Reiseinformasjon om Danmarksturen 2020

Postet av Hedrum Orienteringslag den 10. Mar 2020

Ny oppdatering pga coronavirus. Det blir fremdeles tur til Danmark! 😃

Vi i styret har vurdert situasjonen vedr. corona-viruset. Etter å ha sett på anbefalingene fra Folkehelseinstituttet, tiltakene fra arrangøren av Nordjysk 2-dagers samt tiltakene til Color Line på sine ferger, har vi kommet til følgende beslutning:

Hedrum o-lag avlyser ikke sin tur til Nordjysk 2-dagers. Vi har allikevel forståelse for at noen ikke ønsker å reise. Avbestilles reisen minimum 48 timer før avreise, kan man trolig få tilbake inntil 25% av reisekostnaden (gjelder de som er på HOL sin egen booking). Vi har sendt SMS til alle gruppene som skal til Danmark og opplyst om dette.


Det er nå kun få dager til avreisen mot Danmark og herlige dager. Gå inn på reiseinformasjonen for å finne ut mer om turen. Oppmøtetidspunkt fredag er som vanlig kl. 07 på parkeringa ved terminalbygget for utdeling av billetter. Ta var på disse - de skal nemlig brukes på vei hjem også.

Lørdag og søndag er det o-løp. Lørdag kveld er det fellesmiddag ute på restaurant. Alle fasiliteter i badelandet kan benyttes fritt gjennom hele helgen.

Tar du bilder på turen og vil ha de på hjemmesiden? Send til Tonje Lysnes på enten Facebook eller epost (tonje@lysnes.net). Husk at eventuelle personer på bildene må godkjenne at de blir lagt ut på nettet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.