Danmarkstur 13.-15. mars 2020

Postet av Hedrum Orienteringslag den 27. Des 2019

Nå er det klart for påmelding til den årlige Danmarksturen! Påmelding kan gjøres til Roger på mobil 91 52 29 64 eller epost roger@lysnes.net. Påmeldingsfristen er søndag 26. januar. Det er ikke ubegrenset med plasser, men alle bør få plass. Skulle det imidlertid bli for mange påmeldte benyttes prinsippet "førstemann til mølla". Dette er en tur for både enkeltpersoner, par og hele familier, og en av de mest populære turene i O-laget. Om du/dere ikke har vært med før, og lurer på om dette er noe for deg/dere, ta kontakt med Roger - han kan sikkert få overtalt deg/dere til å bli med. :-)

Turen starter fredag 13. mars klokken 08:00. Da tar vi Superspeed fra Larvik til Hirtshals. Selve løpene arrangeres lørdag og søndag, og båten går hjem igjen søndag kveld. Innbydelsen ser du ved å klikke her.


Er du fortsatt litt usikker, kan du klikke deg inn her for å lese om turen i 2017, og her for å se et utvalg av bilder. Vi håper så mange som mulig blir med. :-)
Det blir julenisse og gløgg i år også!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Des 2019


I morgen er det siste tirsdagstrening før jul. Da bør flest mulig komme, for nissen har meldt sin ankomst. "Selv om det er trafikkaos nå, så har jo jeg reinsdyr og slede" sier han. Det er godt å vite at man kan stole på nissen, selv om den vanlige trafikken har problemer.

Det blir orientering i gatene på selve treningen. Så ta med deg hodelykt, refleksfest, kompass og løpesko med godt grep. Kan jo være veldig glatt ute nå. Det blir fellesstart i fire forskjellige løyper fra skolegården kl. 18.15. Oppvarming som vanlig fra kl. 18.

På torsdag i Bøkeskogen skjer det også store ting på treningen. Da kommer nemlig Unni og serverer julegløgg kl. 19 (det blir servert kako m/krem også). Oppmøte som vanlig kl. 18 ved flaggstengene i Bøkeskogen, slik at vi får en god trening før julegløggen.

Vi sees på trening!  :-)
MOT.TV og Kretslaget INTEAM 2020

Postet av Hedrum Orienteringslag den 21. Nov 2019

MOT TV står for Miljø, Orientering og Trivsel i Telemark og Vestfold og er et fellestilbud til alle o-interesserte i de to fylkene i alderen 13 til 16 år.

Kretslaget INTEAM er et tilbud for juniorløpere (alder 17 – 20 år) og yngre seniorer i Telemark og Vestfold.

Dermed et tilbud fra 13 år til 20++. Invitasjoner for både MOT TV og INTEAM 2020 ligger på https://www.facebook.com/groups/hedrumol/  eller tar kontakt med meg ved spørsmål. 

Eelco

Viktig: Vi trenger hjelp til baking i kveld (torsdag)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 21. Nov 2019

Allerede neste helg skal vi arrangere julemesse på Hedrum Ungdomsskole. Før den tid skal det bakes - og det skjer i kveld (torsdag 21. november).

På klubbkvelden ble det informert om bakekvelden, men det virket ikke som om det passet for så mange. Informerer derfor en gang til - og håper at mange allikevel kan komme.

Om du ikke har noe veldig viktig å gjøre - så kommer du vel på bakinga? Jeg, Roger, kommer - selv om jeg er MANN. Hørte nemlig at det var lov å smake på deigen. ;-)

Her er litt info om tid, sted etc:

 • Sted: Hedrum Ungdomsskole, Skolekjøkkenet (1. etg i hovedbygget)
 • Tidspunkt: Unni er der fra kl. 15.30 til 21.00. Du kan komme og gå når det passer deg. Selv om du bare kan komme en times tid - så er det god hjelp å få. :-)
 • Hva skal gjøres: Alle deiger er ferdige på forhånd. Vi skal rulle, trykke, klemme, kjevle, steke, prise og pakke.
 • Hva skal du ta meg: Alt utstyr er på plass, men ha på klær du kan bake i (ikke bunad og mørk dress).

Da håper vi på et godt oppmøte i kveld!

