Vestfold Høstcup 2017 løp 1​

Postet av Hedrum Orienteringslag den 14. Aug 2017

En fristende skog kledd i full sensommerdrakt venter på oss

Hei alle sammen!

Nok en sommer er over og det er på tide å få aktivisert kroppen igjen. I morgen (15/8) starter Vestfold Høstcup opp i Andebu etter samme modell som tidligere. Også i år har vi et mål om å klare 1750 starter i løpet av sesongen. Vi har nå ca 100 fler starter enn på samme tidspunkt som i fjor - og har da ca 1100 starter. Om vi alle trår til så kan vi klare å nå målet på 1750 starter. Heng i alle sammen - det er kun 650 starter igjen!

Meld deg på via Eventor eller ved å kontakte Tone (977 00 538).

Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på orientering.

For å finne løpet på tirsdag er det bare å kjøre til Andebu sentrum da det er merket derifra. Se også PM. Pr. nå (mandag kl. 20.45) er allerede påmeldt 35 fra Hedrum, så dette blir gøy.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:

- Tørt skift om du skulle bli våt - Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte - Campingstol (evnt stolsekk) - Ved dårlig vær: regntøy - Kompass/EKT-brikke (de som har) - En flaske med vann/saft - Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken

Man starter når man vil mellom kl 1700 og 1830. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1700.

Vel møtt til årets Høstcup!

Sportslig o-hilsen Roger :-)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.