Nybegynnerkurs 7/4 og 14/4

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Apr 2016

ElgOrienterer.jpg

Torsdag 7. april og torsdag 14. april arrangerer vi nybegynnerkurs i orientering på Frostvedt Skole kl. 18. Vi ønsker enkeltpersoner og familier i alle aldere velkomne. Kurset er gratis og det kreves ingen forkunnskaper. Vi begynner med informasjon og teori inne, men forflytter oss raskt ut så vi kan prøve på orientering allerede første kvelden. Ta derfor på deg klær for en vanlig tur i skogen.

Orientering er enklere enn de fleste tror og alle kan lære det. Noen sier at "orientering er ikke for meg - for jeg har ikke retningssans". Men det stemmer ikke. Vi har jo kompass som hjelper oss med den "mangelen" - og det lærer du å bruke på 1-2-3. Så er du nysgjerrig på denne idretten så møt opp.


Vi er nå ca 200 medlemmer i Hedrum o-lag, men ønsker å dele denne fine sporten med flere. De siste årene har både antall medlemmer og aktivitetsnivå økt betraktelig. Hedrum O-lag satser på bredde og mestring krydret med ekstra opplæring for de som ønsker det. Velkommen skal dere være.

Om du ikke har mulighet til å møte første kvelden så er det bare å komme neste kveld. Ta kontakt med Thor Magne Malmquist (41321331) eller send en epost til post@hedrumolag.no om det er noe du lurer på.Du kommer vel? :-)Hilsen
Hedrum O-lag
post@hedrumolag.no
www.hedrumolag.no
www.facebook.com/hedrumolag


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.