep 2011

2011-09-11: Velkommen til Klubbmesterskapet 2011. Værutsiktene ser bra ut for løpet så da blir det grilling. Det er fremdeles mulighet for å etteranmelde seg for etternølerne, så send en SMS til de du vet ikke har meldt seg på enda. Det er merket fra rv. 260 på Vesterøya, rett før Vøra Camping. Du kan også se på dette kartet. Velkommen!Innbydelse rekruttenes dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Sep 2011

2011-09-11: Bli med på Rekruttenes Dag 18. september! Dette er et kjempeflott opplegg for alle opp til 16 år. Se egen innbydelse.

Her er en rapport fra et tidligere år (2003) og link til de offisielle hjemmesidene.
Klubbmesterskapet 2011 - RESULTATER og bilder

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Sep 2011

2011-09-11: Klubbmesterskapet ble også i år en flott opplevelse for alle som møtte. Etter en meget grå og våt formiddag forsvant skyene og vi hadde en helt blå himmel en god stund. Regnet forsvant en time før første start. Dere som var opptatt med andre ting kan angre nå.

Vi var 29 som startet i år. Det betyr at vi var litt færre enn i fjor. Noen ble kanskje litt skremt av været, mens andre var opptatt på andre fronter. Allikevel var vi en stor gjeng (løpere og andre som hjalp til) som heiet, grillet, koste seg i solen, osv.

Følgende ble klubbmestere i år: Katrine Gjestrum, Camilla Larsen, Torill Fjære, Tone Lysnes, Anne Marit Nauf, Sindre Holt, Jarle Lysnes, Anders Kristian Holt, Per Dag Nordkvelde, Tor Bjørvik og Anton Lomme.

Se også den komplette resultatlisten og noen bilder.

Glade klubbmestere, fra venstre: Katrine, Tor, Camilla, Anders Kristian, Jarle, Tone, Sindre, Anne Marit og Torill (Per Dag og Anton var ikke tilstede)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her grilles det og spises. Og så er det kanskje en som ble veldig sliten i dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva prøver Martin på her tro, fange dyktige o-løpere med målseglet?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ei som kanskje hadde lyst til å løpe i dag? Sigrid ser i allefall fornøyd ut når hun er omkranset av alle klubbmesterne.
PM til Høstcup'en

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Sep 2011

2011-09-11: Velkommen til siste Høstcup for i år. Vi kan friste med flotte løyper og mye godt i kiosken, bl.a. sveler. Se også PM. Frammøtested er her.Trening i morgen (torsdag)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Sep 2011

2011-09-07: I morgen er det trening i Kvelde. Se på treningsoversikten for oppmøtested (skyskytterarenaen). Forrige uke var vi 12 på trening. Klarer vi å bli flere nå tro? Denne gangen skal vi også ha flere opplegg. Tema denne gangen er RETNING.Høstcup'en denne uken

Postet av Hedrum Orienteringslag den 5. Sep 2011

2011-09-05: I morgen (tirsdag) blir Høstcup'en arrangert av Arnadal IL ved Fossnes Senter. Om du ikke vet hvor det er så se her. Det er meldt litt ustabilt vær, men det bekymrer ikke oss - gjør det vel? Møt opp og bidra til at vi nok en gang blir Vestfold's største klubb. Som vanlig kan man starte mellom 17.00 og 18.30. Om noen trenger skyss eller lurer på noe annet så ring Roger (91522964). Det er muligheter for følge i skogen som vanlig.Helgens KM var vilt, vakkert og rått

Postet av Hedrum Orienteringslag den 4. Sep 2011

Alvilde er fornøyd med helgen

2011-09-04: Helgens KM er nå over og vi kan se tilbake på et vilt, vakkert og rått (vått) KM. Selv om regnet til tider øste ned så var det bare blide fjes å se. Klubbens løpere gjorde det bra og det ble medaljer både lørdag og søndag. På lørdag fikk Alvilde bronsemedalje. Søndagen ble det delt ut 2 gullmedaljer og 2 sølvmedaljer til Hedrum's løpere.

I tillegg til dette var det mange andre som gjorde en flott innsats. Det var flere førsteplasser på lørdag, og søndag trosset Katrine, Ingvild og Ludvig regnet. Ingvild mistet tilogmed skoen langt nede i søla ute i løypa.

Les videre så ser du et bilde av medaljelagene våre på søndag. Ta også en titt på resultatene lørdag og søndag (individuelt, stafett) samt bildeserie på ØP fra KM og Farrisløpet.

 Vi gratulerer så mye med medaljene! Tallene i parentes er etappen.

