Nybegynnerkurs og trening

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Sep 2015Torsdag 10. september fortsetter vi med nybegynnerkurset i orientering ved Hedrum Barneskole på Bommestad kl. 18. Om du ikke fikk med deg første delen så er det bare å møte allikevel. Vi ønsker enkeltpersoner og familier i alle aldere velkomne. Kurset er gratis og det kreves ingen forkunnskaper. Vi begynner med informasjon og teori inne, men forflytter oss raskt ut så vi kan prøve på orientering. Ta derfor på deg klær for en vanlig tur i skogen.

Orientering er enklere enn de fleste tror og alle kan lære det. Noen sier at "orientering er ikke for meg - for jeg har ikke retningssans". Men det stemmer jo ikke. Vi har jo kompass som hjelper oss med den "mangelen". Så er du nysgjerrig på denne idretten så møt opp.

Vi er nå ca 200 medlemmer i Hedrum o-lag, men ønsker å dele denne fine sporten med flere. De siste årene har både antall medlemmer og aktivitetsnivå økt betraktelig. Hedrum O-lag satser på bredde og mestring krydret med ekstra opplæring for de som ønsker det. Velkommen skal dere være.

Ta kontakt med Jørgen Fjære (90 82 58 33) om det er noe du lurer på.

Og så blir det selvfølgelig trening for alle andre. Ønsker du å bli en bedre o-løper bør du møte. Du kommer vel? :-)

Hilsen
Hedrum O-lag

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.