En verdig begravelse for Anton

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Nov 2022

Anton fra KM Stafett i 2014

 

Hedrum orienteringslag var godt representert i begravelsen til Anton på torsdag. Det ble en verdig avslutning med et nært og godt minneord fra barnebarnet. Minneordet fra klubben som stod i ØP tidligere i uken kan leses under (lenke til ØP sin side):


Anton Lomme til minne

Hedrum orienteringslag har nå mistet en av sine mest trofaste medlemmer gjennom over 40 år

Etter en tids sykdom, sovnet Anton Lomme stille inn fredag 4. november.

Anton var ikke den som ropte høyest, verken på orienteringsløp, fellesturer eller andre tilstelninger. Han var allikevel sterkt til stede og gjorde seg bemerket på en god måte, nesten som sola på en solskinnsdag.

Med sitt gode sinn og varme latter var han likt av alle rundt seg.

Hedrum orienteringslag er kjent for å ha sosiale dugnader, enten det er kutting av granbar med etterfølgende pølsebål – eller det å arrangere orienteringsløp. Anton stilte alltid opp der han kunne bidra – og trivdes godt med å gjøre en innsats for klubben.

Om været var dårlig smilte han bare litt ekstra. Det smittet over på oss andre.

Anton sa aldri nei til å ha ansvaret for parkering på orienterings-arrangementer. Og der hadde han spesialkompetanse som mangeårig veibygger av utallige skogsbilveier.

Han fikk plassert mange biler på mest mulig effektiv måte, og visste eksakt hvor langt ut mot grøftekanten en bil kunne stå.

Han var en person som ikke tok seg selv høytidelig og var med på det som var gøy. Hans gode og smittende humør var i aller høyeste grad en god bidragsyter til det gode miljøet vi har i klubben vår.

Også i gruppen for distriktets o-veteraner kalt «Børsen», var han et kjært medlem.

I o-løypa gjorde han det som regel bra. Var en «luring» som fant smarte veivalg – i tillegg til at det gikk sånn passe fort. Slikt blir det bra plasseringer av. Han ble klubbmester flere ganger.

Etter at helsa sviktet, fulgte han så godt han kunne med på resultatlistene på nettet.

Anton trivdes godt i o-laget og ga beskjed til sin familie at det ved sin død skulle gjøres kjent at «like kjært som blomster, er en gave til Hedrum o-lag». Vi føler oss beæret.

Våre tanker går til Kari Unni og resten av familien. Vi lyser fred over Anton Lomme sitt minne. Du er meget savnet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.