Det ble en bra klubbkveld på tirsdag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 27. Okt 2022

På tirsdag ble det klubbkveld i steden for trening. Det var 28 stykker som møtte, og de fikk med seg mye nyttig informasjon. I tillegg ble det servert meget gode kaker i pausen. Så nå kan dere angre dere som ikke var der. 😎

Selve presentasjonen fra klubbkvelden finner du her. Kan nevne spesielt at Sørlandsgaloppen ble gjennomført på en skikkelig god måte. En kjempestor takk til alle som var med å arrangerte. En spesiell takk til de som tok på seg ansvaret for en funksjon. Vi skal helt sikkert arrangere flere løp av denne størrelse - og da er vi avhengig av at noen tar på seg ansvar og at medlemmer stiller opp på selve arrangørdagene. Dessverre ble ikke resultatet helt det vi ønsket. Det kan stort sett forklares med færre deltakere.

I pausen ble restlageret av kurant løpstøy solgt ut til halv pris. Det veldig gamle løpstøyet ble gitt ut gratis til den som ville ha. Det som ble igjen av dette gamle tøyet beholder vi en ukes tid før det blir levert til et innsamlingspunkt for klær. Ønsker du noe av dette tøyet så si ifra til Roger på 91 52 29 64 senest tirsdag neste uke. Det som er igjen av gammelt tøy er som følger:

Grønn tights m/rød stripe
Large3 stk


Grønn nylonbukse m/hvit stripe
18/40/461 stk
X-small3 stk
Small2 stk


Overdel m/Hedrum o-lag på ryggen
1501 stk
1604 stk
1651 stk
Medium2 stk
X-small2 stk


Jubileumshåndkle
Litet2 stk


Nå er det snart Vinter-Jukola på onsdager som vi håper at mange fra Hedrum stiller opp på. Ellers er det trening på tirsdager og torsdager (se presentasjonen).
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.