O-løp, tur-orientering og annet videre mot...og gjennom sommeren

Postet av Hedrum Orienteringslag den 8. Jun 2020

Hei alle HOL-ere 😃

Nå er det på tide å komme ut av korona-dvalen. Vi må selvfølgelig passe på å følge smittevernreglene fra myndigheter og Norges Orienteringsforbund, men selv med dem så kan vi utøve den sporten vi elsker så mye.


Oppdatert terminliste

Noen har sikkert fått med seg det Eelco informerte om på Facebook-gruppen vår for litt siden, nemlig oppdatert terminliste for sommeren i den nye stor-kretsen Vestfold og Telemark. Det første løpet ble arrangert av Larvik OK i Vestmarka 27. mai med 19 stykker fra Hedrum. Veldig bra!

De neste løpene er som følger:

På løpet neste helg (som er rammet inn med rødt) er det kun 2 stk. fra Hedrum påmeldt foreløpig. Men regner jo med at dette øker betraktelig fram mot påmeldingsfristen som er på onsdag. Ønsker du å melde deg på, eller å se litt nærmere på løpet, er det bare å klikke her. Alle andre løpe får du informasjon om på Eventor.


Egentrening og klubbtrening med o-poster

Ellers er Anders Kristian meget aktiv med å legge løyper og sette ut poster. Vi har poster liggende ute, som en del andre klubber, som du kan løpe gjennom når du ønsker. Det er altså et godt antall med poster liggende ute om du ønsker å ta deg en treningstur med poster. Du finner hele listen her.

Anders Kristian er også aktiv med å tilrettelegge for klubbtreninger. Deltakelsene på de siste treningene har hvert 2, 9 og 15. En meget bra økning altså. Se bare på bilde fra siste trening her. På torsdag blir det også trening, da fra Holttun som du finner her.


Turorientering

Helt til slutt (nesten) kan det nevnes at til helgen får vi endelig et turorienteringskart som dere og andre kan bryne seg på. Denne gangen blir kartet kun tilgjengelig for nedlasting fra nettet. Etter hvert kommer nok 3 kart til – og muligens blir også fysisk kart tilgjengelig på utsalgssteder. Vår turorienteringsopplegg finner du på turorientering.no. Oppretter du en bruker på turorientering.no kan du laste ned kart (kr. 50,- pr. kart), registrere poeng og konkurrere mot andre. Nesten som på Stolpejakten. Si ifra til alle du kjenner om dette!


Stolpejakt

Apropos Stolpejakt. Vi ønsker å sette i gang med dette, men skulle gjerne hatt en som kan tenke seg å være "primus motor" for Stolpejakten i klubben vår. Vi har allerede vært i kontakt med Stolpejakten flere ganger, så det formelle skal være i orden. Men det praktiske sliter vi litt med. Så om du synes Stolpejakten er gøy, og synes Hedrum også burde ha dette, ring til meg (Roger 91522964) med en gang. Da skal du få "frie tøyler" og få lov til å jobbe så raskt du ønsker med dette. Vi ønsker å starte opp umiddelbart. 😊Dette var ment som en kort melding fra meg, men ser at "skrivekløen" gjorde den litt lenger. Håper at dere orker å lese gjennom alt. Jeg ønsker også å nevne at det er en viss mulighet for at vi inviterer til en slags sommeravslutning, men det får tiden (raskt) vise.

Uansett får dere ha en flott sommer. Og kos dere med alt det gode været som sikkert kommer. Og så sees vi kanskje på noen løp i sommer – og i hvert fall på løp etter sommeren.


Sportslig hilsen fra "sjefen" Roger 😎


Kommentarer

  • Roger Lysnes

    Tone og jeg starter selvfølgelig til helgen. 😊

    08 juni 2020

Logg inn for å skrive en kommentar.