Informasjon om Borgertoget

Postet av Hedrum Orienteringslag den 13. Mai 2014

Kom du også da vel? Jo flere jo bedre! :-D
2014-05-13: Klikk her for oppmøtested (plass nr. 13) Det er nå ca 30 personer som har sagt at de kommer til å delta på årets borgertog. Dette er veldig bra. Men jo flere vi er - jo bedre er det. Så om du kunne tenke deg å bli med selv om du ikke har meldt ifra så er det bare å komme. Du kan stille i løpstøy, overtrekkstøy eller pyntet (bunad etc). Dere som allerede har sagt dere kommer MÅ komme ikledd det dere har meldt ifra om - ellers kan det bli "krise". Det er ca 2/3 som kommer i løpstøy/overtrekkstøy.

NB: Har dere klær som kan minne om klærne fra grunnlovsåret 1814 - så ta på dem. Det er jo tross alt 200-års jubileum i år.

Alle tar med seg flagg (selvfølgelig) samt en kvist eller gren. Vi må jo lage litt "skog".

Kommer du i løpstøy/overtrekkstøy så ta med deg i tillegg et orienteringskart (fra ett eller annet løp du har vært med på), kompass og EKT-brikke.

Vi møtes litt nedenfor torget (plass nr. 13) kl. 17. Borgertoget går kl. 17.30, men vi trenger den tiden til å organisere oss. Noen skal være o-poster og andre skal løpe/gå rundt i ei o-løype. Resten skal være trær. Dette blir helt sikkert bra!

Har du spørsmål vedr. borgertoget så ta kontakt med Roger (915 22 964).

Vel møtt til et flott borgertog!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.