Årsfesten 2023

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Jan 2023

Nå er det eeeeeendelig tid for årsfesten igjen. Sted og tidspunkt er Åshall den 28. januar kl. 19:00.

Vi feirer at det endelig blir fest igjen med å spille originalartister hele kvelden. I tillegg kan vi friste med gratis busstur fra Larvik tur/retur Åshall. Si ifra når du melder deg på om du ønsker å sitte på i bussen. Så setter vi opp en (forhåpentligvis) fornuftig kjørerute ut fra det.

Ellers blir det som vanlig varm mat først, og deretter åpning av dansegulvet og skryteprat ved bordene. En gammel og god oppskrift bør man ikke endre på.

Hele innbydelsen finner du ved å klikke her.

Påmelding senest 22. januar til Roger (roger@lysnes.net / 91522964). Betaling på VIPPS 114286 når du melder deg på.


Pris:

150,- for medlemmer / foreldre til medlemmer

250,- for ikke-medlemmer

Vi ønsker alle over 18 år hjertelig velkomne. Dette er en begivenhet du ikke vil gå glipp av!O-boka 2022

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Jan 2023

O-boka 2022 har værte ute til salgs en stund nå, men det er ikke for sent å sikre seg denne flotte årboken om orienteringsidretten. Dette er den 20. utgaven av O-boka, og aldri har den vært så omfangsrik - hele 256 sider.

Boka er et samlerobjekt for alle som er opptatt av o-idretten. Den er en naturlig del av enhver orienterers boksamling. VM, Hovedløpet og Veteranmesterskapet er selvfølgelige poster. I tillegg er det flere distriktsider fra Norge rundt enn noensinne.

Prisen er på kun 470 kroner. For å bestille boka er det bare å sende en melding til Roger på 91 52 29 64.Et riktig Godt Nytt År til alle sammen!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Jan 2023

Så får vi nok en sjanse til å "rette opp alle feila fra i går". Året 2023 har nettopp startet - og mulighetene for å gjøre dette til "tidenes år" har aldri vært større. Så nå er det bare å trene i vei, spise sunnere, jobbe mindre, gå flere turer, osv osv.

Glem heller ikke de viktige datoene de nærmeste månedene:

 • 28. januar: Årsfest på Åshall (innbydelse rett rundt hjørnet)
 • 14. feburar: Årsmøte på Åshall
 • 10. - 12. mars: Årets fellestur til Danmark

Ta en titt her for mer informasjon.

Ellers så gleder jeg meg til å se dere på trening, orienteringsløp og sosiale tilstelninger. Vi sees!

Et riktig Godt Nytt År til dere alle!

Hilsen "sjefen" 😎Viktige datoer: Årsfest, årsmøte og danmarkstur

Postet av Hedrum Orienteringslag den 12. Des 2022


Hei alle o-venner!

Her kommer noen viktige datoer du bør holde av i kalenderen. Orientering er kjempegøy, men de fleste driver med dette når det er varmere i været - selv om en del av oss henger med på Vinter-Jukola hver onsdag gjennom hele vinteren. I tillegg er det et flott tilbud om trening hver tirsdag og torsdag.

I oversikten under finner du aktiviteter som anbefales på det sterkeste. Der treffer du o-vennene dine i litt andre situasjoner – og blir samtidig enda bedre kjent. Ta en titt på hvert enkelt arrangement og hold av datoene.

Er det noe du lurer på vedrørende dette, så ta gjerne kontakt med Roger på 91522964 eller roger@lysnes.net. Vi sees vel på alt sammen??!! 😉


Årsfest 28. januar på Åshall

Denne lørdagen blir det god stemning på Åshall. For å høyne stemningen ekstra blir det gjort følgende endringer:

 • Ungdom i festkomiteen.
  1. Dette for å sikre ta årsfesten blir attraktiv for den yngre garde.
 • Musikk fra Spotify (strømmetjeneste).
  1. Siden det er dårlig med nettilgang får alle mulighet til å sende inn musikkønsker på forhånd.
 • Busstransport til/fra årsfesten.
  1. Bussen kan ikke kjøre innom alle, men det bør bli enklere for de fleste å komme til/fra Åshall.

Med dette håper vi at antall deltakere øker i år. Innbydelse kommer etter hvert, men hold av lørdag 28. januar allerede nå!

 

Årsmøte 14. februar på Åshall

Årsmøtene til Hedrum o-lag er alltid hyggelige. Der blir det gjennomgang av årsrapporter, valg, utdeling av klubbmesterskapspremier og andre utmerkelser. I tillegg blir det selvfølgelig bevertning. Vi regner med at mange møter som vanlig. Har du ikke vært der før – kan det anbefales. Hold av tirsdag 14. februar.

 

Danmarkstur 10. – 12. mars

Som tidligere nevnt blir det ingen flere turer til Solstua, i hvert fall ikke foreløpig. I stedet satser vi fullt på fellestur til Danmark med deltakelse på Nordjysk 2-dagers (https://nordjysk2dages.dk/). Dette er en flott tur for alle med avreise fredag morgen kl. 08 og reise hjem på søndagen. Overnatting i leiligheter med deltakelse på Nordjysk 2-dagers. Utenom o-løpene blir det bading, felles bespisning og annet gøy.

Innbydelse blir sendt ut om ikke så lenge. Hold av datoen og meld deg gjerne på nå om du vet du skal. Prisen blir nok omtrent som tidligere år.  Her er det plass til både familie, kameratgjeng og enslige.Husk trening på tirsdager kl. 18 ved Hedrum Ungdomsskole

Postet av Hedrum Orienteringslag den 21. Nov 2022

En blid gjeng på trening forrige uke 😊

Husk treninga på Hedrum Ungdomsskole kl. 18 hver tirsdag. Forrige uke var vi 13 stykker på trening og fikk kjørt oss skikkelig på intervalltrening ledet av Kristoffer. Etterpå var det herlig styrketrening inne.

Denne tirsdagen er det o-teknisk trening med Sindre som står på planen. Det er bare å komme for den som vil. Her er det både topp trente utøvere og mosjonister. Vi har plass til mange fler. Ta kontakt med Anders Kristian Holt (95 08 08 31) om du har spørsmål om treningsopplegget.

Kanskje vi sees i morgen? 😀

Hilsen "sjefen" Roger