Husk årsmøtet TORSDAG 28. januar kl. 18 på Åshall

Postet av Hedrum Orienteringslag den 30. Des 2015

Husk årsmøtet TORSDAG 28. januar kl 18 på Åshall. Dette er på dagen 50 år siden laget ble stiftet. Her blir det bl.a. godkjennelse av årsrapport, regnskap, budsjett og valg. Det blir også utdeling av klubbmesterskapspremier og utmerkelser.

Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt til styret senest 2 uker før årsmøtet. Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag til årsmøtet vil bli gjort tilgjengelig på våre nettsider senest én uke før årsmøtet.

Til dere som ikke har vært på årsmøtet til Hedrum o-lag før kan det sies at mange pleier å møte. Det er som en klubbkveld med bl.a. bevertning. Og etter selve årsmøtet avslutter vi med en kort klubbkveld.

Vel møtt! :-)Bli med på Juleflesketrimmen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 26. Des 2015

Det er tradisjon for at medlemmene i Hedrum O-lag møtes på Lauvesetra 2. juledag. Hvordan man kommer dit kan variere. De fleste tar bilen til Bjerke eller Rømminga og spaserer derifra, men enkelt ønsker kanskje å ta seg en joggetur (ski er jo uaktuelt nå). Det viktigste er at man møter til en hyggelig prat og gang rundt juletreet ute. Julenissen kommer ca kl. 12.30. Mer informasjon får du her. Vi sees!Husk at det blir julegløgg på treningen i kveld

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Des 2015

I kveld blir det julegløgg direkte etter treningen ved flaggstengene i Bøkeskogen. Ta derfor med ei jakke el.l. du kan ta utenpå treningstøyet for å holde varmen.

Vi sees! :-)Påmeldingsfrist til Sandefjord Christmas Citryrace i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Des 2015


Husk påmelding til Sandefjord Christmas Cityrace i dag. Ta en titt på innbydelsen å la deg friste. Deretter er det bare å melde seg på. Hittil er det 13 fra Hedrum som er påmeldt. Regner med at dette tallet vil stige utover dagen/kvelden.

See you in Sandefjord! :-)50-års jubileumsfest

Postet av Hedrum Orienteringslag den 8. Des 2015

Helt utrolig, men klubben i vårt hjerte fyller nå 50 år. Dette må feires! I den anledning inviteres det til stor jubileumsfest den 30. januar på Gylnarheim i Kvelde.

Her er det plass til alle som har hatt noe med Hedrum O-lag å gjøre opp gjennom årene. Er jo mange som var aktive på f.eks. 80-tallet og som fremdeles er medlemmer. Ta dere en tur på festen for å mimre de gode tider.

Også dagens aktive medlemmer samt foreldre til medlemmer under 18 år bør ta seg en tur. Vi er jo absolutt i en god periode nå også og trives sammen i hyggelig lag.

Festkomiteen og styret håper at så mange som mulig setter av kvelden for å feire oss selv samt ta et tilbakeblikk på det som har vært. Det blir også taler og sikkert en og annen morsom historie. Etter middagen spilles det opp til dans. Dette blir både høytidelig og gøy!

Ta en titt på innbydelsen og meld deg på med en gang.

Vi sees! :-DNy aktivitetsliste for de neste 3 måneder (ENDRET)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 30. Nov 2015

NB: Aktivitetslista er endret 1. desember. Julegløggen er flyttet til torsdag 17. desember og jubileumsfesten for de yngre er flyttet til lørdag 6. februar.

Aktivitetslista for de neste tre måneder er nå klar. Den inneholder treninger, o-løp, turer, samlinger, festeligheter og mye annet. Vi i styret håper at så mange som mulig ønsker å være med på aktivitetene framover.

Legg spesielt merke til at julenissen kommer på treningen 15. desember og at det blir servert julegløgg på treningen 17. desember. Skriv ut aktivitetslista og heng den på kjøleskapet slik at du ikke går glipp av noe. Aktivitetslista finner du her eller i topp-menyen.Jacob Rauan til minne

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Nov 2015

Jakob Rauan bryner ljåen i Lunden 16.9.05.jpg

Den kjente bonden, skiløperen, orienteringsløperen og dugnadsarbeideren, Jacob Rauan, døde lørdag 7. november på Sjømannshjemmet i Stavern, 100 år gammel. Han var da Hedrum O-lag sitt eldste medlem.

Jacob var født i 1915, på Hedrum prestegård, hvor faren, Søren Rauan, var forpakter. I 1919 kjøpte faren gården Nordheim, like nord for prestegården, og familien flytta dit.

Jacob dro til sjøs i utenriksfart i 1933, med DS Polartank, og i 1935 dro han for første gang på hvalfangst, da også for rederiet Melsom&Melsom. Han seilte ute under krigen, og det var spennende å høre ham fortelle om da han gikk i konvoi over Atlanteren, med forsyninger til de allierte styrkene i Europa. Men alt ville han ikke snakke om. Det ble for vondt. Jacob var blant de heldige som kom tilbake til Norge i levende live. Barnebarnet, Maren Elise Nordheim, har skrevet en interessant oppgave om dette dramatiske kapitlet i Jacobs historie.

I 1946 overtok Jacob gården på Nordheim, og resten av sitt yrkesaktive liv var han en dyktig bonde med full husdyrbesetning. I sine yngre år kjørte han tømmer med hest for andre, i første rekke for Treschow. Jacob var en interessert hestemann, og hadde hest helt til han var nærmere 90 år. I 1946 gifta han seg med Ingebjørg fra Vinje, og de fikk tre barn sammen.

Jacob hadde god helse, og særlig etter at sønnen Olav hadde overtatt gården, var han en ivrig skiløper. Mange er de skirenn som Jacob har kjempa seg gjennom. Fra rundt 1970 ble det også orientering. I Hedrum O-lag var Jacob aktiv i mange år, og ble klubbmester flere ganger. Jacob og faren min, Ola, fulgtes både i skisporet og i orienteringsløypa i mange år.

