Vårcup løp (siste)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 11. Jun 2017


Innbydelsen finner du her.
Resultater så langt: Løp1 Løp2 Løp3 Løp4 Løp5 Løp6 Løp7 Løp8 Sammenlagt

Viktig: I år er påmeldingsfristen søndag kl. 20 før løpet. Dere må derfor være ekstra tidlig ute med påmelding. Om du skulle glemme å melde deg på innen denne fristen er det fremdeles mulig å etteranmelde seg. Det beste er imidlertid å melde seg på innen fristen slik at riktig antall kart kan produseres. Klasseoppsettet er også noe endret. Ta en titt på innbydelsen for mer detaljer om dette.

Nå er det faktisk siste vårcup som skal arrangeres for i år. Denne gangen er det i Tønsberg, nærmere bestemt Kongseik Ungdomsskole. Det er merket fra Sem Kirke i krysset RV 308/35. Se også PM. Vi har et mål om 1750 starter i år og det er mandag kveld påmeldt 21 fra klubben. Husk at det er mulighet å etteranmelde seg om du fremdeles ønsker å være med. Du kan melde deg på her. :-)

Siden dette er siste løp i vårcupen markeres det med pølser og brus til subsidierte priser. Etter løpet blir det premieutdeling til løpere i klassene D/H11-12, D/H11-12N og N-Åpen som har deltatt på 5 eller flere løp.

Dette er en uhøytidelig konkurranse som arrangementmessig ligger et sted mellom trening og vanlige helgeløp. Man kan starte når man vil innenfor oppgitt intervall. Denne konkurransen passer veldig bra for nye o-løpere som kommer rett fra trening/nybegynnerkurs.Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på orientering. Til dere som har vært med på trening, men ikke prøvd dere på løp enda - kom igjen. Dette er bare gøy. Ta gjerne kontakt med meg (Roger - 915 22 964) for mer informasjon om du ønsker.

Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:
- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk)
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft
- Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken

Man starter når man vil mellom kl 1730 og 1900. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1700.Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før avreise.

Vel møtt til årets Vårcup!

Sportslig o-hilsen

Roger :-)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.