Hilsen Unni og Roger :-)
Julemesse 2019

Postet av Hedrum Orienteringslag den 25. Okt 2019

30. november og 1. desember er det klart for Hedrum O-lag's julemesse. Som før vil denne være i kantina på Hedrum ungdomsskole. Det vil være åpent 11-16 begge dager. I tillegg til en kafeteria vil det være 16 utstiller som har salg av håndarbeid, smykker, hjemmebakt etc. 

Innbydelse ser du ved å trykke her, og Facebook arrangementet her.
Invitasjon til UNGDOMSKICKOFF (13-25 år)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 21. Okt 2019

Hei all flott ungdom i Hedrum o-lag (13-25 år)


Nå er det jaggu på tide å komme sammen igjen. Siden det er så lenge siden må vi nesten starte på nytt – vi må ha en UNGDOMSKICKOFF!

Den finner sted fredag 25. oktober i lokalene til Norconsult kl 18-21 og er for alle medlemmer i alderen 13-25 år. Pizza og drikke bestiller vi på Peppes! Alt dekkes av o-laget.

 

Si ifra til meg (Roger) om dere kommer eller ikke!

 • Henrik, Kristoffer og Sindre har allerede meldt seg på – BRA!

 

Vet det er stor forskjell på en 13-åring og en 25-åring, men vi gjør det slik denne gangen. Senere kan vi jo f.eks. dele i 2 grupper, over og under 18 år. 😊


Nøyaktig hva som kommer til å skje denne kvelden vet jeg ikke, men vi skal i hvert fall gjøre følgende:

 • Spise pizza og drikke brus
 • Ha en god latter sammen
 • Avtale neste gang vi skal møtes
 • Ha det gøy sammen
 • Vekke til live styret i ungdomsutvalget – om vi har noe
 • Kose oss sammen
 • Legge en plan for hva vi gjør videre

 

Så ta med dere et skikkelig godt humør – og kreative tanker. Jeg er i hvert fall klar til å ha en nyttig og artig kveld sammen med dere!


Ikke glem å benytte Facebook-gruppa vår: https://www.facebook.com/groups/1578994632390270/

 

Gleder meg til å se dere igjen! 😊
O-ringen 2020

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Sep 2019

I 2020 er O-ringen i Uppsala (oringen.se). Det er flere fra HOL som tenker på å reise for å bo på campingen denne gangen også. For å få strømplasser på campingen og kunne stå samlet må vi melde oss på før første påmeldingsfrist. De som vil være med sender følgende informasjon til Katrine (katrine.v.raaij krøllalfa gmail.com) før 15. oktober:

 

 • Navn på alle som skal være med
 • Om du skal ha plass på campen, og om den skal være med strøm (det har gått rykter om at strømplasser og ikke-strøm-plasser vil bli blandet, men det vet vi ikke enda, i utgangspunktet vil nok de fleste ønske å stå på strømplasser)
 • Hvilken klasse man skal løpe i (her finnes informasjon om klasser, de fleste melder seg på 5-dagers: http://oringen.se/213/uppsala-2020/tavling/vara-tavlingar.html) - spør f.eks. Tone eller Katrine hvis du er usikker
 • Om du trenger leiebrikke (det brukes SportIdent-brikker, ikke de samme som vi vanligvis bruker)

Bli med, da vel!

 
Kursdag 2 av Hedrum O-Lags Nybegynnerkurs

Postet av Hedrum Orienteringslag den 14. Sep 2019

Mandag 16.sept kl 18.00  har vi kursdag 2 av Hedrum O-Lags Nybegynnerkurs. Oppmøtested parkeringa på Fagerliskolen! Alle som vil lære om orientering er velkommen. Det gjør ingenting om ikke du kunne være med første dagen. Du vil ha nytte av kurset uansett.

Velkommen!

Vil bare samtidig minne om at selv om nybegynnerkurset er på mandager, er Hedrum-Olag treninger på tirsdager og torsdager.

mvh Torill

Invitasjon nybegynnerkurs 16 sept 2019.pdf
Invitasjon til nybegynnerkurs i orientering man 9. og man 16. sep

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Sep 2019

Hedrum Orienteringslag inviterer til nybegynnerkurs i orientering man 9. og man 16. sept kl 18-19.30 på Fagerli. Oppmøte Vestmarkaveien, ved undergangen til gamle E18. Her vil du lære hva orientering er samt få prøve på din første o-løype.

Invitasjonen:

Invitasjon nybegynnerkurs 2019.pdf
Sindre og Viljan ble Kretsmestere i klasse H17 i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 25. Aug 2019

Det ble en sterk 1. plass for Sindre og Viljan i H17 i dag. Med det ble de også kretsmestere.