Kari(3) og Anne Marit(1) (Margith(2) var ikke tilstede)
Roger(1), Helge(2) og Anders Kristian(3)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viktoria(2) og Alvilde(1)
Bjørn(3) og Kåre(1) (Magnar(2) var ikke tilstede)
Stafettlagene er klare

Postet av Hedrum Orienteringslag den 3. Sep 2011

2011-09-03: Nå er KM-lagene klare. For å se oppstillingen klikk her. Det har meldt tidvis mye regn i morgen, så dette blir et skikkelig tøft oppgjør. Om man har mulighet så er det fint om alle er på plassen under hele stafetten. Er jo alltid hyggelig med heiagjeng i mål og at flere hjelper til med å ta teltene til slutt. Vi sees! :-))
Innbydelse og PMVi var 12 på treninga i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Sep 2011

2011-09-01: Så har endelig treninga begynt etter sommerferien. Man kunne velge mellom 3 forskjellige varianter (N- og C-poster; C- og A-poster; kurveorientering med A-poster). I tillegg hadde vi ei EKT-løype å leke oss med. Det ble også informert om modellen (nivåstigen) vi nå benytter for at alle skal få den nødvendige opplæringen. Nest torsdag, da er det i Kvelde, kanskje enda flere møter på trening. Vi sees.  :-)

Ivrige på trening: Jarle, Roger, Julie, Jørgen, Katrine, Frode, Tonje, Alvilde, Ingvild, Espen og Kristoffer (Fotograf: Tone)
Husk treningen i morgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 31. Aug 2011

2011-08-31: Husk treningen på Tagtvedt kl. 18 i morgen. Da vil det bli fokus på o-teknisk trening. Ta med kompass og EKT-brikke. Ta også gjerne med andre som er interessert i å begynne med orientering (vi har kompasser og EKT-brikker til utlån). Treningen passer alle nivåer. Vi starter opp på Tagtvedt kl 18 (rett ved Sleipneveien 42). Se treningsplanen for link til oppmøtested. Du finner sikkert et sted å parkere i området. Vel møtt!!
Kretsmesterskapet til helgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 29. Aug 2011

2011-08-29: Til helgen er det KM individuelt og KM stafett ved Damgården i Vestmarka. Påmeldingsfristen er i kveld! Ring Tone (97700538) eller benytt Webentry. En del har allerede meldt seg på til både lørdag og søndag, men vi ønsker mange flere. Hadde vært gøy å vært mange stafettlag på søndag.Klubbmesterskapet søndag 11. september

Postet av Hedrum Orienteringslag den 28. Aug 2011

2011-08-28: Snart er det på tide med årets klubbmesterskap. Denne gangen skal vi være sammen med Lardal O-lag og det er Sandefjord OK som lager løypene. Det blir selvfølgelig også grilling. Vi håper på flott vær så vi får en strålende dag sammen. Se innbydelsen for mer informasjon samt påmelding.Vi var største klubb fra Vestfold

Postet av Hedrum Orienteringslag den 23. Aug 2011

2011-08-23: I dag var vi igjen største klubb fra Vestfold på Høstcup'en, faktisk desidert størst. Det var et krevende terreng løpet var lagt til, spesielt for de lengre løypene. Siden det nå har grodd til en del i skauen var også de enkleste løypene noe vanskelig. Men alt i alt virket det som om alle var fornøyde med dagen. Resultatlisten finner du her. Neste tirsdag er løpet i Sandefjord ved Helgerød skole.2. løp i høstcup'en

Postet av Hedrum Orienteringslag den 22. Aug 2011

2011-08-22: I morgen går det andre høstcup-løpet av stabelen i Andebu. Frammøte er her. Det er meldt bra vær i morgen så det er bare å møte opp. Forrige uke var vi nest største klubb (Sandefjord OK slo oss med 3 deltakere). Klarer vi å bli størst denne uken tro? Det blir helt sikkert flotte løyper for alle og enhver. Husk at i Høstcup'en må man starte mellom kl. 17.00 og 18.30. Om noen trenger skyss eller lurer på noe annet så ring Roger (91522964). Det er muligheter for følge i skogen som vanlig.Trening utover høsten

Postet av Hedrum Orienteringslag den 22. Aug 2011

2011-08-22: Treningene ut året er nå lagt ut på nettet. Klikk på linken på høyre side eller klikk her for å se listen. I år blir det målrettet opplæring for alle nivåer med oppfølging av fremdrift. Med dette opplegget bør alle bli godt forberedt til å møte sesongen neste år.Lågendalsmarkedet 2011

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Aug 2011

Yrende liv på Lågendalsmarkedet i fjor

2011-08-18: Neste helg (27-28/8) blir Lågendalsmarkedet arrangert som vanlig av Hedrum Orienteringslag på Bjerke. Vi håper på et godt gjensyn med alle dere som har kost dere hos oss tidligere. En stor dugnadsgjeng gjør sitt beste for at dere skal få to flotte dager hos oss. Åpningstidene er Lørdag 27. august 11-16 og søndag 28. august 12-17. Les også Informasjonsarket.
MOT.TV samling

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Aug 2011

2011-08-18: Til helgen er det MOT.TV-samling og MOT.TV-cup. Det er 4 fra Hedrum som skal delta. Dette blir helt sikkert en kjempekul samling. Les videre for mer info.

