Treningen starter opp igjen fra tirsdag 9. februar

Postet av Hedrum Orienteringslag den 7. Feb 2021

I Larvik kommune er nå smittetrykket mindre. Selv om det er lokale utbrudd ellers i Norge velger vi å åpne opp for fellestrening igjen fra tirsdag 9. februar. Det er imidlertid fremdeles viktig å holde avstand. Treningene blir gjennomført slik inntil videre:

  • Kun oppmøte og trening ute (ingen garderober på tirsdager altså).
  • Hold god avstand til hverandre før, under og etter trening.
  • Tirsdag 9. februar blir det ingen o-teknisk trening, men rolig joggetur istedet.


Nå er det ingen lokale anbefalinger eller regler i forbindelse med korona i Larvik kommune. Nasjonalt gjelder følgende for idrett:

  • Barn og unge under 20 år kan trene og delta på fritidsaktiviteter som normalt, og unntas fra anbefalingen om 1 meters avstand når det er nødvendig for å drive med aktiviteten. 
  • Barn og unge kan trene både ute og inne med sitt lag eller sin klubb, men kamper, cuper, stevner mv. for barn og unge må fortsatt utsettes.
  • Voksne anbefales å ikke drive organisert aktivitet innendørs. Utendørs kan voksne trene dersom det er mulig å holde god avstand.
  • Toppidretten anbefales å utsette alt seriespill i to uker.

Som dere ser så kan alle aldersgrupper trene ute, men vi må som nevnt holde god avstand.


I tillegg kan Vinterjukola anbefales på det sterkeste. Det er et o-løp som egentlig arrangeres hver onsdag kveld, men som nå blir arrangert som "Uka's løype". Dvs at du selv kan laste ned løypa fra nettet og gjennomføre løype når det passer deg selv. Denne uka er det Larvik OK sin tur til å arrangere. Mer info finner du her.


Håper at mange våkner fra koronadvalen og kommer på trening. Vi sees! 😊


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.