Bli med i Borgertoget 17. mai

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Mai 2016

Mange deltok fra Hedrum OL i Borgertoget i fjor

Her er 17. mai program, informasjon om Borgertoget og kart for oppstilling til Borgertoget.

Som dere sikkert har fått med dere skal vi i år gå som første deltaker etter flaggborg etc. siden vi har 50-års jubileum. Det er derfor viktig at vi er mange som møter slik at vi får vist hvor mange vi er.

Det er ingen møteplikt, men styret håper at så mange som mulig møter. Alle kan delta, både unge og eldre, aktive og støttemedlemmer. Er du forelder til en aktiv kan du også delta.

Det er flere som har meldt at de kommer, men vi trenger enda fler. Si ifra til Roger (915 22 964) om du kommer så har en viss kontroll på antallet. Men om du ikke har meldt ifra til Roger er det selvfølgelig bare å møte allikevel. Jo flere - jo bedre!

Du kan stille i løpstøy, overtrekkstøy eller pyntet (bunad etc). Alle tar med seg flagg (selvfølgelig) samt en kvist eller gren. Vi må jo lage litt "skog". Det gjør ingenting om det er litt størrelse på denne "kvisten".

Kommer du i løpstøy/overtrekkstøy så ta med deg et orienteringskart (fra ett eller annet løp du har vært med på), kompass og EKT-brikke.

Vi møtes utenfor Amfi (plass nr. 5) kl. 16:45. Borgertoget går kl. 17.15, men vi trenger den tiden til å organisere oss. Noen skal være o-poster og andre skal løpe/gå rundt i ei o-løype. Resten skal være trær. Dette blir helt sikkert bra!

Har du spørsmål vedr. borgertoget så ta kontakt med Roger (915 22 964).


Vel møtt til et flott borgertog!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.