​En utrolig bra innsats fra alle på Lågendalsmarkedet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 4. Sep 2016

Så er Lågendalsmarkedet over for denne gang. En flott og innbringende dugnad er gjennomført. Allerede mandag kl. 9 startet en gjeng med rydding, soping og vasking. Lokalene måtte jo blir klare for helgens marked.

Onsdag ettermiddag startet arbeidet med å fylle disse rommene med lopper samt etablere resten av markedsplassen. Det ble mange tunge løft, men vi klarte det sammen.

På markedsdagen lørdag hadde vi sol og blå himmel. Alle var fornøyde og strålte om kapp med sola. Søndag ble det ruskevær, men vår dugnadsgjeng var like glade. Det er vel kanskje bare Hedrum O-lag sine medlemmer som kan smile og ha godt humør selv om det er ruskevær. Hva er det vi er laget av???

Arbeidsfordelingen ble planlagt så godt som mulig. Noen arbeidsoppgaver medfører mer aktivitet enn andre. Det er flott for da kan de som ikke er så spreke av forskjellig årsaker også være med på dugnaden. Vi fikk noe forfall pga sykdom etc, men det ble taklet. For at vi skal kunne gjøre en enda bedre jobb neste år vil jeg gjerne ha tilbakemeldinger fra dere alle sammen, både ris og ros.

Vi har ikke noen direkte omsetningstall ferdig enda, men sender det ut så fort det er klart. Eventuelt tar vi det opp på høstens klubbkveld. Til slutt må vi gratulere så mye til de som har tatt medaljer under KM i helgen.

Du finner flere bilder fra Lågendalsmarkedet i bildegalleriet.

En varm hilsen fra
Markedsansvarlig
May Nordkvelde :-)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.