Dere må huske på å ta med følgende:

* Løpstøy til løp lørdag og søndag
* Toalettsaker
* Snacks/drikke til kvelden
* Sovepose og liggeunderlag
* Eventuelt annet som er nødvendig for overnatting

Dere får kveldsmat og frokost (med mulighet for å smøre niste).

Det blir avreise direkte til samlingen fra løpet på lørdag. Løpet søndag går rett ved der vi overnatter.

Vi bør reise lørdag slik at vi er på løpsarenaen senest kl. 1030. Her er linker til løpene og samlingen:

Løp på lørdag (PM)
Samling
Løp på søndag

Ta kontakt med Roger (91522964) om det er noe du lurer på.

Hilsen Roger :)
Høstcup'en, trening, Lågendalsmarkedet, O-troll leir, m.m.

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Aug 2011

2011-08-15: Sommerferien er nå over for de fleste og det er på tide å få aktivisert seg igjen. Håper alle har hatt en flott sommer. Nå går det slag i slag med oppstart av Vestfold Høstcup allerede i morgen (16/8). Deretter følger Veteranmesterskapet, trening, Lågendalsmarkedet, O-troll leirKano-orientering osv osv. Les videre for mer informasjon.

Selv om du kanskje har kost deg i solveggen (eller under paraplyen) så har enkelte andre vært mer ivrige. Hedrum har hatt deltakere på løp i Telemark (Sørlandsgaloppen), Ungarn (World Masters Orienteeering Championships), Sverige (O-ringen), Hovden (Hovedløpet og O-landsleiren) og Lillehammer (Fjelldilten). Disse får nok et forsprang på de som ikke har løpt orientering i sommer.

Ellers så kan det informeres om følgende:

Oppstart av Vestfold Høstcup (16 august)
I morgen begynner altså Høstcup'en med oppmøte Tønsberg Stadion. Husk at i Høstcup'en kan man starte mellom kl. 17.00 og 18.30. Om noen trenger skyss så ring Roger (91522964) før kl. 15. Det er muligheter for følge i skogen som vanlig.

Veteranmesterskapet (20-21 august)
I år er Veteranmesterskapet lagt til Hovden. Vi har løpere som deltar og som skal overnatte i hytter på området. Det er enda ikke for sent å etteranmelde seg selv om ordinær påmelding har utløpt.

Oppstart av trening (25 august)
Treningen starter opp denne gangen på Tagtvedt. I år vil det blir målrettet opplæring for alle nivåer med oppfølging av fremdrift. Liste over alle treninger med nøyaktig oppmøtested legges ut på nettet snart. Treningen starter som vanlig kl. 18.

Kano-orientering (27 august)
Også i år arrangerer Kjose IL kano-orientering. Dette er et uhøytidelig og morsomt arrangement hvor man har poster langs vannkanten slik at man må benytte kano fra den ene posten til den andre. Kano utlånes til alle på plassen. Mer informasjon kommer senere.

Lågendalsmarkedet (27-28 august)
Det knytter seg alltid stor spenning til Lågendalsmarkedet. Hvordan blir været? Hvor mange besøkende får vi? Er folk fornøyde med loppene? Når slipper vi opp for rømmegrøt? Uansett så gleder vi oss alle sammen til årets Lågendalsmarked.

KM Langdistanse/KM Stafett (3-4 september)
Kretsmesterskapet i år arrangeres av Larvik OK på Damgården Ridesenter i Vestmarka. Da bør vi stille med mange løpere på lørdag og mange lag på søndag.

Klubbmesterskapet 2011 (11 september)
Så er det tid for årets viktigste løp. Om du ikke har spisset formen så er det på tide å tenke på det nå. Innbydelse med informasjon om frammøtested etc blir sendt ut om ikke så lenge.

Som du ser er det mye å ta seg til. Husk å se på aktivitetslista slik at du ikke glemmer noe. Gleder meg til å se dere alle igjen på høstens løp og andre arrangementer.

Sportslig hilsen
Roger :-)
Viktoria tok en strålende 13. plass i klasse D16 på Hovedløpet for Yngre!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Aug 2011

2011-08-15: Hovedløpet for Yngre er uoffisielt NM for 14-16 åringer. Her samles landets beste o-løpere samt andre som ønsker å bryne seg på gode o-løyper. Her gjorde Viktoria et KNALL løp og spurtet inn til en kjempeflott 13. plass i klasse D16 (resultatliste) kun 3m 5s etter vinneren. Veldig gøy at hun skulle få det skikkelig til på nettopp dette løpet. Gratulerer så mye Viktoria!

Alvilde var også med på Hovedløpet. Begge to gjorde en flott innsats på alle distanser og fikk med seg mye nyttig lærdom på O-landsleiren som fulgte rett etter Hovedløpet.

Ei fornøyd Viktoria. Her fra O-ringen i Sverige tidligere i sommer.
Ingen trening i morgen tirsdag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Jun 2011

2011-06-20: Det er nå sommerferie på alle skoler og vi ser at det er få som møter på trening. Det er jo helt naturlig at de fleste er i feriemodus nå. Vi har derfor valgt å avlyse treningen i morgen.

Denne ledige kvelden vil treningskomiteen og rekrutteringskomiteen utnytte og møtes for å diskutere opplegget etter sommeren. Da vil det nemlig bli målrettet opplæring av hver enkelt. I løpet av helgen tok våre løpere 19 førsteplasser! Vi kan imidlertid bli enda bedre. Tenk om du klarer å spare 1-2 minutter pr. post etter å ha fått målrettet opplæring. Dette blir spennende!
Filmer om orientering

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Jun 2011

2011-06-16: Jeg har nå lagt ut noen filmer om orientering. Dere finner dem i menyen på venstre side, under punktet "Filmer". Disse kan jo benyttes om dere ønsker å friste andre med orienteringssporten. Kommer dere over andre filmer det er verdt å dele med andre så send en link til Roger (roger@lysnes.net). Et eksempel på en av filmene finner du her.En fantastisk Pinse i år også

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Jun 2011

2011-06-13: De som var i Kongsberg i Pinsa fikk seg noen flotte dager. Kjempefint vær stort sett hele tiden og store utfordringer i skogen. Det sosiale var selvfølgelig også på topp. Det ble grilling, kunnskapsspill, fotball + mye annet hver ettermiddag/kveld. Vi fikk også en del gode plasseringer etter en meget god innsats av alle sammen. I løpet av disse 3 dagene så hadde vi 113 starter - og vi var over 40 som overnattet på Raumyr Skole. Jeg gleder meg allerede til neste år. Om du har tatt noen bilder så send dem til post@hedrumolag.no. Resultatene finner du her: lørdag, søndag, mandag. Arrangøren har også lagt ut en del bilder: lørdag, søndag, mandag. Se spesielt bilde av Kim og Tonje.

Sportslig hilsen
Roger :-)
Påmelding til Midtsommerløpene og Sørlandsgaloppen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Jun 2011

2011-06-13: Allerede i dag er det påmeldingsfrist til Midtsommerløpene. I fjor ble dette arrangert for første gang - med stor suksess. På fredag blir det morsom sprint i Bokemoa, lørdag mellomdistanse Vearåsen, og på søndag blir det endelig mulighet for deilig sjøbad på Tangen i Sandefjord. Ring til Tone (97700538) eller benytt Webentry om du ønsker å være med. Minner også om at påmeldingsfristen til Sørlandsgaloppen er 20. juni.Resultater Hedrum O-lags vårcup 31 mai

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Jun 2011

Det ble spurtpremier til Fredrik Nalum Olsen, Tobias Kristensen (LOK), P Eikeland (OTO) og Ludvik Johnsen Hedrum olag.

Katrine Vant sin klasse D11-12.

Vårcupen i Brattås er nå over, resultater ligger på webentry. Det ble gjenglemt et smykke på samlingplass. Hvis noen savner det så ring til Tom Aasrum 45404412.

Den innlagte spurtpremien i løpet var et populært tiltak. Og de fleste glemte da at en post lå litt spesielt plassert. Hedrum o-lag tok flere seiere, og vi gratulerer Katrine Gjestrum, Alvilde Karlsen, Ann Kristin Torkildsen, Sindre Holt, Ludvig Johnsen med 1000 poeng. 
Pinseløpet 2011

Postet av Hedrum Orienteringslag den 29. Mai 2011

2011-05-29: Pinseløpet (11-13 juni) er nå rett rundt hjørnet og alle som ønsker å være med må nå melde seg på. Dette er et kjempeflott arrangement for hele familien så vel som enkeltpersoner. Siste frist for ordinær påmeling er fredag 3. juni. Meld deg på til Tone (97700538) eller direkte på www.webentry.no. Husk at du MÅ gi Tone (97700538) beskjed om du ønsker å overnatte - grunnet melding til skole/brannvesen.

Nå, fredag kveld, er det registrert 110 starter!!! Vi har dermed ny rekord. Har du enda ikke meldt deg på - så kom igjen.

Også i år skal vi bo på Raumyr Skole. Dette er et nærmest perfekt sted (med sol så og si hele døgnet) hvor du kan velge å ta med deg campingvogn/bobil eller overnatte i gymsal. Det blir selvfølgelig veivalgsdiskusjoner, grilling og annet sosialt på kveldene. Hele startkontigenten og overnatting på Raumyr Skole dekkes av klubben for alle. Les videre for mer informasjon.

I fjor klarte vi akkurat å passere 100 påmeldinger. Klarer vi det enda bedre i år??? (vi har allerede mottatt 38 påmeldinger) Uansett så blir det en salig blanding av unge og gamle, spreke og mosjonister. Meld deg på du også - så får du blitt med på moroa. Vi håper at spesielt de nye vil ta turen til Kongsberg.

Et yrende liv i sommervarmen på Pinseløpet i 2009. I år blir det nok like flott.

