Lavvotur på fredag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 5. Okt 2015Endelig er det tid for oss gutta til å ha lavvotur med overnatting igjen. Vi setter opp lavvoen med ekstra sove- og pratetelt ved Mørk. Det blir merket fra Mørkkrysset (rv 304/207). Tidspunktet for begivenheten er fredag 9. oktober fra kl. 15.00 (da kommer de første, mens andre kommer utover ettermiddagen/kvelden). Ta med deg godt humør, sovepose samt påfyll til kroppen (drikke/snop). Ta også med mat (kvelds, nattmat og frokos). Ta med ei panne eller tilsvarende om du ønsker å varme maten på bålet. Ønsker du ikke å ta med mat så kan pizza bestilles utpå kvelden.

Vi kommer til å klippe noe granbar før det blir mørkt slik at tellegjengen får noe å gjøre ved dugnadsstart lørdag morgen. Ta derfor med utstyr til det (grensaks, etc).

Når mørten siger på så rigger vi oss til i lavoen eller teltet og pratær om ditt og datt med noe godt attåt. Denne seansen er et møst for alle som liker friluftsliv og mye juging utover de sene nattestimer.

Det gjøres oppmerksom på at det ikke er lov å ta med seg husdyr - dette gjelder også reinsdyr. Meld deg på til Roger (915 22 964) senest torsdag 8. oktober om du ønsker å bli med.

Vi sjåast!

PS: Kun adgang for MENN over 18 år!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.