Invitasjon til klubbmesterskapet i sprint

Postet av Hedrum Orienteringslag den 24. Mai 2016

Klarer vi å bli like mange på klubbmesterskapet i sprint som vi var på vårløpet i år?

Her er startliste

Her er PM

Vi er nettopp ferdig med klubbmesterskapet i normaldistanse, men hviler ikke av den grunn. Straks er det duket for nye klubbmestere - denne gangen på sprintdistansen. Liste over påmeldte finner du her. Se også hvordan det gikk i fjor her.

OBS: Alle får servert varme kyllinglår, salat, loff, brød, brus og vann. Ønsker du noe annet å spise/drikke må du ta med dette selv.

Klubbmesterskapet i sprint går av stabelen torsdag 2. juni med første start fra kl. 18 (N-åpen fra kl. 17:30). Arenaen blir på Glassmesterløkka ved Mokollen i Sandefjord. Merk at det ikke blir fristart, men derimot startlister med 1 minutt startintervall (N-åpen har fristart som vanlig).

Sandefjord OK skal også avholde sitt klubbmesterskap i sprint samtidig med oss. Det synes vi er veldig hyggelig. For å gjøre påmeldingen så enkel som mulig vil klasseoppdelingen i Eventor være i henhold til Sandefjord sin klasseinndeling (vanskelig med 2 samtidige klasseinndelinger på ett og samme løp). Meld deg på i den klassen som passer med alderen din. Vi deler opp i våre klasser manuelt etter at man har kommet i mål.

Til info så er våre klubbmesterskapklasser som følger:

D/H 11-12
D/H 13-14
D/H 15-16
D/H 17-20
D/H 21-
D/H 40-
D/H 50-
D/H 60-
D/H 65-
D/H 70-
D/H 75-
D/H 80-

I tillegg kan man starte i C-åpen og N-åpen, men her kåres det ikke klubbmestere. Se innbydelse for informasjon om løypelengder etc.

Påmelding er som vanlig på Eventor eller til Tone (977 00 538).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.