Siste informasjon før avreise til O-ringen i Sverige

Postet av Hedrum Orienteringslag den 12. Jul 2015


En fullstappet arena fra et tidligere år

Nå er det under én uke til første løpsdag og to dager til o-campen åpner (den åpner onsdag 15. juli kl. 12) . De første fra Hedrum reiser hjemmefra allerede på tirsdag. I år stiller vi igjen med mange fra Hedrum, hele 28 startende. Så langbordet vi har hver kveld blir fyldig som vanlig. Deltakerlisten fra Hedrum finner du her.

Som nevnt tidligere vil vi bo skikkelig nært torget i år. Men, vi har blitt "lurt" før. For noen få år siden så det også bra ut på kartet, men stedet var helt ubeboelig. Etter iherdig diskutering med arrangøren fikk vi byttet til en meget bra plass. Den var imidlertid langt fra torget. Vi krysser fingrene for at plassen i år er bra så vi kan benytte den. Se vår plassering i forhold til torget på bildet under:

Vår plassering på c-orten i forhold til torget

Adkomst O-Ringenbyen
O-Ringenbyen (der vi skal bo) befinner seg rett nord for Borås langs RV42. Se her for mer detaljer. Når du kommer fram er det bare å følge intern skilting til felt F og plassene F235 - F244 som er våre. Fordelingen av plassene internt i klubben er etter prinsippet "først til mølla".


Hva bør du ha med deg
Du må selvfølgelig ha med deg det du vanligvis har med deg på o-løp og campingtur. I tillegg er det absolutt en fordel å ha med seg sykkel om du kan. Tidligere var det mulig å leie sykkel på O-ringen, men det er dessverre ikke mulig lenger. Det kan også være greit å ha med seg en gassgrill. Så vidt vi vet er det lov å benytte gassgrill på plassen vår. Har du med deg kull-grill kan den kun benyttes på spesielle plasser.


Annen informasjon
O-ringen er stort - veldig stort. Å nevnte alt som skjer der blir derfor litt for mye. Ta heller en titt på nettsidene samt programmet som er på hele 72 sider! I tillegg er det selvfølgelig mulig å ta kontakt med noen som har vært på O-ringen før, for eksempel Roger (915 22 964).

Vi sees i Borås!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.