Jacob var ikke vond å be når det gjaldt dugnader. Da det fine gravfeltet vest for Hedrum kirke skulle settes i stand, var det en selvfølge at Jacob ble med. Han var trofast med å slå deler av gravfeltet med ljå i mange år, til han var over 90. Han var også med på restaureringa av Bøsetra i Lardal, og var med på mye dugnadsarbeid på Hedrum bygdetun. Han var æresmedlem i Hedrum historielag.

Sine aller siste år tilbrakte Jacob på Sjømannshjemmet i Stavern. Her trivdes han, ved å se på sporten i TV, og snakke med andre krigsveteraner og nye kamerater. Helt til etter at han hadde fylt 100 år 12. august i år, hadde han ei, etter alderen, god helse.

Jacob var ikke en mann av mange ord, men en mann som med sin redelighet og trausthet ble satt pris på. Vi er mange som vil savne Jacob.

Tor Bjørvik


Årsfest for yngre tirsdag 10. november

Postet av Hedrum Orienteringslag den 3. Nov 2015

En blid gjeng fra årsfesten i fjor

Neste tirsdag (10. november) arrangeres Årsfesten For Yngre på Hedrum Barneskole ved Bommestad kl. 18.00 - 20.00. Alle under 18 år er hjertelig velkomne. Det blir leker, konkurranser og overraskelser. Og selvfølgelig blir det PIZZA og brus. Ingen påmelding - bare å møte opp. Hele innbydelsen finner du her.

Flott om noen foreldre kan være der og hjelpe litt til. Si ifra til Jørgen (908 25 833) om du kan.

På Hedrum Ungdomsskole blir det derfor kun trening for de over 18 år denne kvelden.


Klubbkveld på tirsdag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 26. Okt 2015På tirsdag er det ikke trening, men Klubbkveld i stedet. Her får du bl.a. høre siste nytt om jubileumsåret, hva som skjer i vinter samt et et kort kurs om hvordan ta det beste veivalget. Det blir selvfølgelig bevertning.

Passer for alle aldersgrupper. Vi holder på fra kl. 18 til 20. Se også innbydelsen her.


Aktivitetslista er nå oppdatert

Postet av Hedrum Orienteringslag den 22. Okt 2015

Treningsgjeng.jpg

Aktivitetslista er nå oppdatert med ny viktig informasjon. Årsfesten for yngre er utsatt med én uke pga Rekrutteringsturneen til NOF. I tillegg er også Vinter-Jukola løpene lagt til. Detter er hyggelige nattløp på onsdager som passer for alle. Er du utrygg kan du selvfølgelig starte sammen med 1 eller flere andre. Løyper for alle nivåer. Aktivitetslista finner du her eller i topp-menyen.


Melding fra Norges Orienteringsforbund

Postet av Hedrum Orienteringslag den 22. Okt 2015Ønsker du å gjøre en innsats for orientering i Norge? Da kan du bl.a. være med å forme veien videre til visjonen om at 1% av befolkningen skal være medlemmer av o-klubber i 2020.

Les mer her: Valgkomiteen - Oppfordring til klubber og kretser 2015.pdf


Lavvotur på fredag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 5. Okt 2015Endelig er det tid for oss gutta til å ha lavvotur med overnatting igjen. Vi setter opp lavvoen med ekstra sove- og pratetelt ved Mørk. Det blir merket fra Mørkkrysset (rv 304/207). Tidspunktet for begivenheten er fredag 9. oktober fra kl. 15.00 (da kommer de første, mens andre kommer utover ettermiddagen/kvelden). Ta med deg godt humør, sovepose samt påfyll til kroppen (drikke/snop). Ta også med mat (kvelds, nattmat og frokos). Ta med ei panne eller tilsvarende om du ønsker å varme maten på bålet. Ønsker du ikke å ta med mat så kan pizza bestilles utpå kvelden.

Vi kommer til å klippe noe granbar før det blir mørkt slik at tellegjengen får noe å gjøre ved dugnadsstart lørdag morgen. Ta derfor med utstyr til det (grensaks, etc).

Når mørten siger på så rigger vi oss til i lavoen eller teltet og pratær om ditt og datt med noe godt attåt. Denne seansen er et møst for alle som liker friluftsliv og mye juging utover de sene nattestimer.

Det gjøres oppmerksom på at det ikke er lov å ta med seg husdyr - dette gjelder også reinsdyr. Meld deg på til Roger (915 22 964) senest torsdag 8. oktober om du ønsker å bli med.

Vi sjåast!

PS: Kun adgang for MENN over 18 år!


Vintertreningen starter opp i morgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 5. Okt 2015Nå er sesongen på hell. Da er det viktig å avslutte sesongen godt samt starte forberedelsene på neste sesong. Derfor blir det nå trening på tirsdager og torsdager. Vi i treningskomiteen og rekrutteringskomiteen håper å få se mange på trening - også nye personer som ønsker å begynne med orientering. Vi pleier jo å være 40-50 store og små på treninga. Over ser du utegjengen, mens de yngste var inne da bildet ble tatt. Se også aktivitetslista for nærmere detaljer.

Videre trening etter høstferien
Utover høsten og vinteren vil hovedtreningen være på tirsdager på Hedrum Ungdomsskole. Treningen på Hedrum Ungdomsskole starter tirsdag 6. oktober kl 1800. Treningen vil være som tildigere. Den yngste gruppen begynner inne i gymsalen med ballspill, lek og noe o-teknisk. Etter en time så flytter de over i svømmehallen. Den eldste gruppen begynner ute med en løpetur for så å avslutte med styrketrening inne den siste timen (eventuelt svømming for de som måtte ønske det). NB: På de første treningene må alle ha med seg utetøy da vi ønsker å være ute så lenge lyset tillater det. Husk også refleksvest og hodelykt.

Merk at på tirsdag 27. oktober blir det ikke trening, men klubbkveld i kantina på Hedrum Ungdomsskole. Se info på www.hedrumolag.no når den kvelden nærmer seg.