Lurer du på hvordan terrenget i Kongsberg er? Ta en titt her da vel.
Linker til innbydelse og arena.

På løpene blir det salg av løpstøy, o-sko, kompasser og annet. Så om det er noe du mangler eller bør bytte ut med noe nytt - så er muligheten der.

Dette bør du ta med deg på løpene:
  Campingstol
  Penger til kiosk
  Niste
  Drikke
  EKT-brikke
  Kompass
  Løpstøy
  Skift
  + annet nødvendig

Dette bør du ta med deg i tillegg om du skal overnatte:
  Liggeunderlag
  Sovepose
  Mat
  Drikke
  Toalettsaker
  Håndkle
  Såpe
  Kjølebag
  Grill (om du har)
  Campingbord og stol
  + annet nødvendig

På løpene er det varm dusj. Vi har også tilgang til garderobe/dusj samt kjøkken på skolen der vi skal overnatte.

Vi sees i Kongsberg.  :-))
Velkommen til Hedrum O-lags vårcupløp 31 mai 2011 i Kvelde

Postet av Hedrum Orienteringslag den 26. Mai 2011

Samlingsplass syd/øst for Kveldehallen
Vårcupens løp tirsdag 31 mai går fra Kvelde skole. Velkommen til o-løp i Brattåstraktene. Det er et stifullt terreng med lysløype, men ganske kupert.

Det blir mellomdistanse med løyper slik:

Klasser

4,5 km A/B H15-16, D/H17-, H40, H50-

3,0 km A/B D/H13-14, D15-16, D40, D50, D/H60, D/H70

2,5 km C D/H11-12, D/H13-16C, D/H17C

1,5 km N D/H11-12N, D/H13-16N, D/H17N, N-Åpen

Påmelding via www.WebEntry.no

Start:

Kl. 17.30 – 19.00 med ½ minutts startintervall. Valgfritt starttidspunkt.

 

Kart over samlingsplass og hvor du finner parkeringsplass

Samlingsplass kart

PM 2011

 
Resultatene fra løpet vårt

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Mai 2011

2011-05-15: Takk for flott oppmøte på løpet vårt og all god tilbakemelding på løyper og terreng. Håper å se dere alle på vårt neste løp. Resultatene finner dere her.Felles avreise kl 17 til Vårcup'en

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Mai 2011

2011-05-09: I morgen (tirsdag) blir det felles avreise kl. 17 til Vårcup'en fra Hedrum Ungdomsskole. For de som vil kjøre direkte er det merket fra rv40 v/Svarstad. Er du ikke helt sikker på hva du bør ha med så ta en titt på en eldre nyhet her. Vi sees til nok et spennende løp!

Husk også påmelding til POL-sprinten på lørdag (frist i morgen) og vårt eget løp på søndag (frist på onsdag).

Sportslig Hilsen Roger :-)
Husk trening på torsdager

Postet av Hedrum Orienteringslag den 8. Mai 2011

2011-05-08: En ny treningsplan for treningene fram mot sommeren er nå lagt ut. Du finner den her eller i menyen til høyre. Møt opp og lær hvordan du skal bli enda bedre i o-løypa. Vi sees på treninga!

Sportslig hilsen Kim  :-)
Trening på Tagtvedt i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 5. Mai 2011

2011-05-05: 2011-04-27: Treningen i dag (5/5) blir igjen på Tagtvedt. Oppmøtested er her. Kommer du i bil så finn en grei parkeringsplass i nærheten. Det blir o-teknisk trening for både erfarne og nybegynnere. Ta med kompass om du har. Kontakt Roger (91522964) om det er noe du lurer på.Kretsmesterskap og Vårcup

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Mai 2011

2011-05-02: Til helgen er det nok en flott o-helg. På lørdag er det KM sprint i Holmestrand og søndag er det KM mellomdistanse ved Åsgårdstrand. Innbydelse til begge arrangement finner du her. Selv om det er KM er det selvfølgelig løypetilbud til alle som vanlig. Håper at så mange som mulig fra klubben vil delta. Meldt deg på selv via webentry.no eller ring Tone (977 00 538).

Husk også Vårcup'en i morgen tirsdag. Denne gangen er løpet ved Skjellvika Badestrand på Østerøya i Sandefjord. Det blir altså ikke så langt denne gangen. Felles oppmøte på Hedrum Ungdomsskole kl 17 som vanlig.

Sportslig hilsen fra Roger  :))
Velkommen til Hedrumløpet 2011

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Mai 2011

2011-05-01: Endelig er det vår tur igjen til å bidra til et mangfold av løp i Vestfold/Telemark. Vi kan nå friste med terrenget på Verningen, denne gangen med utgangspunkt fra en ny samlingsplass. Det bør også nevnes at dette terrenget ikke er langt unna åstedet for Natt-NM til høsten.

