Granbardugnad og Lavvotur 2020

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Sep 2020


Granbardugnad

Plutselig var høsten her igjen. Selv om det er litt skummelt med corona, så skal det gå helt fint med granbardugnad. Lørdag 26. september kl. 09.30 setter vi igang. Om du ikke kan komme så tidlig - så er det bare å komme senere. Jo flere vi blir etterhvert - jo bedre er det. :-)

Ta med deg en rosesaks til klippinga. Hekkesaks trenger du ikke, den blir for stor. Ellers må du ha på deg "skauklær". Ta også med bålmat (pølser etc), da det blir pølsebål etterhvert.

Her er slik det var i 2018: Lenke

Frammøtested er på Åsrumveien rett ved Mørk (nærmeste hus har adresse Åsrumveien 130). Det blir merka fra krysset Skinmoveien/Åsrumveien. Kommer du fra Laskenkrysset så ser du plassen rett før Mørk.

Stedet er ca her: https://kart.gulesider.no/m/tkGvy

Ta med:

  • Klær etter vær
  • Grillmat
  • Drikke (kald og/eller varm)
  • Sitteunderlag
  • Godt skotøy og klær som tåler skogen (f. eks fjellsko/ turklær)
  • Arbeidshansker, granbar stikker!
  • Sag eller grensaks

Alle er hjertelige velkomne til en hyggelig dag i skogen!


Lavvotur

Mannfolka prøver seg på "lavvotur" fra fredag denne gangen også. Men pga coronasituasjonen så blir det ikke lavvo denne gangen, men et større telt å overnatte i for å ivareta smittevernet. Mannfolka møter fredag kl. 15 (eller så tidlig du kan). Da rekker vi å klippe en del granbar før mørket stiger på - og vi kan begynne å "juge".

Fint om du sier ifra på forhånd til Martin (957 20 367) om du skal på lavvoturen. Dette for å vite hvor stor overnattingsplass vi må ha.


Har du ellers noen spørsmål, er det bare å kontakt Martin på tlf: 957 20 367.


2 Kommentarer

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.