Per Nordheims minneløp 4 november

Postet av Hedrum Orienteringslag den 12. Sep 2006

KM-ultralang går av stabelen i år som i fjor i forbindelse med Per Nordheims minneløp, tidligere Hedrum på langs. Løypa blir i år ca, 12 km. Og det blir to kartbytter med matstasjoner. Det blir også i år en kortere løype for de yngste og mosjonistene. Den korte løypa blir på ca. 5 km. Påmelding på www.webentry.no

Innbydelse se:Innbydelse2006

Første start blir kl.10.00, Da starter klasse H80, De får dermed  1 time og 30 minutters forsprang på klasse H21 som starter kl. 11.30. Det blir felles-start kl.11.00 i den korte løypa som vi kaller "Tungpusten"

Mål og samlingsplass vil være ved Bommestad skole/Bommestad hallen. Merket fra E18. Rett før avkjøring til Larvik by og kryssing av elva Lågen. Terrenget er skogsterreng hvor det vil være en del kupert terreng til å begynne med. Etter siste kartbytte blir det noe terrengløping over og langs noe dyket mark før en kommer inn i et noe mer lettløpt terreng med mye stier i nærhet til et boligområde. Dere vil få alt fra gode veivalgstrekk til å begynne med til kortere strekk og mer "stressorientering" mot slutten. Da samles jo også de beste og den som er lurest mot slutten blir første-mann i mål og vinner løpet. Det kan være lurt å samarbeide til å begynne med, med dem du starter sammen med, og når dere har innhentet de som starter foran i løypa, så blir det om å gjøre å riste av seg flest mulig mot slutten.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.