Spennende rekruttsamling i Vrådal

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Jun 2016

I helgen 4-5 juni ble det arrangert en morsom og spennende rekruttsamling i Vrådal. Fra Hedrum deltok Ludvig og Marlene Skramdal. May-Britt var med som leder.

Vrådal viste seg fra sin fineste side med strålende sol og skikkelig godvarme. Lørdag var fylt med aktiviteter fra morgen til kveld. Alle gjennomførte en fin treningsøkt nede ved Nisser-vannet. De sprekeste løp 3 runder i varmen! Etterpå var det full innsats igjen på «fange-leken» og «klype-løp».

Det ble stadig varmere, så det var godt med et bad i Nisser. På ettermiddagen var det klart for enda flere aktiviteter. Nå var det glohett. Likevel var det full innsats på «karttegn-stafett» og «godteri-stafett». Etter å ha vært i farta hele dagen smakte det med taco-bord på Vrådal hotell. Vi voksne hadde nå brukt opp kreftene på å være med på bare en trening og ellers vært på sidelinja. Barna hadde masse krefter igjen og fortsatte å løpe rundt på hotellet og lekte frem til leggetid.

Etter en natts søvn var batteriene ladet opp igjen, og alle gjennomførte o-løp i Drangedal. Dette var flott skogsterreng og god o-trening.

Se også i vårt bildegalleri for flere bilder fra samlingen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.