Viktig vedr. påmeldinger til Nordjysk 2-dagers i Danmark

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Feb 2024


Det var ingen som meldte seg på fellesturen til Danmark i år - så den er avlyst. Men noen ønsker allikevel ta turen til Danmark før det hele setter igang i Norge. Her følger derfor en viktig melding fra vår påmelder, Kristina:

8-10 mars er det Nordjysk 2-dages. Jeg sender inn en felles påmelding for HOL. De som ønsker å melde seg på må derfor gi meg beskjed på epost kristina.isaksen@gmail.com. Skriv navn, EKT-brikkenummer og hvilke dager + klasser du ønsker å delta på. Jeg sender påmeldingen torsdag 22. februar.

Innbydelse her: Nordjysk 2-Dages 2024 Indbydelse - ver 14-02-2024.docx (nordjysk2dages.dk)Nettbutikken for salg av løpstøy er åpen fram til 18. februar

Postet av Hedrum Orienteringslag den 5. Feb 2024

Nå med oppdatert påloggingsinformasjon

Hei kjære o-venner!

Nå er det på tide å åpne nettbutikken slik at dere kan fylle opp hyllene med mer løpstøy. Det er jo kjedelig å skulle pakke til løp - og så finne ut at alt løpstøy er full av hull! Eller kanskje det har krympet i løpet av vinteren???

Nettbutikken er nå åpen!

OBS: Første gang du går inn i nettbutikken må du opprette konto og legge inn teamkoden for oss. Konto oppretter du på følgende måte. Teamkoden er hedrumoolag-1790.


I nettbutikken kan du bestille litt av hvert til fordelaktige priser:

 • Med våre klubbfarger og logo (sterkt reduserte priser)
  • Overtrekkstøy
  • Vest
  • Løpstøy
  • Elastisk pannebånd
 • Masse tøy i nøytralt design i følgende kategorier (reduserte priser)
  • Orientering, ski, sykling, triatlon, løping og fritid


Nettbutikken stenger 18. februar med forventet levering i uke 14. Det er ikke mulig med etterbestillinger.


Nyttige sider:

 

Prisen i nettbutikken er prisen til deg, altså den reduserte prisen. Merk at frakt kommer i tillegg. Når din ordre har gått gjennom skal du motta en ordrebekreftelse fra Trimtex.

Har du spørsmål om dette så ta kontakt med Lill på lill.d@online.no eller 41463676.

NB! Husk at siste dag nettbutikken har åpen er 18. februar.


Ha en hyggelig handel!
Innkalling til årsmøtet 2024

Postet av Hedrum Orienteringslag den 3. Feb 2024

Vedlagt innkalling til årsmøte 5. mars. Velkommen!Klubbmesterskap mellomdistanse neste uke

Postet av Hedrum Orienteringslag den 29. Mai 2023

Torsdag 8. juni arrangeres klubbmesterskap mellomdistanse for Hedrum og Larvik. Det blir skikkelig gøy. Hold av datoen! Innbydelsen er ikke heeeeelt klar enda, men over ser dere en liten smakebit.

Vi sees! 😃Husk påmeldingsfrist til pinseløpene i morgen

Postet av Hedrum Orienteringslag den 21. Mai 2023

I morgen (22. mai) er den ordinære påmeldingsfristen for Pinseløpet. Ønsker du å være med er det på tide å melde seg på. 😉 Påmelding gjøres som vanlig på Eventor.

Per søndag kl. 21:30 er følgende påmeldte fra Hedrum:

Siden det ikke var noen som meldte om overnattingsønsker etter klubbmøtet tidligere i år - så er det ikke booket noe spesielt til oss. Har du campingvogn, bobil eller telt er det allikevel mulig å bo sammen med andre fra klubben. Det er mulig å overnatte rett ved arena. Der vil det være mange fra forskjellige klubber som vil overnatte - inkludert 2-4 bobiler fra Hedrum. På Skrim (Omholt parkering) er det også en gjeng fra Hedrum samlet (4-5 campingvogner). Utenom dette må man ordne seg selv i år - men det går sikkert bra. 😊

Vi ser fram til solfylte dager i Kongsberg i pinsen! 🌞🏃‍♂️🏃‍♀️💪

Her er en lenke til innbydelsen.