I dag arrangerte Larvik OK KM i sprintstafett. Dette er en stafett som går over 4 sprint-etapper og hvor man kan være 2 eller 3 på laget (1 eller 2 må løpe 2 etapper). Vi stilte med 7 lag (1 var kombinasjonslag med Larvik OK).

Det var en tett og oversiktlig arena hvor mye skjedde. I sprint går jo alt raskt, og 82 lag skaper liv på arena. De som hadde møtt for å se på fikk mye underholdning.

Sindre og Viljan hadde følgende etapper (1:Sindre, 2:Viljan, 3:Sindre, 4:Viljan). Da alle 4 etappene var gjennomført kom de i mål hele 1 minutt og 42 sekunder foran neste lag som var OTO. Begge 2 var godt fornøyde. De måtte derfor klatre til topp på pallen 2 ganger, første gang for at de vant klassen total og andre gangen for at de ble kretsmestere.

Ellers fikk Roger, Espen og Martin en flott 2. plass i klasse H50. De ble beste lag fra Vestfold, men i denne klassen kåres det ikke kretsmestere. De var imidlertid veldig fornøyde med å komme nest øverst på pallen.

De andre lagene kom lengre ned på resultatlistene, men innsatsen var det ikke noe å si på. Alle jeg snakket med var fornøyde med løpet sitt. Alt i alt ble dette en flott dag for alle frammøtte.

Regor 😊
Sørlandsgaloppen og O-festivalen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 26. Jun 2019

To store O-løp, ene er forbi og det andre er til helgen. Det har kanskje flere merket på kroppen allerede? Jeg syns vi var en del som møtte opp på løpet i helgen, cirka 10 personer hver dag.

Resultater:
DAG 1
DAG 2
DAG 3

Kjempebra innsats til alle som var med!


Men nå, nå er det tid for O-festivalen! Dette kommer til å bli kjempebra! Vi i Hedrum har jo dugnadsarbeid i blodet, bare se hva vi har fått til opp gjennom årene med blant annet Lågendalsmarkedet. 

Hvis du har fått en oppgave, men usikker på hva som skal gjøres, ta kontakt med din nærmeste leder.

Har du ingen oppgave, men lyst til å hjelpe? SUPERT! Da er det bare å kontakte Tone Sølie Lysnes på tlf 977 00 538. Vi trenger all den hjelpen vi kan få


Værgudene er med oss! Se på dette været da. Gjett om vi gleder oss til helgen kommer, og alle ivrige løpere kommer igang. Per nå er det 5301 påmeldte totalt på alle tre dagene. Gå inn på hjemmesiden til O-festivalen HER for mer info
Kick off O-festivalen 17. juni 2019

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Jun 2019

I morgen, mandag er det kick off til O-festivalen. Det starter 18:00, og vil være på Fagerli Skole. Se her for innbydelse
Invitasjon til Pinseløpene i Kongsberg

Postet av Hedrum Orienteringslag den 30. Mai 2019

Her er noen ivrige som var med i 2014

Nå er det litt over 1 uke til Pinseløpene i Kongsberg som arrangeres 8. - 10. juni. I år samles vi igjen til en Pinse med 3 herlige orienteringsløp i Kongsberg.

Dette er et kjempeflott arrangement for hele familien så vel som enkeltpersoner. Vi fra Hedrum vil ha felles overnatting på Raumyr Skole som er et svært populært tiltak. Om du ikke har anledning til å overnatte kan du selvfølgelig kjøre fra Larvik hver dag og bli med på ett eller flere løp (det er jo ikke så langt til Kongsberg). Det blir mange påmeldte fra hele Østlandsområdet - og det er vanligvis mange fra Hedrum også. Jo flere vi blir - dess triveligere blir det! :-)

Her ser du de som er meldt på fra Hedrum (43 starter pr. 30/5 kl. 00:40): Lørdag Søndag Mandag

Siste frist for ordinær påmelding er fredag 31. mai. Meld deg på til Katrine (99793504) eller direkte på Eventor. Katrine svarer også på spørsmål du måtte ha.

Om du ønsker å overnatte på Raumyr skole MÅ du gi beskjed til Roger (91522964) - grunnet melding til skole/brannvesen.

