Dansekurs for alle - SWING

Postet av Hedrum Orienteringslag den 20. Sep 2015Neste år er Hedrum o-lag 50 år og i den forbindelse blir det bl.a. jubileumsfest. Det blir helt sikkert en flott kveld med bl.a. mye dansing. Og veldig flott om også den unge ungdommen over 18 møter på festen. Det er faktisk ganske bra trøkk der.
Følgende er påmeldt til dansekurs for nybegynnere pr. 28/9:
  • Sissel Bentsen

  • Thor Magne Malmkvist

  • Tone Sølie Lysnes

  • Roger Lysnes

  • Torill Fjære

  • Jørgen Fjære

  • Pernille Nauf

  • Atle Borgersen

  • Ingen Anne Heggernes

  • Harald Heggernes
PS: Må være MINST 20 personer for at kurset blir arrangert


Når det gjelder dansing så har det kommet flere ønsker om dansekurs. Og når noen ønsker dansekurs må vi jo etterkomme det. Det blir derfor arrangert et nybegynner spesialkurs for HOL'ere om ikke så lenge etter denne planen:

Lørdag 10. oktober klokken 15-18 på Larvik Brannstasjon
- Nybegynnerkurs i SWING del 1

Søndag 11. oktober klokken 15-18 på Larvik Brannstasjon
- Nybegynnerkurs i SWING del 2


De som ønsker det kan deretter melde seg på et kurs for viderekomne. Det blir 6 tirsdagskvelder kl. 20.30 med oppstart 20. oktober. Da rekker du det akkurat etter tirsdagstreninga.


Prisen for nybegynnerkurset er 300,- pr. person. Merk at siden dette er et kurs kun for Hedrum OL så må vi ha bindende forhåndspåmelding. Vi må minst ha 20 personer for at kurset skal arrangeres. Så her er det bare å melde seg på. Si ifra til Roger (915 22 964 - roger@lysnes.net) senest tirsdag 29. september om du ønsker å være med. Dette blir GØY!

OBS: Enkeltpersoner kan også melde seg på. Man trenger altså ikke være et par. Vi ønsker også at så mange som mulig av ungdommen melder seg på (de som fyller 14 år i år og eldre).

Kurset for viderekomne blir et vanlig kurs sammen med andre deltakere. Det kreves derfor ingen forhåndspåmelding for dette. Prisen for dette kurset er 450,- pr. person.

Meld deg på så raskt som mulig til Roger. Ta også kontakt med andre dere synes bør være med. Hadde jo vært gøy om det hadde blitt mange på kurset. Det er også veldig hyggelig om dere som ikke har fylt 18 kommer på kurset. Siden dere ikke kan være med på selve hovedfesten (18 års aldersgrense) så blir det en egen jubileumsfest for dere under 18 år. Kan godt hende dere får bruk for noen dansetrinn der også.

La oss gjøre jubileumsfesten til en uforglemmelig kveld ved å melde oss på dansekurset. Hadde jo vært gøy om dansegulvet hadde vært fullt hele kvelden av blide og aktive HOL'ere.

Gøy på FEST! :-)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.