Ungdomskveld

Postet av Ungdommen den 25. Nov 2016

I dag var det ungdomskveld på Hedrum Ungdomsskole. Det var 17 som møtte opp, så vi fikk kost oss med pizza, brus & godis. Vi fikk også satt opp et nytt styret.


De i styret ble:
Leder: Tonje
Nestleder: Katrine
Sektretær: Hanna
Kasserer: Ludvig
Styremedlem: Mathea1 Kommentar

Fredag er det klart for ungdomskveld!

Postet av Ungdommen den 21. Nov 2016

Fredag 25. november, også populært kalt "Black Friday",- setter vi i gang med en ungdomskveld. Er du mellom 14-20 år er du hjertelig velkommen! Dette blir en kveld fylt med latter, glede og god mat. Pizza bestilles, hva du vil ha å drikke/ eventuelt noe godis taes med selv. På denne ungdomskvelden skal det også velges et nytt styre til Ungdomsutvalget. Dette blir kjempespennende! Alle verv skal byttes ut; leder, nestleder, kasserer, sekretær og styremedlem. Kommer du? Vi gleder oss!

20160409_PizzaTime.jpg


Sted: Kantina på Hedrum Ungdomsskole
Klokka: 18:30Årsfest for yngre

Postet av Ungdommen den 8. Nov 2016

Tirsdag var det årsfest for yngre, og hele 22 møtte opp. Det ble pizza og brus, og flere aktiviteter. Kjempeartig og vi gleder oss til neste år!4 Kommentarer

Klubbkveld

Postet av Ungdommen den 25. Okt 2016

Vi var tilstede på klubbkvelden! Her var snakk om forskjellige temaer, men Katrine og Mathea fikk ordet på møtet for å "fremme" ungdommen litt. Vi holdt på med diverse spill under møte, og hadde det gøy sosialt. I tillegg fikk vi satt dato for neste ungdomskveld. 25. november skjer det! Vi vet ikke hva eller hvor enda, men vi gleder oss!