Også i år skal vi bo på Raumyr Skole. Dette blir tredje gang vi overnatter på den nye skolen etter at den gamle ble revet helt ned. Dette er et nærmest perfekt sted (med sol så og si hele døgnet) hvor du kan velge å ta med deg campingvogn, bobil eller overnatte i gymsal. Det blir selvfølgelig veivalgsdiskusjoner, grilling og annet sosialt på kveldene. Selve overnattingen på Raumyr Skole dekkes av klubben for alle. Mange vil nok reise oppover allerede fredag kveld.

Vi har kost oss i Kongsberg i pinsa i mange år nå. Du kan jo ta en titt på hva som hendte i 2014 og 2012. Er spennende å se hvor mange starter får i løpet av helgen. Hvor nær 100 starter klarer vi i år mon tro? Det blir helt sikkert en blanding av medlemmer i alle aldere, spreke og mosjonister. Meld deg på du også - så får du blitt med på moroa. Vi håper at spesielt de nye vil ta turen til Kongsberg.

For mer informasjon klikk på lenkene under:


Dette bør du ta med deg på løpene:

 • Campingstol
 • Penger til kiosk
 • Niste
 • Drikke
 • EKT-brikke
 • Kompass
 • Løpstøy, skift
 • Annet nødvendig

Dette bør du ta med deg i tillegg om du skal overnatte i gymsal:

 • Liggeunderlag
 • Sovepose
 • Mat
 • Drikke
 • Toalettsaker
 • Håndkle
 • Såpe
 • Kjølebag
 • Grill (om du har)
 • Grillmat
 • Campingbord og stol
 • Annet nødvendig

Vi har tilgang på garderobe/dusj der vi skal overnatte.

Vi sees i Kongsberg. :-)
Borgertoget 17. mai

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Mai 2019

På fredag er det 17. mai, og da skal Hedrum O-lag gå i borgertoget. I år går vi som nummer 25. Oppmøte er klokken 17:00 nederst på torget, mot Nedre torggate. Rett ved innkjøringen til parkeringen under torget. Ved tidligere Ørnen apotek, utenfor frisørsalongen ved gamle Albert Bøe omtrent.

Møt opp i O-tøy eller vanlig 17. mai antrekk. Ta gjerne med noe som representerer oss og orienteringen; kart, kompass, poster, grønne kvister etc. 

Som nevnt er oppmøte 17:00, og toget går 17:15.1 Kommentar

Ny leder i Hedrum O-lag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 10. Mai 2019

Mandag ble det valgt frem en ny leder i Hedrum O-lag. Thor Magne Malmquist ønskes hjertelig velkommen!2 Kommentarer

Ekstraordinært årsmøte nr. 2 - 06.05.19

Postet av Hedrum Orienteringslag den 28. Apr 2019

Vedlagt innkalling til ekstraordinært årsmøte nr. 2 i Hedrum O-lag for valg av leder. Ekstraordinært årsmøte avholdes i forkant av styremøtet 06.05.19 i Hammerlia 23 kl 18:30. 

Innkalling ekstraordinært årsmøte 2019 - nr 2.pdf
Vestfold 2-dagers

Postet av Hedrum Orienteringslag den 31. Mar 2019

I helgen som var har det vært Vestfold 2-dagers, bestående av tre løp. Første var på fredagskvelden, også kalt Marumnatta. Her hadde vi tre startende fra Hedrum O-lag. Resultatliste finner du her

Lørdag var det mellomdistanse på Østerøya i Sandefjord. Denne dagen var det hele 25 startende fra klubben vår! Dette er en veldig bra start på sesongen. Resultatliste finner du her.

Søndag var det også mellomdistanse, men i Helgeroa i Larvik. Siste dagen var vi 23 medlemmer fra Hedrum O-lag. Veldig bra! Resultatliste finner du her
Innkalling til ekstraordinært årsmøte og klubbkveld

Postet av Hedrum Orienteringslag den 14. Mar 2019

Styret innkaller herved til ekstraordinært årsmøte i Hedrum O-lag. Det ekstraordinære årsmøtet kombineres med klubbkveld og avholdes tirsdag den 26. mars 2019 kl 18.00 på Holttun grendehus.

Innkalling ekstraordinært årsmøte 2019.pdf
Reiseinformasjon om Danmarksturen 2019

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Mar 2019

Nå er det kun et par dager til avreisen mot Danmark og herlige dager. Gå inn på reiseinformasjonen for å finne ut mer om turen. Oppmøtetidspunkt fredag er som vanlig kl. 07 på parkeringa ved terminalbygget for utdeling av billetter. Ta var på disse - de skal nemlig brukes på vei hjem også.

