Arkiv


 • Granbardugnad 2021 torsdag 30/9 og tirsdag 5/10 fra kl. 16

  Granbardugnad 2021 torsdag 30/9 og tirsdag 5/10 fra kl. 16

  GranbardugnadPlutselig var høsten her igjen. Nå har koronaen sluppet litt taket, så det går helt fint med granbardugnad. På grunn av årets leveringstider og o-løp i helgene blir det vanskelig med dugnad på

  Les mer
 • Norgescup og NM junior stafett i helga (18. og 19. september)

  Norgescup og NM junior stafett i helga (18. og 19. september)

  Denne helga har Viljan representert Hedrum O-lag i Norgescup junior mellomdistanse og NM junior stafett i Byåsen i Trondheim.

  Les mer
 • Hedrum deltar på NM-uka 2021

  Hedrum deltar på NM-uka 2021

  Følg med på NM-uka der vi stiller med Viljan,Sindre og Henrik. Vi ønsker dem lykke til!

  Les mer
 • PM til klubbmesterskapet er nå klart

  PM til klubbmesterskapet er nå klart

  Ta en titt på PM'et til klubbmesterskapet. Viktig å vite at vi etter løpet griller på gården til Torill og Jørgen, ikke på arena.

  Les mer
 • Klubbmesterskap mellom 2021 og utdeling av klubbmesterskapspremier og utmerkelser for 2020

  Klubbmesterskap mellom 2021 og utdeling av klubbmesterskapspremier og utmerkelser for 2020

  Velkommen til klubbmesterskapet i mellomdistanse for 2021. Foruten selve klubbmesterskapet blir det også utdeling av klubbmesterskapspremier og utmerkelser for 2020. Vi kan også friste med grilling og annet sosialt.

  Les mer
 • Annika på Hovedløpet og O-landsleir denne uken

  Annika på Hovedløpet og O-landsleir denne uken

  Noen har sikkert ferie enda - og andre drømmer seg tilbake til ferien som var. Men Annika er på plass i Levanger og skal representere oss på Hovedløpet og O-landsleiren i klasse D15.

  Les mer
 • Koronaoppdatering fra 1.juni

  Koronaoppdatering fra 1.juni

  Det er nå flere signaler på at vi nærmer oss slutten på denne merkelige tiden. På nasjonalt plan er det nå flere lettelser, og orienteringsidretten kan igjen nærme seg det normale. Men i Larvik har vi fremdeles strengere restriksjoner.

  Les mer
 • UKAS LØYPE på Andersbonn

  UKAS LØYPE på Andersbonn

  Ukas løype på Andersbonn er nå klar. Kart, postbeskrivelser og parkeringspunkt lastes ned fra Eventor. God tur! :-)

  Les mer
 • Endelig o-løp igjen!

  Endelig o-løp igjen!

  Til helgen kan ungdommen boltre seg i løp både på lørdag og søndag. De over 20 år har tilbud på lørdag (og tirsdag).

  Les mer
 • Turorienteringen er i full gang

  Turorienteringen er i full gang

  Turorienteringen har startet opp. Vi har en tur tilgjengelig nå (i Hagalia ved Nordbyen), og om morgenen på påskeaften (lørdag) vil en tur på Fjære nord-øst for Åsrumvannet være klar. Deretter kommer det 2 turer til.

  Les mer
 • Godt gjennomført årsmøte

  Godt gjennomført årsmøte

  Roger tok gjenvalg som leder. Årsrapport, regnskap og budsjett godkjent. Annika fikk bestemannspremien. 50-års jubileumsrapport ble endelig publisert.

  Les mer
 • Årsmøte og årsrapport

  Årsmøte og årsrapport

  Årsmøte neste uke tirsdag 23. mars kl 18:00 blir digitalt. Se video som viser hvordan du kan komme på møtet. Dere kan komme på møtet fra kl. 17:45 for å småprate litt før vi starter opp.

  Les mer
 • Ny test på virtuelt årsmøte i kveld kl. 19

  Ny test på virtuelt årsmøte i kveld kl. 19

  I kveld kl 19 kjører vi en siste test på årsmøtet før det virkelige årsmøtet starter på tirsdag. Denne gangen skal bl.a. Unni bli med på testmøtet. Flott om andre fra "den eldre garde" også kan være med. 😊👍

  Les mer
 • Ny TEST på årsmøtet torsdag kl. 20:00

  Ny TEST på årsmøtet torsdag kl. 20:00

  Dagens testmøte gikk kjempebra. I morgen torsdag blir det nytt testmøte kl 20. Bli med da vel. :-)

  Les mer
 • Treningen avlyses i dag

  Treningen avlyses i dag

  Treningen fra Hedrum Ungdomsskole i dag 16.03.21 avlyses

  Les mer
 • Husk trening ved Hedrum Ungdomsskole kl 18 i dag

  Husk trening ved Hedrum Ungdomsskole kl 18 i dag

  Det blir trening fra Hedrum Ungdomsskole i dag fra kl.18. De siste restriksjonene tilsier at vi kan ha trening utendørs for alle aldersgrupper. Merk at det derfor ikke blir mulig å benytte garderobe eller å gå inn i bygget.

  Les mer
 • Innkalling til årsmøte i Hedrum O-lag 23. mars

  Innkalling til årsmøte i Hedrum O-lag 23. mars

  Styret innkaller herved til årsmøte i Hedrum O-lag tirsdag den 23. mars 2021 kl 18.00 på Hedrum ungdomsskole og/eller på nett (avhengig av koronasituasjonen)

  Les mer
 • Treningen starter opp igjen fra tirsdag 9. februar

  Treningen starter opp igjen fra tirsdag 9. februar

  I Larvik kommune er nå smittetrykket mindre. Selv om det er lokale utbrudd ellers i Norge velger vi å åpne opp for fellestrening igjen fra tirsdag 9. februar. Det er imidlertid fremdeles viktig å holde avstand. Les videre for å se hvordan vi gjennomfører treningene inntil videre.

  Les mer
 • Kort info fra styremøtet 2021.01.18

  Kort info fra styremøtet 2021.01.18

  Her følger en kort oppsummering av noen av sakene vi hadde oppe i styremøtet den 18. januar. Bare å ta kontakt med noen i styret om det er noe dere lurer på (eller send epost til post@hedrumolag.no).

  Les mer
 • Informasjon om varetellingen søndag 3. januar

  Informasjon om varetellingen søndag 3. januar

  Nå er det kun få dager til vi skal møtes for å bidra litt ekstra til "kassa" vår. Det blir varetelling hos COOP Extra ved Krokemoveien i Sandefjord søndag 3. januar fra kl. 09. Det er fremdeles ikke for sent å melde seg på.

  Les mer
 • 12 fremmøtte på alternativ "Juleflesketrim"

  12 fremmøtte på alternativ "Juleflesketrim"

  Siden den tradisjonelle "Juleflesketrimmen" til Lauvesetra blei avlyst i år, var det flott at Martin og Anne-Marit tok et initiativ og la opp tur til Blåbæråsen.

  Les mer
 • Juletur med frisk luft og bål 2. juledag

  Juletur med frisk luft og bål 2. juledag

  Hei alle o-lagsvenner. Dette året blir det ikke noe av den tradisjonsrike turen til Lauvesetra på 2. juledag. Det er nok allikevel en del som kan tenke seg å få litt frisk luft den dagen. Vi kan derfor friste med et eget opplegg for o-lagets medlemmer.

  Les mer
 • O-boka 2020

  O-boka 2020

  "O-boka" er boka for alle o-entusiaster. Dette er en årbok om orienteringsmiljøet for orienteringsmiljøet, og som blir gitt ut hvert eneste år. Den er innbundet og meget fyldig med sine 232 sider, 60 kart og 600 bilder.

  Les mer
 • Fremdeles muligheter for trening i o-løyper

  Fremdeles muligheter for trening i o-løyper

  Selv under corona-pandemien er det muligheter for å få seg noen gode treninger. Både egne treninger som klubbene gjør tilgjengelig for alle, samt Vinter-Jukola løypene.

  Les mer
 • Åpne treninger for alle

  Åpne treninger for alle

  Det er nå opprettet en side hvor vi vil legge ut en oversikt over de åpne treningene vi til enhver tid har ute. Foreløpig vil du finne én trening på listen. Hvor mange (eller hvor få) det vil bli framover - avhenger av interessen.

  Les mer
 • Treningene avlyst inntil videre

  Treningene avlyst inntil videre

  Etter den siste anbefalingen fra Larvik kommune i forbindelse med covid-19, har styret besluttet at de organiserte treningene på tirsdager og torsdager avlyses fram til kommunen kommer med ny informasjon.

  Les mer
 • Resultater klubbmesterskapet 2020

  Resultater klubbmesterskapet 2020

  Det ble et meget vellykket klubbmesterskap. Skulle man sette fingeren på noe, så måtte det vel være antall fremmøtte. Vi kunne absolutt vært flere, men vi som var der koste oss. En stor takk til Anders Kristian som ordnet det hele med løyper og alt. Og litt hjelp av Martin fikk han også.

  Les mer
 • Varetelling på Coop Extra ved Krokemoveien 3. januar

  Varetelling på Coop Extra ved Krokemoveien 3. januar

  Vi har også i år fått tilbud om å gjennomføre varetelling på Coop Extra ved Krokemoveien i Sandefjord (butikken Anne jobber i). Det er nå 2 år siden sist vi var der - og slik jeg husker det så var dette en dugna i Hedrum o-lag sin ånd. Vi var sammen hele tiden - og spiste pølser sammen.

  Les mer
 • En flott start på vintertreningen

  En flott start på vintertreningen

  Det ble en flott start på vintertreninga. Espen kjørte et knallhardt opplegg med intervaller ute, og Anders Kristian fortsatte like hardt med styrkeøvelser inne. Man kunne kjenne det skikkelig at kroppen hadde godt av dette (les: vi ble slitne).

  Les mer
 • Vintertreningen starter i morgen (tirsdag 12/10)

  Vintertreningen starter i morgen (tirsdag 12/10)

  Da var "endelig" høstferien over, og vi kan sette i gang med vintertrening på tirsdager og torsdager! Det er som vanlig oppmøte på Hedrum ungdomsskole tirsdager klokken 18, og i Bøkeskogen torsdager klokken 18.

  Les mer
 • Klubbmesterskap sprint og mellomdistanse

  Klubbmesterskap sprint og mellomdistanse

  Søndag 18 oktober blir det arrangert klubbmesterskap i både sprint og mellomdistanse. Bli med på en fantastisk dag sammen med klubbvenner! :-)

  Les mer
 • En meget vellykket granbardugnad

  En meget vellykket granbardugnad

  Det ble en meget vellykket granbardugnad i år også. Solen glimret med sitt fravær, men det ble allikevel en svært så hyggelig dag.

  Les mer
 • Kort info fra styremøtet 2020.09.21

  Kort info fra styremøtet 2020.09.21

  Her følger en kort oppsummering av noen av sakene vi hadde oppe i styremøtet i kveld. Bare å ta kontakt med noen i styret om det er noe dere lurer på (eller send epost til post@hedrumolag.no).

  Les mer
 • Granbardugnad og Lavvotur 2020

  Granbardugnad og Lavvotur 2020

  Det inviteres til Granbardugnad (medlemmer i alle aldere) samt Lavvotur (mannfolk over 18 år). Dette er en trivelig dugnad med pølsebål og greier. Passer utmerket for barn også. Vi sees! :-)

  Les mer
 • Kort info fra KM Lang og KM stafett i helgen

  Kort info fra KM Lang og KM stafett i helgen

  I helgen ble det arrangert KM langdistanse og KM stafett. Det var ikke mange med fra Hedrum, men de som var der fikk god valuta for deltakelsen. De som var mest fornøyd var herrene i H 150 som tok med seg en bronsemedalje hjem.