Viktige linker: InnbydelseStartliste, PM, Resultater
Trening torsdag 28/4 på Tagtvedt

Postet av Hedrum Orienteringslag den 27. Apr 2011

2011-04-27: Treningen torsdag 28/4 blir på Tagtvedt. Oppmøtested er her. Kommer du i bil så finn en grei parkeringsplass i nærheten. Det blir o-teknisk trening for både erfarne og nybegynnere. Ta med kompass om du har. Kontakt Roger (91522964) om det er noe du lurer på.Ikke felles oppmøte kl 17 i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 26. Apr 2011

2011-04-26: Da det er langt å kjøre til Vårcup'en i dag blir det ikke felles oppmøte på Hedrum Ungdomsskole kl. 17. Kjør derfor direkte til løpet eller ring Roger (91522964) om du trenger noen å sitte på med. På forrige løp var vi 23 deltakere fra Hedrum - klarer vi å slå dette tro??? Løpet er ved Sande Videregående Skole og det er merket fra YX-stasjonen i krysset rv. 313/319. Mer informasjon om løpet finner du her.Husk aktivitetslista vår

Postet av Hedrum Orienteringslag den 26. Apr 2011

2011-04-26: Om du ikke har aktivitetslista vår så skriv den ut nå og heng den på f.eks. kjøleskapet slik at den er godt synlig. Der finner du en oversikt over de fleste av aktivitetene våre. Lista finner du her eller i menyen til høyre.Flott oppmøte i dag tross dårlig vær

Postet av Hedrum Orienteringslag den 12. Apr 2011

2011-04-12: Vi var hele 23 stykker fra Hedrum som stilte opp i årets første o-løp i Stokke i kveld. Med dette ble vi den STØRSTE klubben i Vestfold - kjempeflott!!!

Resultatlisten finner du her. Av resultatene kan nevnes Sindre, Alvilde, Viktoria og Tonje som tok en 1. plass. Ellers gjorde alle andre en fenomenal innsats i regnværet. Jeg gleder meg allerede til neste gang som er tirsdag etter påske. Innbydelsen har du her.
Oppmøte kl. 17 på Hedrum Ungdomsskole på tirsdager

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Apr 2011

2011-04-11: NB: Oppmøtested endret i morgen - se innbydelse. Så er det endelig klart for Vårcup. Som i fjor blir det oppmøte kl. 17 på Hedrum Ungdomsskole med felles avreise. De som ikke har noen å sitte på med får sitte på med andre så lenge det er plass. Passer det dårlig for deg å kjøre innom skolen kan du selvfølgelig kjøre direkte (se innbydelse for oppmøteplass). Vi er tilbake på skolen mellom 1930 og 2030. Skal du hente noen håpefulle så er det nok best de ringer deg når vi kjører hjemover fra løpet. I fjor ble vi STØRSTE klubben i Vestfold - klarer vi dette også i år????

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk), kan være kjekt å ha
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft
- Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken

Man starter når man vil og får selvfølgelig følge rundt om man trenger det. Ellers er det alltid artig å ha med kartet fra forrige gang, der du selvfølgelig har tegnet hvor du løp med rød tusj. Da kan du sammenligne ditt løp med de andre.

Vel møtt til årets Vårcup!

Sportslig o-hilsen
Roger  :-)

PS: Det er fremdeles mulig å melde seg på Vestfold 2-dagers

 
Trening på Hedrum Ungdomsskole i morgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 4. Apr 2011

2011-04-04: Også Vårcup'en i morgen er avlyst pga snø. Det blir derfor trening fra Hedrum Ungdomsskole også i morgen. Da blir det selvfølgelig orienteringsløype så møt opp. Vi er nå mange på trening - og det er hyggelig. I morgen kan dere også melde dere på Vestfold 2-dagers. Disse løpene blir helt sikkert IKKE avlyst.

Vi sees  :-))
Samling for 8-13 år

Postet av Hedrum Orienteringslag den 31. Mar 2011

2011-03-31: Håper på at så mange som mulig melder seg på samling.

Les mere om samlinga her: Samling
Østlandsposten kommer på treninga

Postet av Hedrum Orienteringslag den 28. Mar 2011

2011-03-28: I morgen kommer Østlandsposten på treninga. Håper derfor så mange som mulig møter opp. Det blir altså trening på Hedrum Ungdomsskole da første løp i Vårcup'en er avlyst. Anders Kristian og Frode har lovet flotte o-løyper.

Vi sees!  :-))

PS: Husk også påmelding til Lørdagskjappen (frist i morgen) og at det er medlemsmøte på onsdag (Holttun kl. 1830).
Påmelding: Norwegian Spring

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Mar 2011

2011-03-20: Nå er det rett før o-sesongen tar til (noen har tjuvstartet i utlandet allerede). Allerede på tirsdag 22. mars er det påmeldingsfrist til Norwegian Spring. Her fristes det med både individuelt og stafett. På lørdag er det Vårstafetten, evnt Vårspretten om du ønsker å starte individuelt. På søndag er det SOLrenningen.

Parkering begge dager er på Kala Travbane rett utenfor Sarpsborg (merket fra krysset RV111/RV118). Det er ca en halv time å kjøre fra Moss. Vi kjører samlet fram og tilbake begge dager.