Det blir også trening på torsdager kl. 18 med oppmøtested ved flaggstengene i Bøkeskogen. Her blir det vanligvis rolig joggetur, men vil også inneholde artige stafetter, o-tekniske momenter og løpetest.

Møt opp på treningen og vær med på resten av løpene i høst og vinter. Ta også med venner og kjente som ønsker å prøve seg på orientering. Man trenger ikke å melde seg inn i klubben på første trening om man ønsker å prøve hva dette er for noe. Ta kontakt med Anders Kristian (950 80 831) om det er noe du lurer på.

Sportslig hilsen
Treningskomiteen og Rekrutteringskomiteen


Det blir dansekurs :-)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 3. Okt 2015Vi er nå 13 personer som skal lære å danse swing. Bli med du også - ikke for sent å melde seg på.

Vi klarte ikke å samle 20 personer, men "kun" 12. Allikevel fikk vi lov til å ha kurset - så nå er det bare å samle krefter til 2 spennende kursdager. :-)

Men siden vi ikke er fler enn 12 så kan det hende det dukker opp noen andre på kurset også. Og det er fremdeles mulighet for fler i Hedrum O-lag å melde seg på kurset helt fram til kursdagen. Dere kan også melde på en venn eller et vennepar om dere ønsker. Meld i så fall ifra til Roger (915 22 964).

Følgende er altså påmeldt til nybegynnerkurset i SWING som arrangeres 10. og 11. oktober fra kl. 15-18. Kurset koster kr. 300,- pr. person og betales ved oppmøte:
 • Sissel Bentsen
 • Thor Magne Malmkvist
 • Tone Sølie Lysnes
 • Roger Lysnes
 • Torill Fjære
 • Jørgen Fjære
 • Pernille Nauf
 • Atle Borgersen
 • Ingen Anne Heggernes
 • Harald Heggernes
 • Jarle Lysnes
 • Katrine Gjestrum
 • Susanne Strøm

Etter dette kurset kan man velge om man ønsker å bli med på kurset for viderekomne. Det kan også andre som kan danse fra før og ikke trengte nybegynnerkurset.

Vi gjennomfører dette for å få flest mulig til å danse på jubileumsfesten vår i januar. Det blir helt sikkert en flott kveld med bl.a. mye dansing. Vi ønsker også at ungdommen skal lære seg å danse og selvfølgelig danse på jubileumsfesten. Både ungdommer over og under 18 år.

Velkommen til dansekurs!


Granbardugnad med pølsebål

Postet av Hedrum Orienteringslag den 25. Sep 2015
Lørdag den 10. oktober er det granbardugnad igjen. Denne gangen samles vi ved Mørk-krysset (rv304/rv207) fra kl. 9. Ta med hele familien samt pølser til bålgrilling. Dette er GØY! Mer informasjon finner du her: Granbardugnad2015.pdf

Om du ikke kan komme kl. 9 så kom så tidlig du kan etter det. Vi trenger all hjelp vi kan få. Ta med arbeidshansker og grensaks om du har.

Dette er gøy for hele familien! :-)


Torsdagstreningen flyttet til Skjærsjø

Postet av Hedrum Orienteringslag den 22. Sep 2015Forrige uke var det ikke så mange som møtte på trening siden det var så dårlig vær. Vi prøver derfor igjen med trening fra Skjærsjø på helt nytt kart. Det blir derfor IKKE trening på Tagtvedt.

Siden dette er siste trening før høstferien blir det servering av kaffe, saft, vagler etc. Så møt opp! :-)

Ved Skjærsjø har dere garantert aldri løpt orientering før - vel og merke om dere ikke var på treninga forrige torsdag. Møt opp ca. 50 meter etter den gamle kafeen ved Skjærsjø. Det blir merket fra Lågendalsveien rett nord for Kvelde.

Her har dere en smaksprøve fra terrenget:


Vestfold Høstcup nr 6

Postet av Hedrum Orienteringslag den 21. Sep 2015
Innbydelsen finner du her.

Denne gangen er arena ved Skattekista Barnehage på Tveteneåsen i Larvik. Så mange som mulig må møte opp skal vi klare målet vårt i år. Målet er som dere sikkert husker 1750 starter. Hittil i år har vi 1479 - så vi nærmer oss. Men det er fremdeles 271 starter igjen. Står alle på de siste månedene så KAN vi klare det. :-)

Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på orientering. Til dere som har vært med på trening eller nybegynnerkurs, men ikke prøvd dere på løp enda - kom igjen. Dette er bare gøy. Ta gjerne kontakt med meg (Roger - 915 22 964) for mer informasjon om du ønsker.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk)
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft
- Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken

Man starter når man vil mellom kl 1700 og 1830. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1700.

Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før avreise.

Vel møtt til årets Høstcup!

Sportslig o-hilsen
Roger :-)


Dansekurs for alle - SWING

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Sep 2015Neste år er Hedrum o-lag 50 år og i den forbindelse blir det bl.a. jubileumsfest. Det blir helt sikkert en flott kveld med bl.a. mye dansing. Og veldig flott om også den unge ungdommen over 18 møter på festen. Det er faktisk ganske bra trøkk der.
Følgende er påmeldt til dansekurs for nybegynnere pr. 28/9:
 • Sissel Bentsen

 • Thor Magne Malmkvist

 • Tone Sølie Lysnes

 • Roger Lysnes

 • Torill Fjære

 • Jørgen Fjære

 • Pernille Nauf

 • Atle Borgersen

 • Ingen Anne Heggernes

 • Harald Heggernes
PS: Må være MINST 20 personer for at kurset blir arrangert


Når det gjelder dansing så har det kommet flere ønsker om dansekurs. Og når noen ønsker dansekurs må vi jo etterkomme det. Det blir derfor arrangert et nybegynner spesialkurs for HOL'ere om ikke så lenge etter denne planen:

Lørdag 10. oktober klokken 15-18 på Larvik Brannstasjon
- Nybegynnerkurs i SWING del 1

Søndag 11. oktober klokken 15-18 på Larvik Brannstasjon
- Nybegynnerkurs i SWING del 2


De som ønsker det kan deretter melde seg på et kurs for viderekomne. Det blir 6 tirsdagskvelder kl. 20.30 med oppstart 20. oktober. Da rekker du det akkurat etter tirsdagstreninga.