  Les mer
 • Sommer

  Sommer'n er over - la o-løpa komme

  Annika, Henrik og noen andre har allerede vært i løypa i august. På tirsdag begynner Høstcupen, og deretter er det KM-helg. Selv skogen roper etter oss nå! Vi sees! :-D

  Les mer
 • Og så kom regnet...

  Og så kom regnet...

  Vi var nærmere 30 stykker som møtte til sommeravslutning ved Holttun. De som kom tidlig fikk kost seg med grillmat og en god prat. Men...så begynte ryktet å svirre rundt bordene om at noen hadde følt et regndrypp på hånden. Og så var det en til som kjente noe...

  Les mer
 • Velkommen til sommeravslutning på Holttun tirsdag 16. juni fra kl. 17.

  Velkommen til sommeravslutning på Holttun tirsdag 16. juni fra kl. 17.

  Vi prøver oss på en sommeravslutning på Holttun tirsdag 16. juni. Dette blir en helt uformell sammenkomst hvor det primære er å møtes for en koselig prat før sommeren. Er jo lenge siden vi har sett hverandre nå. Alle medlemmer er hjertelig velkomne. Dere kan komme fra kl. 17.

  Les mer
 • O-løp, tur-orientering og annet videre mot...og gjennom sommeren

  O-løp, tur-orientering og annet videre mot...og gjennom sommeren

  Nå er det på tide å komme ut av korona-dvalen. Vi må selvfølgelig passe på å følge smittevernreglene fra myndigheter og Norges Orienteringsforbund, men selv med dem så kan vi utøve den sporten vi elsker så mye.

  Les mer
 • Det ble en veldig fin trening på Fjære i går

  Det ble en veldig fin trening på Fjære i går

  Anders Kristian hadde laget bra løyper, og vi fikk alle brynet oss på et nytt terreng. Terrenget kunne by på litt av hvert, alt fra flotte drømmepartier til noe mer ruskete. Men det er jo slik det skal være for at det ikke skal bli kjedelig.

  Les mer
 • Bli med på treninga i kveld - på nytt kart og greier

  Bli med på treninga i kveld - på nytt kart og greier

  I dag blir det trening på et helt nytt kart. Det blir også vanlig løypetrykk og ikke håndttegnede løyper. Været blir også helt utmerket for en flott økt i skogen.

  Les mer
 • Tøffe pannebånd med Hedrum-logo til aktive o-løpere!

  Tøffe pannebånd med Hedrum-logo til aktive o-løpere!

  Vi har fått 50 stk tøffe pannebånd med Hedrum-logo som passer utmerket til aktive o-løpere. Er du en aktiv o-løper kan du få en slik av Astrid - så lenge lageret rekker.

  Les mer
 • 2 treningsøkter ligger ute til fri benyttelse

  2 treningsøkter ligger ute til fri benyttelse

  Det ligger nå ute 2 treningsøkter som alle kan benytte seg av. Den ene er en postplukk eller kurve løype på 3.7 km på Surte kartet. Den andre økten er på Holt kartet. Ta en tur ut i naturen. Veldig fint ute nå. God tur!

  Les mer
 • Spennende påskejakt i Kvelde

  Spennende påskejakt i Kvelde

  Lite å finne på i Påsken? Eller har du bare lyst til å komme deg ut en tur? Hvorfor ikke jakte på noen påskeegg i Kvelde? Vi har lagt ut 50 påskeegg som du kan finne og "poppe" (klekke).

  Les mer
 • Hei alle o-venner :-)

  Hei alle o-venner :-)

  Håper skogen over ser fristende ut? Det er viktig i disse coronatider å få fokus over på noe annet en det vi hører om i nyhetene døgnet rundt - og det er selvfølgelig den idretten vi elsker. :-)

  Les mer
 • Alle idrettsarrangementer og organisert idrettsaktivitet både innendørs og utendørs er forbudt!

  Alle idrettsarrangementer og organisert idrettsaktivitet både innendørs og utendørs er forbudt!

  Helsedirektoratet har vedtatt omfattende tiltak for å hindre spredning av Covid-19. Disse tiltakene gjelder foreløpig fram til torsdag 26. mars 2020 kl 24.00. Ett av tiltakene er FORBUD MOT og STENGING av idrettsarrangementer og organisert idrettsaktivitet både innendørs og utendørs.

  Les mer
 • Nordjysk 2-dagers er avlyst

  Nordjysk 2-dagers er avlyst

  Som dere kanskje har fått med dere så er Nordjysk 2-dagers nå avlyst. Det blir derfor ingen sesongåpning i Danmark i år.

  Les mer
 • Reiseinformasjon om Danmarksturen 2020

  Reiseinformasjon om Danmarksturen 2020

  *** Ny oppdatering pga coronavirus *** Det blir fremdeles tur til Danmark! 😃 Åpne hele saken for å lese oppdateringen. Det er nå kun få dager til avreisen mot Danmark og herlige dager. Dette blir helt sikkert en meget vellykket tur nok en gang - selv om coronaviruset lurer i bakteppet.

  Les mer
 • Klubbkveld 24. mars kl 1800 i kantina på Hedrum Ungdomsskole

  Klubbkveld 24. mars kl 1800 i kantina på Hedrum Ungdomsskole

  Vi inviterer til en hyggelig klubbkveld tirsdag 24. mars kl. 18 i kantina på Hedrum Ungdomsskole. Her får du høre siste nytt og hva som vil skje framover. Kan hende du også får svar på umulige spørsmål som "varer jula helt til påske?" og "finnes det flere fluer enn maur i verden?". Det vi helt sikkert skal snakke om er hvordan vi skal ha det framover i klubben vår.

  Les mer
 • Nytt æresmedlem, premier, gaver og utmerkelser på årsmøtet

  Nytt æresmedlem, premier, gaver og utmerkelser på årsmøtet

  Tormod ble æresmedlem!

  Les mer
 • Årsmøte + foreløpig årsrapport

  Årsmøte + foreløpig årsrapport

  Husk årsmøtet tirsdag den 11. februar 2020 kl 18.00.

  Les mer
 • O-fest(ivalen) er flyttet til Holttun

  O-fest(ivalen) er flyttet til Holttun

  Viktig melding: Årsfesten, eller O-fest(ivalen) som den heter i år, er flyttet fra Åshall til Holttun.

  Les mer
 • Innkalling til årsmøte i Hedrum O-lag

  Innkalling til årsmøte i Hedrum O-lag

  Årsmøtet avholdes tirsdag den 11. februar 2020 kl 18.00 som vanlig på Åshall.

  Les mer
 • Årsfest 2020 / O-fest(ival)

  Årsfest 2020 / O-fest(ival)

  Nå er det endelig tid for den årlige årsfesten. I år inviterer vi også festglade o-folk fra Lardal OL og Larvik OK. Blir helt topp å feire en godt gjennomført O-festival sammen med dem. I år blir årsfesten lørdag 25. januar på Åshall, og starter klokken 19:00.

  Les mer
 • Revidert lov Hedrum O-lag

  Revidert lov Hedrum O-lag

  Lov for Hedrum O-lag er revidert iht. ny lovnorm for Norsk Idrettsforbund

  Les mer
 • Danmarkstur 13.-15. mars 2020

  Danmarkstur 13.-15. mars 2020

  Nå er det klart for påmelding til den årlige Danmarksturen! Påmelding kan gjøres til Roger på mobil 91 52 29 64 eller epost roger@lysnes.net. Vi håper så mange som mulig blir med! :-)

  Les mer
 • Det blir julenisse og gløgg i år også!

  Det blir julenisse og gløgg i år også!

  Møt opp på tirsdagstrening og torsdagstrening denne uken. For du vil vel ikke gå glipp av hverken julenisse eller julegløgg?

  Les mer
 • 2019.11.22 Julekakebaking

  2019.11.22 Julekakebaking

  Baking av julekaker før julemessen.

  Les mer
 • MOT.TV og Kretslaget INTEAM 2020

  MOT.TV og Kretslaget INTEAM 2020

  Invitasjoner for både MOT TV og INTEAM ligger på https://www.facebook.com/groups/hedrumol/

  Les mer
 • Viktig: Vi trenger hjelp til baking i kveld (torsdag)

  Viktig: Vi trenger hjelp til baking i kveld (torsdag)

  Kom på baking i kveld på Hedrum Ungdomsskole. Unni trenger all hjelp hun kan få. Dette blir en hyggelig kveld der vi tar i et tak og får kakene klare før julemessen neste helg.

  Les mer
 • Julemesse 2019

  Julemesse 2019

  30. november og 1. desember er det klart for Hedrum O-lag's julemesse. Som før vil denne være i kantina på Hedrum ungdomsskole. Det vil være åpent 11-16 begge dager. I tillegg til en kafeteria vil det være 16 utstiller som har salg av håndarbeid, smykke

  Les mer
 • Invitasjon til UNGDOMSKICKOFF (13-25 år)

  Invitasjon til UNGDOMSKICKOFF (13-25 år)

  Nå er det jaggu på tide å komme sammen igjen. Siden det er så lenge siden må vi nesten starte på nytt – vi må ha en UNGDOMSKICKOFF!

  Les mer
 • O-ringen 2020

  O-ringen 2020

  I 2020 er O-ringen i Uppsala (oringen.se). Det er flere fra HOL som tenker på å reise for å bo på campingen denne gangen også

  Les mer
 • Kursdag 2 av Hedrum O-Lags Nybegynnerkurs

  Kursdag 2 av Hedrum O-Lags Nybegynnerkurs

  Oppmøtested parkeringa på Fagerliskolen

  Les mer
 • Invitasjon til nybegynnerkurs i orientering man 9. og man 16. sep

  Invitasjon til nybegynnerkurs i orientering man 9. og man 16. sep

  Hedrum Orienteringslag inviterer til nybegynnerkurs i orientering på Fagerli. Her vil du lære hva orientering er samt få prøve på din første o-løype.

  Les mer
 • Sindre og Viljan ble Kretsmestere i klasse H17 i dag

  Sindre og Viljan ble Kretsmestere i klasse H17 i dag

  Det ble en sterk 1. plass for Sindre og Viljan i H17 i dag. Med det ble de også kretsmestere.

  Les mer
 • Sørlandsgaloppen og O-festivalen

  Sørlandsgaloppen og O-festivalen

  To store O-løp, ene er forbi og det andre er til helgen. Det har kanskje flere merket på kroppen allerede? Jeg syns vi var en del som møtte opp på løpet i helgen, cirka 10 personer hver dag.

  Les mer
 • Kick off O-festivalen 17. juni 2019

  Kick off O-festivalen 17. juni 2019

  I morgen, mandag er det kick off til O-festivalen. Det starter 18:00, og vil være på Fagerli Skole

  Les mer
 • Invitasjon til Pinseløpene i Kongsberg

  Invitasjon til Pinseløpene i Kongsberg

  Nå er det litt over 1 uke til Pinseløpene i Kongsberg som arrangeres 8. - 10. juni. I år samles vi igjen til en Pinse med 3 herlige orienteringsløp i Kongsberg.

  Les mer
 • Borgertoget 17. mai

  Borgertoget 17. mai

  På fredag er det 17. mai, og da skal Hedrum O-lag gå i borgertoget. I år går vi som nummer 25. Oppmøte er klokken 17:00 nederst på torget, mot Nedre torggate.

  Les mer
 • Ny leder i Hedrum O-lag

  Ny leder i Hedrum O-lag

  Mandag ble det valgt frem en ny leder i Hedrum O-lag. Thor Magne Malmquist ønskes hjertelig velkommen!

  Les mer
 • Ekstraordinært årsmøte nr. 2 - 06.05.19

  Ekstraordinært årsmøte nr. 2 - 06.05.19

  Vedlagt innkalling til ekstraordinært årsmøte nr. 2 i Hedrum O-lag for valg av leder.

