Godt gjennomført årsmøte

Postet av Hedrum Orienteringslag den 23. Mar 2021

Årsmøtet ble for første gang gjennomført som et heldigitalt møte. Etter 3 testmøter ble det til slutt litt over 20 personer som deltok. Etter tilbakemeldingen å dømme fungerte møtet greit. Vi lengter allikevel tilbake til en tid hvor vi kan ha vanlige fysiske møter igjen.

Her følger en kort oppsummering av møtet i kveld. Referatet blir publisert på et senere tidspunkt.

Årsrapporten ble godkjent med få skjønnsmessige endringer. Regnskapet, budsjett og innkomne forslag ble godkjent slik det ble fremlagt.

Valget ble også greit gjennomført selv om vi ikke klarte å velge 2. medlem til valgkomiteen. Det nye styret ser ut som følger:

Veldig hyggelig at Katrine Gjestrum tar vervet som rekrutteringsleder!

I tillegg ble det delt ut følgende utmerkelser (fysisk utdeling vil skje ved en senere anledning når vi kan samles):

Oppmuntringspremie

  • Elise og Fredrik Borgersen
  • Annika van Raaij

Bestemannspremie

  • Annika van Raaij

Vi gratulerer så mye!


På det etterfølgende medlemsmøte ble det informert om at vår 50-års jubileumsrapport endelig er ferdig. Den kan leses i sin helhet her (du finner den også under menyen "Dokumenter / bilder"). Den består av 54 sider, så det bør være en del godt lesestoff for alle. Gi gjerne tilbakemelding til styret om feil og mangler i rapporten.


Vi sees! 😀


0 Kommentar

Ny test på virtuelt årsmøte i kveld kl. 19

Postet av Hedrum Orienteringslag den 21. Mar 2021

I kveld kl 19 kjører vi en siste test på årsmøtet før det virkelige årsmøtet starter på tirsdag. Denne gangen skal bl.a. Unni bli med på testmøtet. Flott om andre fra "den eldre garde" også kan være med. 😊👍

Det skal være enkelt å komme med på møtet - så de aller aller fleste burde klare det. Se på denne videoen (en eller flere ganger) som viser hvordan det gjøres (klikk her). Om du allikevel ikke klarer å komme inn på møtet - kontakt noen i styret eller andre som du tror kan hjelpe deg. Vi ønsker at så mange som mulig møter på årsmøtet på tirsdag.

Vi sees litt senere i kveld - og på tirsdag.

Hilsen Roger 😀

PS: Se også selve innkallingen til årsmøtet (klikk her)


0 Kommentar

Ny TEST på årsmøtet torsdag kl. 20:00

Postet av Hedrum Orienteringslag den 17. Mar 2021

I dag (onsdag) kom det rundt 8 stk på test-møtet. Jeg synes det var bra. Og alle både så og hørte hva som foregikk. Vi fikk også trent litt på hvordan vi skal stemme. Jeg er veldig fornøyd med testmøtet!

I morra (torsdag) blir det et nytt testmøte på samme tidspunkt, altså kl. 20.00. Bare å bli med dere som ikke fikk blitt med i dag. Og dere som var med i dag kan selvfølgelig bli med i morra også. Bare hyggelig å treffes. 😊

Fint om så mange som mulig deltar slik at selve årsmøtet går så bra som mulig. På dette test-møtet blir det bare løst prat og hjelp til de som trenger det. Stikk innom selv om du kun har 5 minutter. Vi sees i morra! 😎

Er som sagt bare å følge veiledningen i denne videoen.


0 Kommentar

Årsmøte og årsrapport

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Mar 2021

Merk: Dere kan komme på møtet fra kl. 17:45 for å småprate litt før vi starter opp.

Da er årsrapporten ferdig: Årsrapport 2020 til årsmøtet (klikk på linken). Årsrapporten gjennomgås på årsmøtet som er neste uke, tirsdag 23. mars kl 18:00. Årsmøtet blir digitalt på Teams, Roger kommer til å legge ut noen prøveinnkallinger de kommende dager slik at alle kan prøve å logge seg på og få hjelp med innlogging. Her er en video (klikk på linken) som viser hvordan du kan komme inn på møtene.

I årsrapporten finner dere sakslisten (se avsnitt 1.2) men også mye annet fra 2020 året i Hedrum O-lag.

Husk at servering (kaffe og kaker) i år er selvbetjent!


0 Kommentar

Treningen avlyses i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 16. Mar 2021

Treningen fra Hedrum Ungdomsskole i dag 16.03.21 avlyses pga. at tiltaksnivå i Larvik trolig heves til 5a fra i morgen. 


Men det er mange muligheter for egentrening, eksempelvis Vinterjukola til LOK: https://eventor.orientering.no/Events/Show/14295

0 Kommentar

Husk trening ved Hedrum Ungdomsskole kl 18 i dag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 9. Mar 2021

Det blir trening fra Hedrum Ungdomsskole i dag fra kl.18. De siste restriksjonene, som kan leses i sin helhet her, tilsier at vi kan ha trening utendørs for alle aldersgrupper.

Merk at det ikke blir mulig å benytte garderobe eller å gå inn i bygget. Vi samles derfor utendørs og trener ute.

Vi sees snart til nok en herlig trening! :-)


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline