O-festivalen 2016

Postet av Hedrum Orienteringslag den 12. Jun 2016

Her er det nøye analysering etter ett av løpene i O-festivalen i fjor

Snart braker det løs i skogene rundt Sarpsborg for 2000-3000 o-løpere. Da arrangeres nemlig O-festivalen som er Norges flaggskip når det gjelder orienteringsløp. Dette er et meget bra arrangement med godt løypetilbud for både mosjonister og verdenseliten. Så her er det bare å melde seg på. Hittil er det påmeldt 32 starter fra Hedrum i løpet av denne helgen (fredag lørdag søndag E-fredag E-lørdag E-søndag). Men vi kan bli mange flere.


O-festivalen er et meget populært arrangement i Norge. Allerede nå er det påmeldt over 1100 løpere på lørdagen – og det blir stadig flere. Mye artig foregår denne helgen, bl.a. sprintorientering i Sarpsborg sentrum med storskjerm, barnas o-festival og full fart i skogen ved Rudskogen Motorsenter lørdag og søndag. For de som overnatter på Utne Camping blir det selvfølgelig langbord. Ta også en titt på O-festivalen sin hjemmeside. Bli med du også da vel?


O-festivalen går over 3 dager (fredag 24/6 til søndag 26/6), men det er helt i orden å bare være med på enkeltløp om man ønsker det. Vi som skal være med på flere løp kommer til å overnatte i telt/bobil/campingvogn på Utne Camping (utnecamping.no) som ligger litt nord for Sarpsborg langs E6. Det er ingen leiligheter/rom igjen, men fremdeles plass til telt/campingvogn/bobil. Meld deg på selv via Eventor samt bestill plass på Utne Camping om du ønsker det. Eventuelt kan du ta kontakt med Tone (977 00 538). Husk at ordinær påmeldingsfrist er mandag 13. juni. Mulighet for etteranmelding helt fram til mandag 20. juni mot ekstra avgift.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.