Velkommen til sommeravslutning på Holttun tirsdag 16. juni fra kl. 17.

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Jun 2020


Vi prøver oss på en sommeravslutning på Holttun tirsdag 16 juni. Dette blir en helt uformell sammenkomst hvor det primære er å møtes for en koselig prat før sommeren. Er jo lenge siden vi har sett hverandre nå. Alle medlemmer er hjertelig velkomne. Dere kan komme fra kl. 17, men kom gjerne kl. 18.30 om dere ikke rekker før. 😊

Vi holder grill, antibac, såpe og vann. Dere tar med mat og drikke samt eventuelt egen grillklype og annet dere trenger. Det står noen benker og bord der, men fint om dere tar med eget bord og stoler i tilfelle det ikke er nok. Vi kan jo ikke trenge oss sammen på få bord i disse koronatider.

Vi håper mange møter så vi kan få tatt en skikkelig prat igjen. I dag var flere på o-løp, så kanskje disse vil ta med seg kartene. Pass imidlertid på 1-meters regelen når man for eksempel skal diskutere løypevalg etc. Håper dette blir en flott avslutning på en meget rar vårsesong.

Ønsker også å nevne at "Solkystløpet" arrangeres på onsdag av Larvik OK. Mer informasjon og påmelding finnes her.

Blir gøy å treffes igjen! 😃👍 


Smittevernregler

Som dere sikkert har fått med dere så er det nye regler for smittevern fra 15. juni. Da kan vi møtes inntil 200 personer på for eksempel et grendehus, som passer oss utmerket. Jeg vil imidlertid gjøre oppmerksom på følgende smittevernkrav vi må følge:

  • Minst 1 meter avstand (unntatt mellom de som er i samme husstand).
  • Ingen syke kan møte.
  • Mulighet for god håndhygiene.
  • Oversikt over hvem som er til stede.
  • Informasjon til dem som deltar.
  • Bistår med smitteoppsporing.
  • Følger relevante standarder om smittevern.

Det er Hedrum o-lag v/Roger Lysnes som er ansvarlig arrangør. Mer informasjon finnes her.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.