Klubbmesterskap 2023 (mellomdistanse)

Postet av Hedrum Orienteringslag den 31. Mai 2023

Utsnitt fra klubbmesterskapet i fjor

 

Nok en gang skal vi møtes til årets viktigste konkurranse, nemlig klubbmesterskapet i mellomdistanse. I år er det vår tur til å arrangere - og Anders Kristian trår til igjen og tar på seg oppgaven som løypelegger.

Vi gjør som i fjor og har klubbmesterskapet sammen med Larvik OK. Det blir skikkkelig hyggelig! Siden vi har litt forskjellig klasseoppsett må man passe ekstra på slik at man får meldt seg på i riktig klasse. Det er en god oversikt over klasseoppsettet i innbydelsen.

Klubbmesterskapet arrangeres torsdag 8. juni ved Lavvoen på Fjære. Fristart mellom 17.30 og 18.30. Det blir servert lapskaus etterpå.

Innbydelsen finner du her. Du kan melde deg på via Eventor. Ryktene går på at det er mange som ønsker å bli med. 😀

De som er påmeldt foreløpig finner du her.Klubbmesterskap mellomdistanse neste uke

Postet av Hedrum Orienteringslag den 29. Mai 2023

Torsdag 8. juni arrangeres klubbmesterskap mellomdistanse for Hedrum og Larvik. Det blir skikkelig gøy. Hold av datoen! Innbydelsen er ikke heeeeelt klar enda, men over ser dere en liten smakebit.

Vi sees! 😃Husk påmeldingsfrist til pinseløpene i morgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 21. Mai 2023

I morgen (22. mai) er den ordinære påmeldingsfristen for Pinseløpet. Ønsker du å være med er det på tide å melde seg på. 😉 Påmelding gjøres som vanlig på Eventor.

Per søndag kl. 21:30 er følgende påmeldte fra Hedrum:

Siden det ikke var noen som meldte om overnattingsønsker etter klubbmøtet tidligere i år - så er det ikke booket noe spesielt til oss. Har du campingvogn, bobil eller telt er det allikevel mulig å bo sammen med andre fra klubben. Det er mulig å overnatte rett ved arena. Der vil det være mange fra forskjellige klubber som vil overnatte - inkludert 2-4 bobiler fra Hedrum. På Skrim (Omholt parkering) er det også en gjeng fra Hedrum samlet (4-5 campingvogner). Utenom dette må man ordne seg selv i år - men det går sikkert bra. 😊

Vi ser fram til solfylte dager i Kongsberg i pinsen! 🌞🏃‍♂️🏃‍♀️💪

Her er en lenke til innbydelsen.