UKAS LØYPE på Andersbonn

Postet av Hedrum Orienteringslag den 4. Mai 2021

Ukas løype på Andersbonn er nå klar. Kart, postbeskrivelser og parkeringspunkt lastes ned fra Eventor HER. God tur! :-)


0 Kommentar

Endelig o-løp igjen!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 28. Apr 2021

Til helgen kan ungdommen boltre seg i løp både på lørdag og søndag.

På lørdag arrangerer Larvik OK løp for alle i kretsen født 2001 eller senere samt for de som er født tidligere enn 2001 bosatt i Larvik kommune.

På søndag arrangerer Porsgrunn OL for alle i kretsen født 2001 eller senere.

Vi håper at mange av våre ungdommer blir med på disse løpene. Tror det blir godt for dem å få "lufta" seg litt nå. Vi som er eldre kan bli med på Larvik OK sitt opplegg på lørdag.

Vi i Hedrum OL kommer til å arrangere Vestfold Vårcup på tirsdag. Her blir det mulig å delta for alle i kretsen født 2001 eller senere samt de født før 2001 bosatt i Larvik kommune.


Med dette håper vi at sesongen 2021 så smått er i gang.


See you in forest...soon! :-)


0 Kommentar

Godt gjennomført årsmøte

Postet av Hedrum Orienteringslag den 23. Mar 2021

Årsmøtet ble for første gang gjennomført som et heldigitalt møte. Etter 3 testmøter ble det til slutt litt over 20 personer som deltok. Etter tilbakemeldingen å dømme fungerte møtet greit. Vi lengter allikevel tilbake til en tid hvor vi kan ha vanlige fysiske møter igjen.

Her følger en kort oppsummering av møtet i kveld. Referatet blir publisert på et senere tidspunkt.

Årsrapporten ble godkjent med få skjønnsmessige endringer. Regnskapet, budsjett og innkomne forslag ble godkjent slik det ble fremlagt.

Valget ble også greit gjennomført selv om vi ikke klarte å velge 2. medlem til valgkomiteen. Det nye styret ser ut som følger:

Veldig hyggelig at Katrine Gjestrum tar vervet som rekrutteringsleder!

I tillegg ble det delt ut følgende utmerkelser (fysisk utdeling vil skje ved en senere anledning når vi kan samles):

Oppmuntringspremie

  • Elise og Fredrik Borgersen
  • Annika van Raaij

Bestemannspremie

  • Annika van Raaij

Vi gratulerer så mye!


På det etterfølgende medlemsmøte ble det informert om at vår 50-års jubileumsrapport endelig er ferdig. Den kan leses i sin helhet her (du finner den også under menyen "Dokumenter / bilder"). Den består av 54 sider, så det bør være en del godt lesestoff for alle. Gi gjerne tilbakemelding til styret om feil og mangler i rapporten.


Vi sees! 😀


0 Kommentar

Ny test på virtuelt årsmøte i kveld kl. 19

Postet av Hedrum Orienteringslag den 21. Mar 2021

I kveld kl 19 kjører vi en siste test på årsmøtet før det virkelige årsmøtet starter på tirsdag. Denne gangen skal bl.a. Unni bli med på testmøtet. Flott om andre fra "den eldre garde" også kan være med. 😊👍

Det skal være enkelt å komme med på møtet - så de aller aller fleste burde klare det. Se på denne videoen (en eller flere ganger) som viser hvordan det gjøres (klikk her). Om du allikevel ikke klarer å komme inn på møtet - kontakt noen i styret eller andre som du tror kan hjelpe deg. Vi ønsker at så mange som mulig møter på årsmøtet på tirsdag.

Vi sees litt senere i kveld - og på tirsdag.

Hilsen Roger 😀

PS: Se også selve innkallingen til årsmøtet (klikk her)


0 Kommentar

Ny TEST på årsmøtet torsdag kl. 20:00

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Mar 2021

I dag (onsdag) kom det rundt 8 stk på test-møtet. Jeg synes det var bra. Og alle både så og hørte hva som foregikk. Vi fikk også trent litt på hvordan vi skal stemme. Jeg er veldig fornøyd med testmøtet!

I morra (torsdag) blir det et nytt testmøte på samme tidspunkt, altså kl. 20.00. Bare å bli med dere som ikke fikk blitt med i dag. Og dere som var med i dag kan selvfølgelig bli med i morra også. Bare hyggelig å treffes. 😊

Fint om så mange som mulig deltar slik at selve årsmøtet går så bra som mulig. På dette test-møtet blir det bare løst prat og hjelp til de som trenger det. Stikk innom selv om du kun har 5 minutter. Vi sees i morra! 😎

Er som sagt bare å følge veiledningen i denne videoen.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline