Vintertreningen starter opp i morgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 5. Okt 2015Nå er sesongen på hell. Da er det viktig å avslutte sesongen godt samt starte forberedelsene på neste sesong. Derfor blir det nå trening på tirsdager og torsdager. Vi i treningskomiteen og rekrutteringskomiteen håper å få se mange på trening - også nye personer som ønsker å begynne med orientering. Vi pleier jo å være 40-50 store og små på treninga. Over ser du utegjengen, mens de yngste var inne da bildet ble tatt. Se også aktivitetslista for nærmere detaljer.

Videre trening etter høstferien
Utover høsten og vinteren vil hovedtreningen være på tirsdager på Hedrum Ungdomsskole. Treningen på Hedrum Ungdomsskole starter tirsdag 6. oktober kl 1800. Treningen vil være som tildigere. Den yngste gruppen begynner inne i gymsalen med ballspill, lek og noe o-teknisk. Etter en time så flytter de over i svømmehallen. Den eldste gruppen begynner ute med en løpetur for så å avslutte med styrketrening inne den siste timen (eventuelt svømming for de som måtte ønske det). NB: På de første treningene må alle ha med seg utetøy da vi ønsker å være ute så lenge lyset tillater det. Husk også refleksvest og hodelykt.

Merk at på tirsdag 27. oktober blir det ikke trening, men klubbkveld i kantina på Hedrum Ungdomsskole. Se info på www.hedrumolag.no når den kvelden nærmer seg.

Det blir også trening på torsdager kl. 18 med oppmøtested ved flaggstengene i Bøkeskogen. Her blir det vanligvis rolig joggetur, men vil også inneholde artige stafetter, o-tekniske momenter og løpetest.

Møt opp på treningen og vær med på resten av løpene i høst og vinter. Ta også med venner og kjente som ønsker å prøve seg på orientering. Man trenger ikke å melde seg inn i klubben på første trening om man ønsker å prøve hva dette er for noe. Ta kontakt med Anders Kristian (950 80 831) om det er noe du lurer på.

Sportslig hilsen
Treningskomiteen og Rekrutteringskomiteen

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.