  Les mer
 • Vestfold 2-dagers

  Vestfold 2-dagers

  I helgen som var har det vært Vestfold 2-dagers, bestående av tre løp

  Les mer
 • Innkalling til ekstraordinært årsmøte og klubbkveld

  Innkalling til ekstraordinært årsmøte og klubbkveld

  26. mars 2019 kl 18.00 på Holttun grendehus

  Les mer
 • Reiseinformasjon om Danmarksturen 2019

  Reiseinformasjon om Danmarksturen 2019

  Nå er det kun et par dager til avreisen mot Danmark og herlige dager!

  Les mer
 • Aktivitetskalender

  Aktivitetskalender

  Aktivitetskalender i Hedrum Orienteringslag er nå online tilgjengelig og oppdateres fortløpende!

  Les mer
 • Årsrapport 2018 til årsmøte 12. feb

  Årsrapport 2018 til årsmøte 12. feb

  Her er utkast til årsrapporten 2018, inkludert sakslisten for årsmøte 12. februar

  Les mer
 • Innbydelse til vintertur 2019

  Innbydelse til vintertur 2019

  Vinteren er kommet for fullt nå de siste dagene, og det kan bare bety en ting: Tid for en helg på Solstua! I år er det fra 1-3 mars, med ankomst fra klokken 18:00 fredag. Dette er en helg for familier, og blir fylt med aktiviteter ute og inne. Vi anbefaler alle å komme! 

  Les mer
 • Bowling og pizza 2019

  Bowling og pizza 2019

  Da er det på nytt klart for en tur med pizza og bowling. Alle barn/ungdom fra 10 år og oppover og medlem i Hedrum O-lag, bli med på bowling og pizza på Mestern. Dette finner sted på Mestern´, mandag 4 februar kl 1800-2000 ca.Hvem blir førstemann med strike?

  Les mer
 • Innkalling til årsmøte 2019

  Innkalling til årsmøte 2019

  Årsmøte 2019 vil holdes på Åshall tirsdag 12. februar klokken 18:00. På dette møte vil det bli gått gjennom blant annet årsrapporten, regnskap, budsjett og valg. Vi ønsker alle medlemmene i Hedrum O-lag velkommen!

  Les mer
 • Årsfest 2019

  Årsfest 2019

  Nå er det endelig tid for den årlige årsfesten. I år blir årsfesten lørdag 26. januar, og starter klokken 19:00.

  Les mer
 • Danmarkstur 15.-17. mars 2019

  Danmarkstur 15.-17. mars 2019

  Nå er det endelig klart for påmelding til den årlige Danmarksturen! Vi har åpnet for påmeldinger allerede, så det er bare å melde seg på.

  Les mer
 • Dugnad 30. desember

  Dugnad 30. desember

  30. Desember har vi fått en veldig bra mulighet! Det er dugnad på Coop Prix Krokemoveien 61 i Sandefjord klokk 10:00. Vi trenger 20 personer som er over 16 år. Dette er en unik mulighet for alle medlemmene i Hedrum, så jeg anbefaler alle å melde seg på! Det gj&osl

  Les mer
 • Julemesse 24-25 november

  Julemesse 24-25 november

  Helgen 24-25 november skal vi arrangere Julemesse på Hedrum Ungdomsskole. Julemessa vil være åpen fra 11-16 begge dager i kantinen på Hedrum Ungdomsskole.Det vil være kafeteria med salg av blant annet risgrøt, kaffe og vafler. Utstillere kommer og selger diverse

  Les mer
 • Klubbkveld

  Klubbkveld

  I morgen, 23. oktober, er det klubbkveld. Klubbkvelden arrangeres klokken 18:00 i kantina på Hedrum Ungdomsskole.

  Les mer
 • NM natt, jaktstart og Marummila

  NM natt, jaktstart og Marummila

  Denne helgen har det vært flere O-løp. Lørdag var det NM i nattorientering. Søndag var det jaktstart i Norges Cup'en og Marummila.

  Les mer
 • Granbardugnad 2018

  Granbardugnad 2018

  Da var granbardugnaden over for i år. Her er litt bilder fra lørdagen.

  Les mer
 • Høstens treninger er i gang

  Høstens treninger er i gang

  Denne uken starter treningen opp som vanlig foregår på tirsdag og torsdag. Husk refleksvest og hodelykt, samt klær etter vær.

  Les mer
 • Granbardugnad

  Granbardugnad

  Nå er høsten kommet snikende, og det betyr granbardugnad. Helgen 12-13 oktober er satt av til dugnad og vi skal være på samme sted som i fjor; Vestmarkaveien.

  Les mer
 • Lågendalsmarkedet 2018

  Lågendalsmarkedet 2018

  Lågendalsmarkedet 2018 er over for denne gang, og vi ønsker gjerne å takke alle som har vært med å bidra. Alle som møtte opp for å hjelpe til med rigging/rydding, og dere som var der i helgen har gjort en veldig bra innsats. Uten dere hadde det ikke blitt

  Les mer
 • Klubbmesterskap sprint

  Klubbmesterskap sprint

  Torsdag 24 august klokka 18:00 er det tid for klubbmesterskap i sprint. Denne gang er det Sandefjord OK som arrangerer, og det vil være på Ranvik Ungdomsskole. For full innbydelse se her. Etter løpet vil det bli servert grillmat og drikke.

  Les mer
 • Høstcup 2018 #1 i Andebu

  Høstcup 2018 #1 i Andebu

  Nok en sommer er over og det er på tide å få aktivisert kroppen igjen. I morgen (14/8) starter Vestfold Høstcup​ opp i Andebu etter samme modell som tidligere.

  Les mer
 • Klubbmesterskap flyttet til Holt

  Klubbmesterskap flyttet til Holt

  Innbydelse finner du her. Klubbmesterskapet er flyttet til Holt. Påmelding er innen 3. juni til Tone 977 00 538 eller på eventor. 

  Les mer
 • Artig trening på torsdag (OBS: treningen er flyttet)

  Artig trening på torsdag (OBS: treningen er flyttet)

  På torsdag blir det trening i kompasskurs og ellers god retningssans. Kartet er ikke det aller beste, og passer derfor godt til å trene på kompasskurs og det å orientere etter høyder og andre

  Les mer
 • Klubbmesterskap mellomdistanse

  Klubbmesterskap mellomdistanse

  Innbydelsen til klubbmesterskapet finner du her. I år er klubbmesterskapet på Surte, torsdag 7. juni klokken 18:00. Påmelding innen 3. juni til Tone 977 00 538 eller på eventor.Grillmat og drikke blir servert etter løpet, kan bli lang vei å bære, så ta med noe lett.

  Les mer
 • KM Sprintstafett

  KM Sprintstafett

  I dag har det vært KM sprintstafett, og vi hadde flere lag fra Hedrum med. I år var det flere av lagene som løp inn til medalje. Gratulerer til alle sammen!

  Les mer
 • Invitasjon til pinseløpene i Kongsberg

  Invitasjon til pinseløpene i Kongsberg

  Snart er det klart for nok en flott Pinse i Kongsberg med o-løp, grilling, latter og morro. Blir med du også da vel? :-)

  Les mer
 • Borgertog 17. mai

  Borgertog 17. mai

  Neste uke er det 17. mai og vi skal være med i borgertoget. I år er vi nummer 28, og skal møte opp klokka 17:00. Kom gjerne i O-tøy! Ta med det dere ønsker av brikker, O-poster, kart, kompass, brikke, grønne kvister ++. Vi skal møte opp på torget mellom Jazz Frisør og lekeplassen på torget.

  Les mer
 • Trenger du løpstøy?

  Trenger du løpstøy?

  Skal du supplere garderoben din med løpstøy for vårsesongen? De som tenker at de skal supere garderoben sin med løpstøy må si ifra til Astrid (mob. 924 11 804) nå, bestillingen til Trimtex sendes i slutten av april. Husk å oppgi størrelse. Har du behov for å prøve størrelse så ta kont

  Les mer
 • Lavvotur for alle O-lagsdamer over 18 år

  Lavvotur for alle O-lagsdamer over 18 år

  Fredag 4. mai er det tid for årets lavvotur for alle O-lagsdamer over 18 år. Innbydelse og PM finner du her. Det er fra fredag til lørdag med en overnatting i lavvoen på Fjære.Påmelding er innen 1. mai til Torill på tlf: 917 35 893 eller e-post: torillhf@gmail.com

  Les mer
 • Hedrum O-lag inviterer til nybegynnerkurs

  Hedrum O-lag inviterer til nybegynnerkurs

  Er du interessert i orientering? Eller bare nysgjerrig på hva vi driver med? Nå inviterer vi til nybegynnerkurs. Det arrangeres på Hedrum Barneskole torsdag 26. april fra 18:00-19:30. Kurset er gratis, og barn under 8 år må ha følge med voksen. For innbydelse klikk her med mer info. 

  Les mer
 • Sindre vant begge dager på Norwegian Spring

  Sindre vant begge dager på Norwegian Spring

  Sindre vant begge dager i Norwegian Spring, et meget godt resultat. Viljan fikk en utmerket 4. plass på lørdag. Henrik skuffet heller ikke med en utrolig hurtig innspurt (best i klassen).

  Les mer
 • O-troll leir i Sandefjord 26.-27. mai

  O-troll leir i Sandefjord 26.-27. mai

  26.-27. mai inviterer Sandefjord O-klubb til en O-troll leir for alle i alderen 8-12 år fra Vestfold og Telemark.

  Les mer
 • Husk påmelding til årets første løp samt Norwegian Spring

  Husk påmelding til årets første løp samt Norwegian Spring

  Husk å melde deg på til o-løp på søndag samt Norwegian Spring. Påmeldingsfrist i morgen (tirsdag).

  Les mer
 • Avreiseinformasjon for Danmarkstur 2018

  Avreiseinformasjon for Danmarkstur 2018

  Nå er det kun få dager til avreisen mot Danmark og herlige dager. Her er litt informasjon om reisen.

  Les mer
 • Påminnelse årsmøte og årsrapport

  Påminnelse årsmøte og årsrapport

  Årsmøte blir tirsdag den 13. februar på Åshall. Vi starter opp klokka 18:00. Invitasjonen finner dere her.  Vi håper og ønsker at så mange som mulig bidrar.Årsrapporten er også ferdig nå. Denne finner dere her. Her finner dere hvordan fjoråret gikk for Hedrum O-lag.

  Les mer
 • Bowling og pizza

  Bowling og pizza

  Søndag 11. februar blir det bowling og pizza for medlemmer i Hedrum O-lag som er mellom 10-20 år. Vi skal være på Mester'n og det starter klokken 17:30. Påmelding er til Anders Kristian innen 7. februar.

  Les mer
 • Muliget for påmelding til årsfesten også i kveld (tirsdag)!

  Muliget for påmelding til årsfesten også i kveld (tirsdag)!

  ​Fortvil ikke, det er enda mulighet for å melde seg på til årets store begivenhet - nemlig årsfesten!

  Les mer
 • Innbydelse til vintertur 2. - 4. mars

  Innbydelse til vintertur 2. - 4. mars

  Nå er det snart klart for vinterturen til Solstua på Lifjell. Dette er en flott familietur hvor vi holder sammen hele helgen og setter det sosiale i fokus.

  Les mer
 • Årsmøte

  Årsmøte

  Årsmøte blir tirsdag den 13. februar på Åshall. Vi starter opp klokka 18:00. Invitasjonen finner dere her. Vi ønsker å håper at mange kommer denne kvelden, viktige saker blir gjennomgått, premier delt ut for året som har vært, og som vanlig servering.

  Les mer
 • Kåre Aasestad har gått bort

  Kåre Aasestad har gått bort

  Æresmedlem Kåre Aasestad sovnet stille inn etter tid med sykdom. Han levde med sykdommen siste året, men klarte likevel å glede seg over o-sporten. Spesielt moro tror vi han synes det var med løpsarena hjemme på gården Aasestad sist vår.