Vi håper at så mange som mulig ønsker å delta. Les mer om arrangementet her. Ta kontakt med Tone (97700538) for påmelding eller benytt arrangørens nettside og meld deg på selv.
Bestilling av hettejakker

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Feb 2011

2011-02-24: I høst hadde vi en avstemning om hvordan de nye hettegenserne våre skulle se ut. Resultatet ble hvite med grønn skrift. I tillegg kommer logoen vår i farger på brystet. Det blir også glidelås helt ned så genseren blir en jakke. Vi må nå ha bestillinger i løpet av helgen for å rekke å få disse levert før Danmarksturen. Størrelsene man kan velge mellom er XS, S, M, L, XL, XXL.

Ring eller send en SMS til Roger (915 22 964) så snart du vet antallet og størrelsen du ønsker å bestille - og senest i løpet av helgen. Vi kommer til å bestille noen ekstra så det blir mulighet til å velge en annen størrelse om den størrelsen du valgte ikke passer allikevel.
Pris 200,-.
MOT-TV Samling i Larvik 19-20 Mars

Postet av Hedrum Orienteringslag den 22. Feb 2011

Hei, da er det snart tid for årets første MOT-TV samling i larvik..  Programmet ligger under , og synes det ser bra ut . Råder alle som har mulighet til og benytte seg av det! :D

MOT.TV 2011

MOT.TV står for Miljø, Orientering og Trivsel i

Telemark og Vestfold og er et fellestilbud til alle ointeresserte

i de to fylkene i alderen 13 til 16 år

(født 1995-1998). MOT.TV vil i sesongen 2011

gjennomføre flere helgesamlinger og fellesreise

og/eller overnatting til store o-løp. På noen opplegg

vil også juniorer delta. Til høsten blir det en egen

ungdomscup med kule o-løp, ledertrøyer og

sammenlagt poengkonkurranse.

Larvik Orienteringsklubb inviterer alle i MOT.TV til samling i Larvik 19-20 mars 2011

Alle møter direkte på Brunvall gård i Brunlanes, klar til å starte trening kl. 11.00 på lørdag. Vi

merker fra f.v. 301 i krysset Foldvik/Hummerbakkveien.

Vi skal overnatte på Brunla Ungdomsskole ved Stavern.

Program:

Lørdag

11.00. O-teknisk trening på Brunvall (postplukk). Vi spiser matpakke etter denne økta.

Innkvartering/dusj/matpakke Brunla U-skole

15.00. O-teknisk trening i Stavern (langsprint). Ta med EKT-brikke.

17.00. Pizza

17.30. Gjennomgang av dagens økter

19-20. Bading i bassenget på skolen

21.00. Kveldsmat

23.00. Ro

Søndag

08.00 Frokost

Pakke/rydde ut

10.00 O-teknisk trening på Nalum (moment-o)

Lunsj (matpakke)

Hjemreise direkte etter trening

Vi skal bo på en skole, derfor trenger dere underlag/madrass og sovepose. Ta med brikke,

kompass, o-tøy (flere skift), varmt tøy, skiftetøy, badetøy, håndkle og det dere ellers måtte

trenge + godt humør.

Alle ungdommer/klubber må ha med voksen ansvarlig, MOT.TV-tur-reglene gjelder!

PÅMELDING INNEN 10 MARS!!!!

akiim_87@hotmail.com eller 92807906...

M.v.h  Kim Aleksander Holt
Snart fullt på vinterturen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 8. Feb 2011

2011-02-08: Det er nå en stund siden innbydelsen til vinterturen ble sendt ut. Påmeldingene har strømmet inn og det er nå kun få plasser igjen. Om du ønsker deg en flott tur må du derfor melde deg på raskt. Se innbydelsen her.Noen bilder fra årsmøtet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Feb 2011

2011-02-07: Her er noen bilder fra årsmøtet. Om du har andre bilder du synes fortjener en plass på nettsiden vår (fra årsmøtet eller andre tilstelninger). Send det til post@hedrumolag.no.

Det var gledelig å se at så mange kom på årsmøtet. Her er en del, men det var enda 2 bord som ikke var med på bildet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klubbmestere 2010: (foran fra venstre) Kim Holt, Stian Lysnes; (2. rekke fra venstre) Tonje Lysnes, Erlend Gjestrum, Sindre Holt, Katrine Gjestrum; (bak fra venstre) Per Dag Nordkvelde, Magnar Reppesgård, Astrid Lie, Kari R. Holt, Roger Lysnes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Margith fikk en meget velfortjent innsatspokal for sin fremragende innsats på de fleste områder gjennom en årrekke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foran ser vi Jarle Lysnes, Katrine Gjestrum og Sindre Holt som fikk hver sin EKT-brikke for sin iver i o-løypa. Kim Holt er ganske ny i o-laget, men fikk en mini o-post til å henge på speilen i bilen for sitt smittende gode humør og sin iver til å kjøre resten av ungdommen på trening og o-løp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stian Lysnes fikk gave for sin innsats i styret
Meget vellykket årsmøte!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 27. Jan 2011

2011-01-27: Årsmøtet er nå over med meget bra oppmøte og god stemning. Årsberetningen ble godkjent uten at store feil ble oppdaget. Regnskap og budsjett like så. Lovene våre ble endret og skal nå inn til idrettsstyret for godkjenning. Valget gikk unna på rekordtid og det nye styret ble Roger Lysnes (leder), Kim Holt (sportslig leder), Kari R. Holt (sekretær), Margith Reppesgård (kasserer), Tom Aasrum (kartleder), Per Dag Nordkvelde (1. vara) og Frode Gjestrum (2. vara).

