Takk for meget god innsats under Sørlandsgaloppen 2017

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Jul 2017

Sitter hjemme i stuen nå, og kan nesten ikke tro det. Sørlandsgaloppen 2017 er over. For bare få dager siden lå alt foran oss - og vi var veldig spente på hvordan dette skulle gå. Flere av oss er garvede Sørlandsgalopp-arrangører, men det var også noen som hadde hovedansvar for første gang. Det var nok flere som hadde høy puls, og kanskje var litt engstelige.


Nå vet vi hvordan det gikk. Etter tilbakemeldingen fra deltakerne å dømme kan vi rødmende nikke til oss selv og si: "Dette var et fantastisk bra arrangement på alle måter". Noe kan justeres slik at det går enda bedre neste gang, men stort sett fungerte alt utmerket bra. Og det var ingen ting som gikk fullstendig galt. Det økonomiske resultatet ser også ut til å bli meget bra.


Men hva kunne egentlig gå galt? Samlet er vi svært godt kvalifisert til å dra i havn et slikt arrangement, og i tillegg snur vi ikke ryggen til når utfordringer oppstår. Jeg ble derfor ikke overrasket da jeg hørte en av deltakerne si at "dette er et av de beste arrangementene jeg har vært med på gjennom tidene – helt på høyde med O-festivalen for 2 år siden". Da passer det jo godt at vi skal arrangere O-festivalen om 2 år.

Tusen takk for en fantastisk innsats. Dette klarte vi jo godt sammen. Jeg gleder meg allerede til O-festivalen 2019!

En sportslig o-hilsen fra Roger
Leder Sørlandsgaloppen 2017Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.