  Les mer
 • Årsfest 2018

  Årsfest 2018

  Nå er det endelig tid for den årlige årsfesten. I år blir årsfesten lørdag 27.01.18, og starter klokken 19:00.Påmelding innen 19. januar.

  Les mer
 • Trening med julegløgg og kakao

  Trening med julegløgg og kakao

  Les mer
 • Julegløgg, kakao m/krem og pepperkaker på torsdagstreningen

  Julegløgg, kakao m/krem og pepperkaker på torsdagstreningen

  Torsdagstreningen i bøkeskogen 21. desember kl. 18 er absolutt siste fellestrening før jul. Og tradisjonen tro kommer Unni med julegløgg, kakao m/krem og pepperkaker. Men først gjennomfører vi treningen som Eelco og Viljan står for denne gangen.

  Les mer
 • 2017.12.19 Trening med julenisse

  2017.12.19 Trening med julenisse

  Siste tirsdagstrening før jul. Da fikk vi besøk av nissen.

  Les mer
 • Siste tirsdagstrening før jul i morgen

  Siste tirsdagstrening før jul i morgen

  ​I morgen, siste tirsdagstrening før jul, blir det orientering i gatene for alle. 3 løyper å velge mellom. Og ryktene sier at nissen kommer også. På torsdag blir det først intervalltrening - og deretter julegløgg. Så mye å glede seg til denne siste uken før Jul.

  Les mer
 • Danmarkstur 9. – 11. mars 2018

  Danmarkstur 9. – 11. mars 2018

  Nå er det rett før påmeldingsfristen får Danmarksturen går ut. Det er mange som ønsker å være med og 9 leiligheter er allerede fordelt.

  Les mer
 • OBS! ENDRING I MØTESTED TORSDAGSTRENING

  OBS! ENDRING I MØTESTED TORSDAGSTRENING

  OBS OBS! På grunn av sperring av terreng til O-festivalen må vi endre på møtestedene når det gjelder torsdagstreninger. 

  Les mer
 • Julemesse 25. og 26. november

  Julemesse 25. og 26. november

  Denne helgen er det klart for julemesse på Hedrum Ungdomsskole. Vi har åpent fra 11-16 begge dager

  Les mer
 • Vi har vinni 10.000 kroner!

  Vi har vinni 10.000 kroner!

  Tro det eller ei, men vi vant egentlig på tirsdag! Pengene på 10.000 blanke kroner blir overført til vår konto en gang før jul. :-)

  Les mer
 • Stem på Hedrum OL som

  Stem på Hedrum OL som

  Nå må alle trå til og avgi sin stemme HVER ENESTE DAG fram til 23. november. Da kan vi nemlig vinne 10.000 kroner - hver eneste dag!

  Les mer
 • Terrengsperring i forbindelse med O-festivalen 2019

  Terrengsperring i forbindelse med O-festivalen 2019

  Viktig info sperring av terreng. Gjelder alle medlemmer og andre som har tenkt til å starte på O-festivalen i 2019.

  Les mer
 • Danmarkstur 9. – 11. mars 2018

  Danmarkstur 9. – 11. mars 2018

  Nå er det endelig klart for påmelding til den årlige Danmarksturen! Vi har åpnet for påmeldinger allerede, så det er bare å kontakte enten Tone på tlf: 977 00 538 eller Roger på tlf: 915 22 964. Påmeldingsfristen er allerede 3. desember, så her er det bare å hive seg på!

  Les mer
 • Julemesse 25.-26. november

  Julemesse 25.-26. november

  Lørdag 25. og søndag 26. er dere aller hjertelige velkomne til Hedrum Ungdomsskole. Disse to dagene skal vi ha et julemarked. Her blir det salg av diverse håndarbeid, smykker og annet fint. I tillegg har vi en kafeteria som vil være full av kaffe, vafler og risgrøt.

  Les mer
 • Klubbkveld 24/10-17 Klokken 18:00

  Klubbkveld 24/10-17 Klokken 18:00

  Tirsdag 24. oktober er det tid for klubbkveld på Hedrum Ungdomsskole. Vi starter opp klokken 18:00, så denne dagen blir det ikke noe trening.Denne kvelden er det mulig å få kjøpt diverse O-tøy og andre ting. Vi håper at så mange som mulig kan møte opp! Dette er verdt å få med seg

  Les mer
 • Lavvotur for voksne guttær

  Lavvotur for voksne guttær

  Nå er det igjen tid for oss gutta til å ha lavvotur med overnatting. Lavvoen blir satt opp med ekstra sove- og pratetelt ved Vestmarkaveien rett etter undergangen ved gamle E18. Det er selvfølgelig mulig å komme en tur selv om du ikke ønsker å overnatte.

  Les mer
 • Nå er det tid for treninger!

  Nå er det tid for treninger!

  I morgen starter treningene på Hedrum Ungdomsskole. Treningene starter som normalt klokken 18:00 hver tirsdag på Hedrum Ungdomsskole. Fra 18-19 blir det trening ute, og fra 19-20 er det trening inne/b

  Les mer
 • Granbardugnad

  Granbardugnad

  Nå er det tid for granbardugnad igjen! Første dag blir mandag 9. oktober mellom 09:00-13:00. Denne dagen er ikke noe alle må være med på, men de som har mulighet er hjertelige velkomne. Fredag 13. oktober holder vi på fra 16:00-19:00.  Hoveddagen med granbarklipping og telling er lørdag 14.

  Les mer
 • Husk trening i morgen (torsdag)

  Husk trening i morgen (torsdag)

  ​Denne uken er treninga på Tagtvedt, nærmere bestemt ved luftegården for hunder ved Yttersøveien​. Det blir løyper for både nybegynnere og de mer erfarne.

  Les mer
 • Vestfold Høstcup 2017 løp 6

  Vestfold Høstcup 2017 løp 6

  Velkommen til det 6. løpet i Vestfold Høstcup. Denne gangen er arena på Asnes Camping​ på Vesterøya i Sandefjord.

  Les mer
 • Aktivitetsliste for perioden september - november

  Aktivitetsliste for perioden september - november

  Nå er aktivitetslista​ for september, oktober og november klar. Det bør være litt av hvert å gjøre for de fleste - både av sportslige og sosiale aktiviteter. :-)

  Les mer
 • Påmeling til Blåbærløpet i kveld

  Påmeling til Blåbærløpet i kveld

  I kveld er det påmeldingsfrist til det tradisjonsrike Blåbærløpet til OTO​. Samlingsplass er ved Oserød skole på Nøtterøy​.

  Les mer
 • Vestfold Høstcup 2017 løp 5

  Vestfold Høstcup 2017 løp 5

  Velkommen til Vestfold Høstcup's 4. løp. Denne gangen møtes vi på Rakke.

  Les mer
 • Resultater fra klubbmesterskapet i sprint

  Resultater fra klubbmesterskapet i sprint

  Vi hadde et flott klubbmesterskap i sprint sist torsdag sammen med Sandefjord OK nede ved brannstasjonen. Løypene var artige - og ikke så tunge siden vi startet høyt oppe i terrenget.

  Les mer
 • Vestfold Høstcup 2017 løp 3

  Vestfold Høstcup 2017 løp 3

  Denne gangen er arena ved Fossnes (merket fra Fv560​).

  Les mer
 • Påmelding til klubbmesterskap og KM lang/stafett

  Påmelding til klubbmesterskap og KM lang/stafett

  Husk å melde deg på klubbmesterskapet samt KM individuelt og stafett. Vi sees! :-)

  Les mer
 • Vestfold Høstcup 2017 løp 2

  Vestfold Høstcup 2017 løp 2

  Denne gangen er arena på Nordgardsetra på Vindfjell (merket fra Vindfjelltunet Gjestegaard​). Merk at det på veien til Nordgardsetra er det kr. 40,- i veiavgift (kun kontant betaling). Ordinær påmeldingsfrist er søndag kl. 20.

  Les mer
 • Treningen på torsdag er flyttet

  Treningen på torsdag er flyttet

  Treningen på torsdag er flyttet til Ringdalskogen industriområde. Det er merket fra rundkjøringen ved E-18.

  Les mer
 • Innbydelse til klubbmesterskap i sprint

  Innbydelse til klubbmesterskap i sprint

  Torsdag 24. august arrangeres klubbmesterskapet i sprint sammen med Sandefjord OK. Arena blir nede på brannstasjonen ved Elveveien her i Larvik. Bli med du også!

  Les mer
 • Vestfold Høstcup 2017 løp 1​

  Vestfold Høstcup 2017 løp 1​

  Årets første høstcup er i Andebu.

  Les mer
 • Takk for meget god innsats under Sørlandsgaloppen 2017

  Takk for meget god innsats under Sørlandsgaloppen 2017

  Sitter hjemme i stuen nå, og kan nesten ikke tro det. Sørlandsgaloppen 2017 er over. For bare få dager siden lå alt foran oss - og vi var veldig spente på hvordan dette skulle gå. Men vi klarte det - med glans!

  Les mer
 • Kun 2 dager igjen til SØRLANDSGALOPPEN 2017

  Kun 2 dager igjen til SØRLANDSGALOPPEN 2017

  Nå er det kun 2 dager igjen til det braker løs. Enkelte har vært opptatt med forberedelser i lang tid allerede, men straks skal alle få gjort sin del av innsatsen.

  Les mer
 • Flott 7. plass til Sindre på O-festivalen i dag

  Flott 7. plass til Sindre på O-festivalen i dag

  Sindre hadde et knall-løp i dag og kom inn på en kjempeflott 7. plass i O-festivalen i klasse H 17-18E. Følg med LIVE i morgen og på søndag.

  Les mer
 • Pizzakveld på onsdag for 14-2x åringer

  Pizzakveld på onsdag for 14-2x åringer

  Vi samles på Milano Pizza i Prinsegata 6 kl. 18. Det blir pizzakveld for ungdommen førstkommende onsdag (21. juni) kl 18. Aldersgruppen er de som fyller 14 år i år og opp til noenogtyve. Viktig at du melder ifra til Roger (roger@lysnes.net / 91522964) at du kommer.

  Les mer
 • Resultater klubbmesterskap mellomdistanse

  Resultater klubbmesterskap mellomdistanse

  Det ble en flott dag på Flautangen sammen med Sandefjord OK og klubbmestere ble kåret. Det var flotte løyper med varierende vanskelighetsgrad. Se resultatlista med klubbmestere.

  Les mer
 • Vårcup løp (siste)

  Vårcup løp (siste)

  Nå er det faktisk siste vårcup som skal arrangeres for i år. Denne gangen er det i Tønsberg, nærmere bestemt Kongseik Ungdomsskole. Det blir også premieutdeling for de yngste.

  Les mer
 • Vårcup løp 8

  Vårcup løp 8

  Denne uken er i Holmestrand. Merket fra fv. 315 ved Kleivbrottet. Ta av fra E18 i kryss 31 Bentsrudkrysset, og fortsett inn mot Kleivbrottet.

  Les mer
 • Klubbmesterskap

  Klubbmesterskap

  Da er det tid for klubbmesterskap. I år skal vi være på Flautangen torsdag 15. juni. Første start er klokken 18:00, og løypene varierer fra 2,0 km til 4,5 km.Påmelding gjøres på eventor innen 13. juni 23:59. Det blir felles grilling med Sandefjord, så mat får dere på løpet. Drikke må en ha med selv.

  Les mer
 • Påmeldingsfrist i morgen til pinseløpene

  Påmeldingsfrist i morgen til pinseløpene

  I morgen (fredag 26. mai) er det påmeldingsfrist til pinseløpene i både Hamar og Kongsberg.