Margith fikk en meget velfortjent innsatspokal. Sindre, Katrine og Jarle fikk oppmuntringspremier. Kim fikk også en oppmuntring for sin flotte innsats som sjåfør og humørspreder. Stian fikk gave for sin innsats i styret. I tillegg fikk selvfølgelig alle klubbmestere en velfortjent premie.

Et fullstending referat m/bilder av både årsmøte og medlemsmøtet kommer om ikke så lenge.

Sportslig hilsen, Roger :-)
Årsrapporten for 2010

Postet av Hedrum Orienteringslag den 12. Jan 2011

2011-01-12: Årsrapporten for 2010 er nå ferdig og sendes til dere alle i dag. Den kan også leses her. Husk å møte på Årsmøtet onsdag 26. januar kl. 1830 på Åshall. Der vil det bli utdeling av klubbmesterskapspremier, gjennomgang av årsrapporten, valg, bevertning + mye mer. Vel møtt skal dere alle være.

Sportslig o-hilsen
Roger
Pizza og film i kveld

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Jan 2011

2011-01-11: I kveld skal vi ha den tradisjonelle pizza og filmkvelden for ungdommen fra 13 år (de voksne og de yngste har trening som vanlig). Neste tirsdag er det pizza og bowling for de litt yngre.

Vi møtes først på Hedrum Ungdomsskole kl. 18. Deretter reiser vi samlet til Peppes Pizza i Sandefjord for å kose oss litt før vi til slutt ser på en god film.

Ta med deg 1-3 gode filmer vi kan se på. Det blir nemlig en avstemning først om hvilken film vi skal se. Husk også å ta med deg noe snop/drikke.

Vi sees!  :-)
Treningen i kveld

Postet av Hedrum Orienteringslag den 6. Jan 2011

2011-01-06: Jeg (Roger) kommer ikke på trening i kveld da snømåking må få prioritet. Dere andre klarer dere sikkert uten meg. Lykke til med treningen. Vi sees på tirsdag igjen.

Sportslig hilsen Roger
Treningen begynner igjen i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 4. Jan 2011

2011-01-04: Treningen begynner som vanlig kl 18 på Hedrum Ungdomsskole i dag med bl.a. svømming fra kl. 19. Vel møtt!Årsmøte 2011

Postet av Hedrum Orienteringslag den 4. Jan 2011

2011-01-04: Husk årsmøtet onsdag 26. januar kl. 1830 på Åshall. Der vil det bli utdeling av klubbmesterskapspremier, gjennomgang av årsrapporten, valg, bevertning + mye mer. Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende senest 2 uker før årsmøtet. Vel møtt skal dere alle være.Godt Nytt År!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 3. Jan 2011

2011-01-03: Nå har 2011 startet med brask og bram. Er kanskje mange som har lovet seg selv både det ene og andre dette året? Uansett så håper jeg at dette blir et godt år og at jeg ser mange av dere i o-løypa.

Godt Nytt År alle sammen!

Sportslig hilsen Roger
Årsfesten 2011

Postet av Hedrum Orienteringslag den 3. Jan 2011

2011-01-03: Velkommen til årets store begivenhet, nemlig ÅRSFESTEN! Den arrangeres på Åshall 5. februar kl. 19. Vi ønsker alle medlemmer over 18 år og foreldre til medlemmer under 18 år hjertelig velkomne. Her blir det flott musikk, mye latter og god mat. Det er jo alltid hyggelig å treffes utenom løpene.

Meld deg på til b.h.ceeberg@gmail.comannegreteholt@hotmail.com eller telefon Bjørn(95733713)/ Anne Grete(92051596) innen 27. januar. Full innbydelse finner du her.
Orienteringstur til Danmark 11-13 mars

Postet av Hedrum Orienteringslag den 3. Jan 2011

2011-01-03: Det blir selvfølgelig tur til Danmark i år også. Turen er åpen for alle som ønsker, både aktive o-løpere og heiagjeng. NordJysk 2-dagers arrangeres 12. og 13. mars. Se også innbydelsen.

Vi reiser med Superspeed fredag 11/3 kl. 0800. Retur fra Hirtshals søndag 13/3 kl. 1730 (ankommer Larvik kl. 2115). Vi har bestilt overnatting på Feriecenter Blokhus.