Per Nordheims minneløp 3 november

Postet av Hedrum Orienteringslag den 21. Okt 2007

Fjorårets vinner Helge Fossheim
Meld dere på til Per Nordheims minneløp (Hedrum på langs) som i år går på vestsiden av Lågen med samlingsplass i Kvelde. Det blir fint vær og gode løyper på blant annet ny synfart Heum kart. Se innbydelse under:

Hedrumpaalangs07

Et av årets siste langdistanseløp blir i år arrangert for 18 gang. Det er samlingsplass ved Kveldehallen. Det er i år som i fjor, to løyper. En 6 km og en 12 km. Med litt forbehold om endelig løypelengde. Løpet starter delvis i kupert terreng og avsluttes på et nærterreng med lysløyper og publikumsvennlig innspurt. Det blir matstasjon underveis i løpet. I år blir det også anledning til å ta et bad etter løpet i svømmehallen (fra kl. 14.00) ved samlingsplass. Det kan være godt etter et langt løp med stive muskler. Veivalgene kan dere diskutere i badstua etter løpet.

start fra kl.10.00 til kl. 11.30 i lang løype. start kl. 11.30 i kort løype. Dere velger selv om dere vil løpe lang eller kort løype. Klassetilbudet i kort løype er for de over 16 år slik: H/D 17 C for de opp til 60 år. og klasse H/D 60 for de over 60 år. Ellers så håper vi at alle som er spreke nok tar utfordringen med å løpe lang løype. Mange har vel nå Blodslitet i beina etter lørdagens løp, og da burde denne løypa være grei.

Fjorårets vinner og tittelforsvarer Helge Fossheim stiller til start i lang løype, og er i god form, noe 8 plassen (klasse H55) fra lørdagens Blodslit i Fredrikstad beviser.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.