Borgertoget 17. mai

Postet av Hedrum Orienteringslag den 15. Mai 2017

Som dere sikkert har fått med dere skal vi i også i år gå borgertoget. Det er derfor viktig at vi er mange som møter slik at vi får vist hvor mange vi er.

Det er ingen møteplikt, men styret håper at så mange som mulig møter. Alle kan delta, både unge og eldre, aktive og støttemedlemmer. Er du forelder til en aktiv kan du også delta.

Det er flere som har meldt at de kommer, men vi trenger enda fler. Si ifra til Asle (952 08 610) om du kommer så har vi en viss kontroll på antallet. Men om du ikke har meldt ifra til er det selvfølgelig bare å møte allikevel. Jo flere - jo bedre!

Du kan stille i løpstøy, overtrekkstøy eller pyntet (bunad etc). Alle tar med seg flagg (selvfølgelig) samt en kvist eller gren. Vi må jo lage litt "skog". Det gjør ingenting om det er litt størrelse på denne "kvisten".

Kommer du i løpstøy/overtrekkstøy så ta med deg et orienteringskart (fra ett eller annet løp du har vært med på), kompass og EKT-brikke.

Vi møtes i Jegersborggata (plass nr. 45) kl. 16:45. (se på kartet)
Borgertoget går kl. 17.15, men vi trenger den tiden til å organisere oss. Noen skal være o-poster og andre skal løpe/gå rundt i ei o-løype. Resten skal være trær. Dette blir helt sikkert bra!Kart over oppstilling ser du her
Rekkefølgen på borgertoget ser du her


Vel møtt til et flott borgertog!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.