Husk trening på tirsdager kl. 18 ved Hedrum Ungdomsskole

Postet av Hedrum Orienteringslag den 21. Nov 2022

En blid gjeng på trening forrige uke 😊

Husk treninga på Hedrum Ungdomsskole kl. 18 hver tirsdag. Forrige uke var vi 13 stykker på trening og fikk kjørt oss skikkelig på intervalltrening ledet av Kristoffer. Etterpå var det herlig styrketrening inne.

Denne tirsdagen er det o-teknisk trening med Sindre som står på planen. Det er bare å komme for den som vil. Her er det både topp trente utøvere og mosjonister. Vi har plass til mange fler. Ta kontakt med Anders Kristian Holt (95 08 08 31) om du har spørsmål om treningsopplegget.

Kanskje vi sees i morgen? 😀

Hilsen "sjefen" RogerEn verdig begravelse for Anton

Postet av Hedrum Orienteringslag den 18. Nov 2022

Anton fra KM Stafett i 2014

 

Hedrum orienteringslag var godt representert i begravelsen til Anton på torsdag. Det ble en verdig avslutning med et nært og godt minneord fra barnebarnet. Minneordet fra klubben som stod i ØP tidligere i uken kan leses under (lenke til ØP sin side):


Anton Lomme til minne

Hedrum orienteringslag har nå mistet en av sine mest trofaste medlemmer gjennom over 40 år

Etter en tids sykdom, sovnet Anton Lomme stille inn fredag 4. november.

Anton var ikke den som ropte høyest, verken på orienteringsløp, fellesturer eller andre tilstelninger. Han var allikevel sterkt til stede og gjorde seg bemerket på en god måte, nesten som sola på en solskinnsdag.

Med sitt gode sinn og varme latter var han likt av alle rundt seg.

Hedrum orienteringslag er kjent for å ha sosiale dugnader, enten det er kutting av granbar med etterfølgende pølsebål – eller det å arrangere orienteringsløp. Anton stilte alltid opp der han kunne bidra – og trivdes godt med å gjøre en innsats for klubben.

Om været var dårlig smilte han bare litt ekstra. Det smittet over på oss andre.

Anton sa aldri nei til å ha ansvaret for parkering på orienterings-arrangementer. Og der hadde han spesialkompetanse som mangeårig veibygger av utallige skogsbilveier.

Han fikk plassert mange biler på mest mulig effektiv måte, og visste eksakt hvor langt ut mot grøftekanten en bil kunne stå.

Han var en person som ikke tok seg selv høytidelig og var med på det som var gøy. Hans gode og smittende humør var i aller høyeste grad en god bidragsyter til det gode miljøet vi har i klubben vår.

Også i gruppen for distriktets o-veteraner kalt «Børsen», var han et kjært medlem.

I o-løypa gjorde han det som regel bra. Var en «luring» som fant smarte veivalg – i tillegg til at det gikk sånn passe fort. Slikt blir det bra plasseringer av. Han ble klubbmester flere ganger.

Etter at helsa sviktet, fulgte han så godt han kunne med på resultatlistene på nettet.

Anton trivdes godt i o-laget og ga beskjed til sin familie at det ved sin død skulle gjøres kjent at «like kjært som blomster, er en gave til Hedrum o-lag». Vi føler oss beæret.

Våre tanker går til Kari Unni og resten av familien. Vi lyser fred over Anton Lomme sitt minne. Du er meget savnet.Det ble en bra klubbkveld på tirsdag

Postet av Hedrum Orienteringslag den 27. Okt 2022

På tirsdag ble det klubbkveld i steden for trening. Det var 28 stykker som møtte, og de fikk med seg mye nyttig informasjon. I tillegg ble det servert meget gode kaker i pausen. Så nå kan dere angre dere som ikke var der. 😎

Selve presentasjonen fra klubbkvelden finner du her. Kan nevne spesielt at Sørlandsgaloppen ble gjennomført på en skikkelig god måte. En kjempestor takk til alle som var med å arrangerte. En spesiell takk til de som tok på seg ansvaret for en funksjon. Vi skal helt sikkert arrangere flere løp av denne størrelse - og da er vi avhengig av at noen tar på seg ansvar og at medlemmer stiller opp på selve arrangørdagene. Dessverre ble ikke resultatet helt det vi ønsket. Det kan stort sett forklares med færre deltakere.

