Sommer'n er over - la o-løpa komme

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Aug 2020

Selv skogen roper etter oss nå! 😊

Sensommer/høstsesongen er allerede i gang. Annika har løpt sterke løp i Hovedløpet på langdistanse og sprint. Henrik har fått brynt seg på NM Ultralang og Norgescup. I tillegg hadde vi 2 deltakere på publikumsløp sprint og 16 deltakere på Kjoseløpet. Så vi er absolutt i gang allerede.

På tirsdag starter Høstcupen opp med sprint i Tønsberg. Det blir helt sikkert en flott opplevelse i sommervarmen vi enda har. Det er 9 påmeldte fra klubben nå, men vi kan jo bli enda fler (jeg melder meg på straks). Rettelse 18. august: Jeg måtte melde meg av igjen da jeg er i karantene fram til torsdag/fredag. Den ordinære påmeldingsfristen har allerede gått ut, men man kan etteranmelde seg fram til tirsdag kl. 14. Merk at det IKKE er mulig å melde seg på etter det tidspunktet, ei heller direkte på arena. Dette grunnet Covid-19.

Meld deg på Høstcupen her. Se også innbydelse og PM.

Sommerferien for min del er nå "endelig" over - og jeg gleder meg til å møte dere alle på løp igjen. Helgen 22. - 23. august er det KM-helg (individuelt og stafett) - ikke glem det! 😉

Vi sees!

Hilsen R😃ger


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.