Lørdag og søndag er det o-løp. Lørdag kveld er det fellesmiddag ute på restaurant. Alle fasiliteter i badelandet kan benyttes fritt gjennom hele helgen.

Tar du noen bilder på turen og vil ha de på hjemmesiden? Send til Tonje Lysnes på enten Facebook eller epost (tonje@lysnes.net). Husk at om det er av personer må disse godkjenne bildene.
Aktivitetskalender

Postet av Hedrum Orienteringslag den 12. Feb 2019

Aktivitetskalender i Hedrum Orienteringslag er online tilgjengelig og vil bli oppdatert fortløpende med treninger, løp og samlinger.

Årsrapport 2018 til årsmøte 12. feb

Postet av Hedrum Orienteringslag den 6. Feb 2019

Her er årsrapporten 2018, inkludert sakslisten for årsmøte 12. februar i kapittel 2.1.

Jeg oppfordrer alle til å laste ned en kopi på mobil/Ipad før årsmøtet, slik at vi ikke trenger å skrive ut mange eksemplarer som kastes etter årsmøtet (tenk miljø)!
Innbydelse til vintertur 2019

Postet av Hedrum Orienteringslag den 3. Feb 2019

Vinteren er kommet for fullt nå de siste dagene, og det kan bare bety en ting: Tid for en helg på Solstua! I år er det fra 1-3 mars, med ankomst fra klokken 18:00 fredag. Dette er en helg for familier, og blir fylt med aktiviteter ute og inne. Vi anbefaler alle å komme! 

Litt praktisk informasjon:

Påmelding senest 23. februar til Elin / Espen 900 16 192 / 982 02 891 / espen.johnsen@hotmail.no
Under 5 år:      gratis
5-13 år:            300 kr
14 år og elder: 400kr

For å se hele innbydelsen, se her
Bowling og pizza 2019

Postet av Hedrum Orienteringslag den 21. Jan 2019

Da er det på nytt klart for en tur med pizza og bowling. Alle barn/ungdom fra 10 år og oppover og medlem i Hedrum O-lag, bli med på bowling og pizza på Mestern. Dette finner sted på Mestern´, mandag 4 februar kl 1800-2000 ca.

Hvem blir førstemann med strike?

Ring eller send sms til Anders Kristian for påmelding innen 1 februar. Tlf 95080831. 
Innkalling til årsmøte 2019

Postet av Hedrum Orienteringslag den 14. Jan 2019

Årsmøte 2019 vil holdes på Åshall tirsdag 12. februar klokken 18:00. På dette møte vil det bli gått gjennom blant annet årsrapporten, regnskap, budsjett og valg. 


Vi ønsker alle medlemmene i Hedrum O-lag velkommen!

Full innbydelse kan du se her.

Årsfest 2019

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Jan 2019

Nå er det endelig tid for den årlige årsfesten. Innbydelsen finner du her. I år blir årsfesten lørdag 26. januar, og starter klokken 19:00.


Påmelding innen 20. januar ved SMS til 48010844 (May-Britt Skramdal). Ikke-medlemmer betaler kontant ved frammøte.

Pris:

250,- for medlemmer / foreldre til medlemmer
350,- for ikke-medlemmer


Vi ønsker alle over 18 år hjertelig velkomne. Dette er en begivenhet du ikke vil gå glipp av!
Danmarkstur 15.-17. mars 2019

Postet av Hedrum Orienteringslag den 8. Jan 2019

Nå er det endelig klart for påmelding til den årlige Danmarksturen! Vi har åpnet for påmeldinger allerede, så det er bare å kontakte enten Tone på tlf: 977 00 538 eller Roger på tlf: 915 22 964. Påmeldingsfristen er søndag 27. januar, så her er det bare å hive seg på! Det er begrensede plasser, så førstemann til mølla. Dette er en tur for hele familien, og en av de mest populære turene i O-laget.

Turen starter fredag 15. mars klokken 08:00. Da tar vi Superspeed til Danmark. Løpene er lørdag og søndag, og båten går hjem igjen søndags kveld. Innbydelsen ser du ved å klikke her.


Er du fortsatt litt usikker, kan du klikke deg inn her for å lese om turen i 2017, og her for å se et utvalg av bilder.