I pausen ble restlageret av kurant løpstøy solgt ut til halv pris. Det veldig gamle løpstøyet ble gitt ut gratis til den som ville ha. Det som ble igjen av dette gamle tøyet beholder vi en ukes tid før det blir levert til et innsamlingspunkt for klær. Ønsker du noe av dette tøyet så si ifra til Roger på 91 52 29 64 senest tirsdag neste uke. Det som er igjen av gammelt tøy er som følger:

Grønn tights m/rød stripe
Large3 stk


Grønn nylonbukse m/hvit stripe
18/40/461 stk
X-small3 stk
Small2 stk


Overdel m/Hedrum o-lag på ryggen
1501 stk
1604 stk
1651 stk
Medium2 stk
X-small2 stk


Jubileumshåndkle
Litet2 stk


Nå er det snart Vinter-Jukola på onsdager som vi håper at mange fra Hedrum stiller opp på. Ellers er det trening på tirsdager og torsdager (se presentasjonen).

Nå nærmer det seg julemessetid

Postet av Hedrum Orienteringslag den 10. Okt 2022


Hei alle HOLere :-)

Vi skal arrangere julemesse 12. og 13. november på Hedrum U-skole. Dette blir den eneste dugnaden i høst - bortsett fra løpa våre.

Det blir én bakekveld på skolekjøkkenet mandag 7. november fra ca kl 16.00. Der trenger vi flest folk, damer, herrer, ungdom og barn i alle aldre. Ta gjerne med et forkle.

Tilrigging gjøres fredag 11. november fra kl 17.00. Der trenger vi 4 voksne.

Lørdag 12. og søndag 13. november er vi på skolen fra kl 09.00. Åpningstiden på messa er fra 11.00 til 16.00 begge dager.

Håper på godt frammøte av våre medlemmer. 😊

Om noen lurer på noe, så kanskje jeg kan svare. Dette blir også et punkt på klubbkvelden den 25. oktober.

Hilsen Anne MaritFram til 25. september kan du bestille løpstøy (og annet) på nettet

Postet av Hedrum Orienteringslag den 12. Sep 2022


Hei kjære o-venner!

Nå er det mulig å bestille løpstøy og annet på trimtex.no med forventet levering i uke 45. Etter bestilling, til reduserte priser for medlemmene, blir tøyet levert rett hjem til deg (frakt kommer i tillegg).

For å se hvordan du kan bestille – ta en titt på denne filmen (klikk her).

Selve nettbutikken finner du her (klikk her).

 

Slik bestiller du:

  • Åpne vår avdeling på trimtex.no.
  • Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller "Ny konto" og registrer deg om det er første gang du bestiller fra Trimtex.
  • Nå skal du komme direkte inn på vårt klubbutvalg.
  • Om du blir bedt om aktiveringskode/teamkode skal du benytte: Hedrum22

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge kan du se denne informasjonsfilmen (klikk her).

Under varene står det to priser. Prisen til venstre er din pris - og prisen til høyre er vanlig utsalgspris. Klubben sponser altså mellomlegget. Merk at frakt kommer i tillegg. Det ser slik ut:


Når din ordre har gått gjennom skal du motta en ordrebekreftelse fra Trimtex.

Har du spørsmål om dette så ta kontakt med Lill på lill.d@online.no eller 41463676.

NB! Husk at nettbutikken stenger 25. september.


Ha en hyggelig handel!