Vestfold Høstcup løp 1

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Aug 2015
Hei alle sammen! :-)

Nok en sommer er over og det er på tide å få aktivisert kroppen igjen. I morgen (tirsdag 18/8) starter Vestfold Høstcup etter samme modell som tidligere. Også i år har vi et mål om antall starter totalt i sesongen - og denne gangen er det 1750. Vi har nå 1186 starter så vi har en del igjen. Men det er ikke umulig. Skal vi klare dette må alle sammen stille opp på de løpene som er igjen. Og det klarer vi fint! :-)

Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på orientering. Husk at vi også har nybegynnerkurs som starter 27. august for de som er interessert. Til dere som har vært med på trening, men ikke prøvd dere på løp enda - kom igjen. Dette er bare gøy. Ta gjerne kontakt med meg (Roger - 915 22 964) for mer informasjon om du ønsker.

For å finne arena i morgen er det bare å kjøre til Andebu sentrum da det er merket derifra. Det er allerede påmeldt 44 fra Hedrum (kl. 18.15 i kveld), så dette blir gøy.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk)
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft
- Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken

Man starter når man vil mellom kl 1700 og 1830. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1700.

Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før avreise.

Vel møtt til årets Høstcup!

Sportslig o-hilsen
Roger :-)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.