  Les mer
 • Flott sølv til Henrik Holt og Viljan van Raaij

  Flott sølv til Henrik Holt og Viljan van Raaij

  ​I helgens KM Sprintstafett tok Henrik Holt og Viljan van Raaij en velfortjent sølvmedalje og gavekort fra Sport8 i klasse H13-16

  Les mer
 • Vårcup løp 7

  Vårcup løp 7

  Denne uken er løpet på Montebello skiarena, Vestskogen i Sande, merket fra jernbanestasjonen i Sande sentrum (bompenger kr. 50).

  Les mer
 • Gratulerer med dagen!

  Gratulerer med dagen!

  Gratulerer så mye med grunnlovsdagen! Håper alle får en flott dag i dag og at vi møtes i Borgertoget.

  Les mer
 • Borgertoget 17. mai

  Borgertoget 17. mai

  Som dere sikkert har fått med dere skal vi i også i år gå borgertoget. Det er derfor viktig at vi er mange som møter slik at vi får vist hvor mange vi er.

  Les mer
 • O-tekniske økter

  O-tekniske økter

  Da er det lagt ut 3 stk o-tekniske økter klare til bruk. Kurve o , 3,1 km lang. Postplukk 3,7 km lang. Postplukk, kompass, linje, kurve, skråli. 6,7 km lang.

  Les mer
 • Lavvotur 2017

  Lavvotur 2017

  Da var det tid for en ny lavvotur. For å komme til innbydelsen, trykker du her. Alle kvinner som er med i Hedrum O-lag, og er over 18 år er du hjertelig velkommen. Det blir grillmat til middag, og overnatting i lavvo'en på Fjære. Dette er noe du ikke vil gå glipp av!

  Les mer
 • LOPPER ØNSKES

  LOPPER ØNSKES

  Til vårt loppemarked på Lågendalsmarkedet 2.-3. september trenger vi lopper. Har du lopper i esker, på loft eller i kjeller og garasje. Markedet arrangeres i år på Hedrum bygdetun i Kvelde.

  Les mer
 • Vårcup løp 6

  Vårcup løp 6

  Denne uken er arena på Dynga Racing ved Melsomvik (Stokke). Det er merket fra kryss Fv303/Storevarveien (rundkjøringa ved Melsomvik).

  Les mer
 • Vårcup løp 5

  Vårcup løp 5

  Denne uken er arena ved Våle Prestegård. Merket fra Kirkevollkrysset RV680 (mellom Kopstadkrysset og Svinevoll)​.

  Les mer
 • Vårcup løp 4

  Vårcup løp 4

  Denne uken er arena for løpet på Falkensten Skole ved Horten. Vel møtt!

  Les mer
 • Minneord; Signe N. Gåsholt

  Minneord; Signe N. Gåsholt

  Signe N. Gåsholt , sovnet stille inn etter kort tid med sykdom. Signe har vært medlem av Hedrum O-Lag i mange år. Hun har vært en aktiv orienteringsløper og en god medhjelper på Lågendalsmarkedet . Bjørn og Signe har barna Rikke og Lars. De senere år har Signe fått tre herlige barnebarn. Våres tank

  Les mer
 • Vårcup løp 3

  Vårcup løp 3

  Husk påmelding til tirsdagens løp ved Ormestad Skole på Varden i Sandefjord

  Les mer
 • GOD PÅSKE

  GOD PÅSKE

  Les mer
 • Norwegian Spring 2017

  Norwegian Spring 2017

  I helgen som var, var det flere som tok turen til Østfold for å være med på Norwegian Spring som Halden SK og Sarpsborg OL arrangerte.

  Les mer
 • Første MOT.TV samling

  Første MOT.TV samling

  Da var første MOT.TV-samling for 2017 over for denne gang, det var enn flott bukket med ungdommer som møttes fra begge fylkene til en helg med teknisk trening, sosialt og overnatting

  Les mer
 • MOT.TV 2017

  MOT.TV 2017

  Da har sesongen startet, og programmet for MOT.TV er nå klart!

  Les mer
 • Vårcup løp 2

  Vårcup løp 2

  Endelig er det klart for Vårcup igjen. Som tidligere år er dette en uhøytidelig konkurranse som arrangementmessig ligger et sted mellom trening og vanlige helgeløp. Passer for alle!

  Les mer
 • Vårcup tirsdag 28. mars

  Vårcup tirsdag 28. mars

  Tirsdag 28. mars var det klart for årets første vårløp, som vi i Hedrum O-lag arrangerte

  Les mer
 • Forberedelse til julemesse 6. april

  Forberedelse til julemesse 6. april

  Vi skal arrangere julemesse siste helga i november og i den forbindelse trenger vi mange ting å selge. Torsdag 6. april fra kl 19 er det møte hos Unni Lysnes.

  Les mer
 • Trening vår, sommer og høst

  Trening vår, sommer og høst

  Da er oversikter klar for treningen som kommer. Se oversikten her. Første dag blir torsdag neste uke, hvor oppmøte er på Hedrum Ungdomsskole klokken 18:00

  Les mer
 • Vestfold 2 dagers med vårsamling

  Vestfold 2 dagers med vårsamling

  Endelig er det klart for Vestfold 2-dagers, med løp i Sandefjord og Brunlanes. Vi vil også i år arrangere samling med overnatting på Hedrum barneskole for de mellom 8 og 18 år.

  Les mer
 • Resultater fra Danmark

  Resultater fra Danmark

  Den årlige Danmarksturen er over, og to av årets første løp er forbi. Dette året syns jeg vi hadde et bra oppmøte. På lørdag var det 32 startere og 29 startere på søndag i alle aldersgrupper.

  Les mer
 • Avreiseinformasjon - Danmark

  Avreiseinformasjon - Danmark

  Og nå var det endelig på tide med en ny Danmarkstur.

  Les mer
 • Rettet årsrapport 2016

  Rettet årsrapport 2016

  Rettet årsrapport etter årsmøtet er nå tilgjengelig.

  Les mer
 • Vår nye leder er May Nordkvelde

  Vår nye leder er May Nordkvelde

  Årets årsmøte er gjennomført med bl.a. valg av ny leder. Det var noe over 50 som møtte, og det er veldig bra! Referat kommer senere, men noe bør nevnes nå.

  Les mer
 • Innbydelse til vintertur 3-5 mars

  Innbydelse til vintertur 3-5 mars

  Nå er det snart klart for vinterturen til Solstua på Lifjell. Dette er en flott familietur hvor vi holder sammen hele helgen og setter det sosiale i fokus.

  Les mer
 • Årsrapporten 2016 er nå tilgjengelig!

  Årsrapporten 2016 er nå tilgjengelig!

  Tirsdag 14. februar kl. 18 er det årsmøte på Åshall. Vi håper så mange som mulig kommer.

  Les mer
 • Bowling og pizza

  Bowling og pizza

  Tirsdag 7. februar er det tid for bowling og pizza. Oppmøte er klokken 18:00 på Mestern i Larvik. Alle som er under 20 år og medlem i Hedrum O-lag kan delta.

  Les mer
 • Innbydelse til årsfesten

  Innbydelse til årsfesten

  Da er det tid for årsfest!

  Les mer
 • Årsmøte tirsdag 14. februar

  Årsmøte tirsdag 14. februar

  Nå er det snart tid for årsmøte igjen. Det blir som vanlig på Åshall tirsdag 14. februar klokken 18:00

  Les mer
 • Danmarkstur 2017

  Danmarkstur 2017

  Vi tar selvfølgelig turen til Danmark også i år. Dette er jo en svært populær familietur. Bli med du også da vel? Det er begrensede plasser, så ikke vent for lenge med å melde deg på. Siste frist er søndag 5. februar.

  Les mer
 • Orientering, taco og quiz i Stokke på fredag

  Orientering, taco og quiz i Stokke på fredag

  På Fredag inviterer Stokke IL til orientering, taco og quiz. Dette er en 2-manns lagkonkurranse som de har arrangert med stor suksess de siste årene. Lagene blir mikset på tvers av klubber, alder og kjønn.Etterpå blir det sosialt inne med taco og quiz.

  Les mer
 • Fest i regi av kretsen for alle glade o-løpere over 18 år

  Fest i regi av kretsen for alle glade o-løpere over 18 år

  ​Vestfold o-krets kan også i år friste med VOK fest fredag 20. januar kl 19 på Øvre Myra i Sandefjord. Festen er for alle aktive og støttespillere over 18 år!

  Les mer
 • Godt Nytt År!

  Godt Nytt År!

  Et riktig Godt Nyttår ønskes alle i Hedrum Orienteringslag! Husk orientering, taco og quiz i Stokke på fredag samt årsfesten 28. januar.

  Les mer
 • Kalenderen er oppdatert!

  Kalenderen er oppdatert!

  Dere har kanskje ikke lagt merke til det? Men, helt nederst på hjemmesiden er det en kalender. Og den er nå oppdatert etter aktivitetslista frem til mars. Bare å ta en titt!

  Les mer
 • Årets siste trening

  Årets siste trening

  Da var årets trening gjennomført. Det var cirka 10 personer som møtte opp. Vi hadde dekket på med gløgg, kakao og pepperkaker.

  Les mer
 • Årets siste vintertrening

  Årets siste vintertrening

  I dag klokken 18:00 er det klart for årets siste vintertrening. Treningen foregår i Bøkeskogen som vanlig, og oppmøte ved flaggstengene. Etter treningen blir det servert varm gløgg/ sjokolade med krem til de som ønsker det. Vel møtt!

  Les mer
 • Siste tirsdagstrening før jul

  Siste tirsdagstrening før jul

  I morgen er det tirsdag og klart for årets siste tirsdagstrening! Treninga går som vanlig med trening først fra 18-19, og styrketrening/bading siste timen fra 19-20. Ryktene sier at kanskje nissen kommer innom også.

  Les mer
 • Julegavetips

  Julegavetips

  Er du tom for ideer til julegaver? Fortvil ikke! Vi har mye utvalg av hjemmelagde produkter til voksen, barn og dukker.

  Les mer
 • Det blir labyrintorientering på treninga i morgen

  Det blir labyrintorientering på treninga i morgen

  I morgen blir det labyrintorientering ute. Møt opp og få deg litt å bryne deg på. Dette er godt arbeid for både kropp og hjerne.

  Les mer
 • Aktivitetsliste for desember 2016 til mars 2017 er nå klar

  Aktivitetsliste for desember 2016 til mars 2017 er nå klar

  Aktivitetslisten for perioden desember - mars er nå klar. Den er som vanlig propp full med aktiviteter. Ta en titt og la deg friste!

  Les mer
 • Ungdomskveld

  Ungdomskveld

  I dag var det ungdomskveld på Hedrum Ungdomsskole. Det var 17 som møtte opp, så vi fikk kost oss med pizza, brus & godis. Vi fikk også satt opp et nytt styret.De i styret ble:Leder: TonjeNestleder: KatrineSektretær: HannaKasserer: LudvigStyremedlem: Mathea

  Les mer
 • Fredag er det klart for ungdomskveld!

  Fredag er det klart for ungdomskveld!

  Fredag 25. november, også populært kalt

  Les mer
 • Ruslertur 20. november

  Ruslertur 20. november

  Ruslertur i morgen, søndag 20. november går som normalt. Denne søndagen blir det tur i Furustadskogen, og parkering finner du på Danebo.Vel møtt!

  Les mer
 • Klubben i mitt hjerte

  Klubben i mitt hjerte

  Nå er det en kampanje ute å går som heter

  Les mer
 • Årsfest for yngre

  Årsfest for yngre

  Tirsdag var det årsfest for yngre, og hele 22 møtte opp. Det ble pizza og brus, og flere aktiviteter. Kjempeartig og vi gleder oss til neste år!

  Les mer
 • Rusleturen 6. november avlyst

  Rusleturen 6. november avlyst

  På grunn av værforhold er rusleturen førstkommende søndag (6.november) avlyst. Vi beklager dette og krysser alle fingrene for at vi får gjennomføre turen neste uke istedenfor (13. november)

  Les mer
 • Oppdatering: Høstgampen og høstgampfesten er avlyst

  Oppdatering: Høstgampen og høstgampfesten er avlyst

  Vi ser oss dessverre nødt til å avlyse Høstgampen og Høstgampfesten på lørdag

  Les mer
 • Årsfest for yngre!

  Årsfest for yngre!

  Nå er det tid for årsfest for yngre! Dette blir en artig kveld du ikke vil gå glipp av. Det blir servert pizza og brus, og kvelden er fullspekket med aktiviteter og konkurranser. Stedet er Hedrum Barneskole og klokkeslettet er 18:00-20:00.

  Les mer
 • O-boka er ute for salg!

  O-boka er ute for salg!

  Nå er endelig O-boka ute for salg. Det har vel gått rykter rundt om en annonse? Sammen med Larvik OK har vi en helsides annonse i O-boka for å markedsføre Sørlandsgaloppen vi skal ha neste år.

  Les mer
 • Klubbkveld

  Klubbkveld

  I dag klokken 18 var det tid for klubbkveld, og rundt 50 personer møtte opp, både unge og voksne. Espen Johnsen ledet møtet, og gikk gjennom temaer som Sørlandsgaloppen 2017, O-festivalen 2019 mm.

  Les mer
 • Trening utgår, klubbkveld isteden

  Trening utgår, klubbkveld isteden

  I morgen tirsdag utgår treningen og det blir da klubbkveld istedenfor. Klokken 18:00 i kantina på Hedrum Ungdomsskole, gå inn ved kantineinngangen.

  Les mer
 • Har du en brukt mobil liggende å slenge? Vel, vi har bruk for den!

  Har du en brukt mobil liggende å slenge? Vel, vi har bruk for den!

  Hedrum O-lag har et samarbeid med Telenor om å samle inn mobiltelefoner. For hver mobiltelefon vi klarer å samle inn får vi et beløp fra Telenor som går til klubben. Dette er en kjempebra dugnad for Hedrum, men også for miljøet.

  Les mer
 • Velkommen til høstgampfest!

  Velkommen til høstgampfest!

  Lørdag 5. november klokken 19:00 er det tid for høstgampfest på Hedrum Bygdetun. Alle som er over 18 er hjertlige velkome. Det koster 150 kr

  Les mer
 • Oppdatering på granbardugnad

  Oppdatering på granbardugnad

  I går (mandag) var det flere som møtte opp for å klippe granbar, og de var jaggu meg effektive. Dette betyr da at dugnaden på lørdag utgår. Siste rest av granbar blir klippet av de som er med på lavvoturen fra fredag til lørdag

  Les mer
 • Er du klar for vintertrening?

  Er du klar for vintertrening?

  Da var høstferien over, og vi setter i gang med vintertrening på tirsdag! Og hva er vintertrening lurer kanskje du på? Vel, det betyr oppmøte på Hedrum ungdomsskole tirsdager klokken 18, og i Bøkeskogen torsdager klokken 18, frem til jul.

  Les mer
 • Sørlandsgaloppen

  Sørlandsgaloppen

  Sørlandsgaloppen arrangeres hvert år, og til neste år er vi så heldige å arrangere sammen med Larvik OK. Datoen er torsdag 6.- søndag 9. juli 2017.

  Les mer
 • Lavvotur for voksne guttær

  Lavvotur for voksne guttær

  Da var det tid for lavvotur for de voknse guttane i O-laget, fredag 14. oktober skjer det!

  Les mer
 • Granbardugnad

  Granbardugnad

  Nå er det tid for granbardugnad igjen! Det blir 10., 14. og 15. oktober, hvor lørdag 15. oktober er hoveddagen.

  Les mer
 • Årets siste treningsløp

  Årets siste treningsløp

  I dag klokken 18:00 startet årets siste treningsløp.

  Les mer
 • Ny og forbedret

  Ny og forbedret

  Hvis du allerede ikke har lagt merke til det, så har vi nå oppdatert og forbedret

  Les mer
 • Siste treningsløp før vinteren

  Siste treningsløp før vinteren

  Torsdag 29.09.16 er det klart for årets siste treningsløp før vinteren. Er du klar? Møt opp klokken 18:00, ferdig skiftet på Frostvedt skole

  Les mer
 • Vestfold Høstcup 2016 løp 5 - siste for i år

  Vestfold Høstcup 2016 løp 5 - siste for i år

  Dette er faktisk siste høstcup for i år, og denne gangen er det Sandefjord OK som arrangerer ved Mokollen. Bli med på en flott avslutning av årets høstcup.

  Les mer
 • Vestfold Høstcup 2016 løp 4

  Vestfold Høstcup 2016 løp 4

  Denne gangen er det Stokke IL som arrangerer. Parkering er ved Arnadal idrettshus, ca 300 m til samlingsplass. Hvis fullt vil også parkeringen ved Fossnessenteret benyttes, ca 500 m til samlingsplass. Vel møtt!

  Les mer
 • Sindre på Junior-NM

  Sindre på Junior-NM

  I løpet av livet er det enkelte dager man må ta et ekstra skritt frem. Denne uken var det nok kanskje slik for Sindre Holt da han reiste helt til Bodø for å delta på sitt første junior NM. Her er mindre lek og mer alvor enn på Hovedløpet - og det arrangeres samtidig med senior NM.

  Les mer
 • Vestfold Høstcup 2016 løp 3

  Vestfold Høstcup 2016 løp 3

  Denne gangen er det vi som er arrangør og arena er ved Rødbøl Skole (merket fra Holms Kafeteria). Løpet går på vårt nye kart i nytt spennende terreng. De som har løpt orientering en stund har imidlertid kanskje løpt her på kart for mange år siden.

  Les mer
 • ​En utrolig bra innsats fra alle på Lågendalsmarkedet

  ​En utrolig bra innsats fra alle på Lågendalsmarkedet

  Så er Lågendalsmarkedet over for denne gang. En flott og innbringende dugnad er gjennomført. Allerede mandag kl. 9 startet en gjeng med rydding, soping og vasking. Lokalene måtte jo blir klare for helgens marked. Onsdag ettermiddag startet arbeidet med å fylle rommene med lopper.

  Les mer
 • Nybegynnerkurs og trening

  Nybegynnerkurs og trening

  Torsdag 1. september kl 18 begynner treningen samtidig som vi arrangerer nybegynnerkurs i orientering. Oppmøtested er Frostvedt Skole.Vi ønsker enkeltpersoner og familier i alle aldere velkomne. Kurset er gratis og det kreves ingen forkunnskaper.

  Les mer
 • Flotte resultater i KM i helgen

  Flotte resultater i KM i helgen

  Selv om vi arrangerte Lågendalsmarkedet hadde vi noen utsendte til KM lang og stafett som var med å kjempet om medaljer. Det viste seg at innsatsen var meget bra og at vi fikk god uttelling blandt våre deltakere. Hele 5 medaljer fikk vi.

  Les mer
 • Husk påmelding til helgens løp på Gon

  Husk påmelding til helgens løp på Gon

  Husk påmelding i morgen til helgens løp. Det blir spennende sprintstafett på lørdag (KM) og sprintdistanse på søndag. Larvik OK er arrangør og det er oppmøte på Gon begge dager. Påmelding er som vanlig på Eventor eller hos påmelder Tone (977 00 538).

  Les mer
 • Vestfold Høstcup 2016 løp 2

  Vestfold Høstcup 2016 løp 2

  Denne gangen er arena på Kirkevoll, merket fra FV 680 Kopstadveien. Dette er et morsomt og lite terreng som allikevel krever en del på de vanskeligste løypene. Bli med og bidra til at vi når målet på 1750 starter i år. :-)

  Les mer
 • Vestfold Høstcup 2016 løp 1

  Vestfold Høstcup 2016 løp 1

  Nok en sommer er over og det er på tide å få aktivisert kroppen igjen. På tirsdag (23/8) starter Vestfold Høstcup opp i Andebu etter samme modell som tidligere. Også i år har vi et mål om å klare 1750 starter i løpet av sesongen - så det er bare å melde seg på. :-)

  Les mer
 • Ny aktivitetsliste og WMOC

  Ny aktivitetsliste og WMOC

  Nå er endelig ny aktivitetsliste klar med spennende aktiviteter helt fram til desember (lenken i toppmenyen er oppdatert). Og det er ikke bare den yngre garde som er aktive i disse dager. Noen av de ivrigste eldre er med i selveste WMOC i Tallinn.

  Les mer
 • Utrolig bra resultater i Hovedløpet i dag

  Utrolig bra resultater i Hovedløpet i dag

  I dag stod langdistanse på agendaen og våre løpere var klare til dyst. Først ut var Kristoffer som gikk på noen bommer og havnet litt ned på listen. Litt senere startet Viljan og Henrik som begge gjennomførte meget gode løp!

  Les mer
 • Hovedløpet og o-landsleiren 2016

  Hovedløpet og o-landsleiren 2016

  I går kveld startet o-landsleiren 2016, denne gangen i Konnerud. Fra Hedrum stiller Henrik Holt, Viljan van Raaij og Kristoffer Fjære i klasse H14. De får helt sikkert noen spennende dager fram til avslutningen på onsdag. I dag stod sprintdistansen på programmet.

  Les mer
 • Lågendalsmarkedet

  Lågendalsmarkedet

  Lågendalsmarkedet er et gårds- og loppemarked på Bjerke gård v/Lågendalsveien 8 km nord for Bommestad. Arrangeres lørdag 27. august og søndag 28. august kl. 11-16 begge dager. Det blir underholdning og aktiviteter hele helgen for store og små.

  Les mer
 • Spennende rekruttsamling i Vrådal

  Spennende rekruttsamling i Vrådal

  Helgen 4-5 juni ble det arrangert en morsom og spennende rekruttsamling i Vrådal. Fra Hedrum deltok Ludvig og Marlene Skramdal. May-Britt var med som leder.

  Les mer
 • Vårcup løp 9

  Vårcup løp 9

  Nå er det tid for løp 9 som er det siste løpet i årets Vårcup. Denne gang er arena ved Foksrød Skytebane. Merket etter avkjøring mot Torp fra E18. Mer informasjon finner du i PM. Denne gangen blir det sosial avslutning med bl.a. salg av hamburgere til hyggelig pris.

  Les mer
 • O-festivalen 2016

  O-festivalen 2016

  Snart braker det løs i skogene rundt Sarpsborg for 2000-3000 o-løpere. Da arrangeres nemlig O-festivalen som er Norges flaggskip når det gjelder orienteringsløp. Dette er et meget bra arrangement med godt løypetilbud for både mosjonister og verdenseliten. Bli med du også da vel?

  Les mer
 • 2016.06.09 Sommeravslutning

  2016.06.09 Sommeravslutning

  Det ble en flott sommeravslutning for 43 fremmøtte med grilling, diverse aktiviteter og småprat. En bra avslutning på vårsesongen.

  Les mer
 • Sommeravslutning på torsdag

  Sommeravslutning på torsdag

  Sommeren nærmer seg med stormskritt (enkelte vil si at den allerede har vært her). Det er derfor på tide å ta en liten pust i bakken og nyte ferietiden. Men før dette må vi selvsagt møtes til en sommeravslutning med GRILLING!

  Les mer
 • Påmelding til Midtsommerløpene

  Påmelding til Midtsommerløpene

  Til helgen arrangeres Midtsommerløpene i Stokke. Dette har blitt et stort arrangement og det er allerede påmeldt 415 på lørdag og 494 på søndag. Fra Hedrum er vi hittil hhv 21 og 24. Vi pleier tradisjonelt å være mange så her er det bare å melde seg på. :-)

  Les mer
 • Vårcup løp 8

  Vårcup løp 8

  Nå er det tid for løp 8 som er det nest siste i årets Vårcup. Denne gang er arena ved Kaldnesbanen i Tønsberg (merket fra kanalbrua mellom Tønsberg og Nøtterøy). Bli med og bidra til å nå målet vårt på 1750 starter i år. :-)

  Les mer
 • Nye klubbmestere kåret

  Nye klubbmestere kåret

  I fjor arrangerte vi klubbmesterskap på sprintdistansen for første gang. Dette ble en kjempesuksess og man ble enig om at dette skulle arrangeres hvert år. Sandefjord OK var arrangør og kunne friste med flott løyper.

