For en strålende o-helg det var

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Apr 2007

2007-01-04: Ja, så er årets første o-helg i Vestfold/Telemark historie. Og det var et strålende vær hele helgen. Og mange flotte prestasjoner ble det også.

Larvik o-lag hadde arrangementet på lørdag. Fine løyper i skjærgården ved Brunvall la en flott ramme for løpet. Løypene var forøvrig laget av tidligere Hedrum-løper Karina Nordrum.

Vi hadde flere flotte resultater, bl.a. vant Helge Fossheim OG Kari R. Holt sine klasser. Mange av de yngre gjorde seg også godt bemerket i løypene: Tonje, Vegard, Henrik, Viktoria, Jarle og Sindre. Tonje var imidlertid uheldig og hoppet over nest siste post. I H15-16 var det duell mellom Sondre og Stian. Begge hadde sine bommer, men Sondre fikk best tid av disse to og skulle starte noe før Stian på jaktstarten neste dag.

På Søndag var det Sandefjord som var arrangør. Nok en gang var det strålende solskinn og flotte løyper. Resultatene er ikke klare enda, men alle gjorde en flott innsats i løypa. Stian hadde kontakt med Sondre et par ganger, men måtte til slutt se seg slått i mål.

Videre utover sesongen håper jeg at enda fler melder seg på løp og blir med på moroa. Hva med f.eks. Norwegian Spring i Østfold? Se også terminlisten på Vestfold Orienteringskrets sine nettsider.

Sportslig hilsen
Roger   :)

Jarle i fullt driv på publikumsposten søndag


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.