Pinseløpet 2011

Postet av Hedrum Orienteringslag den 29. Mai 2011

2011-05-29: Pinseløpet (11-13 juni) er nå rett rundt hjørnet og alle som ønsker å være med må nå melde seg på. Dette er et kjempeflott arrangement for hele familien så vel som enkeltpersoner. Siste frist for ordinær påmeling er fredag 3. juni. Meld deg på til Tone (97700538) eller direkte på www.webentry.no. Husk at du MÅ gi Tone (97700538) beskjed om du ønsker å overnatte - grunnet melding til skole/brannvesen.

Nå, fredag kveld, er det registrert 110 starter!!! Vi har dermed ny rekord. Har du enda ikke meldt deg på - så kom igjen.

Også i år skal vi bo på Raumyr Skole. Dette er et nærmest perfekt sted (med sol så og si hele døgnet) hvor du kan velge å ta med deg campingvogn/bobil eller overnatte i gymsal. Det blir selvfølgelig veivalgsdiskusjoner, grilling og annet sosialt på kveldene. Hele startkontigenten og overnatting på Raumyr Skole dekkes av klubben for alle. Les videre for mer informasjon.

I fjor klarte vi akkurat å passere 100 påmeldinger. Klarer vi det enda bedre i år??? (vi har allerede mottatt 38 påmeldinger) Uansett så blir det en salig blanding av unge og gamle, spreke og mosjonister. Meld deg på du også - så får du blitt med på moroa. Vi håper at spesielt de nye vil ta turen til Kongsberg.

Et yrende liv i sommervarmen på Pinseløpet i 2009. I år blir det nok like flott.

Lurer du på hvordan terrenget i Kongsberg er? Ta en titt her da vel.
Linker til innbydelse og arena.

På løpene blir det salg av løpstøy, o-sko, kompasser og annet. Så om det er noe du mangler eller bør bytte ut med noe nytt - så er muligheten der.

Dette bør du ta med deg på løpene:
  Campingstol
  Penger til kiosk
  Niste
  Drikke
  EKT-brikke
  Kompass
  Løpstøy
  Skift
  + annet nødvendig

Dette bør du ta med deg i tillegg om du skal overnatte:
  Liggeunderlag
  Sovepose
  Mat
  Drikke
  Toalettsaker
  Håndkle
  Såpe
  Kjølebag
  Grill (om du har)
  Campingbord og stol
  + annet nødvendig

På løpene er det varm dusj. Vi har også tilgang til garderobe/dusj samt kjøkken på skolen der vi skal overnatte.

Vi sees i Kongsberg.  :-))


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.