  Les mer
 • Vårcup løp 7

  Vårcup løp 7

  Nå er det tid for løp 7 i årets Vårcup. Denne gang er arena i Guriløkka ved Sande, merket fra Sande jernbanestasjon. Mer informasjon finner du i PM. Meld deg på i Eventor eller ved å ringe Tone (977 00 538).

  Les mer
 • Invitasjon til klubbmesterskapet i sprint

  Invitasjon til klubbmesterskapet i sprint

  Vi er nettopp ferdig med klubbmesterskapet i normaldistanse, men hviler ikke av den grunn. Straks er det duket for nye klubbmestere - denne gangen på sprintdistansen. Klubbmesterskapet i sprint går av stabelen torsdag 2. juni i Sandefjord.

  Les mer
 • Invitasjon til o-troll-leir i Vrådal 4.-5. juni

  Invitasjon til o-troll-leir i Vrådal 4.-5. juni

  Våre rekrutter, i alderen 8-12 år, (født 2004-2008), har anledning til å delta på tur til Vrådal. Det blir trening, vannaktiviteter, utelek, felles middag og deltakelse i Drangedalsløpet søndag 5. juni. Alle rekrutter anbefales å være med.

  Les mer
 • Resultater klubbmesterskap mellomdistanse

  Resultater klubbmesterskap mellomdistanse

  Selv om været kunne vært bedre ble det allikevel et flott klubbmesterskap. Først flotte løyper ute i skogen og deretter artige diskusjoner rundt grillen.

  Les mer
 • Vårcup løp 6

  Vårcup løp 6

  InnbydelseTidligere resultater: Løp1 Løp2 Løp3 Løp4 Løp5 SammenlagtNå er det tid for løp 6 i årets Vårcup. Denne gang er arena i Holmestrand sentrum (sprint). Det blir sikkert veldig artig. Meld deg på i Eventor eller ved å ringe Tone (977 00 538).Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på ori

  Les mer
 • Våre jubileumsløp neste helg

  Våre jubileumsløp neste helg

  Neste helg arrangerer vi våre jubileumsløp (mellomdistanse lørdag og sprint søndag). På lørdag blir det også et spesielt opplegg for de i aldersgruppen 15-18 år. De skal nemlig få bryne seg på et bakkeløp. MOT.TV-samling arrangeres også. Ordinær påmeldingsfrist er nå 24/5 for begge løp.

  Les mer
 • Trening på Verningen

  Trening på Verningen

  Treningen denne uka blir på Verningen, nærmere bestemt "sandtaket". Bli med på høydekurvetrening.

  Les mer
 • 2016.05.17 Borgertoget

  2016.05.17 Borgertoget

  Flott deltagelse på årets Borgertog. Ca 50 medlemmer møtte og reklamerte meget godt for klubben.

  Les mer
 • Gratulerer med dagen!

  Gratulerer med dagen!

  Ha en flott grunnlovsdag i dag. Vi møtes i Borgertoget.Minner også om påmelding til Hjalmarløpet i Skien på lørdag og KM Mellomdistanse ved Langevannet i Ramnes på søndag.

  Les mer
 • Ordinær påmeldingsfrist til klubbmesterskapet i dag

  Ordinær påmeldingsfrist til klubbmesterskapet i dag

  Ordinær påmeldingsfrist til klubbmesterskapet er i dag, 16. mai. Det er mulig å melde seg på senere også - eventuelt møte direkte på klubbmesterskapet, men da er det ikke garantert at det er kart igjen til deg. Best å melde seg på i dag. :-)

  Les mer
 • Bli med i Borgertoget 17. mai

  Bli med i Borgertoget 17. mai

  Som dere sikkert har fått med dere skal vi i år gå som første deltaker etter flaggborg etc. siden vi har 50-års jubileum. Det er derfor viktig at så mange som mulig deltar slik at vi får vist hvor mange vi er.

  Les mer
 • Lavvotur for modige jenter fredag 20. mai

  Lavvotur for modige jenter fredag 20. mai

  Nå er det tid for nok en hyggelig lavvotur for våre modige jenter. Har du ikke vært med på dette så kan det anbefales på det varmeste. Se innbydelse og PM for mer informasjon. Skynd deg å meld deg på, for dette skjer allerede førstkommende fredag.

  Les mer
 • Vårcup løp 5

  Vårcup løp 5

  Nå er det tid for løp 5 i årets Vårcup. Denne gang er arena i Larvik ved Thor Heyerdahl Videregående Skole. Så nå er det kort vei for de fleste. Merket fra Elveveien. Meld deg på i Eventor eller ved å ringe Tone (977 00 538).

  Les mer
 • MOT.TV samling 28. - 29. mai i Kvelde

  MOT.TV samling 28. - 29. mai i Kvelde

  Her er invitasjonen til MOT.TV samling 28. - 29. mai i Kvelde!MOT.TV samling mai 2016.pdf

  Les mer
 • Klubbmesterskap mellom åpnet for påmelding

  Klubbmesterskap mellom åpnet for påmelding

  Nå kan man melde seg på klubbmesterskapet i mellomdistanse. Dette arrangeres i Stokke fredag 20. mai. Ikke lenge til altså. Etter løpet tar vi en velfortjent grillaften.

  Les mer
 • Vi har nå nådd 60 påmeldte starter til Pinseløpene i Kongsberg

  Vi har nå nådd 60 påmeldte starter til Pinseløpene i Kongsberg

  Kan vi klare å få 20 starter til slik at vi når målet vårt på 80? Det er kun 10 personer som starter begge dager som skal til. Dette blir helt sikkert en fantastisk tur som alltid. Denne gangen på en helt nybygget skole. See you in Kongsberg! :-)

  Les mer
 • Hedrum O-lag jubileumsløp

  Hedrum O-lag jubileumsløp

  Hedrum O-lag fyller 50 år i år og feirer med å arrangere o-løp i to dager helgen 28-29 mai. Ungdomsgruppa i laget har laget reklamevideo for løpet. Den må ses! Velkommen til o-løp i Hedrum.

  Les mer
 • Vårcup løp 4

  Vårcup løp 4

  Nå er det tid for løp 4 i årets Vårcup. Denne gang er arena i Sandefjord ved Framnes Brygge. Meld deg på i Eventor eller ved å ringe Tone (977 00 538). Ta gjerne med deg noen nye som ønsker å prøve på orientering.

  Les mer
 • 2016.05.01 KM Sprint i Tønsberg

  2016.05.01 KM Sprint i Tønsberg

  Det var en flott dag i Tønsberg sentrum med flere bra plasseringer. Artig med sprint på samme kart som NM gikk i fjor.

  Les mer
 • Invitasjon til Pinseløpene i Kongsberg

  Invitasjon til Pinseløpene i Kongsberg

  Nå er det kun 2 uker til Pinseløpene i Kongsberg. De arrangeres 14. og 15. mai i år. Det blir altså kun 2 løp i år siden 17. mai kommer rett etterpå og 10-mila arrangeres i Sverige på samme tid. Bli med på en alle tiders fellestur og o-løp.

  Les mer
 • Flott trening i dag

  Flott trening i dag

  I dag var det trening på Tagtvedt i regi av Elin og Espen. Det var løyper for både erfarne og nybegynnere med mindre sløyfer slik at man var tett på hverandre hele tiden.

  Les mer
 • Trening på Tagtvedt

  Trening på Tagtvedt

  Treningen denne uka blir på Tagtvedt, merket fra brannstasjonen på Elveveien. Temaet er veivalg og det er lagt ut poster med bukker. Alle bør derfor ta med brikke og kompass. Det blir også egen løype for nybegynnere. Vel møtt!

  Les mer
 • Vårcup løp 3

  Vårcup løp 3

  Nå er det tid for løp 3 i årets Vårcup. Denne gang er arena i Horten ved Borre Idrettspark (trimveien 9). Vi er 28 påmeldte fra Hedrum en halv time før påmeldingsfristen går ut. Så heng i folkens. Rekker du det ikke i kveld så kan man møte direkte på løpet.

  Les mer
 • 2016.04.23 Norwegian Spring

  2016.04.23 Norwegian Spring

  Noen ivrige reiste denne helgen til Halden for å delta på Norwegian Spring. Et stort og artig arrangement å være med på.

  Les mer
 • Bra trening i dag

  Bra trening i dag

  I dag var det trening i samme området som løpet var på tirsdag. Noen fra ungdomsgjengen var ikke tilstede da de var avgårde for å lage en reklamevideo for jubileumsløpene våre i slutten av mai. Ellers var det greit oppmøte av både medlemmer og deltakere fra nybegynnerkurset.

  Les mer
 • 2016.04.20 Vårcup ved Hegdalsskogen

  2016.04.20 Vårcup ved Hegdalsskogen

  Et vellykket arrangement med 198 deltakere. Våre medlemmer var aktive både som arrangør og deltakere. Vi var igjen største klubb fra Vestfold.

  Les mer
 • Husk treningen i morgen (torsdag) kl. 18

  Husk treningen i morgen (torsdag) kl. 18

  Da blir det trening på samme sted som løpet var i går, nemlig på grusplassen ved Ringdalskogen. Det er merket fra rundkjøringen ved E18. Var du med på løpet på tirsdag så kan det være smart å ta med kartet ditt. Ellers er også alle fra nybegynnerkurset hjertelig velkomne!

  Les mer
 • Vårcup løp 2

  Vårcup løp 2

  Nå er det tid for løp 2 i årets Vårcup, som vi skal arrangere selv. Noen er opptatt med å arrangere, men har du ikke fått noen oppgaver så er det selvfølgelig mulig å starte. Søndag kveld var det påmeldt hele 34 løpere fra oss.

  Les mer
 • 2016.04.14 Trening og nybegynnerkurs

  2016.04.14 Trening og nybegynnerkurs

  Denne dagen kom det enda noen nye på nybegynnerkurset. Utifra tilbakemeldingene å dømme er det stor sjanse for at vi får nye medlemmer i løpet av de neste få ukene. Så ta godt imot dem alle sammen.

  Les mer
 • 2016.04.10 Vestfold 2-dagers

  2016.04.10 Vestfold 2-dagers

  Noen bilder fra Larvik OK sitt løp på Nalum. Det var et fantastisk vær og vi koste oss i sola alle sammen.

  Les mer
 • Påmelding til Norwegian Spring

  Påmelding til Norwegian Spring

  Neste helg er det Norwegian Spring nær Halden i Østfold. Dette er et meget artig internasjonalt arrangement med mange deltakere (1000 - 1500). Bra løypetilbud for alle kategorier (fra nybegynnere til elite). Bli med da vel?

  Les mer
 • Vårcup løp 1

  Vårcup løp 1

  Endelig er det klart for Vårcup igjen. Som tidligere år er dette en uhøytidelig konkurranse som arrangementmessig ligger et sted mellom trening og kretsløp (helgeløp). Denne konkurransen passer veldig bra for nye o-løper som kommer rett fra trening eller nybegynnerkurs.

  Les mer
 • Vellykket samling for de yngre

  Vellykket samling for de yngre

  Lørdag til søndag var det samling for de i aldersgruppen 8-18 år på Hedrum Barneskole. Lørdag kveld begynte med servering av pizza - noe som alltid er populært. Deretter var det ballspill, konkurranser, is og til slutt filmkveld.

  Les mer
 • Mange på trening og nybegynnerkurs i dag

  Mange på trening og nybegynnerkurs i dag

  Det ble en vellykket trening og nybegynnerkurs i dag. Selv om det var kaldt i luften var det mange våryre o-løpere i gatene. Det var også over 20 potensielle nye HOL-ere som møtte på nybegynnerkurset. Ta godt imot dem når du møter dem på trening og kanskje på løp om litt.

