Vårcup løp 2

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Apr 2017

Innbydelsen finner du her.

Endelig er det klart for Vårcup igjen. Som tidligere år er dette en uhøytidelig konkurranse som arrangementmessig ligger et sted mellom trening og vanlige helgeløp. Man kan starte når man vil innenfor oppgitt intervall. Denne konkurransen passer veldig bra for nye o-løpere som kommer rett fra trening/nybegynnerkurs.

Vårcup'en startet opp allerede forrige uke med vårt eget løp. Det var meget god deltakelse med hele 40 startende fra Hedrum. Vi var dermed største klubb igjen. Neste klubb var OTO med 31 startende.

Viktig: I år er påmeldingsfristen søndag kl. 20. Dere må derfor være ekstra tidlig ute med påmelding nå. Om du skulle glemme å melde deg på innen denne fristen er det fremdeles mulig å etteranmelde seg. Det beste er imidlertid å melde seg på innen fristen slik at riktig antall kart kan produseres. Klasseoppsettet er også noe endret. Ta en titt på innbydelsen for mer detaljer om dette.


Denne uken er arena ved Tønsberghallen. Vi har et mål om 1750 starter i år og det er allerede påmeldt 22 fra klubben til tirsdagens løp. Så dette lover bra. Du kan melde deg på her. :-)

Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på orientering. Til dere som har vært med på trening, men ikke prøvd dere på løp enda - kom igjen. Dette er bare gøy. Ta gjerne kontakt med meg (Roger - 915 22 964) for mer informasjon om du ønsker.
Møt opp ferdig skiftet i trenings/løpstøy. Ellers bør du ta med deg følgende:
- Tørt skift om du skulle bli våt
- Noe annet å ha på om løpsskoene skulle bli sølete/våte
- Campingstol (evnt stolsekk)
- Ved dårlig vær: regntøy
- Kompass/EKT-brikke (de som har)
- En flaske med vann/saft
- Penger om du ønsker å kjøpe noe i kiosken
Man starter når man vil mellom kl 1730 og 1900. Du får selvfølgelig følge rundt løypa om du trenger det, men da bør du møte opp tidlig så du kan starte rett etter kl 1700.
Om du har problemer med transport til løpet så ta kontakt med Roger (915 22 964) i god tid før avreise.
Vel møtt til årets Vårcup!
Sportslig o-hilsen
Roger :-)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.