En flott start på vintertreningen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Okt 2020


En blid innegjeng etter første harde runde med øvelser (én har ikke gitt alt ser det ut til) Det ble en flott start på vintertreninga. Espen kjørte et knallhardt opplegg med intervaller ute, og Anders Kristian fortsatte like hardt med styrkeøvelser inne. Man kunne kjenne det skikkelig at kroppen hadde godt av dette (les: vi ble slitne).


Vi var imidlertid ikke 30 stykker på treningen slik vi var før, men det er ingen grunn til å henge med nebbet av den grunn. Corona eller ikke - vi hadde det kjempebra på trening! 😃👍


Vi begynte med 7 ivrige HOL'ere ute, og økte med 2 på styrketreningen inne. Kan vi klare å bli minst 10 stykker neste tirsdag tro? Det er jo veldig lett å få til. Det eneste som skal til er at flere tar turen til treninga. 😉

I morra er det noen ivrige som blir med på Vinter-Jukola. Det er et uhøytidelig o-løp (trening), hvor det er deltakelse fra både gamle Vestfold og gamle Telemark.

Vi sees ihvertfall på søndag på klubbmesterskapet i sprint og mellomdistanse (du har vel ikke glemt å melde deg på...). 😊Utrolig at vi kan smile så bredt etter en så hard intervalløkt :-)

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.