Prisen for nybegynnerkurset er 300,- pr. person. Merk at siden dette er et kurs kun for Hedrum OL så må vi ha bindende forhåndspåmelding. Vi må minst ha 20 personer for at kurset skal arrangeres. Så her er det bare å melde seg på. Si ifra til Roger (915 22 964 - roger@lysnes.net) senest tirsdag 29. september om du ønsker å være med. Dette blir GØY!

OBS: Enkeltpersoner kan også melde seg på. Man trenger altså ikke være et par. Vi ønsker også at så mange som mulig av ungdommen melder seg på (de som fyller 14 år i år og eldre).

Kurset for viderekomne blir et vanlig kurs sammen med andre deltakere. Det kreves derfor ingen forhåndspåmelding for dette. Prisen for dette kurset er 450,- pr. person.

Meld deg på så raskt som mulig til Roger. Ta også kontakt med andre dere synes bør være med. Hadde jo vært gøy om det hadde blitt mange på kurset. Det er også veldig hyggelig om dere som ikke har fylt 18 kommer på kurset. Siden dere ikke kan være med på selve hovedfesten (18 års aldersgrense) så blir det en egen jubileumsfest for dere under 18 år. Kan godt hende dere får bruk for noen dansetrinn der også.

La oss gjøre jubileumsfesten til en uforglemmelig kveld ved å melde oss på dansekurset. Hadde jo vært gøy om dansegulvet hadde vært fullt hele kvelden av blide og aktive HOL'ere.

Gøy på FEST! :-)


Trening ved Skjærsjø i morgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Sep 2015I morgen blir det spennende o-trening fra Skjærsjø på helt nytt kart. Her har dere garantert aldri løpt orientering før. Møt opp ca. 50 meter etter den gamle kafeen ved Skjærsjø. Det blir merket fra Lågendalsveien rett nord for Kvelde.

Her har dere en smaksprøve fra terrenget:Meld deg på til Blåbærløpet i kveld

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Sep 2015Til helgen arrangeres Blåbærløpet ved Teie Skole på Nøtterøy. Dette ser ut til å bli et flott høstløp da det er meldt bra vær. Det er allerede nå påmeldt 22 fra Hedrum, men vi kan bli mange fler. Tradisjonelt er vi jo mange på dette løpet.

Du finner innbydelsen her og link til selve løpet her. Meld deg på selv på Eventor eller kontakt Tone (977 00 538).


Vestfold Høstcup løp nr 5

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Sep 2015
Innbydelsen finner du her.

Denne gangen er arena ved Vennerød Skole i Arnadal. Merket fra RV 560 Borgeskogen. Været blir lettere utover i ettermiddag - så møt opp. Vi har jo et mål om 1750 starter i år. Skal vi klare det må vi henge i.

Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på orientering. Til dere som har vært med på trening, men ikke prøvd dere på løp enda - kom igjen. Dette er bare gøy. Ta gjerne kontakt med meg (Roger - 915 22 964) for mer informasjon om du ønsker.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk)
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft
- Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken

Man starter når man vil mellom kl 1700 og 1830. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1700.

Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før avreise.

Vel møtt til årets Høstcup!

Sportslig o-hilsen
Roger :-)


O-troll leir 18.-19. september i Lardal

Postet av Hedrum Orienteringslag den 10. Sep 2015
Helgen 18.-19. september (neste helg) er det o-troll leir i Borgen Skiarena ved Svarstad. Dette er en leir for alle glade HOL'ere i alderen 9 - 12 år. Her blir det bli-kjent leker, orienteringsaktiviteter, sykkelorientering og annet. Dette er et svært populært arrangement og vi håper derfor vi kan sende mange fra Hedrum O-lag til denne leiren. Mer informasjon finner du her.

Klubben sponser deltakeravgiften - så det blir derfor gratis for Hedrum sine medlemmer. Husk bare å melde deg på til May-Britt Skramdal (48010844) senest søndag 13. september. Hun ordner felles påmelding til Lardal O-lag.


Nybegynnerkurs og trening

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Sep 2015Torsdag 10. september fortsetter vi med nybegynnerkurset i orientering ved Hedrum Barneskole på Bommestad kl. 18. Om du ikke fikk med deg første delen så er det bare å møte allikevel. Vi ønsker enkeltpersoner og familier i alle aldere velkomne. Kurset er gratis og det kreves ingen forkunnskaper. Vi begynner med informasjon og teori inne, men forflytter oss raskt ut så vi kan prøve på orientering. Ta derfor på deg klær for en vanlig tur i skogen.

Orientering er enklere enn de fleste tror og alle kan lære det. Noen sier at "orientering er ikke for meg - for jeg har ikke retningssans". Men det stemmer jo ikke. Vi har jo kompass som hjelper oss med den "mangelen". Så er du nysgjerrig på denne idretten så møt opp.

Vi er nå ca 200 medlemmer i Hedrum o-lag, men ønsker å dele denne fine sporten med flere. De siste årene har både antall medlemmer og aktivitetsnivå økt betraktelig. Hedrum O-lag satser på bredde og mestring krydret med ekstra opplæring for de som ønsker det. Velkommen skal dere være.

Ta kontakt med Jørgen Fjære (90 82 58 33) om det er noe du lurer på.

Og så blir det selvfølgelig trening for alle andre. Ønsker du å bli en bedre o-løper bør du møte. Du kommer vel? :-)

Hilsen
Hedrum O-lag


Minneord om Margith Reppesgård

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Sep 2015


Margith Reppesgård til minne (30.04.1940 – 07.09.2015)

I morges fikk vi en meget trist melding om at Margith Reppesgård er gått bort. Det er vanskelig å fatte at noen med en slik stayer-evne i det hele tatt kan gå bort. Gjennom hele sin aktive tid i Hedrum O-lag har Margith bidratt på alle fronter.

Margith gjorde det først og fremst meget bra sportslig. Hun var målbevisst og gav seg aldri. På 80-tallet gjennomførte hun et o-løp med brukket arm, og tidligere i år gjennomførte hun et o-løp med et brukket ben ved kneet. I Veteran-NM har hun gjennom årene fått mange medaljer av alle valører og også gjort det meget bra i VMOC (Verdensmesterskap for veteraner). Lokalt har hun blitt kretsmester og klubbmester et utall av ganger.

Margith var også svært aktiv i styrearbeid og hadde vervet som kasserer 1981-1984 samt nesten uten opphold fra 1995 til 2012. I tillegg har hun vært revisor, styremedlem, kvinnekontakt og medlem i treningsutvalget.

På Lågendalsmarkedet var Margith alltid på plass og hjalp datter Nina Bjerke i butikken. Men akkurat i år gikk ikke det siden benet var brukket og hun gikk med skinne. Da rigget hun seg i stedet til med en krakk til å hvile benet på og hjalp til med det økonomiske. Før markedet var hun alltid engasjert i planleggingen og spesielt bemanningsplanen tok hun ansvar for sammen med Astrid Lie.

Margith var også engasjert resten av året med diverse aktiviteter. Hun var som regel premieansvarlig på løp, la ut løyper for skolearrangement, arrangerte høstrusleturer, kom alltid på dugnader, arrangerte fellesturer, var vertskap på møter/fester, osv osv.

For dette har hun fått innsatspokalen hele to ganger - 1978 og 2011. I tillegg ble hun meget fortjent tildelt æresmedlemsskap i 2014.

Hun vil bli dypt savnet av hele o-laget og ikke minst av sin familie. Vi lyser fred over Margith Reppesgård sitt minne.

Hedrum Orienteringslag
Roger Lysnes, Leder

1 Kommentar

Flott klubbmesterskap i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 3. Sep 2015Marlene hadde en flott dag i løypa i dag

Det ble et flott klubbmesterskap i sprintdistansen i kveld. Flotte løyper og mange fornøyde løpere. Det var også 3 stykker som hadde tatt turen direkte fra nybegynnerkurset - og fullførte i god stil. Etter alle tilbakemeldingene å dømme så blir nok dette et fast arrangement i årene framover.

Merk at i år så er dette et prøveopplegg. Vi kårer klubbmester, men det blir ikke delt ut premier. Det var flere svært aktive o-løpere som var opptatt på annet hold i kveld. Så selv om deltakelsen ikke var så verst blir den nok mye bedre neste år.

Klubbmestere i år ble:
 • D 11-12, Karoline Fjære
 • D 13-14, Hanna Johansson
 • D 17-20, Susanne Strøm
 • D 21-, Torill Hynne Fjære
 • D 40-, Kari Reppesgård Holt
 • D 50-, May Nordkvelde
 • D 60-, Anne Marit Nauf
 • H 13-14, Kristoffer Fjære
 • H 15-16, Sindre Holt
 • H 17-20, Erlend Gjestrum
 • H 40-, Anders Kristian Holt
 • H 50-, Asle Johnsen
 • H 60-, Per Dag Nordkvelde
 • H 65-, Bjørn Helge Ceeberg
 • H 70-, Tor Bjørvik

Fullstendig resultatliste finner du her.

Her er noen flere bilder fra løpet:


Anders Kristian i fint driv


Er det noen skumle fisker i vannet tro?


Flott med o-løp helt nede i fjæra


Veibeskrivelse til Klubbmesterskapet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 3. Sep 2015Fra samlingsplassen på klubbmesterskapet i juni

Nå er det under én time til første start i klubbmesterskapet for sprint. Om du er i tvil om veien så er området for parkering markert på kartet her. Det er merket fra Framnes på vei ut mot Vesterøya. Startlista finner du her.

Om du enda ikke har meldt deg på er det enda håp. Bare å møte opp.

Lykke til alle sammen! :-)


Vestfold Høstcup løp 3

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Sep 2015
Innbydelsen finner du her.

Denne gangen er arena ved Botnestua i Botne. Merket fra Gullhaug på FV315. Der er det flott terreng og mulighet til å sitte innendørs om nødvendig.

Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på orientering. Husk at 2. del av nybegynnerkurset arrangeres torsdag 10. september (førstkommende torsdag er det klubbmesterskap sprint). Er det nye interesserte som ikke har fått med seg første del av nybegynnerkurset er det bare å møte neste torsdag allikevel. Til dere som har vært med på trening, men ikke prøvd dere på løp enda - kom igjen. Dette er bare gøy. Ta gjerne kontakt med meg (Roger - 915 22 964) for mer informasjon om du ønsker.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk)
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft
- Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken

Man starter når man vil mellom kl 1700 og 1830. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1700.

Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før avreise.

Vel møtt til årets Høstcup!

Sportslig o-hilsen
Roger :-)


3 medaljer til Hedrum i dag også

Postet av Hedrum Orienteringslag den 30. Aug 2015Fornøyde løpere etter utmerket innsats (Sindre, Hanna, Ylva og Henrik)


Årets KM-stafett gikk ved idylliske Langevann i Ramnes. Været var bra og løypene gode. Også i dag tok vi for oss av medaljer:

 • Sindre og Henrik fikk GULL i klasse H 13-16
 • Helge, Anton og Martin fikk GULL i klasse H 195
 • Hanna og Ylva fikk SØLV i klasse D 13-16
Flott levert av alle sammen. De er gode ambassadører for Hedrum O-lag.


Vi klarte GULL i år (Helge, Anton og Martin)Flere seire i KM lang i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 29. Aug 2015


Hanna ble klubbmester i klasse D 13-14 i dag

Det var et flott KM rett ved Fokserød i dag. Strålende vær og flotte løyper. Vi hadde flere sterke resultater.

Hanna og Sindre tok GULL i hver sin klasse i KM Lang i dag. Hanna vant D 13-14 og Sindre vant H 15-16. I tillegg fikk Viljan en en flott sølvmedalje i klasse H13-14.

I tillegg ble også Anton Lomme kretsmester i H70 (deles ikke ut medalje i denne klassen).

I morgen er det stafett og vi stiller med hele 8 lag. Dette blir spennende.


Flott nybegynnerkurs og trening

Postet av Hedrum Orienteringslag den 28. Aug 2015Her er noen av de som var på nybegynnerkurs og trening

I dag var det nybegynnerkurs og trening. Det er alltid spennende å få nye personer på nybegynnerkurs. Også denne gangen var det energiske og interesserte barn og voksne på kurs. Jørgen hadde laget en flott løype i skogen og Torill guidet dem sikkert gjennom. I tillegg fikk de prøvd seg på en spennende EKT-løype. Tror det er meget gode muligheter for å se disse på både treninger og løp framover. Så om dere ser noen nye i nær fremtid - ta godt imot dem.

Ellers virket det også som om treningen var bra. Én fortalte ivrig at han hadde lært mye mer om kompasset. Anders Kristian har god kontroll på treningen og passer på at de får lært det de skal lære.

Som vanlig var Unni på plass med kaffe, saft og kaker. Et alltid populært innslag.


Nybegynnerkurs 27/8 og 10/9

Postet av Hedrum Orienteringslag den 26. Aug 2015Torsdag 27. august og torsdag 10. september arrangerer vi nybegynnerkurs i orientering ved Hedrum Barneskole på Bommestad kl. 18. Vi ønsker enkeltpersoner og familier i alle aldere velkomne. Kurset er gratis og det kreves ingen forkunnskaper. Vi begynner med informasjon og teori inne, men forflytter oss raskt ut så vi kan prøve på orientering allerede første kvelden. Ta derfor på deg klær for en vanlig tur i skogen.

Orientering er enklere enn de fleste tror og alle kan lære det. Noen sier at "orientering er ikke for meg - for jeg har ikke retningssans". Men det stemmer jo ikke. Vi har jo kompass som hjelper oss med den "mangelen". Så er du nysgjerrig på denne idretten så møt opp.

Vi er nå ca 200 medlemmer i Hedrum o-lag, men ønsker å dele denne fine sporten med flere. De siste årene har både antall medlemmer og aktivitetsnivå økt betraktelig. Hedrum O-lag satser på bredde og mestring krydret med ekstra opplæring for de som ønsker det. Velkommen skal dere være.

Om du ikke har mulighet til å møte første kvelden så er det bare å komme neste kveld. Ta kontakt med Jørgen Fjære (90 82 58 33) om det er noe du lurer på.

Du kommer vel? :-)

Hilsen
Hedrum O-lag


Klubbmesterskap i sprint

Postet av Hedrum Orienteringslag den 25. Aug 2015
Etter mange oppfordringer prøver vi oss nå på et uoffisielt klubbmesterskap i sprint. Det vil si at løyper, klasser etc er som på et virkelig klubbmesterskap, men det blir ikke kåret klubbmester. Blir dette vellykket, og dere medlemmer ønsker, så vil vi fra neste år ha et offisielt klubbmesterskap i sprint.

Løpet arrangeres torsdag 3. september på Asnes i Sandefjord. Man kan starte fra 17.30 til 18.30 (fristart). Påmeldingsfristen er satt til 30. august slik at vi vet hvor mange kart vi trenger.

Ellers får du mye mer informasjon i innbydelsen. Du melder deg på i Eventor eller hos Tone (977 00 538).

Her er påmeldingslisten så langt.

Vi møtes!


Vestfold Høstcup løp 2

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Aug 2015
Innbydelsen finner du her.

Denne gangen er arena i Tønsberg, nærmere bestemt Byskogen Skole. Merket fra rundkjøring FV325 (Hortensveien / Stenmalveien) og FV465 (Eikveien).

Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på orientering. Husk at vi også har nybegynnerkurs som starter 27. august for de som er interessert. Til dere som har vært med på trening, men ikke prøvd dere på løp enda - kom igjen. Dette er bare gøy. Ta gjerne kontakt med meg (Roger - 915 22 964) for mer informasjon om du ønsker.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk)
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft
- Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken

Man starter når man vil mellom kl 1700 og 1830. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1700.

Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før avreise.

Vel møtt til årets Høstcup!

Sportslig o-hilsen
Roger :-)


KM lang og stafett til helgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Aug 2015
Husk kretsmesterskapet i helgen. Det er individuelt langdistanse på lørdag (Sandefjord) og stafett på søndag (Trollo/Horten). Husk at dette i utgangspunktet er et helt vanlig løp, men med KM-klasser i tillegg. Så ALLE som ønsker å løpe kan være med. Du trenger altså ikke å stille opp i en KM-klasse (A-klasse).

Påmeldingsfristen er i KVELD! Innbydelsene finner du her: lørdag søndag

Vi sees! :-)


Et flott Lågendalsmarked så langt

Postet av Hedrum Orienteringslag den 22. Aug 2015Loddsalget gikk som bare det. Flott innsats av Torill som nå får litt bistand fra loppesjefen sjæl

Første dag av Lågendalsmarkedet er nå over. Så langt ser det ut til at dette blir nok et godt år. Mange besøkende har kommet (ca 420 biler) og etter tilbakemeldingene å dømme er de svært fornøyd.

Takk så langt til alle som har bidratt. Og så krysser vi fingrene for at morgendagen blir minst like bra. Ta også en titt på Facebook-sidene våre for Lågendalsmarkedet og lik dem gjerne. Du finner den her: www.facebook.com/lagendalsmarkedet


Per Einar har god kontroll på hamburgerstekinga

Pernille og Helle har full kontroll på småsakene inne
Vestfold Høstcup løp 1

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Aug 2015
Hei alle sammen! :-)

Nok en sommer er over og det er på tide å få aktivisert kroppen igjen. I morgen (tirsdag 18/8) starter Vestfold Høstcup etter samme modell som tidligere. Også i år har vi et mål om antall starter totalt i sesongen - og denne gangen er det 1750. Vi har nå 1186 starter så vi har en del igjen. Men det er ikke umulig. Skal vi klare dette må alle sammen stille opp på de løpene som er igjen. Og det klarer vi fint! :-)

Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på orientering. Husk at vi også har nybegynnerkurs som starter 27. august for de som er interessert. Til dere som har vært med på trening, men ikke prøvd dere på løp enda - kom igjen. Dette er bare gøy. Ta gjerne kontakt med meg (Roger - 915 22 964) for mer informasjon om du ønsker.