  Les mer
 • Samling på Hedrum Barneskole til helgen

  Samling på Hedrum Barneskole til helgen

  Til helgen er det samling på Hedrum Barneskole på Bommestad for de i aldersgruppen 8 - 18 år. Det er flere som har meldt seg på, men det er plass til enda noen. Her blir det sosialt opplegg samt gjennomgang av dagens løyper (Vestfold 2-dagers) og kanskje noen tips til søndagens løp.

  Les mer
 • Aktivitetsliste april-juli er nå klar

  Aktivitetsliste april-juli er nå klar

  Ny aktivitetsliste for perioden april - juli er nå klar. Du finner aktivitetslista i hovedmenyen på nettsidene våre. Som vanlig er den fullspekket med o-løp, treninger og annet. På bildet ser dere Ludvig og Marlene på vei ut fra start i årets første løp.

  Les mer
 • Nybegynnerkurs 7/4 og 14/4

  Nybegynnerkurs 7/4 og 14/4

  Torsdag 7. april og torsdag 14. april arrangerer vi nybegynnerkurs i orientering på Frostvedt Skole kl. 18. Vi ønsker enkeltpersoner og familier i alle aldere velkomne. Kurset er gratis og det kreves ingen forkunnskaper. Kom og bli med i klubben med "glimt i øyet". :-)

  Les mer
 • Medlemskontingent 2016

  Medlemskontingent 2016

  Det er nå sendt ut melding om innbetaling av medlemskontingenten pr. epost for 2016. Les her for mer informasjon om utsendelsen og hvilke muligheter for betaling som finnes.

  Les mer
 • Endelig er o-sesongen i gang igjen!

  Endelig er o-sesongen i gang igjen!

  Nå er det endelig tid for sesongåpning igjen. Selv om en del tyvstartet i Danmark for 2 uker siden er det til helgen det hele starter opp her i Norge. Søndag 3. april frister Porsgrunn O-lag med vårløp rett ved Heistad (Lundedalen Skileikanlegg). Pr. 29/3 kl. 20.30 er det 32 påmeldte fra Hedrum!

  Les mer
 • Flott klubbkveld på tirsdag

  Flott klubbkveld på tirsdag

  Det ble en flott klubbkveld på tirsdag med informasjon, diskusjon, kurs og bevertning. Vi ble bl.a. enige om at Lågendalsmarkedet arrangeres på den opprinnelige helgen (samtidig med KM lang/stafett) samt at vi ønsker å arrangere Sørlandsgaloppen 2017 og O-festivalen 2019 sammen med Larvik OK.

  Les mer
 • Husk KLUBBKVELD på tirsdag

  Husk KLUBBKVELD på tirsdag

  Husk klubbkvelden førstkommende tirsdag (15/3) i kantina på Hedrum Ungdomsskole. Her blir det informasjon om rekrutteringsaktiviteter, jubileumsløpene, trening, fellestur til Østfold og Kongsberg med mer. Som vanlig blir det også bevertning og minst ett minikurs. Møt opp!

  Les mer
 • Avreiseinformasjon - Danmarkstur

  Avreiseinformasjon - Danmarkstur

  Straks klart for avreise til Danmark - og vi gleder oss alle sammen. Ta en titt på avreiseinformasjonen for informasjon om oppmøtested på fredag, hvor vi skal spise på lørdag, samt andre ting. Vi sees!

  Les mer
 • Trosset snøstorm for Vinter-Jukola

  Trosset snøstorm for Vinter-Jukola

  På onsdag arrangerte Espen Johnsen og Tom Aasrum Vinter-Jukola. Som dere kanskje husker så var det et forrykende snøvær den kvelden. Allikevel var det noen som møtte og tilogmed et par etteranmeldinger. Jarle hjalp til med resultatene på arena og hadde god kontroll.

  Les mer
 • Utsatt en uke: Bowling og pizza for 13-20 åringer

  Utsatt en uke: Bowling og pizza for 13-20 åringer

  Da er det på nytt klart for en tur med pizza og bowling. Alle 13-20 åringer i Hedrum o-lag, bli med! Dette finner sted på Mester'n, tirsdag 16. februar (obs ny dato) kl 1800.

  Les mer
 • Vintertur til Solstua 2016

  Vintertur til Solstua 2016

  Nå er det snart klart for vinterturen til Solstua på Lifjell. Dette er en flott familietur hvor vi holder sammen hele helgen og setter det sosiale i fokus. Man kan velge om man vil kjøre slalom eller ta seg en tur i lagrennsløypene. Det blir også pølsebål og akekonkurranse. Bli med da vel?

  Les mer
 • Danmarkstur 2016

  Danmarkstur 2016

  Nå er det straks klart for nok en Danmarkstur. Bli med du også. I fjor var vi hele 50 stykker. Blir vi flere I år? 60 plasser er allerede booket og 7 familier er allerede påmeldt. Si ifra til Roger senest søndag 7. februar.

  Les mer
 • Det 50. årsmøtet er gjennomført og 2 nye æresmedlemmer ble utnevnt

  Det 50. årsmøtet er gjennomført og 2 nye æresmedlemmer ble utnevnt

  Årets årsmøte, som også var det 50. I rekken, er gjennomført. Det var nesten 70 som møtte, og det er veldig bra! Referat kommer noe senere, men noe bør nevnes nå. Det nye styret er som følger: Roger Lysnes (leder), Anders Kristian Holt, Espen Johnsen, Tom Aasrum og Liv Kristian Lian Åsestad.

  Les mer
 • Bowling og pizza for 6-12 åringer

  Bowling og pizza for 6-12 åringer

  Da er det klart for årets runde med bowling og pizza. Alle 6-12 åringer i Hedrum o-lag kan bli med. Dette skjer på Mester`n tirsdag 2. februar kl 18.00. Det blir ikke inne trening denne dagen. Ring eller send sms til Jørgen tlf. 90825833, innen 29 januar da vi må melde på antallet til Mester'n.

  Les mer
 • Agenda og sakspapirer til årsmøtet 2016

  Agenda og sakspapirer til årsmøtet 2016

  Torsdag kl. 18 er det årsmøte på Åshall - nøyaktig på dagen 50 år siden o-laget ble stiftet. Vi håper så mange som mulig kommer selv om årsmøtet blir på en torsdag og ikke en tirsdag.

  Les mer
 • 50-års jubileumsfest

  50-års jubileumsfest

  Helt utrolig, men klubben i vårt hjerte fyller nå 50 år. Dette må feires! I den anledning inviteres det til stor jubileumsfest den 30. januar på Gylnarheim i Kvelde.Festkomiteen og styret håper at så

  Les mer
 • Orientering og pizza i Stokke på fredag

  Orientering og pizza i Stokke på fredag

  Stokke IL ønsker Godt Nyttår og inviterer til GATE-O-LØP, PIZZA OG ENKEL QUIZ fra Stokke idrettshall fredag 8. januar. Meld deg på i Eventor senest onsdag 6. januar. Dette er en 2-manns o-stafett med mixlag på tvers av klubber, alder og kjønn slik at vi får så like lag som mulig.

  Les mer
 • Et riktig Godt Nyttår til dere alle!

  Et riktig Godt Nyttår til dere alle!

  Et riktig Godt Nyttår ønskes alle i Hedrum Orienteringslag. Året 2016 blir et spennende år for oss - vi har jo 50-års jubileum. Det skal markeres på flere forskjellige måter, bl.a. med en jubileumsfest 30. januar.

  Les mer
 • Husk årsmøtet TORSDAG 28. januar kl. 18 på Åshall

  Husk årsmøtet TORSDAG 28. januar kl. 18 på Åshall

  Dette er på dagen 50 år siden laget ble stiftet. Her blir det bl.a. godkjennelse av årsrapport, regnskap, budsjett og valg. Det blir også utdeling av klubbmesterskapspremier og utmerkelser samt selvfølgelig bevertning. Vel møtt!

  Les mer
 • Bli med på Juleflesketrimmen

  Bli med på Juleflesketrimmen

  Det er tradisjon for at medlemmene i Hedrum O-lag møtes på Lauvesetra 2. juledag. Hvordan man kommer dit kan variere. De fleste tar bilen til Bjerke eller Rømminga og spaserer derifra, men enkelt ønsker kanskje å ta seg en joggetur (ski er jo uaktuelt nå). Det viktigste er at man møter.

  Les mer
 • 2015.12.15 Trening med julenisse

  2015.12.15 Trening med julenisse

  Les mer
 • Husk at det blir julegløgg på treningen i kveld

  Husk at det blir julegløgg på treningen i kveld

  I kveld blir det julegløgg direkte etter treningen ved flaggstengene i Bøkeskogen. Ta derfor med ei jakke el.l. du kan ta utenpå treningstøyet for å holde varmen. Vi sees! :-)

  Les mer
 • Påmeldingsfrist til Sandefjord Christmas Citryrace i dag

  Påmeldingsfrist til Sandefjord Christmas Citryrace i dag

  Husk påmelding til Sandefjord Christmas Cityrace i dag. Ta en titt på innbydelsen å la deg friste. Deretter er det bare å melde seg på. Hittil er det 13 fra Hedrum som er påmeldt. Regner med at dette tallet vil stige utover dagen/kvelden.See you in Sandefjord! :-)

  Les mer
 • Ny aktivitetsliste for de neste 3 måneder (ENDRET)

  Ny aktivitetsliste for de neste 3 måneder (ENDRET)

  NB: Aktivitetslista er endret 1. desember. Julegløggen er flyttet til torsdag 17. desember og jubileumsfesten for de yngre er flyttet til lørdag 6. februar. Åpne nyheten for å se hele aktivitetslisten.

  Les mer
 • Jacob Rauan til minne

  Jacob Rauan til minne

  Den kjente bonden, skiløperen, orienteringsløperen og dugnadsarbeideren, Jacob Rauan, døde lørdag 7. november på Sjømannshjemmet i Stavern, 100 år gammel. Han var da Hedrum O-lag sitt eldste medlem. Jacob var født i 1915 på Hedrum prestegård hvor faren, Søren Rauan, var forpakter.

  Les mer
 • MOT TV-samling Røsskleiva 4-5 desember

  MOT TV-samling Røsskleiva 4-5 desember

  MOT TV står for Miljø, Orientering og Trivsel i Telemark og Vestfold og er et fellestilbud til alle o-interesserte i de to fylkene i alderen 13 til 16 år (I 2015 er dette de som er født 1999-2002). Dette er den første samlingen i 2016 sesongen, litt på forskudd. Vi vil gjerne at alle de som fyller 1

  Les mer
 • Høstgampen 2015 film

  Høstgampen 2015 film

  Flott furuskog med passe høy blåbærlyng. Med 124 startende og nydelig høstvær et godt gjennomført løpsarrangement. Se filmen (klikk på bildet)!

  Les mer
 • Årsfest for yngre tirsdag 10. november

  Årsfest for yngre tirsdag 10. november

  Neste tirsdag (10. november) arrangeres Årsfesten For Yngre på Hedrum Barneskole ved Bommestad kl. 18.00 - 20.00. Alle under 18 år er hjertelig velkomne. Det blir leker, konkurranser og overraskelser. Og selvfølgelig blir det PIZZA og brus. Ingen påmelding - bare å møte opp.

  Les mer
 • Klubbkveld på tirsdag

  Klubbkveld på tirsdag

  På tirsdag er det ikke trening, men Klubbkveld. Her får du bl.a. høre siste nytt om jubileumsåret, hva som skjer i vinter samt et et kort kurs om hvordan ta det beste veivalget. Det blir selvfølgelig også bevertning. Vi holder på fra kl. 18 til 20.

  Les mer
Levert av IdrettenOnline