Viktige datoer: Årsfest, årsmøte og danmarkstur

Postet av Hedrum Orienteringslag den 12. Des 2022


Hei alle o-venner!

Her kommer noen viktige datoer du bør holde av i kalenderen. Orientering er kjempegøy, men de fleste driver med dette når det er varmere i været - selv om en del av oss henger med på Vinter-Jukola hver onsdag gjennom hele vinteren. I tillegg er det et flott tilbud om trening hver tirsdag og torsdag.

I oversikten under finner du aktiviteter som anbefales på det sterkeste. Der treffer du o-vennene dine i litt andre situasjoner – og blir samtidig enda bedre kjent. Ta en titt på hvert enkelt arrangement og hold av datoene.

Er det noe du lurer på vedrørende dette, så ta gjerne kontakt med Roger på 91522964 eller roger@lysnes.net. Vi sees vel på alt sammen??!! 😉


Årsfest 28. januar på Åshall

Denne lørdagen blir det god stemning på Åshall. For å høyne stemningen ekstra blir det gjort følgende endringer:

  • Ungdom i festkomiteen.
    1. Dette for å sikre ta årsfesten blir attraktiv for den yngre garde.
  • Musikk fra Spotify (strømmetjeneste).
    1. Siden det er dårlig med nettilgang får alle mulighet til å sende inn musikkønsker på forhånd.
  • Busstransport til/fra årsfesten.
    1. Bussen kan ikke kjøre innom alle, men det bør bli enklere for de fleste å komme til/fra Åshall.

Med dette håper vi at antall deltakere øker i år. Innbydelse kommer etter hvert, men hold av lørdag 28. januar allerede nå!

 

Årsmøte 14. februar på Åshall

Årsmøtene til Hedrum o-lag er alltid hyggelige. Der blir det gjennomgang av årsrapporter, valg, utdeling av klubbmesterskapspremier og andre utmerkelser. I tillegg blir det selvfølgelig bevertning. Vi regner med at mange møter som vanlig. Har du ikke vært der før – kan det anbefales. Hold av tirsdag 14. februar.

 

Danmarkstur 10. – 12. mars

Som tidligere nevnt blir det ingen flere turer til Solstua, i hvert fall ikke foreløpig. I stedet satser vi fullt på fellestur til Danmark med deltakelse på Nordjysk 2-dagers (https://nordjysk2dages.dk/). Dette er en flott tur for alle med avreise fredag morgen kl. 08 og reise hjem på søndagen. Overnatting i leiligheter med deltakelse på Nordjysk 2-dagers. Utenom o-løpene blir det bading, felles bespisning og annet gøy.

Innbydelse blir sendt ut om ikke så lenge. Hold av datoen og meld deg gjerne på nå om du vet du skal. Prisen blir nok omtrent som tidligere år.  Her er det plass til både familie, kameratgjeng og enslige.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.