For å finne arena i morgen er det bare å kjøre til Andebu sentrum da det er merket derifra. Det er allerede påmeldt 44 fra Hedrum (kl. 18.15 i kveld), så dette blir gøy.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk)
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft
- Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken

Man starter når man vil mellom kl 1700 og 1830. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1700.

Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før avreise.

Vel møtt til årets Høstcup!

Sportslig o-hilsen
Roger :-)


Gratulerer med 100-års dagen Jacob

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Aug 2015Jacob som bryner ljåen i Lunden året 2005

Jacob Rauan runder de 100 i dag (12/8) og vi gratulerer så mye. Han ble medlem av Hedrum O-lag rundt 1970 og har vært medlem siden. Den gangen var han en aktiv o-løper og ble klubbmester i 1972, 1973 og 1974 i klasse H50 samt i 1975 i klasse H56.

I 1976 tok han også på seg oppgaven som oppmann. Fram til da hadde Kåre Aasestad fungert både som formann (som det hette den gang) og oppmann. Dette ble imidlertid for mye og Kåre ønsket å si fra seg vervet som leder. Da sa imidlertid Jacob følgende: "Hvis jeg tar oppmannsjobben, tar du formannsjobben da?". Og slik ble det. Jacob var oppmann de tre neste årene.

Naturlig nok er det noen år siden du løp ivrig rundt i o-løypa nå Jacob. Isteden har du vært fast medlem i parkeringsgjengen på Lågendalsmarkedet samt enkelte andre løp (bl.a. Sørlandsgaloppen 2005). Du er alltid pliktoppfyllende og står ved din vakt selv om sola steker det den kan.

Nok en gang gratulerer med dagen – håper den blir flott!

Med vennlig hilsen
Hedrum O-lag


Jacob Rauan i kveld da han mottok blomster fra Hedrum O-lag


Flott på Hovedløpet i helgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Aug 2015


En glad gjeng på søndagen: Ulrik, Sindre, Hanna, Mathea, Katrine og Victoria

I helgen ble Hovedløpet for sprint og langdistanse arrangert i Larvik. Vi stilte med 6 løpere begge dager. Det ble ingen resultater helt oppe i toppen, men vi må allikevel si oss fornøyde. På lørdagens sprint fikk Sindre fikk en 14. plass og Hanna en 26. plass. Og på søndagens langdistanse ble det 16. plass på Sindre og 21. plass på Hanna.

De andre (Ulrik, Victoria, Mathea, Katrine og Ludvig) kom noe lengre ned på resultatlisten, men hadde heller ingen ambisjoner om å komme høyt opp. Spesielt på langdistansen fikk man skikkelige vanskelige løyper å bryne seg på. Det som er helt sikkert er at man fikk mye erfaring som man kan bygge videre på.

De neste dagene er det Hovedlandsleir. Da blir det mange forskjellige aktiviteter med bl.a. trening, disco, foredrag og grilling. Det blir helt sikkert noen fantastiske dager sammen med nesten 500 annen o-ungdom fra hele Norge.

Ludvig i fint driv mot mål på lørdagen.
Ludvig i fint driv inn mot mål på lørdagen

Rett før Mathea bryter mållinjen på lørdagen.
Rett før Mathea bryter mållinjen på lørdag

En herling gjeng fra Hedrum på søndagen
En glad gjeng på søndag: Sindre, Ulrik, Victoria, Katrine, Mathea og Hanna


Medlemskontingent 2015

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Aug 2015
Vi vil nå i nær fremtid sende ut medlemskontingenten for 2015. Normalt sendes medlemskontingenten ut i februar rett etter årsmøtet, men av ulike årsaker har ikke dette blitt gjort de siste årene (2014-desember, 2013-oktober).

Som besluttet på siste årsmøtet vil innkreving av medlemskontingent skje via Min Idrett. Du vil derfor motta en epost om betalingsvarsel fra Hedrum Orienteringslag og instruks om å logge deg på Min Idrett. Betalingen utføres fortrinnsvis i Min Idrett, men kan også utføres i nettbanken ved å benytte kontonummer og KID-nummer som er oppgitt.

Om du ikke har registrert deg som bruker på Min Idrett kan du gjøre det på følgende måte:
 1. Klikk på lenken Min Idrett i eposten du mottok (eller på denne linjen) for å åpne startsiden til Min Idrett.
 2. Klikk på Ny bruker oppe i høyre hjørne.
 3. Registrer informasjonen om deg (Nasjonalitet, fødselsnummer, osv). Trykk deretter på den grønne pila.
 4. Legg så inn hva du ønsker av brukernavn og passord. Brukernavnet kan med fordel være epost-adressa di. Trykk deretter på den grønne pila.
 5. Du vil nå få en SMS. Legg koden du mottok i SMS'en inn i feltet og trykk på den grønne pila.
 6. Nå må du bekrefte hvem av personene som er deg i listen. Velg din person og trykk på knappen "Fortsett".
Betaling av medlemskontingenten gjøres på følgende måte:
 1. Klikk på lenken Min Idrett i eposten du mottok (eller på denne linjen) for å åpne startsiden til Min Idrett.
 2. Trykk på den grønne Logg inn-knappen øverst i høyre hjørne.
 3. Legg inn ditt brukernavn og passord og trykk på den grønne pila. Du blir nå logget inn på Min Idrett.
 4. Trykk på menyen "Betaling" øverst i høyre hjørne.
 5. Velg den/de fakturaene du ønsker å betale og trykk på den blå knappen "Bekreft og betal".
 6. Følg instruksjonene for gjennomføring av betaling.
Om betalingen gjelder et familiemedlemsskap vil alle familiemedlemmer med epost-adresse få melding om betaling. Når betalingen er gjennomført av ett av familiemedlemmene vil status endres til betalt for alle og det vil ikke være mulig å betale samme faktura flere ganger.

Vi håper at dette vil gjøre det enkelt å betale medlemskontingenten. Om det skulle være spørsmål er det bare å ta kontakt med Espen (98202891) eller Roger (91522964).


Sandefjordsprinten og HL-publikumsløp

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Aug 2015Til uka er det hele 3 løp du bør være med på. Det første er på tirsdag og heter Sandefjordsprinten. Dette er, som det framgår av navnet, et sprintløp og arrangeres ved Framnes i Sandefjord. Husk at påmeldingsfristen for dette er allerede i morgen!

De to neste løpene på lørdag og søndag er publikumsløpene på Hovedløpet. Det er 6 stk ivrige ungdommer fra Hedrum som skal delta på Hovedløpene (Katrine, Mathea, Sindre, Hanna, Ludvig, Victoria og Ulrik). Vi andre får mulighet til å teste de samme løypene på publikumsløpene.

Meld deg på og bidra til at vi når målet vårt på 1750 starter. Vi sees! :-)


Ny aktivitetsliste er nå klar

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Aug 2015
Ny aktivitetsliste for perioden august - november er nå klar. Du finner aktivitetslista i hovedmenyen på nettsidene våre. Som vanlig er den fullspekket med o-løp, treninger og annet. OBS: Første løp er allerede på tirsdag (påmeldingsfrist på søndag). Benytt Eventor som vanlig for påmelding (eller ta kontakt med Tone på 977 00 538).

Husk at målet vårt i år er 1750 starter. Vi er nå litt på etterskudd, men står vi skikkelig på så kan vi klare det. Regner med at jeg ser "alle" på løpene i høst.

Vi sees!
Sportslig hilsen Roger :-)


Siste informasjon før avreise til O-ringen i Sverige

Postet av Hedrum Orienteringslag den 12. Jul 2015


En fullstappet arena fra et tidligere år

Nå er det under én uke til første løpsdag og to dager til o-campen åpner (den åpner onsdag 15. juli kl. 12) . De første fra Hedrum reiser hjemmefra allerede på tirsdag. I år stiller vi igjen med mange fra Hedrum, hele 28 startende. Så langbordet vi har hver kveld blir fyldig som vanlig. Deltakerlisten fra Hedrum finner du her.

Som nevnt tidligere vil vi bo skikkelig nært torget i år. Men, vi har blitt "lurt" før. For noen få år siden så det også bra ut på kartet, men stedet var helt ubeboelig. Etter iherdig diskutering med arrangøren fikk vi byttet til en meget bra plass. Den var imidlertid langt fra torget. Vi krysser fingrene for at plassen i år er bra så vi kan benytte den. Se vår plassering i forhold til torget på bildet under:

Vår plassering på c-orten i forhold til torget

Adkomst O-Ringenbyen
O-Ringenbyen (der vi skal bo) befinner seg rett nord for Borås langs RV42. Se her for mer detaljer. Når du kommer fram er det bare å følge intern skilting til felt F og plassene F235 - F244 som er våre. Fordelingen av plassene internt i klubben er etter prinsippet "først til mølla".


Hva bør du ha med deg
Du må selvfølgelig ha med deg det du vanligvis har med deg på o-løp og campingtur. I tillegg er det absolutt en fordel å ha med seg sykkel om du kan. Tidligere var det mulig å leie sykkel på O-ringen, men det er dessverre ikke mulig lenger. Det kan også være greit å ha med seg en gassgrill. Så vidt vi vet er det lov å benytte gassgrill på plassen vår. Har du med deg kull-grill kan den kun benyttes på spesielle plasser.


Annen informasjon
O-ringen er stort - veldig stort. Å nevnte alt som skjer der blir derfor litt for mye. Ta heller en titt på nettsidene samt programmet som er på hele 72 sider! I tillegg er det selvfølgelig mulig å ta kontakt med noen som har vært på O-ringen før, for eksempel Roger (915 22 964).

Vi sees i Borås!
Startlister og campingfordeling for O-ringen er nå klare

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Jul 2015
Startlistene og campingfordelingen er nå klare. I år ser det ut til at vi endelig får en meget bra plassering i forhold til "torget" - kun få meter å gå. Vi har fått plass F 235 - F 244. Følge linkene for å ta en titt selv: Startlister Campingfordeling

Mer informasjon om O-ringen kommer i løpet av noen dager - spesielt for HOL'ere. Om du er utålmodig er det bare å ta en titt på hjemmesidene til O-ringen.


Flott Sørlandsgalopp så langt

Postet av Hedrum Orienteringslag den 8. Jul 20153 av 5 løp er nå over og så langt har det vært en flott Sørlandsgalopp. Været har variert en del, men det gjør jo ingenting så lenge vi får "bryna" oss på noen løyper.

Hedrum har stilt med 10 - 14 deltakere disse dagene. I tillegg stilte Hanna opp i JWOC Open på søndag (åpen konkurranse i samme løype som junior VM). Vi har fått flere bra resultater. Resultatene finner du her: dag1 dag2 dag3 JWOC Open

Nå er det 2 løp igjen som sikkert blir like spennende. På hjemmesiden til Sørlandsgaloppen finner du linker til live resultater og annet. Lykke til dere som løper!


Vi har fått ny hjemmeside

Postet av Hedrum Orienteringslag den 30. Jun 2015

Vi har fått ny hjemmeside

Ser du denne nyheten har du allerede oppdaget at vi har fått ny hjemmeside. Den gamle løsningen har vært umoderne i flere år - så det var på tide å bytte den ut.

Nå skal du bl.a. kunne åpne hjemmesiden vår på mobiltelefonen din (nei, ikke din Anders Kristian) og nettbrettet uten problemer. Det vil også være enklere å publisere artikler og bilder.

Følg med for flere endringer i tiden som kommer.

Sportslig hilsen
Styret