I morgen starter Vestfold vårcup 2022

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Apr 2022

Mer informasjon i innbydelsen og PM.

Endelig er det klart for Vestfold vårcup igjen. Som tidligere år er dette en uhøytidelig konkurranse som er en mellomting mellom trening og vanlige helgeløp. Man kan starte når man vil mellom kl. 17 og 19. Vestfold vårcup passer utmerket for nye o-løpere/medlemmer i klubbben.

Denne gangen er arena i Kilen ved Farris. Tipper det er rett ved badeplassen Eika. For nærmere beskrivelse om hvordan du kommer dit - ta en titt i PM.

Vi er nå STØRSTE KLUBB målt i antall påmeldinger, men det kommer nok flere påmeldinger utover kvelden fra andre klubber. Meld deg derfor på om du ikke har gjort det allerede - så beholder vi status som STØRSTE KLUBB. 😀👍 Du kan melde deg på her. Om du er nysgjerrig på hvem som allerede er påmeldt fra oss kan du se det her.

Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på orientering!

Husk det vi informerte om på klubbkvelden. Her er en meget kort versjon:

  • Alle starter på o-løp i kretsen er gratis for alle medlemmer.
  • Den som verver flest nye medlemmer i løpet av året får en flott premie.Sportslig o-hilsen
Roger 🤩


Klubbkveld på tirsdag på Hedrum Ungdomsskole kl. 18

Postet av Hedrum Orienteringslag den 1. Apr 2022

Dette er en bra start på sesongen. På sesongens første løp er vi den 4. største klubben (se bildet over). Og fra kretsen er vi den 3. største klubben, kun slått av Sandefjord OK og Porsgrunn OK. Da passser det bra med en klubbkveld. 😊

Vi håper så mange som mulig, unge og "gamle", spreke og mosjonister, ønsker å komme på klubbkvelden. Den finner sted i kantina på Hedrum Ungdomsskole tirsdag 5. april kl. 18.

Det ser nå endelig ut til at vi får et normalår igjen. Vi har mye å fortelle dere, men det blir absolutt tid til en god prat med god kaffe/brus og noe å tygge i.

Jo flere medlemmer som møter - dess bedre blir det. Ta gjerne med noen nye medlemmer også! 😀

Vi sees!