Fantastisk Pinseløp i år!!!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 28. Mai 2012

2012-05-28: Så er også årets Pinseløp over. Været var strålende, løypene gode, og alle var i godt humør. Det ble derfor nok et flott opphold i Kongsberg i Pinsen. Vi koste oss både på løpet og i Hedrum-leier'n på kvelden. Der spiste vi bl.a. reker på fredagskvelden og grillet lørdag og søndag kveld.

Bilder som Kongsberg OL har lagt ut selv: Lørdag, Søndag, Mandag

Overraskelsen var stor for flere da May og Unni lørdag kveld overrakte en blomsterkrans og medalje til Espen - for hans førsteplass i klasse H17C. Både blomsterkrans og medalje var håndlaget av dem selv. Roger fikk også medalje for sin 3. plass i klasse H17AK. Margith og Magnar gjorde også en flott innsats og fikk henholdsvis 1. plass (D70) og 2. plass (H75).

Søndag kveld var det 5 stykker som hadde en av de 3 første plasseringene. Medaljer ble delt ut til Ulrik for 2. plass i klasse H11-12N, Viktoria for 2. plass i klasse D13-16N og Espen for 3. pass i klasse H17C. I tillegg fikk Margith en flott andreplass i D70 og Camilla en fin tredjeplass i klasse D17N.

Etter 3. løpsdag ble det ingen utdeling av krans (kun til 1. plasser) eller medaljer (1. - 3. plass) da alle selvfølgelig reiste hjem etter endt dyst. Det kan imidlertid hende at dette blir delt ut noe senere i år (f.eks. på klubbmesterskapet). De som fikk 1-3 plass var som følger: 1. (Atle-H17AK), 2. (Victoria-D13-16N, Espen-H17C, Roger-H17AK), 3. (Ingar-H17B, Frode-H17C, Margith-D70, Magnar-H75).

I tillegg startet Erlend og Jarle på ungdomsstaffetten i dag. De gjorde en flott innsats selv om det ble litt bom. Begge to syntes dette var veldig gøy. Så til neste år må vi få til flere stafettlag.

Resultatene finner dere her: 1. dag, 2. dag, 3. dag, Ungdomsstafett

Vi hadde 97 starter i år som vi må være veldig fornøyde med. Så vidt jeg vet kommer nok de fleste (alle?) tilbake igjen til neste år. Så da tar vi kanskje ny rekord i 2013???

Takk for en flott tur alle sammen. Jeg koste meg virkelig sammen med dere. Bilder kommer etterhvert fra turen også - men det er opp til dere. Send meg bilder på roger@lysnes.net så legger jeg det ut på nettet. Vi sees på neste o-løp! :-))