Koronaoppdatering fra 1.juni

Postet av Hedrum Orienteringslag den 2. Jun 2021

Det er nå flere signaler på at vi nærmer oss slutten på denne merkelige tiden. På nasjonalt plan er det nå flere lettelser, og orienteringsidretten kan igjen nærme seg det normale. Se informasjon fra NOF her.


Her i Larvik har vi dessverre fremdeles flere strengere restriksjoner i forhold til de nasjonale. Så vi må smøre oss med litt tålmodighet til. Når det gjelder arrangementer (herunder orienteringsløp) er det følgende restriksjoner som gjelder i Larvik:

  • Alle arrangementer utenfor hjemmet forbys, både inne og ute, med unntak av livssynssamlinger og seremonier i tros- og livssynshus, inkludert seremonier ved bryllup, begravelser, bisettelser, dåp og konfirmasjon.


Fatt mot. Snart er det bedre tider. 😀


0 Kommentar

UKAS LØYPE på Andersbonn

Postet av Hedrum Orienteringslag den 4. Mai 2021

Ukas løype på Andersbonn er nå klar. Kart, postbeskrivelser og parkeringspunkt lastes ned fra Eventor HER. God tur! :-)


0 Kommentar

Endelig o-løp igjen!

Postet av Hedrum Orienteringslag den 28. Apr 2021

Til helgen kan ungdommen boltre seg i løp både på lørdag og søndag.

På lørdag arrangerer Larvik OK løp for alle i kretsen født 2001 eller senere samt for de som er født tidligere enn 2001 bosatt i Larvik kommune.

På søndag arrangerer Porsgrunn OL for alle i kretsen født 2001 eller senere.

Vi håper at mange av våre ungdommer blir med på disse løpene. Tror det blir godt for dem å få "lufta" seg litt nå. Vi som er eldre kan bli med på Larvik OK sitt opplegg på lørdag.

Vi i Hedrum OL kommer til å arrangere Vestfold Vårcup på tirsdag. Her blir det mulig å delta for alle i kretsen født 2001 eller senere samt de født før 2001 bosatt i Larvik kommune.


Med dette håper vi at sesongen 2021 så smått er i gang.


See you in forest...soon! :-)


0 Kommentar

Godt gjennomført årsmøte

Postet av Hedrum Orienteringslag den 23. Mar 2021

Årsmøtet ble for første gang gjennomført som et heldigitalt møte. Etter 3 testmøter ble det til slutt litt over 20 personer som deltok. Etter tilbakemeldingen å dømme fungerte møtet greit. Vi lengter allikevel tilbake til en tid hvor vi kan ha vanlige fysiske møter igjen.

Her følger en kort oppsummering av møtet i kveld. Referatet blir publisert på et senere tidspunkt.

Årsrapporten ble godkjent med få skjønnsmessige endringer. Regnskapet, budsjett og innkomne forslag ble godkjent slik det ble fremlagt.

Valget ble også greit gjennomført selv om vi ikke klarte å velge 2. medlem til valgkomiteen. Det nye styret ser ut som følger:

Veldig hyggelig at Katrine Gjestrum tar vervet som rekrutteringsleder!

I tillegg ble det delt ut følgende utmerkelser (fysisk utdeling vil skje ved en senere anledning når vi kan samles):

Oppmuntringspremie

  • Elise og Fredrik Borgersen
  • Annika van Raaij

Bestemannspremie

  • Annika van Raaij

Vi gratulerer så mye!


På det etterfølgende medlemsmøte ble det informert om at vår 50-års jubileumsrapport endelig er ferdig. Den kan leses i sin helhet her (du finner den også under menyen "Dokumenter / bilder"). Den består av 54 sider, så det bør være en del godt lesestoff for alle. Gi gjerne tilbakemelding til styret om feil og mangler i rapporten.


Vi sees! 😀


0 Kommentar

Ny test på virtuelt årsmøte i kveld kl. 19

Postet av Hedrum Orienteringslag den 21. Mar 2021

I kveld kl 19 kjører vi en siste test på årsmøtet før det virkelige årsmøtet starter på tirsdag. Denne gangen skal bl.a. Unni bli med på testmøtet. Flott om andre fra "den eldre garde" også kan være med. 😊👍

Det skal være enkelt å komme med på møtet - så de aller aller fleste burde klare det. Se på denne videoen (en eller flere ganger) som viser hvordan det gjøres (klikk her). Om du allikevel ikke klarer å komme inn på møtet - kontakt noen i styret eller andre som du tror kan hjelpe deg. Vi ønsker at så mange som mulig møter på årsmøtet på tirsdag.

Vi sees litt senere i kveld - og på tirsdag.

Hilsen Roger 😀

PS: Se også selve innkallingen til årsmøtet (klikk her)


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline